Idag bär det av hemåt efter en härlig weekend i Sälen med släkt och familj. Mysigt och trevligt ger vi haft det och idag är alla helt slut i kroppen, jobbigt att åka skidor.
Knäet höll alla dagar och jag är riktigt stolt över mig själv som tog mig upp i backen igen efter skadan.

Idag är vi hemma runt 17 och jag ska bara vila, vila, vila.. Ladda upp med ny energi till sista veckan att arbeta med gymnasiearbetet. Jag ligger väldigt långt efter så måste lägga i en växel nu känner jag, dock är det positivt att jag presterar bäst under stress. Detta kan nog bli bra ändå!

Likes

Comments

Igår var det tacofredag även här i Sälen, mycket gott. Tröttnar aldrig. Jag somnade väldigt tidigt igår, redan vid 21 (??). Förmodligen var det kanske de som behövdes för att återhämta mig. Idag är jag mer än redo för denna helgs sista dag i backen, hoppas att knät håller även idag!!

Likes

Comments

Imorse bar det av till Sälen och jag fick ställa upp som chaffuör, relativt skönt till en början men blev väldigt väldigt seg efter några timmar.
Väl framme i huset så tog vi oss direkt till liftarna för att ta några åk innan backen stängde. Har glömt bort hur roligt det var att åka. Trots ovana och rädsla att paja mitt opererade knä så gick det förvånansvärt bra. Stolt!

Likes

Comments

Praktikdagen är över, vi fick sluta tidigare vilket var välbehövligt. Efter praktiken åkte vi till McDonalds för att äta en snabb lunch innan Saga skulle åka hem och fixa inför ikväll!

Just nu fixar jag naglarna innan middag med tjejerna, ska bli så mysigt att vara umgås och skratta.

Likes

Comments

Instagram@juliajonsssoon