Äntligen framme i värmen, som jag längtat. Var riktigt trött på vädret och livet hemma i Sverige för tillfället så perfekt att komma iväg en vecka.
Andra dagen idag och gissa om jag bränt mig, ja.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var det myskväll med sushi som stod på schemat och idag nytt jobb. Superkul var det, men mycket att lära såklart.

Likes

Comments

Igår var det jobb för hela slanten, en mycket seg jobbkväll och allt jag ville var att åka hem & sova. Idag är jag lite piggare vilket betyder träning, ska försöka springa lite på löpband denna gång. Alldeles för längesen, min kondition är inte direkt i toppklass om man säger så. Men innan det ska jag nog ta mig till solariet och förbereda mig inför resan! Längtar såååå.

Likes

Comments

Bilder på vad jag köpt kommer när jag är hemma!

Likes

Comments

Äntligen börjar det likna något hemma hos mig. Har bott i en ofärdig lägenhet alldeles för länge nu, tog mig en tripp idag tillsammans med familjen för att inhandla lite saker som fattades till lägenheten. Bland annat gardiner, krukor, kuddar och lite annat smått & gott. Köpte bland annat kuddarna som visas på bild ovanför, supernöjd!!

Imorgon blir en tur till Ikea för att inhandla det sista, är kär i monstera blommorna så ska nog köpa mig en sådan!

Likes

Comments

Idag var det lillemans tur att bli fin. Första gången hos frisör och han blev så söt!

Likes

Comments

En morgonprommis hem till mamma & pappa fick inleda min dag. Har en kund nu klockan 10 så ska försöka hinna hem & fixa lite innan hon kommer.
Dagens planer för övrigt är inte många, är som sagt ledig 2 dagar nu så ska försöka vila. Börjar känna mig småkrasslig igen & vill verkligen verkligen inte bli sjuk. Inte nu, har nyss varit dödssjuk i en vecka... Har inte tid att bli det igen. Preppade med alvedon och strepsils imorse så hoppas jag klarar mig.

Likes

Comments

Intervjun gick väldigt bra enligt mig, nu hoppas jag på det bästa! Efteråt så tog jag och mamma oss ner på stan för att äta lite lunch, vi hamnade på Waynes coffée vilket jag inte ätit på hundra år! En liten besvikelse var det dock, inte alls lika gott som senast jag åt där...
Menmen, just nu är jag på väg till jobbet för ännu ett kvällspass. Hoppas hoppas att denna kväll går fort, är så trött idag & inte alls taggad på jobb...
Längtar redan nu tills klockan slår 22 och jag får gå hem och mysa ner mig i soffan. Sista kvällspasset innan 2 dagars ledighet dock, kämpa!

Likes

Comments

Instagram@juliajonsssoon