suck


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Söndagsånesten är som bortblåst för att jag har nämligen långhelg! Studie dag på måndag och tisdag så det är hur skönt som helst! Men tänkte berätta lite om min helg.

I fredag vaknades det utgång! Det var Pre Prom för min skola och Viskastrandsgymnasiet så vi hade en hel kväll men mycket drinkar och dans. Roligaste att gå ut med folk från min klass. Vi hade så kul <3 Väldigt mycket senare på natten somnade jag brevid Filip, glömt säga, heh, har ny pojkvän, är lycklig. <3 Dagen efter åkte jag hem och var ensam hemma med vovven eftersom mamma o pappa var på ullared så hade en chill dag och på kvällen kollade vi mello.

Idag, söndag, har jag vaknat sent, jobbat 3 timmar, ätit middag och lyssnat på musik. Är taggad på att vända lite på dygnet och slippa gå till skolan, spela sims resten av kvällen, yas. <3

Likes

Comments

VAD GÖR JAG PÅ DAGEN

Jag sitter väldigt ofta i min bil och kör, jag har hunnit med att köra många mil trots bara körkort i 1 månad.FAN vad begränsad man var innan körkort.

Jag tar fina bilder och drömmer om vår och sena sommar kvällar.

Lyssnar på musik som stämmer in i just den stunden.

Älskar kärlek.

Umgås med mina älskade vänner.

Lever.

Likes

Comments


PALLAR,INTE,STANNA,HÄR.... i Herrljunga då alltså.

Har fått mer o mer vårkänslor och letandet efter min eviga etta någonstans i Borås fortsätter.. Alltså jag är så bekväm i denna staden alltså, här ska jag vara. någongång.

Idag i skolan hade vi kundpass och min älskade alexandra kom förbi och jag gjorde hennes ögonbryn så alltså färg o plock! Mycket bra kund <3 Vi invigde vårvädret med biltur och glass vilket var godaste.

Ikväll ska vi ut och äta på pinchos! är så fruktansvärt taggad, på mat? och drink. yummerz. kram!! härlig fredag på er!

Likes

Comments

rÄr less på skolan. Men det borde kanske kännas mer okej efter ett lov men jag är inte så taggad ändå. Imorgon blir det samma gamla visa att ställa alarmet på 04.50 och inte orka gå upp. Men det ska bli roligt att träffa vännerna igen.

Okej idag söndag, jag ska förmodligen inte göra något speciellt, men träna, tvätta håret, kolla gamla avsnitt av PLL och lyssna på littlejinder. Jag och Alexandra har bestämt oss för att flytta till Stockholms Södermalm, sen om det bara är en dröm eller nått som kommer hända, det är oklart. haha kram.

Likes

Comments

LITTLE JINDER

VILKEN KVINNA!! Alltså jag älskar henne, verkligen. Hon är så jävla snygg, hon är så fin, fin röst, fina tankar, bästa. Fredagskväll spenderades vid Pustervik där jag och Alexandra stod längst fram vid staketet(som vanligt vad annars) och väntade på jossan, Vi lärde känna 2 andra tjejer där som vi väntade med i längtan om att få höra 2002, super 8 och många andra låtar. Efter mycket musik innan så startade äntligen Josefine. ASSÅ dör hur bra hon är på att vara nära publiken. Hon var överallt och lät oss ha kontakt, Jag är så lycklig att få hålla hennes hand,arm,ben,fot, galen i henne? Ja fast inte lika galen som hon som drog henne i håret, AJ. De var såååå lyckat och vi fick höra så bra låtar och ville inte att hon skulle försvinna och fortsätta mot Lund. BTW kan vi förstå att Fiona från Rebecka&Fiona var där också? GALET. Efter hennes uppträdande som var slut runt 01 så stannade vi kvar och drack mer öl och cider och massa dans! Den bästa låten som DJn kunde valt var Justin Bieber Sorry, dåååå vill jag nog påstå att pustervik lyfte taket lite. Vi hamnade i säng 03.40 och sov några timmars skönhetssömn ;-)

När vi vakande vid 09 så åt vi vääärldens godaste hotellfrukost. Äggröra,bacon,pannkakor, kan livet bli mer komplett? Efter matkoma så vilade vi någon timma innan vi drog oss hem. Ikväll ska jag kolla mello och bara slappa, skönt.

Kram.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej hjärtan!

Lov veckan har varit hur skön som helst, Jag har hängt med kompisar, utgång en måndag, varit på jobbmöten,tränat, kört bil och handlat. Men imorgon är det fredag och det har jag längtat lite extra för eftersom jag och Alexandra ska se Little Jinder! Yeyyyy! Favvis jossan. Så vi har bokat hotell i Göteborg eftersom det kommer vara 22-03 men ska inte ljuga, är mest taggad för hotellfrukost, det är ju livet. Känns skönt att haft en ledig vecka, redo för skolan igen. XX

Likes

Comments

Något som tagit upp min tid de senaste är Gymnasiearbetet. Som alla treor i gymnasiet går igenom, ångestfyllt. Men jag är tacksam att jag går yrkesförberedande så jag inte gör som många andra och skriver sitt arbete i flera månader. I torsdags höll vi våran visning New York. Det bestod av en vardagsmodell, en fest, och en avantgarde. Jag hade inte testat mina sminkningar innan dagen ägde rum och det kände jag inte behövde heller eftersom vi har studerat i 3 år och vi bör klarar det på första, vilket jag tyckte gick bra. Är så nöjd med mina modeller och är glad att de ställde upp. Nu är det bara utvärderingen kvar och sen får man reda om man är godkänd eller inte, tror dock inte det är några som helst problem att bli godkänd. Check!

Likes

Comments