yey var ledig idag, så skönt.

Idag har jag inte gjort mer än att slappat, men ska ta mig i kragen och gå ut på promenad eller gå till gymmet. Har inga planer ikväll mer imorgon ska jag på vin lunch med Alexandra, det ser jag fram emot! De senaste dagarna har det varit skola, plugg, insett lite mer att det är inte långt kvar till studenten, vi kollar flak och vi taggar mer o mer för varje dag ( iallafall jag). Men det är nog också bara jag som verkligen tycker det ska bli lite läskigt. Asså tänk, det kommer inte vara någon mer skola, man är klar med skolan. Helt färdig liksom, Jag vet inte vad jag är rädd för, eftersom jag har ett jobb så kommer inte bli arbetslös men kanske bara på att det kommer bli en ny rutin, ett nytt liv fram tills pensionen.. haha. Men jag ser mer fram emot att jobba än att gå i skolan! Och jag är nästan säker att jag kommer ångra mig i framtiden och sakna skolan MEN ångesten över skolan ÄR inte roligt. och så är det. Och ni 99or som har ett år kvar och kommer gråta dagen alla 98or tar studenten över att ni har rentutsagt ett jävla år kvar, så ta det lugnt, året går fort, och innan ni vet ordet av det så är det er tur. HÅLL UT. ni är bäst. och med detta vill jag säga.. tagg student 2017, can't believe it.

Likes

Comments

Jag älskar att ha lov, det betyder att man kan sova länge, man kan ta det lugnt, man kan gå runt i sov kläder hela dagen och det betyder också att man kan ta små roadtrips bara sådär. Igår kväll åkte jag till Alingsås för att köpa Anastasias Lip Kit som var slut, blir så less. Så istället fick jag trösta mig med att gå runt i stan och ta fina bilder. Alltså jag gillar alingsås, det är fint, ellerhur?


Idag står det körning på schemat, jag och mina vänner funderar på om vi ska på bio eller utgång ikväll, det återstår att se! Hur firar ni fredag? KRAM

Likes

Comments

Det nya året spenderades med mina tjejer och vin och mycket glitter.

Har ni några nyårslöften? isåfall vad? kommentera det.

Jag är en basic människa som inte har nått löfte, vet inte men tror inte jag kan hålla ett löfte för ett år, men vem kan det egentligen. Ska fortsätta vara glad och lycklig men som den människa man är ha dåliga dagar, jag ska jobba mer, prova på mer utmaningar i livet, ta studenten, jag känner ändå att 2017 kan bli ett bra år, Det återstår att se i December ;)

Kram


Likes

Comments

JAAAAA!!

Något som jag pluggat sten hårt inför och verkligen KÄMPAT för, jag blev godkänd på teoridelen för mitt körkort!!! Ingen blev nog lyckligare än jag när jag klickade "avsluta" på skärmen och det stod med grön text "godkänd".

ÄNTLIGEN

  • 108 readers

Likes

Comments

Titta vad roligt!!!
Blev så glad när jag kom till jobbet idag och hade blivit månadens medarbetare! Ett bra avslut på detta året verkligen!
En av alla roliga saker med 2017 är att jag ska utbilda mig till Skiftledare! En utmaning som jag ser fram emot jättemycket.

  • 122 readers

Likes

Comments

Allmänt

Hej hjärtan!

Under de senaste dagarna har jag hunnit med att ha jullov, firat jul, varit super förkyld, och även jobbat.

Julafton spenderades hemma med min familj och släkt, åt god mat och var tillsammans. Hade en bra jul!!

Dagen efter julafton var jag så förkyld så under veckan som varit har jag inte kunnat jobba.
I onsdags var jag på 2 möten på jobbet bara men det gick bra.

Idag (igår, eftersom klockan är 00.30) så jobbade jag 3 timmar, duschade, packade allt o städade för imorgon är det nyårsafton!! Tjoho!! Tänk att ett helt år har gått, denna afton kommer bli så bra tror jag, mitt bästa tjej gäng ska ha hemmafest! Älskar dom, så glad att vi hängt ihop trots den stormiga gymnasietiden.

2016 var faktiskt ett tufft år, inser jag nu i slutet.

Är så stolt över mig, har kämpat!
Arbetade hela sommaren och slutade med en anställning, jag har gått igenom ett förhållande som i slutet tog mer än vad de gav, har stått upp för mig och lämnat dom som inte bör vara kvar i mitt liv. Lärt mig mer om vilka som är äkta vänner och att det är inte läskigt att våga ta plats. 2017 kommer bli så GRYMT år! Ser verkligen fram emot det nya året, jag ser bara fördelar just nu!

Likes

Comments

​hej finisar

Imorgon är det min favvo dag, måndag, det är inte den bästa dagen i skolan eller jobb mässigt men jag har börjat älska måndagar bara för att det är en ny start på veckan och man avgör själv hur man vill att veckan ska vara. Det bestämde jag när jag gjorde slut och blev singel att jag tänker inte deppa eller vara ledsen över något som redan tagit mycket energi. Jag fyller bara på med ny härlig energi framöver. Denna veckan är något annorlunda och jag är så nervös, men jag ska göra mitt absolut bästa. Take your  tiiiime, ok.


Likes

Comments

hej

Är helt förälskad i denna verisionen. Jag vet inte men är det bara jag som tycker allt little jinder gör är så bra? Är så glad att jag och Alexandra ska åka och se henne live, önskar man var kompis med denna störtsköna brud. Ledsen att Så Mycket Bättre är slut men glad över återträff nästa lördag.

Veckan som kommer ska bli spännande, men kommer bestå av mycket upptagen tid. Ni kommer förstå. Kram.

Likes

Comments

Snacka om en produktiv morgon! Från 08-12 har jag och Johanna suttit i skolans matsal och jobbat på vårt UF Företags Affärsplan som ska vara inlämnad på Torsdag och nu är den klaaar! Yey! Jag har två timmar kvar tills min körlektion på 50minuter börjar, så jag ska sitta här i skolan och plugga körkorts teori tills dess. När jag kommer hem ikväll vill jag verkligen inget mer än att bara duscha, fläta håret och sedan se en film. Såg filmen ''Room'' igår! Den var verkligen bra! Tipstipstips.

Likes

Comments