rÄr less på skolan. Men det borde kanske kännas mer okej efter ett lov men jag är inte så taggad ändå. Imorgon blir det samma gamla visa att ställa alarmet på 04.50 och inte orka gå upp. Men det ska bli roligt att träffa vännerna igen.

Okej idag söndag, jag ska förmodligen inte göra något speciellt, men träna, tvätta håret, kolla gamla avsnitt av PLL och lyssna på littlejinder. Jag och Alexandra har bestämt oss för att flytta till Stockholms Södermalm, sen om det bara är en dröm eller nått som kommer hända, det är oklart. haha kram.

Likes

Comments

LITTLE JINDER

VILKEN KVINNA!! Alltså jag älskar henne, verkligen. Hon är så jävla snygg, hon är så fin, fin röst, fina tankar, bästa. Fredagskväll spenderades vid Pustervik där jag och Alexandra stod längst fram vid staketet(som vanligt vad annars) och väntade på jossan, Vi lärde känna 2 andra tjejer där som vi väntade med i längtan om att få höra 2002, super 8 och många andra låtar. Efter mycket musik innan så startade äntligen Josefine. ASSÅ dör hur bra hon är på att vara nära publiken. Hon var överallt och lät oss ha kontakt, Jag är så lycklig att få hålla hennes hand,arm,ben,fot, galen i henne? Ja fast inte lika galen som hon som drog henne i håret, AJ. De var såååå lyckat och vi fick höra så bra låtar och ville inte att hon skulle försvinna och fortsätta mot Lund. BTW kan vi förstå att Fiona från Rebecka&Fiona var där också? GALET. Efter hennes uppträdande som var slut runt 01 så stannade vi kvar och drack mer öl och cider och massa dans! Den bästa låten som DJn kunde valt var Justin Bieber Sorry, dåååå vill jag nog påstå att pustervik lyfte taket lite. Vi hamnade i säng 03.40 och sov några timmars skönhetssömn ;-)

När vi vakande vid 09 så åt vi vääärldens godaste hotellfrukost. Äggröra,bacon,pannkakor, kan livet bli mer komplett? Efter matkoma så vilade vi någon timma innan vi drog oss hem. Ikväll ska jag kolla mello och bara slappa, skönt.

Kram.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej hjärtan!

Lov veckan har varit hur skön som helst, Jag har hängt med kompisar, utgång en måndag, varit på jobbmöten,tränat, kört bil och handlat. Men imorgon är det fredag och det har jag längtat lite extra för eftersom jag och Alexandra ska se Little Jinder! Yeyyyy! Favvis jossan. Så vi har bokat hotell i Göteborg eftersom det kommer vara 22-03 men ska inte ljuga, är mest taggad för hotellfrukost, det är ju livet. Känns skönt att haft en ledig vecka, redo för skolan igen. XX

Likes

Comments

Något som tagit upp min tid de senaste är Gymnasiearbetet. Som alla treor i gymnasiet går igenom, ångestfyllt. Men jag är tacksam att jag går yrkesförberedande så jag inte gör som många andra och skriver sitt arbete i flera månader. I torsdags höll vi våran visning New York. Det bestod av en vardagsmodell, en fest, och en avantgarde. Jag hade inte testat mina sminkningar innan dagen ägde rum och det kände jag inte behövde heller eftersom vi har studerat i 3 år och vi bör klarar det på första, vilket jag tyckte gick bra. Är så nöjd med mina modeller och är glad att de ställde upp. Nu är det bara utvärderingen kvar och sen får man reda om man är godkänd eller inte, tror dock inte det är några som helst problem att bli godkänd. Check!

Likes

Comments

Heeej

Vad har hänt sen senast och varför har bloggen stått tom?

Kan börja med efter alla timmar i Söderkullas trafikskolebil så har jag ÄNTLIGEN körkort. Är så nöjd. Har gått tre veckor nu sen jag fick höra orden ''Grattis din körning är godkänd''. Det var verkligen värt aaallt och jag är så tacksam som har bil som mina föräldrar fixat så jag kan köra,meeeen va dyrt det är.. och därför har jag jobbat! En hel del, på tisdag börjar min skiftledarskola. Sen har jag varit i skolan, har nyss fått sportlov, mitt sista lov, vad hääänder. Vi är alldeles för nära studenten och jag är inte så nervös just nu men det pendlar upp och ner hela tiden.

Nu när körkortet är avklarat, skolan går bra, jobbet går bra och jag känner att jag har lite mer tid så ska jag börja blogga igen, heh good luck, ska försöka iallafall.


Tagg!

Likes

Comments

yey!! tisdag.

Hur känner ni inför denna veckan? Jag är pepp och veckan går fort.

I helgen så hängde jag på tugg och drack vin, best. En efterlängtad lördag helt enkelt.

Idag så har jag och min kompis Elin jobbat med vårt UF företag och det har gått så bra! Vi har b.la. börjat tillverka, uppdaterat våra sociala medier, fotat produkter, inhandlat papperspåsar, snöre och cellofan påsar, Nästa vecka står vi på vårt första sälj tillfälle! taggad!

Likes

Comments

yey var ledig idag, så skönt.

Idag har jag inte gjort mer än att slappat, men ska ta mig i kragen och gå ut på promenad eller gå till gymmet. Har inga planer ikväll mer imorgon ska jag på vin lunch med Alexandra, det ser jag fram emot! De senaste dagarna har det varit skola, plugg, insett lite mer att det är inte långt kvar till studenten, vi kollar flak och vi taggar mer o mer för varje dag ( iallafall jag). Men det är nog också bara jag som verkligen tycker det ska bli lite läskigt. Asså tänk, det kommer inte vara någon mer skola, man är klar med skolan. Helt färdig liksom, Jag vet inte vad jag är rädd för, eftersom jag har ett jobb så kommer inte bli arbetslös men kanske bara på att det kommer bli en ny rutin, ett nytt liv fram tills pensionen.. haha. Men jag ser mer fram emot att jobba än att gå i skolan! Och jag är nästan säker att jag kommer ångra mig i framtiden och sakna skolan MEN ångesten över skolan ÄR inte roligt. och så är det. Och ni 99or som har ett år kvar och kommer gråta dagen alla 98or tar studenten över att ni har rentutsagt ett jävla år kvar, så ta det lugnt, året går fort, och innan ni vet ordet av det så är det er tur. HÅLL UT. ni är bäst. och med detta vill jag säga.. tagg student 2017, can't believe it.

Likes

Comments

Jag älskar att ha lov, det betyder att man kan sova länge, man kan ta det lugnt, man kan gå runt i sov kläder hela dagen och det betyder också att man kan ta små roadtrips bara sådär. Igår kväll åkte jag till Alingsås för att köpa Anastasias Lip Kit som var slut, blir så less. Så istället fick jag trösta mig med att gå runt i stan och ta fina bilder. Alltså jag gillar alingsås, det är fint, ellerhur?


Idag står det körning på schemat, jag och mina vänner funderar på om vi ska på bio eller utgång ikväll, det återstår att se! Hur firar ni fredag? KRAM

Likes

Comments

Det nya året spenderades med mina tjejer och vin och mycket glitter.

Har ni några nyårslöften? isåfall vad? kommentera det.

Jag är en basic människa som inte har nått löfte, vet inte men tror inte jag kan hålla ett löfte för ett år, men vem kan det egentligen. Ska fortsätta vara glad och lycklig men som den människa man är ha dåliga dagar, jag ska jobba mer, prova på mer utmaningar i livet, ta studenten, jag känner ändå att 2017 kan bli ett bra år, Det återstår att se i December ;)

Kram


Likes

Comments