Senaste nytt är väl att det var seriepremiär för två helger sedan som slutade med vinst! Denna säsongen är det ny klubb som gäller. Så spelar alltså i Filipstad kommande säsongen, vilket känns riktigt bra! Trots det kommer bli en del pendlande..
Men tanke på att jag och Isak har köpt en lägenhet tillsammans!! Är så lyckligt lottad som får bo tillsammans med den killen alltså, blir bara mer och mer kär för varje dag som går!

I helgen var vi på ett jättefint dop för min brorson. Man får inte nog av den lilla godingen!

Luddigt inlägg men äntligen är det bara två arbetsdagar kvar av den här veckan, känns nästan som jag skulle behöva sova 1vecka i sträck för att få känna mig någorlunda pigg igen som jag inte känt på evigheter.
Hoppas det är bra med er för med mig är det toppen trots tröttheten!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På senaste tiden har jag umgåtts med min fina familj och vänner när jag har varit ledig. Kommit fram till att jag ska skriva på för Filipstad kommande säsong vilket ska bli riktigt spännande! Har även gått och blivit tokkär i en faktiskt kille som jag även letar lägenhet med just nu, livet är ju för fint ibland!

Likes

Comments

Dessa killar gör mig till den lyckligaste tjejen i världen.

Likes

Comments

Favorit stället med favoriter

Likes

Comments

Firade min Valborg med mina finaste tjejer i Karlstad, vart en riktigt bra kväll med gamla vänner som man saknat så!!

Likes

Comments

I fredags var jag iväg till en tatueringstudio i Karlskoga och gjorde min andra tatuering.
Absolut ingen stor tatuering men den har en stor betydelse för mig.
Har tatuerat in Golden som står för mina absoluta bästa vänner! Det är dom som alltid har stått vid min sida och är mina barndomskompisar. Dom som alltid kommer finnas i mitt liv oavsett vad som händer.
Handen på hjärta och dom är alltid med mig, nu är dom även inristade på min arm 💙

Likes

Comments

​Man saknar ju studentveckan något enormt mycket dagar som dessa när man bara känner att hösten närmar sig med stormsteg och man ligger hemma i soffan och är arbetslös. 

Väntar fortfarande på några bilder från studenten som pappas kompis tog på mig så får se när jag får dom, de kanske kommer upp här på bloggen då, vem vet.

Likes

Comments