2017 började inte så bra, mådde inte så bra gällande hur livet såg ut, var trött på jobbet och vardagen.
I slutet av februari kom en liten grabb till världen, jag blev äntligen faster till världens finaste kille! Vilket lyste upp början av året lite.
I slutet av mars åkte jag och mamma ensamma till Thailand i 2veckor, fick äntligen ett lite break från vardagen och fick lite insikt på vad som kändes rätt och fel i livet. Så i maj började jag på ett nytt jobb som jag trivdes jättebra på, vilket gjorde en hel vändning bara de. Att faktiskt kunna gå till ett jobb där man mår bra, utan ångest.
Jag började även umgås med gamla barndomsvänner igen som fick mig att må riktigt bra.
Jag flyttade till en egen lägenhet i Storfors som jag trivdes ganska bra i, jag och min lilla hund.
Det började gå mot sommaren, jag började prata med en kille som jag så länge har sett genom vänner men aldrig tagit steget. Äntligen träffade jag honom, Isak. Han var så fin, snäll, omtänksam och bara så bra!
Sommaren gick jag spenderade nästintill varje dag med Isak. Vi åkte till Motala med familjen över midsommar och spenderade även semestern där. Jag spenderade många av mina lediga dagar i Hagfors hos Isak, fick nya fina vänner där.
Ida kom hem från USA i någon vecka så vi ordade en liten fest för henne, vilken blev en så otroligt bra kväll med fanatiska vänner.
Sommaren gick fort, plötsligt var hösten här. I slutet av september satte äntligen Innebandysäsongen igång, denna säsongen ville jag prova något nytt så skrev kontrakt med Filipstad och det är jag riktigt nöjd över att jag gjorde. I samma veva köpte jag och Isak en lägenhet tillsammans i Hagfors, vilket jag är riktigt glad över!
Tiden har bara flugit iväg på slutet av året har det känts som, så helt plötsligt kom december och julhelgen som vi spenderade i Billingsfors hemma hos Isak familj och avslutade julen i Storfors hos familjen, supermysig julhelg verkligen!
Nyår spenderade vi i Hagfors hos Jon och Anna, vilket blev en fin avslutning på ett fint år!
Summan av kardemumman är att det har ett helt underbart år där jag träffade min andra halva, Isak.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Senaste nytt är väl att det var seriepremiär för två helger sedan som slutade med vinst! Denna säsongen är det ny klubb som gäller. Så spelar alltså i Filipstad kommande säsongen, vilket känns riktigt bra! Trots det kommer bli en del pendlande..
Men tanke på att jag och Isak har köpt en lägenhet tillsammans!! Är så lyckligt lottad som får bo tillsammans med den killen alltså, blir bara mer och mer kär för varje dag som går!

I helgen var vi på ett jättefint dop för min brorson. Man får inte nog av den lilla godingen!

Luddigt inlägg men äntligen är det bara två arbetsdagar kvar av den här veckan, känns nästan som jag skulle behöva sova 1vecka i sträck för att få känna mig någorlunda pigg igen som jag inte känt på evigheter.
Hoppas det är bra med er för med mig är det toppen trots tröttheten!

Likes

Comments

På senaste tiden har jag umgåtts med min fina familj och vänner när jag har varit ledig. Kommit fram till att jag ska skriva på för Filipstad kommande säsong vilket ska bli riktigt spännande! Har även gått och blivit tokkär i en faktiskt kille som jag även letar lägenhet med just nu, livet är ju för fint ibland!

Likes

Comments

Dessa killar gör mig till den lyckligaste tjejen i världen.

Likes

Comments

Favorit stället med favoriter

Likes

Comments

Firade min Valborg med mina finaste tjejer i Karlstad, vart en riktigt bra kväll med gamla vänner som man saknat så!!

Likes

Comments

I fredags var jag iväg till en tatueringstudio i Karlskoga och gjorde min andra tatuering.
Absolut ingen stor tatuering men den har en stor betydelse för mig.
Har tatuerat in Golden som står för mina absoluta bästa vänner! Det är dom som alltid har stått vid min sida och är mina barndomskompisar. Dom som alltid kommer finnas i mitt liv oavsett vad som händer.
Handen på hjärta och dom är alltid med mig, nu är dom även inristade på min arm 💙

Likes

Comments

​Man saknar ju studentveckan något enormt mycket dagar som dessa när man bara känner att hösten närmar sig med stormsteg och man ligger hemma i soffan och är arbetslös. 

Väntar fortfarande på några bilder från studenten som pappas kompis tog på mig så får se när jag får dom, de kanske kommer upp här på bloggen då, vem vet.

Likes

Comments