Sitter just nu på stationen och väntar på bussen till skolan, har bara tre lektioner idag men är inte henna föräns 3 vilket är rätt drygt.

I helgen vet jag inte vad som händer men de får se
Förresten lyssna på hjärtslag!!! Den är 👌🏽👌🏽👌🏽
Hade bra

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår och i måndags var vi i köket och övade på dom olika rätterna vi ska ha på restaurangen när vi öppnar nästa vecka! Vilket ska bli kul men samtidigt nervöst för man vill att allt ska gå bra.

I måndags gjorde jag ingenting när ja kom hem, mer än att plugga lite och kolla på film.
Igår tränade jag lite och efter det var ja tvungen o plugga lite igen.

Just nu sitter jag på tåget påväg till skolan, det är en rätt lugn dag idag vilket är skönt sen slutar jag rätt tidigt också, när ja kommer hem ska jag möta upp mamma sen ska vi till gymet

Likes

Comments

Sitter just nu på tåget påväg hem från Växjö, blev lite shopping idag mest småsaker, ska försöka lägga upp bild på de sen.
Tog också två hål i öronen som man kan se på en av bilderna. Är väldigt nöjd!

Ikväll ska vi nog bara kolla på film och äta chips
Hade bra

Likes

Comments

Idag slutade jag fem i ett, så tog tåget hem ungefär vid 2.
När jag kom hem lagade jag lite mat till mig och Emmie eftersom vi är hemma själva så nu har vi precis ätit och sitter och kollar på Idol.
Imon ska vi åka in till Växjö och shoppa lite och ha det mys sen får vi se vad som händer på kvällen
Söndagen är oplanerad men förmodligen ska ja bara ta de lugnt

Likes

Comments

​Tänkte uppdatera lite om vad som har hänt i helgen. Det började med att jag träffade Alma och Amanda på fredagen, vi åkte då hem till mig och gjorde i ordning oss lite för att gå ut och ta lite höstbilder. Det blev inte jätte lyckat men någon bild blev nog bra. Efter det mötte vi upp lite andra kompisar och var ute lite under kvällen.

På lördagen hade vi först lite släckt kalas för pappa eftersom han har fyllt år, sen ungefär klockan 9 så åkte jag till lindås på fest vilket var kul, det som var mindre kul va att vi fick gå hem sen på kvällen så tror inte att jag var hemma för än 3.

På söndagen gjorde jag ingenting låg bara och kollade på film hela dagen. 

Idag har vi varit på sockerutbildning hela dagen vilket var lite drygt men helt okej ändå. Imorgon blir det sovmorgon till 10 så de blir gött sen får vi se vad som händer resten av veckan.

hade bra!


Likes

Comments

I helgen har jag faktiskt inget speciellt planerat mer ön att släkten kommer på lördag och ska äta o så, sen får vi faktiskt se vad som händer.
Rätt skönt o inte ha något att göra ändå så man bara kan ta det lugnt
Hade de bra

Likes

Comments

Dålig uppdatering, men i helgen så har jag varit på Öland och jobbat lite där jag sommarjobbade eftersom det var skördefest.
Så på fredagen åkte jag dit efter skolan sen jobbade jag till 12 på natten de va jobbigt men ändå mysigt, sen jobbade jag även lördagen och söndagen.

I veckan får vi se vad som händer, men på onsdag har jag i allafall studiedag så då ska jag nog passa på att träffa några kompisar

Likes

Comments

I helgen har de hänt rätt mycket, på fredagen åkte jag med Ester hem där vi träffades några stycken från klassen, jag sov också där och tog bussen hem rätt tidigt dagen efter eftersom att jag skulle spela match det blev vinst med 3-2

Efter matchen åkte jag och mirre till Tova för att träffa några kompisar vilket var kul. Sen idag hade vi borta match med B-laget och vi vann vilket innebär att vi vann serien!!
Nu ska ja typ sova, och imorgon blir det en dag i bageriet

Likes

Comments