Hej!

Idag har vi tillsammans med Lisha varit på Mall of Scandinavia. Vi har gått runt i affärerna och Joll köpte byxor. Vi köpte därefter ett 4 pack med pepparkakssandwich och smaskade i oss det. Nu är vi Påväg hem med bussen.

Hejdåååå <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan,
Idag har vi varit på bio på Mall Of Scandinavia med våran kompis Loka (Louise). Vi såg på ”Insidious: The Last Key” vilket är en skräckfilm.
Filmen var läskig och bra, vi ser fram emot att se flera skräckfilmer tillsammans under det kommande året!

Vi hörs <3

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Idag har vi varit i Stockholm City med våran kompis Lisha (Lina). Vi kollade runt i affärerna och köpte en grå hollister-tröja och fikade på ”American cookies”. Vi tog donut med glass, vilket var väldigt smarrigt.
Vi åkte sedan hem med tåg och buss, nu sitter vi och chillar i Julls rum.
Det är helt enkelt våran dag, vi hörs <3

Likes

Comments

Tjenixen!

Idag har vi haft ett hemmaspa tillsammans med våran kompis Lisha. Vi begav oss först till Hemköp där vi köpte en smarrig dricka och en ananas. Vi gjorde sedan en ansiktsmask av Havregryn, vatten , yoghurt och kokosolja som vi applicerade och lät verka i 10 minuter :)
Vi fyllde sedan en balja med varmt vatten och fotsalt. Vi kunde nu njuta av ett varmt fotbad som skulle förmjuka våra förhårdnader. Därefter pratade vi och chillade tills middagen skilde oss åt :(
Det var allt, hejdå <3

Likes

Comments

Hej,
Idag har vi besökt Naturhistoriska Riksmuseet i Stockholm. På plats fick vi se många uppstoppade djur och insekter, även dinosaurieskelett och massor av mineraler. Vi har lärt oss om hur djur och människor levde förr och hur samhället har utvecklats till idag. Efter att ha undersökt ungefär hälften av alla utställningar unnade vi oss en fika, dagens fika bestod av päron-mer, punschrulle och en biskvi. Vi fortsatte våran vandring i muséet och tog sedan bilen hem.

När vi kommit hem begav vi oss mot Hemköp, där vi köpte Cheeseballs. Vi satte oss bekvämt och kollade på ”Haters Back Off” på Netflix.

Nu är dagen snart slut och det närmar sig middag.
Vi hörs <3

Likes

Comments

Tjenare bloggen!

Idag har vi besökt Ikea, vi kollade in nya, fina möbler till våra rum. Sedan tog vi oss en liten fika bestående av Jordgubbs-cheesecake i Ikeas kafeteria. Vi köpte tyvärr ingenting, men vi har nu en överblick över hur vi vill ha våra rum. Efter en lång resa med tåg och buss, tog vi oss en god pizza (en Hawaii). Vi begav oss sedan hemåt. Nu är klockan halv 8 och vi sitter i Jullans rum och chillar.

Detta var våran dag! Vi hörs imorgon. <3

Här är några bilder från dagen ;)

Likes

Comments

Hej allihopa!
Detta är vårat första inlägg på denna blogg

Vi heter Julia och Johanna och är 13 år/ födda 2004. Vi lärde känna varandra för ca 11 år sedan hos våran dagmamma och har sedan dess aldrig varit ifrån varandra i mer än 2-3 veckor. Våra gemensamma intressen är dans, vi har dansat i ca. 9 år och vi började tävla i 2015 i duo. Vi tränar 3 dagar/ 6h veckan vilket vi tycker är riktigt roligt.
Utöver dansen gillar vi upptäcka nya platser och att shoppa matchande kläder och annat trams. Vi brukar oftast kalla varandra Jull (Julia) och Joll (Johanna) , men man kan testa alla twistar, Jullix, Jullan, Jullzie, Joxxan, Jollza, Jolliz m.m.

Här kommer ni att få följa våra vardagliga äventyr som vi hoppas att ni kommer gilla!

Hejdå <3

Likes

Comments