Allt bara rusar förbi, jag ser allt i en färgglad röra. Kan inte fokusera på något, glömmer bort saker varje dag. Allt är en stor röra och inget är klart.

Ibland så önskar jag att det fanns som en lina så att man kunde greppa tag i något. Men istället så tappar man balansen och får börja om på nytt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag skulle skriva ett viktig inlägg idag. Men jag trodde att jag skulle förlora mina bästa vänner idag, så som ni förstår så kommer inte det viktiga inlägget upp idag.
Vi måste börja ta ansvar för vad vi har gjort i världen. Hat växer med mer hat, vi måste börja sprida kärlek. För det här är bara början.

Likes

Comments

Hey babes!
Idag så har jag energi för art kunna stå upp och röra mig i mer en femton minuter. Så jag passade på att sminka mig, och ska även städa lite!

Likes

Comments

Det här är mina räddare just nu när jag är sjuk, Vogue gör så att man blir på bättre humör.

Likes

Comments

Hej på er babes!

Jag fastnade framför pinterest och kollade igenom en av mina anslagstavlor där jag samlar på mig en massa inspo till kläder (heter juliajuchert på pinterest). Som jag helt enkelt tänkte dela med mig av, när jag var 18-19år så var jag så himla vilsen när det gällde stil och personlighet. Så det var då jag började samla på en massa bilder som jag blev inspirerad av. Nu känner jag att jag verkligen har hittat min egna stil, självklart så ändras den lite hela tiden, men jag har hittat saker som verkligen är jag.

Så vilka plagg är det som är typiskt mig då?

Svart polotröja eller en vanlig svart tröja, utsvängda jeans, svarta kostymbyxor/raka svarta byxor, scarf i någon roligt mönster, lager på lager, svart på svart, blus i en starkfärg, enkelt, olika material, pälsjacka, jeansjacka, 70's blandat med 90's, "white trash", oversize, hängselbyxor, boho, bekvämt.

Vad blir jag inspirerad av är väldigt olika, allt skulle man kunna säga. Men när jag var 18-19 år så kunde jag verkligen inte förstår hur man kan bli inspirerad av -allt-. Men det är verkligen så det är, jag kan se olika växter och få inspiration, det kan vara någon på stan, vädret, ett band, en film, ett hus eller ett fotografi.

Självklart så har jag personer som jag följer på sociala medier som gör min inspirerad.

LykkeLi, Veronika Heilbrunner, vintage70's, fhlurs, Elsa Hosk, Suki Waterhouse, Bella Hadid, Sania Claus Demina, Jeanne Damas, Adenorah, Lejonhjärta och Alexachung är några av mina favoriter.

Att läsa stilböcker och vouge har hjälpt mig så mycket, för att förstå vad det är jag gillar och hur man bygger upp en garderob. Säker stil är en bok (och podd) som jag verkligen rekommenderar er att läsa/lyssna på!

Likes

Comments

Jag är så jävla trött. Jag är trött på alla social medier och dem så kallade "influencers" som ska prata om "viktiga" saker, men som bara startar mer hets. Som skriver att det är viktigt att prata om psykisk ohälsa men aldrig haft en panikattack. Som ska peppa sina "fans" genom att sätta upp mål och ge tips, men som det bara är dem själva som kan uppnå. Jag är så jävla trött på all hets.

Låt mig bara va, jag vill inte se din äckliga gröna juice.


Likes

Comments

Likes

Comments

Vi lär oss bara att överleva, inte att leva.

Jag vill leva ett liv, inte bara överleva.

Likes

Comments

Är det någons stil som jag blir inspirerad av så är det Jane Birkin, helt fantastisk är den. Vill verkligen klippa lugg igen när jag ser dem här bilderna.

Jane Birkin är en Brittisk skådespelerska och sångerska som är bosatt i Frankrike. Hon fick sitt stora genombrott år 1966 i filmen "blow up".

Likes

Comments