Längtar lite efter höst så att man kan använda mörka läppstift.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Way out west va kul, som vanligt efter en festival så är man sjuk dagen efter. Det var helt klart värt det, synd att det var så mycket kö överallt bara. För att få bra platser så var man tvungen att köa cirka en timme. Vilket kan bli lite segt, men hallå jag har sett Lana del Rey igen, Frank ocean, the xx, flume, mac demarco m.m!

Likes

Comments

Jag vill skriva så många saker men inget kommer ur mig längre. Det är så tomt men samtidigt så mycket saker jag vill säga. Allt är som vanligt men ändå helt annorlunda.

Likes

Comments

Jag står och kollar på alla människor, hur dom ler och skrattar. Deras genuina lycka är som små guldkorn över hela klubben.
Jag håller ölen hårt mot min hand för att svalka mig, kollar på mina kompisar och känner lyckoruset. Låt mig alltid får vara kvar i den känslan.

Likes

Comments

vad jag än gör så känns allt så cheesy. Jag är inte nöjd med något alls, vet bara att jag inte är gjord för att leva mitt liv som jag gör just nu.

Likes

Comments

Hej fina ni!

Jag tänker inte skriva något tråkigt inlägg där jag ber om ursäkt för att jag inte har varit närvarande, men det ser ut som att det blir ett ändå! Jag har inte glömt bort er, men jag har glömt mig själv lite. Jag är mitt uppe i mitt jobb samtidigt som jag har en typ av kris, där jag inte vet vad <jag vill göra med mitt liv>. Ja ni förstår nog vad jag menar. Helst av allt så vill jag sitta på ett cafe i Paris och skriva en bok, men det får bli en annan gång helt enkelt.

Jag har varit i London och köpt festivalbiljetter, för att ha något att se fram emot.

Hur mår ni?

Likes

Comments

När jag ligger där i sängen och gråter, jag vill bara försvinna. Det är då han kollar på mig och får mig att skratta. Han ger aldrig upp hoppet om mig.

Likes

Comments

Allt bara rusar förbi, jag ser allt i en färgglad röra. Kan inte fokusera på något, glömmer bort saker varje dag. Allt är en stor röra och inget är klart.

Ibland så önskar jag att det fanns som en lina så att man kunde greppa tag i något. Men istället så tappar man balansen och får börja om på nytt.

Likes

Comments