Jag hade lite tråkigt i söndags så testade att göra "space buns", dem blev lite slarvigt gjorda men det blev helt okej i alla fall. Jag kommer nog göra om det men inte med nytvättat hår, ska lätt ha det här i sommar!

Likes

Comments

Om det är något man är glad över så är det att man levde på jorden samtidigt som David Bowie. @sabinahellstrom gjorde en video som innehåller David Bowie, jag tycker att den blev så bra. David Bowie is god

Likes

Comments


”Jag vet inte vem jag är. Ja jag vet att man känner sig förvirrad när man är ung, men jag är extra förvirrad och det skriver jag inte för att låta speciell.” Det här skrev jag 13/2 2017 i min dagbok så det är inte så länge sen. Jag har mycket lättare att skriva om gamla känslor eller saker som har hänt, nu ska jag försöka skriva om något som händer just nu. En sak som jag inte vet vad det är, en känsla som jag alltid bär med mig, men som har blivit extra tydligt den senaste tiden. Man skulle kunna säga att det är en utvärdering av mig själv?


Vem är jag? Vem är jag? Vem är jag? tänker jag om och om igen, jag ligger på sovrumsgolvet och klockan blev precis 03.00, det är nu lördagsmorgon och jag har onyktra människor på gatan. Här ligger jag 21 år, snart 22 och vet inte vem jag är, hur svårt kan det vara? Muttrar jag irriterat för mig själv, jag lägger mig i sängen och försöker somna. Tänk dig att man tar alla dina tankar och rör ihop dom, ungefär så är det. jag känner och ser allt samtidigt, vem är jag. Varför är jag såhär? Jag har fått hör att jag är egoistisk, att man inte vet vem jag är för att jag är en annan människa ibland. Nu låter det som att jag är bipolär och schizofreni(väldigt svårt att stava till.) Gjorde precis ett test på internet så nej jag lider inte av det. Men jag har som olika personligheter, man kan även se det på mina kläder och mitt smink. Det går som i perioder, ibland så är jag väldigt boho, använder knappt något smink och yogar heeeela tiden. Då tänker jag väldigt mycket på vad jag äter, det blir inget kött alls då. Sen så har jag ett annat jag, när jag använder mycket smink, har på mig chockers och lite sånt. När jag är i den perioden så är jag väldigt stökig, jag är ute mycket och är väldigt arg. Jag är den som tar mycket plats och är den bästa tjejen som finns. Självklart så har jag fler personligheter, men så att ni förstår vad jag menar, och hur olika dem är. Jag kan vara väldigt lugn och harmonisk för att nästa vecka vara arg och stökig.


Men det som stör människor är att jag sätter upp en fasad. Jag har alltid gjort det så det har blivit en del av mig helt enkelt. När jag är arg och stökig så gör jag allt för att ingen ska få komma nära, den typen av person brukar jag vara när jag har extremt mycket ångest. Jag gör allt för att skjuta bort människor och glömma. Jag vill inte känna något, så jag gör allt till ilska istället . Den mer bohemiska mig brukar jag vara efter att jag har varit arg, då vill jag hjälpa alla andra och finns alltid där för alla. Den personen som folk vänder sig till när dem är ledsna. Även det gör jag för att glömma bort mig själv, för att visa andra att jag faktiskt är snäll och mjuk,


Men jag kan säga några saker om mig som alltid kvarstår:

Jag är väldigt känslig, även om jag inte visar det.

Jag har extremt dåligt självförtroende.

Jag vill skriva en bok och släppa en klädkollektion eller två.

Jag är väldigt snäll och bryr mig väldigt mycket om människor.

Mina favorit färger är rosa och grönt.


Ja ni, det här blev lite svammel, men jag tänkte skriva om det här igen, man kan säga att det här är del 1 antar jag? Jag skev mest ned det för att börja någonstans och för att det kanske är intressant att läsa?

Likes

Comments

Hej hallå!
Idag så är jag extremt nere och vill gräva med mig i en grop, så vad blir man glad av? Jo en silver mask så klart! Ni får även bilder från när jag va lite gladare, ha en fin söndag!

Likes

Comments

Vi kan börja med New girl, jag vet inte hur många gånger jag har kollat om den här serien, den är helt fantastisk. Personligen så är jag Nick miller blandat med Jess.

Sen så har vi Rick and Morty, den är tecknad som ni ser och vääääldigt annorlunda. Den har en väldigt skev humor, vilket gör att inte alla tycker om serien. Men jag är helt fast. Den handlar om en vetenskapsman som åker ut i rymden med sina barnbarn för att bl a sno saker.

Sist men absolut inte minst kommer Friends, jag tror inte jag behöver förklara serien för er.

Likes

Comments

  • About me

Likes

Comments

Hej hallå!
Tänkte bara säga hej och happy Valentine's Day, vet att många känner ångest för det här dagen. Men jag tycker att man ska se den som en extra kärleksfull dag, mot sig själv och andra. Så hoppas att ni har haft en bra dag med extra kärlek!

Likes

Comments