Jag kliver in igenom dörren och känner den varma luften mot mitt ansikte, det är den första riktiga höstdagen vilket gör att man får rosiga kinder när man är ute.

Där ser jag dem och deras leende mot mig, hur dem skrattar och kramar om mig. Vi är dem som hörs och syns mest, precis som när vi var skjutton år. Den varma känslan sprider sig i hela kroppen, allt är precis som vanligt trotts att vi bor flera mil från varandra. Vi går runt i alla butiker i den här lilla staden som vi träffades i, ser någons gamla ragg och börjar skratta åt det.

Tänk att vi blev vuxna tillslut, även om det inte känns som det. Vi klarade tonåren tillsammans, alla tårar och skratt tog vi oss igenom tillsammans.

Det är dem här människorna jag vill bli gammal med.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Är det något jag är bra på så är det serier, jag kollar på olika serier hela tiden. Vad passar bättre än ett inlägg om några av mina favorit serier? Jag själv tycker om att se vad andra kollar på så varför inte. Här kommer mina 3 bästa serier när man inte har något att kolla på/ inte orkar anstränga sig/ perfekt när man är bakis/ fredag innan löning kväll.

Först ut är New Girl, det handlar om ett gäng som bor ihop och deras äventyr. Dem är runt 30 kan jag tänka mig? Deras liv är inte sådär fantastiskt som man tror arr det ska vara utan det är kaos. Olika personer som klarar vardagen ihop, jag skulle verkligen kunna tänka mig att bo som dem gör. Serien finns på netflix, avsnitten är runt 30 minuter och det är 6 säsonger ute, den 7 är påväg!

Nästa serie är Bojack Horseman, en serie som jag väldigt nyligen har börjat kolla på. Jag är just nu på säsong 3, även dem här avsnitten är cirka 30 minuter. Den är då tecknad som ni kan se, man får följa med Bojack Horseman en gammal skådespelare som är allmänt bitter. Serien tar upp viktiga saker via humorn och gör narr av våran värld kan man säga. Även den här finns på Netflix!

Sist ut är Love från Netflix, deras avsnitt är runt 1 timme långa. Den är pinsam, stel och helt fantastisk. Man får följa med Gus och Mickey, hur deras relation byggs upp kan man säga. Man får se allt det där pinsamma och gulliga som kan hända när man börjar dejta någon efter en lång relation. Jag är 90% Mickey, vet inte om det är bra eller dåligt!

Likes

Comments

Efter som att jag har gjort en liten nystart på den här bloggen tänkte jag göra ett frågeinlägg, med lite roliga frågor så att ni får lära känna mig bättre. Efter som att den här bloggen består av texter och bilder, inte så många inlägg där jag pratar om mig själv.

Om du fick leva i Harry Potter eller Lord of the rings, vilken värld skulle du välja?: Jag skulle nog välja Lord of the rings, efter som att jag ser mig själv mer som en alv. Jag kan inte se mig själv som en häxa riktigt!

Vad är din standard outfit, som du kan slänga på dig när allt känns fult?: En svart turtelneck tröja, utsvängda jeans, leojacka och en massa smycken!

(Dör för den här scenen)

Vad vill du göra när du blir stor?: Jag hatar den här frågan, för jag vet verkligen inte och jag kommer nog aldrig att veta. Det jag vet är att jag hatar känslan av att vara fast på ett ställe, veta att jag inte kan åka iväg. Jag vill resa runt och umgås med människor som ger mig något. Inte folk som tycker att dem är så jävla häftiga men i verkligheten så är dem tråkiga. Jag skulle kunna tänka mig att åka runt med ett band och skriva om deras resa och sy kläder. Jag vill skriva saker som folk läser eller lyssnar på. Jag vill känna mig fri.


Vilka fim/TV karaktärer beskriver dig?: Hmm jag skulle säga Jess från New girl, Serena från Gossip Girl och Mickey från Love!

Vad gör dig uttråkad?: Människor som har slutat leva, man ser hur trötta dem är men inte gör något åt det. När jag inte har något att se fram emot, veta att jag inte har en typ av resa inplanerad,

Vad tycker du om "spelet" när man har träffar någon?: Det är en av dem värsta sakerna som finns, man ska bara skita i det där jävla spelet. Om du vill smsa med en person så gör det, skriv till hen. Om den personen inte är intresserad så får hen säga det helt enkelt, jag förstår inte varför man ska hålla på och spela svår och allt det där. Jag är väldigt bra på att inte analysera allt, och säger ofta som det är till mina kompisar om dem har sånna här problem. Mitt bästa tips är att bara vara ärlig och smsa till hen om du vill, om personen inte svarar så är det inte mer än det helt enkelt!

Vilken låt får dig att må bra?:


Likes

Comments

Det är hans hand som grabbar tag i min rumpa inne på nattklubben, som inte slutar skratta så att det slutar med att man slår till honom. Det är mannen på sociala medier som tycker att jag är det snyggaste som finns. Som kallat mig hora för att jag inte svarar. Det är gänget med unga killar som visslar efter mig när jag går förbi. Det är en äldre gubbe som idiotförklarar mig på jobbet, för att jag är en kvinna och inte kan mitt jobb. Det är rädslan för att bli våldtagen när man går själv. Rädslan att bli drogad när man är ute. Att man måste ha en annan man i närheten för att slippa blir trakasserad, efter som att någon annan ”har en”. Hur man får höra från barnsben att om killarna slår dig så är han kär i dig, det är inte sant. Det är killarna som får lära sig att dem är över tjejerna från barnsben.

Det här är kvinnors vardag.

Likes

Comments

Jag vet inte om det är för att det är måndag, men det känns som en ny början. Att man går in i en ny fas, eller i alla fall som att man snart ska gå in i en ny fas. Hela augusti och september var ett avslut för mig, jag kände hur allt var för sista gången. Det ska bli skönt att gå in i något nytt.

Likes

Comments

Godmorgon vänner!

Nu är det verkligen höst, den här veckans favoriter är väldigt höstig. En bra bok är A och O på hösten tycker jag, finns inget bättre än att försvinna in i en annan värld. Med hösten kommer även kallare väder, och då kan man äntligen börja ha stora stickade tröjor, min favorit är den här från Zara med en massa pompoms på. Hudvården blir även roligare, man kan köra på med syror och retinol(!!!)

Likes

Comments