Men din självsäkerhet fick mig att börja brinna igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Något jag ofta får frågor om är mina naglar. Jag fixar inte mina naglar hos någon utan det är mina ”egna”. När jag gick i gymnasiet pluggade jag naglar i tre år och efter det har jag gjort mina naglar på salong en gång.

Såhär ser dem ut, jag klippte av dem i början av november. Jag brukar göra det när dem blir fula eller en av naglarna går av. Som tur är växer mina naglar väldigt fort och flikar sig inte.
Jag har aldrig varit den som biter på naglarna. Men om jag mår dåligt så börjar jag bita runt nagel, vilket har gjort att mitt nagelband knappt finna på vissa naglar. Jag kan också riva av mina naglar ibland, och ja dra av nagellack det med.

Jag har alltid röda naglar, ibland gör jag undantag och har något annat. Men rött är det jag trivs bäst i! Jag använder mig av essie och deras gel kollektion. Målar naglarna 1 gång i veckan eller mindre, när den här bilden togs är det 8 dagar sen jag målade dem. Hur sjukt är inte det? Jag använder även en olja till naglarna minst 1 gång om dagen. Sedan så filar jag dem om det behövs. När ni filar naglarna är det viktigt att man drar filen åt ett håll annars går nageln sönder.

Såhär gör jag:
1 lager bas lack
2 lager färgat lack
1 lager top coat


Efter några dagar kan jag ta ett till lager med top coat!

Likes

Comments

Är det bara jag som fortfarande tycker att det är kul med vad folk har i sina väskor?

Det får plats sjukt mycket saker i den här väskan för att vara så liten. Självaste väskan är från monki!

★Toffs

★Facemist från the body shop

★USB minne?

★Korthållare

★Block, litar inte på folk som inte har med sig papper/penna. Eller rättare sagt folk som inte skriver? Förstår mig inte på er?

★Penna (duh)

★Handkräm

★Hörlurar

★Klubba?

★2st lipbalm, tydligen behöver man två stycken.

★Rött läppstift, alltid bra att ha med sig, tex när man ska skriva ner sin kompis nummer på ett kvitto för att tvinga henne att ge det till bartendern som hon gillade.

★Mynt

★Nycklar

Likes

Comments

Okej jag tänkte att vi ska dyka ner lite i youtube, några av mina senaste favorit videos helt enkelt!

Likes

Comments

Det är en tidig tisdagsmorgon, man kan nästan se hur kallt det är ute. Släpar mig igenom hela morgonen, det är när jag går mot jobbet som jag kommer på det. Jag har på mig tröjan.

Den tröja som jag blev dumpad i, tröjan jag inte har kunnat ha på mig. Men jag känner ingenting, bara en lättnad. Det är då man inser att det värsta är över nu.

Likes

Comments

När du försvann var det som att mitt solljus försvann, allt blev mörkt. Men är det något man lär sig så är det att man är sitt eget solljus, ingen kan ta ifrån mig mitt ljus. Ibland lyser det starkt och ibland svagt, huvudsaken är att det lyser. En av dem svåraste sakerna är att lära sig leva istället för att överleva.

Likes

Comments

Vissa dagar känns som ett vakuum, idag är en sådan dag. Allt går långsamt men samtidigt så extremt fort. Jag kan blunda i något som känns som sekunder men det har egentligen gått tjugo minuter. Jag har haft kul och varit glad dem senaste dagarna, det är nästan som att man är bakis av att vara glad. Mycket märkligt.Bild på min veganska frukost, finns inger bättre en att äta frukost långsamt medans man läser en bok.

Likes

Comments