För er som inte vet vad lush är eller inte använder deras produkter så blir det här ett väldigt tråkigt inlägg. Jag var nämligen i Stockholm för en månad sen nu(tiden går så fort!!) Självklart så gick jag till Lush, har börjat använda produkterna så nu kan jag säga till er vad jag tycker om dom med!

Badbomber var ett måste, har bara använt dom två längst ned och dom vara heeelt fantastiska!

Skrubben är to die for. Den luktar så gott och man blir så himla len! Plus att den är så dryg. Rengöringen är lite meh. Den är bra om man har lite smink, men om man har en tyngre sminkning så känner man sig inte riktigt ren. Men den är bra för oss med lite torr och känslig hy, efter som att den även återfuktar. Jag har nu börjat använda den efter att jag har använt en annan rengöring, och då är den helt perfekt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har så mycket saker som jag vill skriva om, men vet verkligen inte vart jag ska börja eller hur jag ska formulera mig. Så vi kör på en liten lista, så kanske inspirationen kommer!

Vad gör du just nu? ​ Just nu så sitter jag vid datorn och redigerar lite bilder, söker lite jobb och sånt!

Vad vill du ha som huvudsyssla om 5 år? ​Då vill jag jobba med att skriva, och med mode såklart! 

Vad får dig att gråta?​ Att se påkörda djur, när en massa folk gör något fint för en person. I princip alla filmer som finns!

Vad måste du ha hemma i matväg? ​Frysta hallon, knäckebröd och spenat1

Vad läser du just nu?​ Stanna utav Flora Wiström 

Vad är du avundsjuk på? ​Människor som jobbar med det jag vill jobba med, och dom som reser mycket. Folk som vet exakt vad dom vill göra i sitt liv!

Vad brukar folk kalla dig?​ Julle, Jules, babe och juchert

Vad är det viktigaste som finns?​ Människor som kämpar för jämställdhet och våran psykiska o fysiska hälsa.

Vad såg du senast på en scen?​ Veronica maggio!!

Likes

Comments

​När jag inte har rött läppstift (som är min favorit). Så brukar jag ha dom här, mycket nude/rosa. Den från ABH är det läppstiftet som jag har på mig några inlägg neråt. Älskar matta läppar, jag tycker att det får ögonen att poppa fram mycket mer!

Likes

Comments

​För er som inte visste det så läser jag väldigt mycket böcker. För ett tag sen så köpte jag tre nya böcker, som ska bli så roliga att läsa! Jag har börjat att läsa Stanna, är lite besviken på den boken såhär långt, men som sagt jag har precis börjat läsa den. Vill ni ha en bokrecension på böckerna sen?

Likes

Comments

​Älskar dom här jeansen <333

Jag tycker verkligen inte om den här trenden med att ha ett linne över en tröja, men man måste testa nåhot innan man kan säga vad man tycker, right?

Så mitt beslut är att jag inte tycker om det. Vissa passar så bra i det om man matchar det rätt, men jag trivdes verkligen inte i det. Men vi får se jag kanske ändrar mig!


Hej föresten!

Det var ett tag sen sist, jag ska försöka ta tag i det här igen. För jag tycker att det är kul, men ibland så orkar jag helt enkelt inte. Men hej och välkomna tillbaka, så får vi se hur länge det varar den här gången!

Likes

Comments

Vänner ibland så blir inte livet som man har tänkt. Har verkligen en så dålig dag idag, mycket tråkigt som har hänt. Men vad kan jag göra åt det? Ingenting, det är bara att gå vidare och försöka att se framåt. Ibland så är det svårt att veta vad man ska göra, och jag kan känna mig så himla vilsen. För jag vet ingenting. Men som sagt, det är bara att gå vidare och försöka hitta på något nytt. Jag vill aldrig stå kvar på samma ställe, jag vill alltid röra mig framåt. Men ibland så vill jag ha lite medvind, u feel me? Usch vad jag klagar nu haha, men det jag vill säga är att: ibland så suger livet så mycket, men det blir alltid bättre. Man ska aldrig ge upp helt enkelt.

Likes

Comments

Okej guys!
Kolla på mitt nya läppstift!! Det är från Anastasia och heter dusty rose, perfekt nu till hösten! Jag tänkte skriva ett inlägg om mina favorit läppstift(förutom rött hähä)

Likes

Comments

Kolla vilken underbar påse!! Ska visa er allt lite senare, vad skulle man göra utan lush?

  • Lush

Likes

Comments

Måndag idag, jag är så himla nere. Har hamnat i någon svacka igen. Var utan ångest i två veckor och sen så bara slog det till på en fest. Sen dess har det inte riktigt varit bra, idag är en sådan dag när allt är fel. Men jag tog mig upp ur sängen, blir stolt över att jag klarade det!!

  • About me

Likes

Comments

Har ni läst Sandra Beijer's blogg, där hon visar sina bakgrunds bilder på mobilen. Så himla kul tycker jag, så jag tänker helt enkelt göra samma sak! Det skulle vara så kul om ni kunde visa era bakgrunds bilder för mig. Länka ett inlägg eller skicka ett meddelande med bilderna till mig. Let's go!

Som "låst skärm bild" så har jag en bild på världens bästa band, nämligen The white stripes!! Började lyssna på dom när jag va ca 15-16, om man inte hört The white stripes (vem har inte gjort det??) så gör det!

Som "hembild" så har jag en bild på mig och min pojkvän under ett regnigt Göteborg. Tycker att den bilden är så mysig på oss.

  • About me

Likes

Comments