View tracker

Det här är mina favorit smycken just nu, thomas sabo armbanden har jag på mig varje dag, det känns så tomt utan dom. Harni några smycken som ni har på er varje dag?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!
Jag stor just nu och packar min väska till London, ikväll så åker vi till Stockholm för att sova kvar där, efter som att flyget går så tidigt imorgon! Ni får hålla koll på Instagram för uppdateringen här kommer förmodligen inte vara så bra. Men så fort jag kommer hem så kommer det en massa inlägg!

Likes

Comments

View tracker

Jag älskar glitter, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Men den senaste veckan så har jag varit helt såld på en enkel makeup med lite glitter, helst glitter på kinden.

En grej som jag även fastnat för är glossy makeup, ögonlocken och läpparna är så fint när man får till det riktigt glossy. Jag måste verkligen prova det snart!

Likes

Comments

Glad onsdag på er, nu är det nerförs backe mot helgen. Ett så typiskt svenskt uttryck! Idag kände jag för att lyxa till det och ha en liten spadag. Dom här tre är verkligen helt magiska, oljan har räddat min torra vinterhy!

Hoppas att ni får en bra onsdag!

Likes

Comments

Ibland så har jag väldigt svårt att äta frukost, jag känner mig inte hungrig och det är svårt att tvinga i sig själv mat. Då brukar jag äta någon frukt, oftast passionsfrukt för att man piggnar till av det och jag brukar oftast bli mer hungrig utav det! Sen så dricker jag väldigt mycket vatten, det är bra för din kropp och för din hy!
Passionsfrukt är absolut en av mina favorit frukter.

Likes

Comments

Jag har blivit kär, i dom här två. Jag har letat så länge efter en mascara som är bra, och håller länge. Den här håller alla krav. Sen så hittade jag en fantastisk rouge som har den perfekta rosa nyansen. Den blir så himla fin, jag har haft så svårt att hitta en matt kall rouge som passa mig, men här är den!

Likes

Comments

Jag tänkte visa er mina favorit yoga videos, vi börjar med den här! Jag brukar göra den på morgonen för att väcka kroppen, eller på kvällen för att få ett avslut på dagen.

Den här brukar jag ha som träning, den är super bra och väldigt jobbig!

Den här är väldigt jobbig den med, men det är så skönt med träningsvärken dagen efter!

Likes

Comments

Hej bästa ni!
Hur mår ni? Jag mår helt okej, är i någon svacka där allt känns så tråkigt och jag har ingen inspiration alls. Det är så tråkigt för jag vill skriva så mycket och visa er en massa saker, men det kommer inte ur mig. Men det kanske blir bättre, jag borde kanske sätta lite mer press på mig själv så att jag tar tag i det helt enkelt! Hoppas att ni har en bra första advent, jag har precis bakat pepparkakor, så gott!

  • About me

Likes

Comments