View tracker

Allt i den här texten är påhittat

Jag känner hur blodet pumpas runt i kroppen, varje millimeter och atom. Snart så sprängs jag. Han har lovat att träffa mig idag och nu så är han tiominuter sen. Han var aldrig sen, han är den som kommer tiominuter innan, precis som jag. Mina fingrar darrar när jag tänder den andra ciggen, vad gör jag om han inte dyker upp? Ska våra gemensamma vänner behöva medla mellan oss igen?

Jag tar upp mobilen klockslaget bränner nästan hål i mina hornhinnor 16.15, femton minuter för mycket. Jag kollar instagram, twitter och facebook minst tio gånger innan jag ser honom. Han har sin skinjacka och ett par nya skor på sig, han kastar vant iväg ciggen innan han ser mig. Fast det är tio meter ifrån oss så ser jag hur hans ansikte förändras, det blir mjukt men sedan hårt. Som att all ilska vill komma ur honom. Jag blir så medveten om min kropp, hur ska jag ha händerna? Hur ska vi hälsa? Jag bestämmer mig för att sätta mig på bänken och kolla på mina händer, dom kanske kan rädda mig nu. Jag måste se ut som en psykopat när jag sitter såhär. Det tar trettiotre sekunder för honom att komma fram till mig, på dem sekunderna hinner jag spela upp allt som hände. Hur hans ögon blev som svarta hål och kroppen helt slapp.

Nu står han framför mig och säger sitt vanliga hesa hej och jag vet exakt varför det tog slut.

Likes

Comments

View tracker

Så nu är det en ny vecka igen, det går så himla fort. Jag ska göra slutprov i min svenska kurs nästa vecka, men det känns som att det var igår som jag började med kursen.

I helgen så åkte jag först till Kvicksund och sedan till Örebro, där av den dåliga uppdateringen. Efter som att jag är lat och inte orkade ta med mig min dator helt enkelt.

På lördagen när vi var i Örebro på kvällen så parkerade vi bilen i ett parkeringshus, sedan så drack vi öl(inte den som körde såklart!!) Några timmar senare så skulle vi åka hem, men självklart så hade parkeringshuset stängt. Så det slutade med att vi fick betala 500kr för att få ut bilen. Ni som har mig på snap fick följa hela resan (heter JuliaJK på snap.) Men så händelserik var min helg, hur har eran helg sätt ut?

Likes

Comments

View tracker

Dagens frukost ser ni här, sååå gott med mango till chokladgröten. Jag är helt fast i chokladgröt just nu som ni kanske har märkt!

Likes

Comments

Hej på er! Jag gick ner till stan idag och fick med mig dem här vitaminerna. Jag har tidigare ätit ett par andra hårvitaminer som kostar lika mycket som även hjälpte med min trötthet på vintern. Så nu så får vi se om dem här funkar bättre. Dem luktar och smakar fantastiskt och många har tydligen fått en stor skillnad på sitt hår, så vi får väl se helt enkelt. Jag tänkte testa dem i 2-3 månader för att se om det blir någon skillnad!

Likes

Comments

View tracker

foto: Delfi šehidic'

Likes

Comments

​bilder: pinterest 

Likes

Comments