Åh. Alltså verkligen bara: åh. New York var verkligen något att hänga i granen, men så svårt att sätta ord på känslan jag hade när jag gick där på gatorna. Staden i sig är ju känd och syns i film och på insta flödet dagligen så på ett sätt kände jag igen mig men å andra sidan så var det så mycket nya intryck och wow-känsla. "Är det såhär det är i NY? Jag är verkligen här nu." Det är väl nu när man är hemma som man inser att man var där. Men en sak som är säker är att I'll be back soon.

Hihi qt va? Får se hur jag gör med bilder från äpplet. Kanske byter plattform innan. Men jag meddelar er såklart, trogna läsare. Lol, bye!

Likes

Comments

Fick byta till mig lunchpasset idag på jobbet, och fick gå redan klockan två. Så då började min semester. Sen åkte jag hem, duschade och inväntade Mallan. Och vad tror ni inte att hon har med sig då?? Jo, två små smörgåstårts-bakelser!! Special designade till mig såklart för jag är jag;) Nej men åh, bästa verkligen. Sen fick jag även en Mumin-mugg till min samling. Tack igen<3 Sen hade även mamma beställt en smörgåstårta till kvällen så det åt vi sen till middag, haha, när alla i familjen hade kommit hem. Och sen fanns det yttepytte plats kvar till morotskaka också. Jag firades alltså ikväll för imorgon blir det inget med det.

ALLTSÅ SER NI??? Svenska Smörgåstårtsfabriken it is.

Hahah dom två sista bilderna.. Förlåt för dom.

Likes

Comments

Jag laddade ner en app förra veckan som hette "Recolor" som är en "måla för vuxna-app" typ. Men det var ju lite fibbligt och så fick man en bild sen var man tvungen att betala osv. Men så såg jag att panduro hade massa målarböcker "för vuxna". Så jag köpte en liten, portabel, men olika mönster i men framförallt liknande mönster som ni ser på framsidan. Jag köpte den i syfte för att dämpa ångest. Får se om det fungerar. Finns ju massa olika mindfullness, typ andning och rofyllda ljud. Sen är det ju lite roligt att färglägga också, en känner sig lite ung.

Likes

Comments

Detta åstadkom jag till middag igår.

Börja med att hacka polkabetor och rödbetor, eller vilka rotfrukter ni nu önskar.

Häll över lite olivolja och blanda runt och häll sedan över salt, peppar och rosmarin och sedan in i ugnen. På 225 grader i ca 30 min. Efter 15 minuter tar man ut plåten och lägger på chevréost, valnötter och honung, sen in igen.

Sen ska kycklingen stekas i rikligt med olja och smör med vitlök och citron. När kycklingfiléerna fått färg så ska dom in i ugnen tillsammans med betorna deras sista kvart eller tills dom nått ungefär 70 grader.

Klart! Polkabetorna förlorar ju sin fina färg i ugnen så därför kan man ha råa bredvid om man vill liva upp tallriken, och för att man tycker det är gott såklart.

Blev asgottt. Men vad kan gå fel med chev, valnötter och honung right?

Likes

Comments

​Sorry för bildkvalitén.... ​Men, jag var ju ocg sågMockingjay part 2 igår. Efter mycket om och men i veckan så blev det att vi (Maja, Jennifer, Malin och jag) satte oss på caféet som ligger inne i Bergakungen. Där satt vi ett tag och Maja fick sin födelsedagspresent några veckor för sent, men som sagt: den som väntar på något gott... Sen kom John också, Jennifers pojkvän. Sen blev det lite stressigt för klockan slog 21.15 och vår siste man hade inte kommit så vi lämnade hans biljett vid insläppet men han kom aldrig haha.. Aja, filmen var en besvikelse tyckte jag. Den var spännande och på ett visst sätt slutade den väl bra men den var ganska lång och utdragen och det var många gånger jag och Malin satt där och bara "Eh va, jag fattar ingenting??!" Men bio är alltid mysigt och det är absolut en av mina favorit saker att göra.

Idag blir det först ett pass på gymmet och sen blir det planera, planera och planera för på onsdag händer det grejer. Vet inte om jag nämnt det men för det första så är det min födelsedag (yey) och..... jag och mamma åker till New York!!! Alltså jag är så glad.

Likes

Comments

Efter en dag på jobbet, lite ärenden fixade på torget åkte jag till stan och mötte stora gänget. Condeco blev stället vi hamnade på. Deras jul-latte var jättegod! Tips. Åkte hem runt nio då dom fortsatte mot biopalatset. Filmen dom skulle se ska jag se ikväll!! Tittat film 1-3 av Hungerspelen nu dom senaste dagarna så snacka om att jag är taggad for the finally. Men först ska vi ses på en grekisk restaurang, Athena, vid heden!

Sry Mand att du blundar..

Likes

Comments

Det har blivit lite mer jobb i veckan än planerat så därför har det inte blivit så mycket blogg. Är i skrivande stund påväg till jobbet. Jobbade lunch igår och idag, skönt. Här är lite av min morgon i svartvitt:

Ikväll ska jag träffa lite tjejer för en kvällsfika. Jag älskar kvällsfikor speciellt på vintern när det är mörkt ute. Har saknat mycket.

Likes

Comments

Godmorgon! Eller nästan, var uppe sju idag för att droppa in hos doktorn vid åtta. Haft ont i magen sedan tisdags så fick först prata med en doktor men som hon sa, att man har ont i magen kan ju vara tusen saker så jag fick ta blodprov i armen så skulle dom höra av sig. Så ja, så började min vecka! Nu värmer jag magen med lite te.

Likes

Comments

Igår var vi hembjudna till Daniela som fyllde 19 i fredags, grattis igen fina du!! Hon får 10/10 i betyg av att styra middag. Ähe alltså ni förstår inte hur gott och fint hon hade gjort. Egen sushi?? Wow säger jag bara.

Välkomnades med denna

Här ser ni maten.... Sjukt imponerad och glad att hon la ner såpass mycket tid på middagen. Allt är alltså egengjort.

Bästa möjliga sällskapet bjöds det också på

Och en smarrig efterrätt

Sedan begav vi oss in mot staden och spenderade vår kväll på en klubb som jag inte tidigare varit på. Jag hade en väldigt bra kväll måste jag säga!

(Bilderna är från Malins kamera!)

Likes

Comments