Det är inte riktigt någon positiv stämning jag sprider här på bloggen. Den här veckan har verkligen varit pissig hittills. Jag vet inte ens varför. Jag antar att jag bara hamnat i en deppig period just nu och hoppas att det blir bättre. Antingen så beror det på grund av stress eller så leder det till stress. På något vis så är det alltid så att det är mest att göra i skolan framför allt före lovet men alltså efter lovet också. Det hjälper inte heller att alla julkonserter närmar sig och att det är tävling i helgen. Paniiiiiiik!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ordet meh, summerar min dag. Upp och ner som en jävla berg-o-dalbana. I och med det så har jag bara tagit det lugnt idag och inte gjort så mycket. Jag har åtminstone lyckats ta mig till både dansen och isträningen idag efter en veckas vila som föregicks av en och en halv veckas turistande. Kul hade jag och det fick upp mitt humör.

Vad kan man egentligen göra åt saken? Vissa dagar blir bara som de blir. Det är bara kämpa sig igenom dagen och sen kan man glömma den tillfälligt. Om ett tag kan du komma ihåg dagen och tänka på hur jäkla grym du är som tagit dig igenom den!
Kärlek till er alla

Likes

Comments

Igår kväll, inatt innan jag somnade kände jag för att sätta på min emotional-spellista och bara gråta. Och jag grät. Inte av av sorg men av lycka.

Lycka för att jag är stolt över mig själv. För första gången känner jag mig nästan helt bekväm med mig själv. Det är en helt ny sensation att se sig själv och allt man ser finns positivt. Jag är stolt över den jag utvecklats till och min utveckling. Jag är stolt över vad jag tagit mig igenom och att jag bevisat för mig själv hur bra jag är.

Okej, jag erkänner lite sorg innehöll mina tårar. Sorg över att ha förlorat en kär vän. Jag menar inte förlorat med innebörden gått bort men som i att tappa kontakten. Ett halvår har passerat men hjärtat brister varje gång jag tänker på att vi inte längre känner varandra. Det är svårt att släppa taget om vänner som haft stort inflytande och gett en push i den personliga utvecklingen. Spår av dig finns ännu kvar i mig.

Tack, tack för det du gett mig och tack till mig själv för att jag alltid funnits vid min sida trots allt jag gått igenom! <3

Likes

Comments

Hipp som happ så har en tredjedel av oktober gått och den tyska utbytesstudenten är här. Glädje och stress i ett paket. Igår åkte jag till skolan halv nio och kom inte hem förrän halvåtta. Hade tre möten efter varann, helt sjukt. Är det så här livet som vuxen är? Åt en snabb middag sen var det bara att städa och göra i ordning källaren.

Idag åkte jag lite tidigare från skolan för att hämta utbytesstudenten, Nadja heter hon, på flygplatsen. Vi åkte hem, jag visade henne huset och sen snackade vi lite innan vi åkte till min fiollektion. På kvällen kom Eskil och Albin med sina utbytesstudenter och vi spelade lite spel och typ prata. Hittills kan jag säga att vi fortfarande är i lära-känna-varandrastadiet. Det är lite småstelt och man är sjukt trevlig och artig. Hon hade med sig present till familjen och godis till mej, också en hoodie som alla elever som deltar i utbytet har. Det märks har en lägre nivå på engelskan. Men även själv känner jag ibland hur man inte har orden och ibland måste tänka till meningsbyggnaden. Hur som helst, jag är otroligt nyfiken på vart det här kommer leda även om det känns jobbigt nu i början.

Likes

Comments

Och plötsligt var det söndagkväll och måndag imorgon. Den hör helgen hade jag som vanligt planerat in att plugga i princip hela helgen. Dessutom var all istid inställd på grund av tävling vilket innebär att jag inte behöver jobba eller åka på träning. Men istället den här tegen har jag varit uppe sent och tagit igen sömn. Sen bara tagit det lugnt för jag börjar känna mig redo för de två examinationer som är den här veckan. Insåg dock att jag måste plugga lite i förväg så jag inte ligger begravd i böcker när utbytesstudenten är här.

Förutom allt pluggande har jag åkt runt i Umeå för att hitta tallrikar för bästa pris med pappa. Jag har gått på kvällspromenad med Hanna och spelat fire boy och water girl. Och på lördag kväll hade familjen över två andra familjer på middag. God mat och gott sällskap! <3

Likes

Comments

Nu har det gått 1 vecka sedan jag påbörjade min behandling mot min "babyacne". Jag använder en salva som jag smörjer på varje kväll innan jag går och lägger mig. Redan efter första natten såg jag en liten skillnad, om det är placebo eller inte vet jag ej, haha. Men nu en vecka senare ser man en definitiv skillnad.

Före:

1 vecka senare:

Likes

Comments

En tuff skoldag har det varit idag. Tur man har fina klasskamrater som bjuder på bullar sista lektionen som också råkar vara matte. Eftermiddagen och kvällen har som tur är vägt up för den pyssliga skoldagen. Jag har på orkestern pratat med "coola" människor, fan girlar typ. Jag har också fått en invite och börjat snackat med min utbytesstudent och andra. Saker som normalt sett inte händer mig för att jag är så "nördig". En riktigt skön egoboost fick jag alltså nu på kvällskvisten, riktigt härligt! Jag avslutar med ett citat jag så på Instagram.

"It's nice to be important, but it's more important to be nice"

Likes

Comments

Ni vet känslan när man är vaken men huvudet inte riktigt hänger med. Hjärnan är påslagen, men det ligger som en slöja över och det går inte att fokusera. Det är i alla fall så jag känt de två dagarna som gått av veckan. Helt borta är jag, och jag vet inte heller varför. Efter en fullspäckad dag inkluderat en katastrofal träning ska jag nu sova och hoppas på att det löser problemet!

Likes

Comments

Helgen är över och jag är slutkörd. Känns fel att säga att jag är utmattat utan att ha gjort något speciellt ansträngande. Igår, lördag var jag riktigt trött. Jag vaknade och låg och kollade youtube minst en timme innan jag gick upp. Hela dagen kändes desto att det låg ett dis i huvudet. Trots det övningskörde jag runt halva stan med pappa och gjorde några ärenden. Sen åkte jag med Isabelle ner på stan. Vi kollade på pride paraden, "shoppade" och fikade. Jättemysigt var det. Det är så otroligt sällan att jag och min syster hittar på något tillsammans utanför huset för att båda vi har så packade scheman.

På kvällen åkte hela familjen och åt på Le garage. Vi firade mamma och pappas bröllopsdag (silverbröllop!!), att mamma har tagit st-läkarexamen och att försäljningen på pappas företag har nått hans mål för i år. Jag körde all in och åt tre-rätters medan resten av familjen nöjde sig med två, mesar. Det här var första gången jag åt på le garage och en väldigt bra första gången-upplevelse var det här. Älskar inredningen och konceptet. Maten var supergod, de fick verkligen fram rätt smaker och portionerna var lagom.

Kan jag få lite vuxenpoäng för att jag beställde skaldjur som huvudrätt?!!

Stressen idag när jag skrev upp alla kommande examinationer, redovisningar och inlämningar. Nu är det dags att köra igång på riktigt. Jag måste nästan skriva upp ett pluggschema och att göra-listor, annars kommer jag aldrig få ihop det.
Dansen idag gick super fort. 1,5h kändes som 0,5h. Vi var bara fyra personer idag och sen så tränade vi improvisation hela lektionen vilket är helt nytt. Vi skulle tänka på vilken kroppsdel/led som leder rörelsen framåt. Isträningen idag däremot var inte lika rolig. Eller jo, det var en skön träning och det gick bra men fy vad ont jag hade i mina fötter till och från genom hela träningen.

Likes

Comments

Veckans tips på artist är Sigrid.

Jag upptäckte faktiskt Sigrid i tisdags, eller måndags till och med. Jag älskar hennes röst och att hon har ett speciellt sätt att sjunga. Är det fel att säga att hennes röst påminner om Sias röst? Fett ball är hon också. 20 år gammal från Norge. Älskar!

Likes

Comments