Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min kväll kommer bestå av att kolla på massa youtube-videos och Pinterest, för att försöka hitta lite inspiration för fotograferingar. Fick hem ett nytt objektiv idag, och tänkte gå ut och testa det imorgon, eftersom det var för mörkt när jag hämtade ut det förut.

Likes

Comments

Kände mig så kreativ igår, när jag gick i affärer och fick upp fler och fler idéer inför höstpyntande i min lilla lägenhet. Kom hem med två stora äppellådor, en bukett med löv, en MASSA ljus och lite småsaker. Kom till och med hem med en liten pumpa.

Likes

Comments

Ååh vad det är underbart att få hem paket, det är som att ge en liten present till sig själv! Idag hämtade jag ut mitt paket med saker jag beställt från Cocopanda.
Jag kan då och då ha en liten period där jag plötsligt blir extra intresserad utav smink. "Denna lilla period" innebär att jag har bestämt mig för att köpa all möjlig smink och lära mig det ena och det andra. Detta håller bara någon vecka eller så, så jag har en del smink liggandes som endast använts 1-2 gånger..
Hursomhelst, så är jag just nu inne i en sådan period, så vi får se hur länge det håller haha.

Likes

Comments

Två favoriter som kom på posten den här veckan. Den svarta är från H&M för endast 149 kr och ni kan hitta den HÄR
Den blå/vita är från Nelly och är just nu ute för halva priset. Ni kan hitta den HÄR och få den för endast 199 kr.

Likes

Comments

I am not afraid to keep on living, I am not afraid to walk this world alone.

Ledig dag idag, och den började med en dusch och sedan en tripp till Skövde. Resan va helt förgäves då jag inte kom hem med någonting alls.. menmen! En tatueringstid var bokad idag, så det fick bli lite mer bläck på kroppen. Har tänkt på denna tatueringen sååå länge, och äntligen sitter den där!
Nu sitter jag redo i soffan med varm choklad och lite godsaker till, och väntar på Paradise hotel.

Likes

Comments

Instagram@juliaalexandraviolajohansson