Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! (Som fortfarande läser bloggen) 

Har säkerligen tappat en massa följare under sommarlovet, men det gör ju i för sig inget eftersom att jag inte ens har skrivit något. Min blogglust börjar komma tillbaka och hade en lång pratstund med Bellis om just bloggar under vår långpromenad igårkväll. Men kommer dock då att byta bloggportal, mer om det får ni veta när det väl händer. Känns som att det kommer att bli en ny & fräsch start och om det inte går att importera denna blogg dit så kanske det är ännu bättre.. 

Nu ska jag iallafall kolla på det senaste avsnittet av Teen Wolf, grät i slutet av förra avsnittet! Förstår inte på mig folk som säger att TW är värsta töntserien, den är typ.. GRYYYM?! Ja, namnet kanske är lite töntigt, men ge den en chans likss.

Oj shit, äta måste jag också göra!! Första skoldagen imorgon, taggad till 0 broken heart

Likes

Comments

Bloggen har ju inte varit så värst uppdaterad på sistone. Har verkligen tappat glöden. Roliga saker har hänt, men har bara inte orkat skriva.
Funderar även på att byta bloggportal.. Jag tycker själv inte om när folk ska hålla på och bloghportaler osv. men gillar inte riktigt Nattstad heller, känns alldeles för mycket som någon dejtingsida än en bloggportal. Och har aldrig heller gillat designen på bloggen eftersom att den alltid ser så likadan ut även fast man försöker göra den mer personlig. Nu har de dock fått in ett nytt designverktyg så vi får se om det funkar och får tillbaka min känsla till att skriva igen!
Vilken bloggportal skulle vara bäst i sådana fall? 💁

Likes

Comments

Hej hej allihopa! Tidigare skrev jag ju om stora saker som hänt mig den senaste veckan, men min mobil dog och laddaren är på vårt landställe. Det jag skulle skriva om var iallafall skolavslutingen och min träff med Lorentz & Sakarias, och vi ka nog alla hålla med om att inlägg utan bilder är rätt trista... Så när mobilen funkar igen ska ni få de inläggen iallafall! 

Idag var jag på Östermalmstorg med mamma och hon köpte lite saker, senare åkte vi hem och åt kebab!! Första gången på väääldigt länge. Inte undra på att det var längesen eftersom att kebab alltid gör mig typ asmätt så kan känna mig helt mätt hela dagen, skitäckligt eftersom att det känns som att man är i matkoma hela dagen haha, men gott var det!

Ikväll blir det nog festis med bestis! Kommer inte ihåg vart det var, men ska till Bellis avslutning först och festen är inte för ens åtta/nio på kvällen så vi har gott om tid på oss! laugh

Hoppas ni haft en toppenbra dag och fortsätter med det, pussar & kramar! 

Likes

Comments

I tisdags bjöd min syster med mig till Blodomloppet eftersom att hennes företag hade platser lediga. Blodomloppet arrangeras av blodcentraler och lokala idrottsföreningar runtom i landet med syfte att öka uppmärksamheten kring blodgivning och få fler att ge blod.
Jag sprang 5km vilket var en riktig njutning då utsikten var helt strålande vid Djurgårdsbrunnsviken.
I slutet av loppet fick man en medalj, vatten & banan. Sedan fick man gå vidare och ta en tröja och även ta del av en massa erbjudanden.
Jag tyckte att det var en riktig upplevelse eftersom att jag alltid velat springa ett lopp, så då kan jag pricka av det från listan!

Likes

Comments

Hej! Lovade ju att lägga ut lite inlägg om vad som har hänt då jag inte har bloggat.

Sedan senast jag skrev så har ju lilla Bellis självklart varit här. Har dock ingen koll på vilken dag det var eftersom att de senaste dagarna har varit som lov för mig. Vi myste iallafall och letade länge efter en film att titta på. Och när jag säger länge så var det typ enda till typ två på natten hha..

Först kollade vi bitar av Hajen från 1975, Gud vad vi höll på att somna då.. Sedan efter två timmar hittade vi någon film som lät bra, men visade sig för att vara något om en pedofils liv haha! Vi kollade alltså inte på den..
Och när vi till slut hittade en film så var vi alldeles för trötta för att se klart den haha!

Nu ska jag inte skriva alldeles för långa inlägg så skriver mer i nästa 😘

Likes

Comments

Hej hej! Det har ju hänt lite saker sedan senaste inlägget. Tänkte ta upp lite saker i inlägg imorgon istället eftersom att jag precis ska lägga mig. Så håll utkik imorgon, puss & kram 😘

Likes

Comments