Hej hej! idag började man skolan igen. Jag tycker detta sommarlovet gick så fort, men jag ska inte klaga jag har fått göra jättemycket roligt under hela sommarlovet. Skolan började kl 09 i morse vilket var väldigt skönt för man fick sova lite längre än vad man kommer göra resten av terminen. När man kom till skolan sken man upp i ett leende när man såg en väldigt nära vän som man inte hunnit träffa under hela sommaren. Sedan var det direkt in i klassrummet och ha lite genomgång av schema och annan information. Resten av dagen flög förbi och vi slutade kl 13 så dagen blev inte så lång och det var väldigt skönt med lite mjukstart. Imorgon börjar de vanliga lektionerna och rutinerna. När börjar ni skolan?

Lite bilder från mitt sommarlov!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej hej!! Idag började det med att jag vaknade upp åt lite frukost. Gick en promenad med Sally. Ett tag efter så gjorde jag mig i ordning och sedan drog jag och ett gäng tjejkompisar in till Liseberg, och lyssnade på Hov1. SÅ SJUKT BRA!!!!!
Det var så galet bra vi skrattade hade roligt störde oss lite på folk som tryckte sig fram. Haha nej men kvällen blev sjukt lyckad. Sedan åkte mestadels av tjejerna inklusive jag hem. Nu sitter jag och kollar på film med min kära familj.
Hoppas ni har haft en fantastisk dag<3

Likes

Comments

Hej hej! Idag har varit en väldigt lugn dag men vädret har inte varit på topp. Men på eftermiddagen kom min moster och hennes familj och åt middag och vi hade det mysig!! Så länge sedan man fick träffa och prata med kusinen!! Så härligt och bara prata om allt och inget. Men sedan gick vi alla på en promenad ner till vattnet och visade runt lite på vårat nya landställe. Så kvällen blev lyckad med god mat och bra stämning<3

Likes

Comments