Hej hej! Det var ett tag sedan jag la upp något nytt inlägg här på bloggen. Men anledning för det är att det har varit mycket i skolan och utanför också. Bland annat ett besök hos en specialist som kollade på mina fötter för att jag ska få inlägg. Detta slutade med att jag gick därifrån med vetskapen att mitt ena ben är en centimeter kortare än det andra och att det kan vara orsaken till mitt problem med höften som jag nu även går på rehab för. Jag har haft en del att göra på sista tiden och efter allt detta kunde det inte sitta bättre med två studiedagar. Mina planer för denna långhelg är inte än planerade men på lördag iallafall ska jag vara hemma. För då ska jag nämligen passa Sally. Men jag tänker nog ta det lugnt kanske göra något med en kompis.Men det var allt för denna gången.

Hoppas ni har haft en bra dag<3 Vad ska ni göra i helgen?

Lite bilder från i helgen då jag och ett gäng tjejer var
ute och åt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hej! Förra veckan börjades med att jag och en väldigt bra vän åkte in till stan för att göra något utanför skolan. Vi åkte in till stan gick runt lite i butikerna kollade lite. Var på jakt efter ett par nya Apple hörlurar till mig, som vi tyvärr inte kunde hitta några.


Vi gick till jos och satte oss där och fika. SÅ GOTT! Ett STORT tips om ni vill fika på ett ställe som är fräscht och nyttigt. Jag tog iallafall en mangobowl och Lovisa tog en avocadomacka, som jag fick smaka på och den var så god. Sedan gick vi i butiker en liten stund innan vi åkte hem.


Dagen efter började jag lite senare så jag sov ut lite. Det var väldigt skönt efter jag kommit till skolan flöt lektioner på. På kvällen hade jag min första träning i innebandyn igen, så kul att börja igen. Resten av veckan flöt på, det var inte så mycket hände utom att man fick sina första läxor. Suck!!


I söndags hade vi släktkalas för jag har fyllt år veckan innan. Det var väldigt roligt att träffa hela släkten och umgås. Jag fick så fina presenter och är verkligen jätte nöjd och tacksam över. Och så var min vecka.


Om du har orkat läsa detta klicka på gilla knappen. Puss på er hoppas ni har/haft en underbar dag<3;"

Likes

Comments

Hej hej! idag började man skolan igen. Jag tycker detta sommarlovet gick så fort, men jag ska inte klaga jag har fått göra jättemycket roligt under hela sommarlovet. Skolan började kl 09 i morse vilket var väldigt skönt för man fick sova lite längre än vad man kommer göra resten av terminen. När man kom till skolan sken man upp i ett leende när man såg en väldigt nära vän som man inte hunnit träffa under hela sommaren. Sedan var det direkt in i klassrummet och ha lite genomgång av schema och annan information. Resten av dagen flög förbi och vi slutade kl 13 så dagen blev inte så lång och det var väldigt skönt med lite mjukstart. Imorgon börjar de vanliga lektionerna och rutinerna. När börjar ni skolan?

Lite bilder från mitt sommarlov!!!

Likes

Comments

Hej hej!! Idag började det med att jag vaknade upp åt lite frukost. Gick en promenad med Sally. Ett tag efter så gjorde jag mig i ordning och sedan drog jag och ett gäng tjejkompisar in till Liseberg, och lyssnade på Hov1. SÅ SJUKT BRA!!!!!
Det var så galet bra vi skrattade hade roligt störde oss lite på folk som tryckte sig fram. Haha nej men kvällen blev sjukt lyckad. Sedan åkte mestadels av tjejerna inklusive jag hem. Nu sitter jag och kollar på film med min kära familj.
Hoppas ni har haft en fantastisk dag<3

Likes

Comments