Header

Godmorgon! Det är verkligen jätte fint väder ute idag, så härligt! Så jag satte mig och åt frukost ute till och med. Om ett tag ska jag till Victoria som ska fixa mig inför balen som är ikväll!

Likes

Comments

Jag kom hem från Uppsala för ett tag sen, har varit där med Sofie, Saga, Cissi och Alexandra. Vi gick i affärer och köpte typ det sista inför balen och så åt vi middag, jag åt det på bilden heh. Nu ska jag lägga mig och titta på någon serie, och jag har sovmorgon imorgon, vi är lediga hela dagen imorgon eftersom det är bal!

Likes

Comments

Hejhej! just nu sitter jag och letar frisyrer till balen på fredag som Victoria ska hjälpa mig med (och sminket), jag tror det får bli något lockigt halvuppsatt eller något åt det hållet. Det är inte många dagar kvar nu, till varken balen eller skolavslutningen, så himla skönt! Den här veckan har vi bara tre skoldagar och vi ska typ fika på flera lektioner, så idag har jag bakat chokladbollar som ska med imorgon till skolan.

Likes

Comments

Sista veckan innan betygen sätts nu, så jag måste göra klart alla prov och inlämningar. Det bli mycket att plugga den här veckan alltså. Men om bara typ två veckor är det sommarlov, åh vad jag längtar!

Likes

Comments

Har varit ute och sprungit nu på morgonen, 6 km. Det var jättefint väder ute, så om ett tag ska jag vidare till en kompis och äta brunch, utomhus!

Likes

Comments

Nu är blodomloppet avklarat! Det var sjukt mycket folk, så man kunde verkligen inte springa så fort som man ville de första kilometerna. Men det var väldigt roligt, även fast vädret inte var så bra det var kallt och typ duggregnade. Och jag kommer definitivt springa flera lopp!

Likes

Comments

Har varit in till Uppsala idag med Saga för att hämta ut nummerlappar till blodomloppet, som vi ska springa imorgon. Förutom det åt vi lunch, kycklingspett med jordnötssås, och gick i några affärer innan vi åkte hem. Nu taggar jag inför att springa imorgon, haha

Likes

Comments