Fick dessa muggar i present och dem är så söta. En till mamma, lil sis och mig, med passande citat. På min står det "i det enkla bor det vackra" och på mammas "Här sitter jag och känner in rummet" och på lil sis "man kan faktiskt ha skor på sig, vissa har det" haha. Så gulligt.

Hej igen!

Idag är det fredag och det är så skönt! Jag måste ändå säga att min motivation till/för skolan har kommit tillbaka. Äntligen! När man pluggar och lämnar in så känner man sig så stolt att man bara vill få massa nya uppgifter att bita tag i. Ibland blir man stressad men denna veckan har jag presterat bra. Speciellt på idrotts-uppgiten.

Visst, jag hatar idrott men det är också det ämnet jag fick högsta betyg i. Visst är det konstigt haha.

Vad har ni för planer i helgen? Mellomys imon?

Kram!

Likes

Comments

Flowers! Who doesn't love flowers? Vilken bukett va? Super fin! Blir helt kär. Vill till och från fylla hela mitt rum med växter och blommor för att få en mysig känsla. Men sen har jag insett att jag ej kan ta hand om dem haha.

Hej på er mina hjärtan!

Idag har det varit en lång dag och jag har varit väldigt off i skolan. Orkar bara inte öppna munnen och prata med någon. Är liksom inte på sånt bra humör. Men alla har ju sådana dagar ibland. Har iallafall hjälpt några vänner med med flera olika uppgifter och spelat in de sista klippen till reklamfilmerna. Är supernöjd med den sista filmen.

Nu ska jag skriva klart min svenska-uppgift som jag börjat på. Samt äta middag.

Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er och förlåt för den sena uppdateringen idag! Jag har haft fullt upp. Tänkte gå upp tidigare idag för att duscha och blogga under frukosten men så blev det inte riktigt. Somnade 03:30 så jag snoozade igenom flera timmar imorse. Kanske inte så bra! Har iallafall spenderat dagen i skolan och i filmstudion där jag och Simelli riggat upp för en inspelning vi har imorgon. Tror det blir riktigt bra. Det är andra filmen vi gör för i år och redigeringen är så häftig.

Efter det åkte jag med min syster för att göra naglar hos Mysis i Älvängen. Blev lite smått avundsjuk. Visst är dem stilrena och fina? Blir lika sugen varje gång på att göra naglar. Men eftersom jag ej kan ha det i jobbet eller när jag spelar gitarr så får det vara. Jag får helt enkelt nöja mig med att bli kliad på ryggen haha. Det får jag allt fjäska för.

Kram!

Likes

Comments

Hej mina hjärtan!

En snygg outfit gör att man känner sig lite snyggare och piggare under dagen, eller hur?Jag har nästan aldrig använt kjol, även om jag har flera stycket. Men som sagt. Jag är för lat och för trött för att orka ta på mig sådant "extra" på morgonen. Ni vet, man sover ju gärna 30 minuter längre eller hur? Haha! Men idag så! Usch vad jag älskar denna outfit. Kär i mig själv. Får man vara det?

Kram!


Likes

Comments

Oj! Detta var ovanligt. Julia lägger ut bilder från snap? Haha! Måste ju bara tala om hur mycket kärlek jag har till detta filter. Är det inte gulligt. Oh ja! Skoldagen var toppen! Varit på riktigt bra humör idag, kanske för att Simelli också var det. Det smittar av sig och då är det härligt att vara i skolan. Fick ny uppgift i psykologin som jag ska sätta mig med ikväll och sedan är det inget mer att göra då jag presterade färdigt det mesta under lektionerna idag. Känner mig så smart och nöjd.

Så, en snabbis med glasögonen. Vad tycker ni?

Kram!

Likes

Comments

Vet ni vad jag har insett precis? Att det faktiskt är en ganska lugn vecka framöver. Jag tror inte det händer så mycket i skolväg och jag har inte så mycket att göra efter skolan denna veckan. Så det kanske blir lite spontana fika dejter haha. Är så sugen på Chai-latte. Någon som vill följa med? Hahah!

Idag har jag hämtat mina glasögon. Japp ni läste rätt! Jag har alltså fått glasögon för att jag ser lite sämre på ena ögat vilket är dåligt när jag ska köra bil. Jag har inte riktigt vant mig vid dem och tycker inte at jag passar så bra i dem glasögonen. Jag gillar folk som har glasögon, det gör jag, speciellt killar. Men jag själv... nja lite tveksamt. Ska visa er såklart!

Men nu ska jag snart hoppa i sängen. Har sovit 6-8 timmar på två dygn så jag är helt slut! Önskar er en fortsatt fin kväll så hörs vi imorgon!

Kram!

Likes

Comments