Sen sist har jag hamnat i Göteborg, träffat massa underbara göteborgare och börjat på nytt jobb.
Flyttade hit i fredags och har än så länge haft riktigt goa dagar här!!! Fredagen bestod mest av att komma iordning samt lite kalas för min kusin på kvällen.
I lördags var farmor och farfar här på förmiddagen och hälsade på och på eftermiddagen/kvällen träffade jag en mycket fin person.
Söndagen bestod mest av att kolla runt i stan och åka massa spårvagn.
Och igår började jag jobba med ett så härligt gäng. På förmiddagen igår var jag även och postade endel paket till kunder, hoppas dom kommer bli nöjda med produkterna.

Detta kommer bli en bra vår (om den bara vill ta och komma hit på riktigt) !!

Hadeeee / J.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Posta paket, packa, måla bord + stolar och städa. Så kommer mina sista dagar innan jag flyttar till bästa GBG se ut.

Längtar efter vår och sommar mer än någonsin !!!


Likes

Comments


Som jag nämnde i ett tidigare inlägg har jag börjat jobba med något sjukt spännande. Network Marketing och samarbetar med ett ledande amerikanskt forskningsföretag inom skönhets och hälsoprodukter. Produkterna är väl beprövade med fantastiska resultat både från kunder och kollegor.
Ska bli sjukt spännande att se hur långt detta kan ta mig. För med ett stort och tryggt system bakom detta finns det egentligen ingen gräns för hur långt man kan gå.
Har aldrig trivts med att jobba för andra så detta passar mig väldigt bra. Folk kommer antagligen tycka detta bara är sälj men så fel dom har. Jag kommer REKOMMENDERA dessa produkter för att dom FAKTISKT är riktigt bra. Och det som många inte kommer förstå är arbetet bakom och VARFÖR man gör detta. Jag har valt att hoppa in i detta för att jag vill ha mer fritid i framtiden och bygga upp en passiv inkomst. Jag gör inte detta för någon annans skull än mig själv. Jag har en lång väg kvar för att nå det jag har förstått att man kan uppnå. Och nej jag kan definitivt inte ha detta som enda jobb ÄNNU.

https://www.facebook.com/jbeautyandhealth/

xoxo


Likes

Comments


Tålamod är något jag absolut inte har och verkligen måste jobba på för som jag skrev i detta inlägg kan man omöjligt uppnå något från en dag till en annan. Men oj vad jag bara vill att allt ska hända på en gång.
Å andra sidan är mitt dåliga tålamod en bra drivkraft för mig. Vill ju jobba hårt och inte bara glida på en räkmacka genom livet.

Blev inte många timmars sömn inatt men ändå flög jag upp ur sängen vid 7 imorse! Älskar känslan av att ha mål och planer uppsatta för framtiden. Ända sen jag kom hem från mitt äventyr i Thailand (mer om det i ett annat inlägg längre fram) i februari har jag verkligen mått så bra och verkligen sett fram emot framtiden och detta år så mycket. Tror på riktigt att alla mina positiva tankar om hur grymt bra detta år ska bli har hjälp mig så mycket. För just nu är verkligen allt sådär bra och det kommer förhoppningsvis bara bli bättre. Peppa peppa ta i trä, hehe.

KRAM på er


Likes

Comments


Mycket spännande på gång i mitt liv just nu!! Känner på mig att 2017 verkligen kommer bli ett grymt bra år!! Fullt av utmaningar som förhoppningsvis kommer föra mycket bra med sig. Har ett nytt spännande jobb på g, där den ända som kan stoppa mig för hur långt jag kan ta det är jag själv. Och för första gången på länge känns det som jag har en bra plan för framtiden. Och att jag äntligen faktiskt kan börja jobba för något jag alltid drömt om, mig själv och min egen framtid. Men kommer skriva mycket mycket mer om det inom kort!

Och en till rolig sak som jag är grymt glad över är att jag kommer ta mitt pick och pack och flytta till världens bästa Göteborg om mindre än två veckor. Igår blev allt klart med både lägenhet och jobb. SÅ taggad på denna våren!!!! Kan det bli bättre, två roliga jobb och dessutom i härligaste staden?!!!!!!

Vill bara komma igång med allt NU! Men samtidigt är det mycket frågetecken som snurrar i huvudet som måste redas ut först.


Likes

Comments


"Din tid kommer" sjunger Håkan.
Dina bästa dagar kanske inte är här och nu. Just nu kanske du är på botten, där allt känns förjävligt och mörkt. Då kan det vara svårt att se ljuset i tunneln. Svårt att se någon mening med livet och svårt att tänka positivt om något. Men lugn, din tid kommer! Och den är alldeles runt hörnet bara du vågar välkomna den!Men allt här i livet kräver tid. Ingenting går att uppnå på en sekund eller en dag. Det tar tid att komma ur dåliga vanor. Det tar tid att bearbeta sorg, acceptera sorg, saknad och att gå vidare. Man blir inte deprimerad/psykiskt sjuk från en dag till en annan, det kommer smygande.
Det tar tid att skapa bra vanor. Det tar tid att känna 100% lycka, att se en ljus framtid och att blinöjd med sig själv. Det tar tid att älska sig själv, att inse sitt eget värde och att vara stolt över sig själv.

Allt tar tid för förändringar kräver tid.
Och man måste våga välkomna förändringarna med öppna armar.
Allt är inte lätt och det är inte meningen att allt i livet ska vara lätt.
Men tid är Allt. Allt blir bättre med tiden oavsett hur jävligt det känns just nu.


Livet innehåller både bra och dåliga kapitel. Vi behöver dom dåliga kapitlen för att lära oss och kunna göra nästa bättre. Det dåliga behövs för att kunna ta sig framåt. Annars hade vi stått still på samma kapitel resten av livet.
Och hur kul är det att läsa samma kapitel om och om igen? Jag hade i alla fall blivit extremt trött på mig själv.

Det är bara ett kapitel som snart är historia bara du slår upp ett tomt blad. Och nej, man behöver inte må dåligt för att vilja skapa nytt innehåll i sin bok. Man kanske bara vill ha förändring, ut på nya äventyr, utmana sig själv och ta sig utanför sin comfortzone. För genom att göra saker du aldrig tidigare gjort skapar du också nytt innehåll.

Men vet du, du kan börja ditt nya kapitel exakt när du vill, det är bara att vända blad. Och aldrig vända om utan bara fortsätta skapa din alldeles egna bok fyllt av kapitel som bara blir bättre och bättre. Men lite motgångar tycker jag vi kan slänga in lite här och var. Annars blir ju livet rätt tråkigt att se tillbaks på ändå, om allt bara går så jävla bra, haha.Jag vill inte att min bok ska bli som någon annans. Min bok ska vara bara min. Och jag tänker aldrig tillåta någon att övertala mig till att skapa ett kapitel i MITT liv som inte JAG vill. Och det hoppas jag inte att någon tänker göra. Vi lever bara en gång, så tänk på vad du fyller din bok med för kapitel.

Din tid är nu!

Likes

Comments