Inlägget innehåller affiliatelänkar

Nu får du 20% rabatt på NA-KD med koden: ADV20
Gäller ordinarie priser t.o.m. 31 Mars

1. T-shirt HÄR / 2. T-shirt HÄR / 3. T-shirt HÄR / 4. T-shirt HÄR

1. T-shirt HÄR / 2. T-shirt HÄR / 3. T-shirt HÄR / 4. T-shirt HÄR


Just nu får du 20% på Na-Kd om du uppger koden ADV20 i kassan. Dom har mycket snygga kläder och framförallt älskar jag deras girlpower-kläder. Måste definitivt passa på att köpa mig någon utav t-shirtsen ovan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alla fina blommor ifrån gårdagen.
Man kan lätt säga att det är flower power hemma hos mig just nu.
Tack för alla fina gratulationer, jag hade en magisk 20-årsdag!!!


Alltså vädret vänner (!!!!), det känns som att det är en sommardag ute. Jag har spenderat hela min förmiddag med att sitta i solen och betat av 5 olika poddar. Nu är klockan runt tre och har lagt in en tvätt, gjort mig lite mat och ska snart börja packa. Jag åker ju till Sälen imorgon med familjen så det är dags att börja leta fram alla skidsaker. Det var ändå ett tag sen och jag är såååååååå taggggaaad!!

Likes

Comments

"Your 20´s are your selfish years.
It´s a decade to immerse yourself in every single thing possible.
Be selfish with your time, and all the aspects of you.
Tinker with shit, travel, explore, love a lot, lova a little, and never touch the ground."


Idag mina kära vänner blir jag 20(!!!!) 20-år och jag är väl nu ingen tonåring längre vilket känns ganska nice haha. Jag har redan börjat dagen med tårta på sängen med min underbara familj och extra plus för idag är att Sebastian är hemma. Ska ut i solen nu och sen spendera dagen men mina nära och kära. Dom får mig att må så jäkla bra! Citatet sätter ord på det jag känner att jag vill uppnå detta år. Hitta mig själv, uppleva saker och bara göra saker som får mig att må bra. Jag tänker helt enkelt vara lite självisk 👼

Likes

Comments

Jag har lite projekt på gång med mitt rum som ni kanske kommer ihåg, men det är inte riktigt klart än. Här har ni därför en liten sneak peek på vad som händer och hur jag tänker. Jag är så taggad på resultatet men det är en process och allt kan inte ske på en gång.


Jag har börjat inse att för att få en snygg helhet i rummet/hemmet är genom att jobba med en bas och sen koppla samman det med liknande detaljer. Det är något som jag försöker jobba med i mitt rum just nu. (stööööör ihjäl mig på sladdarna också, jag vet)

Just nu håller jag på att få in lite mer guld för att inte få det så kallt i rummet. Jag gillar egentligen silver mer men eftersom jag har så mycket grått och vitt tycker jag att det guldiga blir en snygg kontrast.

Böcker har jag sagt innan är en så snygg inredningsdetalj och jag ska definitivt skaffa fler. Så snygg och enkel som får det att se hemtrevligt ut. Sen blommor, vem gillar inte blommor?

Det kommer bilder på resultatet och detaljer i senare inlägg men det får helt enkelt bli när det är färdigt.

Likes

Comments

Sneak peek på min nya spetströja som kommer vara så fin i vår. Fler bilder kommer.

Onsdag igen och veckan vänder och än så länge har det varit en bra dag. Under förmiddagen var jag och "provjobbat" på mitt andra jobb som jag kommer spendera sommaren på. Det kändes verkligen sjukt bra och jag trivs redan så jag ser fram emot de arbetsdagarna. Det är så det ska va! Vart ska ni jobba i sommar? :)

Nu ska jag städa lite innan det blir dansklasser ikväll som får avsluta min onsdag.


Likes

Comments

Idag rockar jag sockorna eftersom jag tycker att det är bra att vi alla är olika. Klicka HÄR för att veta mer om varför jag och många andra rockar sockorna idag!


Hej fina ni! Jag sitter just nu och ska kolla lite youtube och ta det lugnt i någon timme. Jag kom precis hem från en kortare dag på jobbet men som varit full av aktivitet, superkul verkligen men är ganska trött nu. När jag har samlat ihop lite krafter så ska jag och Maja säkert hitta på något för ikväll har jag inget "måste" att göra. .

Likes

Comments

Tänkte visa upp mina nya älsklingar. Hur snygga är dom inte? Jag är verkligen överlycklig att jag hittade dessa då jag har letat efter ett par liknande länge. Det bästa med hela skon tycker jag är att de är spetsiga framtill då det blir en snygg detalj. Sen är färgen perfekt nu till våren och jag tror jag kommer använda dom mycket både till vardag och fest. Ett väldigt bra köp helt enkelt!

Likes

Comments

  • My selfish year

    " "Your 20´s are your selfish years. It´s a decade to immerse yourself in every single thing possibl…"

  • Mina detaljer

    " Jag har lite projekt på gång med mitt rum som ni kanske kommer ihåg, men det är inte riktigt klart…"

  • Sno stilen

    " Byxor HÄR // Jacka HÄR // Skor HÄR // Blus HÄR // Basic men så sinnesjukt snyggt!!! En outfit som …"

juliajaensson@juliajaensson