Header
View tracker

Gammal bild från 2 år tillbaka, men ungefär såhär jag känner mig just nu. Lite rädd men samtidigt sjukt glad!

Jag har haft väldigt mycket känslor och tankar de senaste månaderna på vad jag egentligen vill göra. Tiden efter studenten blev precis lika förvirrande som många har sagt och det tog lite tid för mig att få grepp om det. Jag har däremot inte delat med mig någonting om det här på bloggen eftersom jag inte ville göra något hastigt beslut och sen ångra mig. Inte för att det är något stort men jag känner ändå att jag vill berätta för er så att ni hänger med i svängarna.

I somras började jag plugga mediekreaktör i Kalmar direkt efter studenten. Jag trodde fullt ut på att detta var perfekt för mig eftersom jag gått media i tre år, men det kanske var just det som var problemet. Första veckorna är alltid roliga då man träffar nya vänner, festar, och har olika aktiviteter hela dagarna. Man har det helt enkelt allmänt bra och lever i sin lilla bubbla. Men när jag sen börjar komma in i en vardag så kändes det inte helt rätt för min del.

Jag kände inte att utbildningen uppfyllde dom förväntningarna jag hade innan och det gjorde väl att jag inte trivdes över lag. Jag tog aldrig tag i saker som borde vara självklara för länge sen, som lägenhet, böcker, hemsidor osv. (ni förstår inte hur svårt det är att hålla reda på alla hemsidor och information!!) Det var som jag visste redan från början att jag inte kommer stanna här länge. Någon kanske förstår vad jag menar?Jag ska inte säga att jag inte haft det roligt under denna tid för det har jag, och jag ångrar inte en sekund att jag hoppade på detta. Nu vet jag hur det är och vad jag inte vill göra. Just nu. För trots att jag ”bara” gått en termin så märker man ganska snabbt vad som intresserar en och vad man vill lägga tid på.

Så jag bestämde mig innan jul att endast göra klart terminen och sen hoppa av och nu sitter jag här, ingen student längre. Nervöst, men nu känns det helt klart som det rätta valet. Jag tror helt enkelt inte att jag var redo för detta och jag känner att jag behöver skaffa mig lite erfarenheter innan för att kunna gå 100% in i plugget. Jag vill nog något helt annat egentligen så jag var nog lite för snabb i mina val.

SÅÅÅÅ nu ser mitt liv annorlunda ut igen och jag är så sjukt peppad på vad som kommer. Har fått ett av mina drömjobb (vilket är sinnessjukt!!), så jag känner att året kan inte bli annat än bra och jag tror att jag kan jobba mer på mig själv nu och försöka hitta lite svar. Jag ser bara positivt på detta och en erfarenhet jag kommer ta med mig. Men måste också ge ett fett tack till mina fina vänner som jag fick dela detta med, Malin och Matilda, ni gjorde det värt tiden!

Vi får helt enkelt se vart jag hamnar tillslut!

Likes

Comments

View tracker

Dagen idag består bara utav jobb. Ska iväg på möte och sen ska jag börja planera lite inför kommande klasser som börjar snart. Vi får se om jag hinner med någon träning också för är sugen på att gå och köpa mig ett nytt gymkort, lite trött på att bara träna hemma nu.

För övrigt så sitter jag just nu och dricker en kopp te och precis ätit sen frukost. Juste, sen ikväll ska jag testa att göra något som jag inte gjort innan (inom mat) så får vi se om jag kan rekommendera det till er eller inte.

Likes

Comments

View tracker

Startade min dag tidigt idag för skulle iväg på ett möte på förmiddagen. Jag var helt död för som vanligt har jag knappt sovit mer än 2 timmar sammanlagt, jag förstår inte vad som är problemet? Har ni haft sömnproblem och har ni några tips för vad man kan göra?
Mötet som jag dock skulle på flyttas fram nu till ett så jag har hunnit med att köra lite yoga och nu äter jag lite mellanmål emellan. Efter mötet ska jag också träffa upp Malin så ska vi bara mysa och umgås lite. Dagen rullar på bra tycker jag!

Likes

Comments

Hela dagen har jag suttit och druckit kaffe med tjejerna på royal, därför dålig uppdatering. Vi sitter alltid där så länge att vi hinner äta både lunch och middag känns det som. Supermysigt som vanligt dock och har samtidigt planerat kommande resor som gör mig så sjukt taggad på livet! Så just nu är jag på väldigt bra humör och ser fram emot allt som vi förhoppningsvis kommer göra under 2017.
Nu ska jag inte göra något speciellt frutom att åka och handla och sen hämta hem lite sushi. Hoppas ni haft en bra start på veckan!


Likes

Comments

Gamla bilder från i början av hösten men har aldrig visat er dessa jeans som jag köpte. Jag älskar dom och tycker de är så snygga till ett par sneakers och en enkel topp. Det har varit lite för kallt nu så har inte haft dom på ett tag, men jag längtar till våren!!!!

Idag blir det en ganska lugn dag, i alla fall fram till kvällen. Ska träffa tjejerna över några glas vin och det är i princip allt jag har planerat. Men en bra dag blir det nog, vad har ni för planer?


Likes

Comments

Två låtar som jag inte kan sluta lyssna på, de är så sjukt jäkla bra! Har ni inte lyssnat på dom än så rekommenderar jag er att göra det.

Likes

Comments

juliajaensson@juliajaensson