Header

Precis kommit hem från dagens två föreläsningar. Det jag ska sätta mig och göra nu direkt är att skriva på hemtentan som jag har lite smått panik över... varje dag denna vecka kommer bestå av plugg. Så där har ni anledningen ifall bloggen inte blir uppdaterad med så himla mycket spännande saker, men jag har faktiskt inte så mycket mer spännande liv haha. Jag hoppas ni förstår, puss

Likes

Comments

Nej fy vilket tråkigt väder det är idag!!! Hade mycket på schemat men eftersom jag sov så dåligt inatt så tog jag lite sovmorgon. Trots att vädret är så grått det kan bli så jag känner ändå att jag ligger i bra fas. Så just nu ska jag börja plugga lite på hemtentan tillsammans med min lillasyster. Lite systermys uppskattas även om det innehåller plugg. Ibland är det faktiskt ganska mysigt att vara med henne nu när jag inte träffar henne så ofta 😉😚


Likes

Comments

Sitter just nu och skriver på hemtentan som ska in om en vecka ungefär. Tycker att det är lite svårt nu i början när man bara ska "hoppa in" i allt nytt, och framförallt när det är på engelska. Men jag kämpar på så bra jag kan, det är ju intressant trots allt. 

Jag har faktiskt inte så stora planer för helgen då jag har fått magont igen. Jag vet verkligen inte vad det beror på men det kommer oftare och oftare och nu börjar jag få så ont att jag inte ha stå upp. Börjar bli lite orolig över det så kanske borde kolla upp vad det är?! Det har kommit i omgångar i flera år nu, ibland värre och ibland så jag kan stå ut. Så ja, det är tråkigt att det ska få förstör en hel helg... Men efter att jag har pluggat ska jag lägga mig i sängen med en kopp te, en filt, bra sällskap och sätta på en film. Längtar!

Likes

Comments

​Älskar min nya väska som jag fick hem för någon vecka sen. Tycker det är så snyggt med blandningen av alla olika material och den har många olika fack inuti . Trots att den är liten så får jag ner allt jag behöver i den så den är helt enkelt perfekt! Ni hittar den på Nelly.com. 

Likes

Comments

Sitter just nu och har en timmes lunch mellan föreläsningarna. Helt ärlig går dagarna så sjukt fort och det känns lite som att jag inte hinner med samtidigt som jag inte gör någonting alls. Dock har jag fått lite uppgifter nu inom masskommunikation så jag har lite att göra kommande veckor.
Det är redan onsdag också vilket betyder att jag tar helg imorgon igen (känns som jag är ledig hela tiden) så det blir kanske utgång ikväll, däremot måste jag ju ta mig upp imorgon... så vi får se!

Likes

Comments

Jag tror att jag har tipsat er om detta läppstift innan men eftersom det är en favorit vill jag göra det igen. Jag tycker att denna färgen är så galet snygg och definitivt nu på hösten, både till vardag och till fest. Jag älskar också att den är så krämig så den går lätt att applicera den. Denna årstid brukar många bli torra om läpparna och då är det inte lika skönt med ett "torrare" läppstift på det. Trots att detta ska vara ett matt läppstift så tycker jag att det är för krämigt för det och jag vet inte om jag kan säga att det torkar helt matt. Men detta ser jag inte som en nackdel i detta fall. 

Hur det ser det ut på:

Det enda som jag ser som en nackdel med mörka läppstift är att man lätt ser när det börjar försvinna från läpparna. Men har man med sig det så går det lätt att fylla på när det behövs. Ett tips skulle även vara att köpa en matchande läppenna. Detta för att det inte ska "flyta ut" runt kanterna (det kan ni se på bilden då jag inte använde någon) och för att även få bättre hållbarhet. MEN, jag tycker att det är ett så sjukt snyggt läppstift och det är definitivt värt pengarna då du får mycket produkt.

Den blir din för 129:- på de flesta butiker.

Likes

Comments

juliajaensson@juliajaensson

Nouw Magazine