Hej på er!

Det var ett tag sen jag uppdatera här och det är en del som hänt under den tiden.

Som många vet så skulle ju Trazzel säljas vilket han nu är och för ca 1 månad sedan åkte vi och lämnade honom hos dom nya ägarna. Vi har varit och hälsat på honom och jag har även fått rida också. Den familjen som köpte honom är helt fantastiska, han skulle inte kunnat få de bättre. Är så otroligt glad att han hamnade just där. När vi var och hälsade på så märkte man på Trazzel att han mådde otroligt bra och han vilade med huvudet mot Ellen som hon heter och verkligen sökte sig till henne vilket gjorde att det känns ännu bättre för då ser man verkligen att han trivs mä henne också. Det känns så rätt allting men såklart är han enormt saknad av mig . Dom 2 kommer gå långt, de vet jag.


Vad händer nu då?

Jag kommer inte att köpa någon ny häst. Jag börjar gymnasiet och det finns andra saker jag också vill göra som jag inte kan när jag har häst då det tar oerhört mycket tid. Men! Jag kommer inte att släppa det helt, jag kommer fortsätta att rida andras hästar och hjälpa andra istället lite då och då. 

Sen är jag sugen på att testa något nytt men jag vet inte vad?  Gymkort är köpt så det har jag sålänge tills ja vet vad jag vill göra iallafall. Vi får se vad som händer..

Jag har precis jobbat klart 1 veckan av 7, jobbar på ica maxi. Så det är de jag kommer göra under sommaren men kommer att vara ledig en del också. 

Nu fick ni en liten uppdate på vad som hänt lite under den tiden sen jag uppdatera här sist.


Vi hörs senare, <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är min älskade till salu.. söker ni C-ponny så checka annonsen.
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=949892&inriktning=1&typ=11

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er!
Jag försöker ladda upp inlägg varje dag men vi har ett jättedåligt wifi här, när ja nästan laddat upp ett inlägg så loggas ja ut från nätverket & då måste ja ansluta om och börja om..
Ja ska försöka ladda upp det ja skulle laddat om igår! Får dela upp inläggen!

Likes

Comments

Haha väldigt fancy!!

Likes

Comments