View tracker

Under gårdagen drack jag bara shakes och ska göra det en vecka framöver. Har köpt Nutrilett pulvershakes som innehåller 112 kcal, några Naturdiet som innehåller 150 och några Nutrilett shakes som innehåller 200. Planerar att dricka 800 kcal om dagen och får därför "blanda" alla dryckerna som jag vill. Exempelvis idag har jag druckit en på 112 kcal (avrundar det faktiskt till 100) och en shake med 200. Så har 500 kcal kvar och då kan jag ju välja att antingen dricka 2x200 och sen 1x100 eller en annan kombination. 

Jag måste tillägga att pulverdryckerna på 100 kalorier inte är så goda, men ser man till att drycken är riktigt kall när man dricker den går den ner. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu är det dags att börja. Allvaret. Nu handlar det inte bara om utseende utan även hälsa, min hälsa. Denna gången ska jag rivstarta med en veckas Nutrilett, ca 800 kcal om dagen. Det är lite, men det går, det ska gå. Imorgon börjar jag med shakes och om jag blir trött på de kan jag byta ut mot en bar. En veckas rivstart borde räcka för att få mig taggad nog att fortsätta kötta. Mitt ultimata mål är att på tre månader, April, Maj och Juni, lyckas gå ner 15 kg. Femton kilo som verkligen behöver försvinna. Sen under sommaren ska jag arbeta på att bibehålla min vikt, vilket jag inte hann göra sist. DÅ KÖR VI!

Likes

Comments

View tracker