Hej på er alla! Vill bara säga förlåt för att jag inte skrivit mycket sen jag flyttade till Spanien men det är för att jag gör INGET om dagarna. Mina föräldrar är är på jobbet typ hela dagen och jag sitter bara hemma och tittar på tv med min storasyster. Och det gör vi varje dag. Jag skojar inte så ni får inte tro att jag bara inte orkar för det är för att vi aldrig gör någonting så nu ska jag ta en liten paus till början av september för jag börjar skolan sista augusti! Så ni får bara vänta tills då! Hejdå vi ses i början av september!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla! Förlåt för att jag inte har bloggat på typ 1 månad men nu när vi har flyttat till Spanien så har jag inte haft så mycket tid men nu har jag lite att blogga om t.ex. Jag ska börja skolan den sista augusti och jag är väldigt nervös för jag har ju som sagt aldrig bytt skola förut så det är väldigt läskigt!😁 och vi har ju öppnat Prison Island nu och alla som kommer dit tycker det är jätteroligt och det är ju bra! Och föresten härom dagen så spelade vi in en video om Prison Island och jag fick vara med!!!😱😱 Det var väldig roligt! Här kommer bilder!

Det var allt för mig idag men den här gången kommer ni inte behöva vänta 1 månad tills en ny blogg kommer ut! Hejdå så länge!

Likes

Comments

Hej allesammans! Igår var nog den mest spännande och roliga dagen i mitt liv! För som ni kan se i rubriken så har jag fått en ny telefon! Och inte vilken telefon som helst utan den telefonen jag velat ha jättelänge! En iPhone 6s i silver!😍😍😍😍 Och jag visste inte öns om att jag skulle få den så det kom som en överraskning!😍 Här kommer bilder!

Och en till spännande och rolig sak är att jag har flyttat nu!! Vi bor i en lägenhet med våran galna hund! Just nu här hemma så ser det väldigt stökigt ut i vardagsrummet för vi håller på att bygga massa nya saker som vi köpt till Spanien! Det var jätteroligt att träffa Nathalie min syster som bor här i Spanien och hennes spanska pojkvän Nander!😍😍 Och idag ska jag bada i våran pool med Nathalie!😍❤️❤️ Hejdå på er så länge!❤️

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag varit uppe på stan och varit inne på H&M och hittat super snygga kläder för 546kr!! Jag tycker dom är hur snygga som helst och hoppas att ni gillar dom också men nu kommer det bilder!

Nr.1. Ett super snyggt linne med öppen rygg 99kr.

Nr.2. Vita shorts 99kr.

Nr.3. Snyggt linne med palmer och lite olika färger också öppen rygg för 99kr.

Och nu den sista klädseln en jättesnygg "jacka" väldigt tunn så den passar i Spanien och den kostade 249kr! Jag är jättenöjd med alla mina nya kläder och tycker dom är skitsnygga. Hejdå!😍

Likes

Comments

Hej på er alla mina läsare! Som ni kan se i rubriken så är min flytt försenad. För er som inte vet så skulle jag flytta imorgon med SAS. Men nu är det så att SAS har ju gått i strejk och har ställt in vårat flyg!😤 Så vi ska kanske flytta på lördag med norwegian. Och varför jag säger kanske är ju för att vi har en hund och vi vet inte än om han kan åka med eller inte för annars vet vi inte när vi ska åka! Men iallafall så hoppas vi att det löser sig på något sätt! Hejdå vi hörs senare!

Likes

Comments

Hej! Igår var en väldigt tråkig men ändå lite rolig dag. För igår var det skolavslutning för mig och det var min sista här i Sverige! Det var väldigt tråkigt att säga hejdå till alla mina vänner men jag ska träffa några av dom innan jag flyttar om bara 6 dagar! Det känns ibland som att allt har varit en dröm. Men jag hoppas ändå på det bästa! Hejdå på er!

Likes

Comments

Dagens klädsel! Linne- Ullared shorts- Ullared solglasögon- Gina tricot örhängen- Ur& penn.

Likes

Comments

Hej på er! Som ni ser på rubriken och bilderna så har jag slingat håret i blonda slingor! Jag är väldigt nöjd och hoppas att ni tycker det är fint. Jag slingade håret i lördags. Min storasyster var den som tog upp dom där slingorna ur den lilla "mössan" och min mamma hade i själva färgen! Hejdå!

Likes

Comments

Hej. Förlåt att jag inte skrivit på bloggen på länge men jag har inte haft något att skriva om men nu har jag en sak! Idag var jag hos tandläkaren och skulle kolla en tand som var lite konstig. Då skulle dom öppna upp tanden och kolla vad det var med den och det gör ju ont så då skulle jag få bedövning som jag aldrig fått förut så då jag var väldigt nervös och rädd. Men sen så kollade dom den och det roliga var att jag skulle ju komma tillbaka till skolan med bedövad mun sen så när jag sa vissa bokstäver så såg munnen lite konstig ut men det var ändå roligt! P.S. Det är lite drygt 2 veckor kvar tills vi flyttar. Hejdå så länge!

Likes

Comments