View tracker

Så dagens fråga är hur jag blir positiv i det negativa. När jag är nedstämd och ledsen så finns det få trix som hjälper mig, så jag tänkte göra en lista för 5 saker som gör mig glad.

1. Kolla på film, sätt på någon rolig film eller din favorit film.
2. Sätt på youtube och kolla några klipp, ett tips är "failarmy" om ni vill skratta.
3. Sen kan man alltid lyssna på musik, musik som gör en glad eller lycklig. Jag brukar lyssna på Disney musik eller på Ed Sheeran.
4. En sak som funkar för mig är att rita eller teckna.
5. Denna är nästan viktigast, och det är att umgås med mina vänner eller min familj, de som gör mig lyckligast.

Likes

Comments

Den här frågan kan både vara lätt och svår att svara på. Eftersom båda är något dåligt, men att det ena är mer accepterat i samhället en det andra. Ni kan ju gissa vilket av dem jag syftar på.. Men här är min åsikt iallafall. Jag anser att droger är fel, för att hela mitt liv har jag fått höra att droger är farligt och skadar en. Samma sak med alkohol fast det har jag aldrig sett lika allvarligt på eftersom det är mer accepterat i vårat samhälle, även om det också är farligt. Om jag säger så här " jag väljer hellre att dricka alkohol än att ta droger". Jag uppmanar inte någon under 18 att dricka alkohol! Så min åsikt är den jag lärt mig sen jag var liten, att droger kopplas till något dåligt samt alkohol också men att det inte är lika allvarligt. (jag vet att det är allvarligt, men pågrund av samhället så har jag inte samma låsning som till droger, det är inte någon i mitt huvud som säger att "stopp alkohol är farligt och kommer skada dina organ". Som det gör när man pratar om droger.)

Hoppas ni förstår min mening, gör ni inte det så kan ni bara ställa någon fråga så ska jag försöka svara så gott jag kan.

Likes

Comments

Måste nog erkänna att detta är en riktigt svår fråga för mig. Om 10 år så är jag 28 år gammal, jag har förhoppningsvis hittat the Love of My life tills dess, kanske att vi gift oss och har nått barn. Jag kommer jobba på något ställe som jag faktiskt tycker om, vad det är nu har jag ingen aning om, eftersom jag inte ens vet vad jag ska söka vidare till eftergymnasialt ännu, har ingen aning om vad jag vill bli. Men jag tycker om att arbeta med barn, så kanske något av den kategorin. Sen ser jag att vi bor i en villa, vid en sjö, typ något liknade av det som jag bor i idag, det kanske till och med är detta hus (drömmen).

Det här var väl lite gran iallafall om vad tror min framtid kommer se ut om 10 år. Inte så utvecklat dock, men helt ärligt så vet jag knappt vad jag ska göra imorgon, så det här var det jag kunde skrapa fram, hoppas ni gillandet iallafall.

Likes

Comments

Så vad är mina mål för februari?

1. Komma igång med mina promenader.

2. Fota mer till bloggen.

3. Leva i nuet.

4. Sätta mål för bloggen.

5. Le mer.

Likes

Comments

Tänkte köra en 30 dagars challange, genom att svara på en fråga varje dag. (frågorna ser ni på bilden längre ner). Så nu tänkte jag ge er 10 fakta om mig.

1. Jag älskar sagan om ringen. Verklingen älskar.

2. Jag har 3 syskon.

3. Jag blev moster för första gången när jag var 4 år gammal.

4. Jag har 5 syskonbarn.

5. Jag tycker om att pyssla/bygga saker.

6. Tycker även om att inreda.

7. Sommaren är min favorit årstid.

8. Jag tycker om att färga/byta hårfärg. (har nyss ändrar hårfärg till mörkblond)

9. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet och har bara 1 1/2 termin kvar..

10. Jag älskar att åka longboard, och gör det varje vår/sommar och höst, så ofta som möjligt.

Likes

Comments

View tracker

Snart så fyller min storasyster 20 år och då ska hon ha en fest med tecknad tv-films tema. Jag vart så klart bjuden och i flera dagar nu så har jag sökt och försökt hitta någon att va. Men min tanke var att jag ville vara en Disney prinsessa. Egentligen vill jag ju ha en riktigt stor fin klänning, men känner ändå att det inte riktigt kommer fungera. Men de prinsessor som jag kollat runt lite på är Belle och Askungen, så idag när jag kollade runt lite och så hittade jag en ballerina kjol och fick en super bra idé. Jag kan vara ballerina Askungen. Så därför köpte jag kjolen. Hoppas det kommer att bli bra.

Kjolen är köpt ifrån Wish.

Likes

Comments

Nu är dagen framme, och imorgon börjar jag skolan igen. Och som ni kanske vet så är dagen innan en ganska ångest laddad dag för vissa. Och det är det verkligen för mig. Jag ska tillbaka till stället som ger mig så mycket stress och ångest, bara tanken av det är tuff. En av tankarna som går i mitt huvud mest är "kommer min mentor vara kvar" för han hade bara oss förra halvåret då våran vanliga mentor var pappaledig. Men jag har fått en sånt fäste vid min mentor, han är en av dem som vet om min depression, därav känner jag mig trygg med honom, jag kan gråta hos honom.

Jag har inte ens hunnit komma till skolan och jag känner redan hur trött jag är, verkligen helt orkeslös. Men jag tänker kämpa, för jag ska klara det. Jag ska gå till skolan med klumpen i magen och trycket över brösten, och jag ska ta mig igenom dagen, visa alla att jag kan.

En sak som ger mig lite "hopp" just nu är att jag antagligen ska börja äta mediciner. Och ne det kanske inte är så bra, men om de kommer att hjälpa mig så att jag kommer orka, så kommer jag må bra av det, då kommer jag orka mer, göra mer av det jag tycker är roligt. För jag vill göra allt för att komma ur detta, jag hatar att jämt känna mig värdelös och orkeslös, att konstant ha ett tryck över bröstet och gråten i halsen.

Det ska bli bra, det kommer bli bra.

Likes

Comments

Idag körde vi trekamp på o'learys event. Vilket var väldigt roligt. Vi körde bowling, shuffleboard och minigolf, och snacka om att det var ett riktigt stort och häftigt äventyrs minigolf. Verkligen något jag rekommenderar!

Likes

Comments

Andra dagen i Stockholm idag, och jag har det super mysigt. Det var jag och min systerson Filiph som åkte ner till min moster hans (gammel moster). Hon bor i Sundbyberg, ganska nära mall of Scandinavia så där var vi idag och shoppa lite. Nu myser vi framför en film med lite godis. Ha en bra fredags kväll allihopa!

Likes

Comments

XO Julia