Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Första dagen på veckan snart avklarad och den har varit så produktiv. Har hunnit med att göra så mycket, även kvällen kommer bli produktiv, ska ha körlektion 17.15 och sedan när jag kommer hem så ska jag plugga och se till att jag blir klar eller nästan klar med en geografi uppgift.

Hoppas alla veckans dagar blir produktiva denna vecka.

Likes

Comments

Klockan är satt på sommartid och det kunde inte bli bättre med att solen skulle skina idag. Har längtat efter värmen så länge nu.

Hoppas ni också får en skön söndag!


Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag för idag är det fasters älsklings födelsedag, hurra, hurra, hurra!

Har idag varit och firat Tristan som fyller hela fyra år idag, tycker verkligen att tiden går allt för fort haha. MenTristan verkade nöjd med alla paket och tårtan med spiderman på och det är de viktigaste.


Likes

Comments

Äntligen är det fredag!

Efter skolan idag så gick jag och mina 3 bästa tjej kompisar och fikade och firande in helgen. Och ikväll så tror jag inte att det kommer hända så mycket, ska mest ta det lugnt, kanske kolla på en film eller två haha.

Sedan imorgon ska vi åka till mina underbara brorsöner, då den äldsta fyller hela 4 år! Så sjukt hur fort tiden går egentligen, känns som om han föddes igår typ.

Här har ni länkar till dessa pinglors bloggar: Nora Karin Maja

Likes

Comments

Eftersom de i skolan ville ha ett extra inlägg nu ikväll så får jag väll passa på och köra haha.

Har precis blivit klar med att plugga religon och svenska efter som jag har prov och inlämning imorgon i dessa ämnen. Så istället för att plugga ihjäl mig hela kvällen så passar jag på att planerar lite till mitt 18-års firande.

Igår skickade jag ut inbjudningar och nu sitter jag och fixar med lite lekar samt gör en bra spellista som kan gå hela kvällen. Jag ska då ha en middag med mina närmaste vänner hade jag tänkt så totalt skickade jag ut 11 inbjudningar.

För någon helg sen så firade vi Maja, en av mina närmaste, och hennes middag blev så lyckad att jag kände att jag också vill få ett lyckat födelsedagsfirande, så jag börjar att planera redan hah. Ha en skön torsdagskväll alla!

Likes

Comments

Då har man skaffat sig ännu en blogg igen då. Ser att allt fler av mina vänner börjat blogga och jag tycker det själv är extremt kul, så vi gör ett försök och så får vi se hur länge den här bloggen blir kvar haha.

Men Julia Ivung heter jag, jag är 17 år och bor i Norrköping, eller mer exakt i Svärtinge. Här på denna blogg så kommer det skrivas om allt mellan himmel och jord. Hoppas ni kommer tycka om den, så hörs vi!

Likes

Comments

Instagram@juliaaaivung