Jag började dagen med att plugga teori till körkortet, och klarade av fas B av internet testerna, så det var skönt.

Ska senare in till en kompis i stan och sedan ska jag på bio med en annan, vi ska se fifty shades darker, ska bli spännande att se hur den är.

Efter bion så ska jag tillbaka till den första kompisen och så ska jag sova där. Hoppas ni kommer ha en bra fredag alla!
#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Som såg bilden som jag la ut i går så har det snö kaos, men idag så har all snö försvunnit och solen lyser, och det är så som jag vill ha det.

Och på tal om sol, har äntligen fått klartecken att jag ska få åka till Malta i sommar med en kompis, ska bli så himla roligt, och skönt att få komma iväg ifrån Sverige ett tag.

Men idag ska jag fortsätta plugga teori så att det sätter sig, har dessutom min sista teori lektion idag vilket är skönt men samtidigt lite tråkigt. Hoppas ni kommer ha en super bra dag så hörs vi imorgon.
#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Hej på er, imorse så hade jag min första körlektion på körskolan. Nervös var jag med det gick ändå ganska skapligt efter som jag kört mycket med mamma, men det var super spännande och läraren är verkligen informativ och snäll. Går på Fc trafikskola fd. Fia och carros. Dom har bytt namn till fc då Fia har slutat där.

Men igår så införskaffade jag mig även en ny telefon så att nu kommer det komma upp fler och bättre bilder på bloggen, yey.

Ha nu en super bra onsdag så hörs vi imorgon!
#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu är det så att sommaren närmar sig med snabba steg och då är det dags att införskaffa sig nya snygga och fresha badkläder. Här kommer lite tips på vad jag själv kommer att köpa, samt vad jag tycker är snyggt. Ni kan använda er av länken här. Eller så kan ni klicka på bilderna nertill, för att komma till produkterna enskilt.

#nouw30daychallenge


Likes

Comments

Idag är första dagen på höstlovet och för mig kommer det bli teori kurser i fyra dagar nu, ska bli så skönt att äntligen komma igång med körkortet. Har även kört med mamma nu varje dag förra veckan, så jag börjar bli mer och mer bekväm med att köra. Samt att jag även nu under lovet ska vara hamster vakt åt min systersons hamster Emma, så mysigt.

Vet ni en annan grej som hände igår då? Jag läste ut den första av de sex böckerna som står på min bucket list, så har endast 5 kvar att läsa. Känner att jag är på god väg framåt nu haha.

Är nu lediga nu? Och om ni är lediga, vad ska ni då hitta på för roligt?

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

1. Frukost eller middag?

Jag väljer nog frukost på denna då frukost är det viktigaste målet på dagen, samt att jag alltid äter frukost för att jag ska orka med dagen som kommer.

2. Sneakers eller klackar?

Jag är mer en sneakers tjej, har både svårt att gå i klackar och så tycker jag att det är obekvämt, dessutom så är det svårt att åka longboard i klackar :).

3. Köpenhamn eller London?

Jag har endast vart i Köpenhamn så vet inte hur London är förutom från de bilder som jag sätt. Men väljer nog ändå London, för det är en stad som jag gärna skulle vilja besöka.

4. Kaffe eller te?

Jag är en te människa och dricker te nästan varje dag, så på denna väljer jag te.

5. Storstad eller landet?

Jag väljer landet varje gång. Jag bor själv ute på landet i ett område där det ändas är 9 hus. Det är mysigt för alla känner alla men att det samtidigt är avskilt så att man ändå kan leva lite mer privat, utan grannar på vardera sida.

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Nu är min 30 day challange över, jag lyckades publicera ett inlägg varje dag i 30 dagar!

Nu fortsätter jag självklart med #nouw30daychallenge, fast kommer dock från och med nu inte ha någon speciell fråga att svara på, utan kommer från och med imorgon bara köra på.

Men jag är väldigt stolt över mig själv, och att jag verkligen försökt och klarat av att göra detta i trettio dagar. Och jag kan nog själv säga att jag har utvecklats lite grann iallafall.

Likes

Comments

Jag tycker att det gått fruktansvärds bra dessa 30 dagar och det har varit roligt, och det skulle vara roligt om jag kunde fortsätta med ett inlägg om dagen så att det alltid finns något att läsa om här hos mig.

Men eftersom jag inte kommer fortsätta med dessa frågor från och med imorgon, så tror jag det kan bli lite svårt att komma på inlägg att skriva om exakt varje dag. Men mitt mål är att jag ska försöka, och förhoppningsvis lyckas jag med det. Hoppas ni tyckt om dessa 3o dagar, nu kör vi vidare med #nouw30daychallenge och så får vi hoppas att det går lika bra som min 30 day challange har gjort.


Likes

Comments

Eftersom jag började med detta i Januari så får jag köra på halva januari och halva februari.

Highs:

Att jag lyckats blogga varje dag.

Jag har börjat umgås med en gamla jobbarkompis igen.

Jag har blivit klar med jätte jobbiga uppgifter i skolan.

Jag var och såg Vaiana på bio premiären och jag älskar den!

Lows:

Jag har haft svårt att öppna ögonen på morgonen, så jag snoozar en halvtimme extra.

Mina byxor sprack.

Jag har knappt varit hemma under 3 veckor, så har inte hunnit göra ordning på rummet.


#nouw30daychallenge


Likes

Comments