Hej,
sitter just nu i en massagestol hos min älskade och tänkte att jag skulle passa på att skriva veckans inlägg.
Har haft en ganska lugn dag idag. När jag vaknade satte jag på ett avsnitt av Wahlgrens värld och åkte sen för att att luncha med pojkvännen min. En wrap på donken, inget speciellt direkt.

Senare idag ska vi laga middag och kanske kolla på nån film om jag får välja. Men innan det ska jag titta på Jane the Virgin.

Jag slänger upp en bild som jag tog snabbt innan lunchen. ”The headband” (vad är det svenska ordet hahah?) som jag har på mig köpte jag för nångon dag sen och är väldigt nöjd. Hittade den inne på Vila. Såg på bilden att jag i princip är helt svartklädd. Har en svart polotröja på mig också. Men why not, jag gillade det iallafall.

Jag var även inne på Ikea samtidigt som jag köpte ”the headband”, köpte nya påslakan och doftljus. Dööör de luktar så gott!! Minns inte vilken doft men de var röda iallafall, kan kolla upp det om någon skulle vilja veta.

Under veckan som gått har jag inte gjort så mycket. Packat lite då jag ska flytta men annars har jag nog bara jobbat.

Nu ska jag gå titta på Jane the Virgin och fortsätta med min väldigt lugna dag.

/Julia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mitt första inlägg. Jag funderade ett tag på vad jag skulle skriva i mitt första inlägg. Jag skulle inte säga att jag kom fram till något vettigt eftersom att just nu när jag skriver så har jag ingen aning om vad jag vill att det ska stå. Jag vet iallafall att jag förmodligen inte kommer skriva vad min blogg kommer handla om då det är något ni får se framöver.

Men, jag kan väl börja med att säga att mitt namn är Julia och att jag är 19 år gammal. Detta är min första blogg och jag hoppas att det kommer bli kul att skriva här och att ni som läser kommer tycka att det kommer bli kul att läsa det jag skriver om. Förutom ålder och namn kan ni ju få veta att jag är en person som älskar att resa och vara på vift. Det är inget jag gör så ofta men när det väl händer kan jag säga att livet är på topp. jag gillar även mat, älskar chili cheese och julmust.

Det finns mycket som jag gillar och nu när jag försökt få till mitt första inlägg så har jag kommit fram till att det finns ganska mycket jag skulle kunna skriva här men jag väljer att hålla mig kortfattad. Varför? för att jag hade tyckt att det varit kul att läsa lite i flera olika inlägg än att läsa allt om mig i samma. Såååå om ni vill veta mer, kika in här igen så kommer det dyka upp några inlägg då och då.

/Julia.

Likes

Comments