Hei hei!

Nå har jeg vært svært treig med å oppdatere. Det er så mye å gjøre nå! Både når det gjelder skolen og jobb! Men det skal sies at jeg bruker litt tid på å få ordnet bo, fly etc også.. jeg skal nemlig ut å reise litt igjen. Jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder fra forrige helg, hvor jeg hadde mor og døtre dag! Vi var veldig heldig med været, så det var veldig koselig å tusle rundt i the big O. Først gikk vi litt rundt, deretter dro vi å spiste på Olivia. Jeg klarte også å handle litt imens jeg var der. Det er så deilig med vår - eller vårfølelsen da i hvertfall.Ja. Det var mye wine and dine.. Lørdagen sin det vell! Nå er det snart på tide med ny helg! Jeg skal jobbe, tilbringe tid med kjæresten og så skal jeg ut med jobben på lørdag. Da skal vi på latter, fridays også skal vi sove på hotel. Så denne helgen skal nytes.

Nyyyt heljen. Plutselig erre mandag.


- Jules

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei hei!

Håper uken (så langt) har behandlet dere fint! Jeg har vært på jobb, trent og jobbet med skole så langt denne uken. Jeg hadde en veldig fin helg i Kristiansand med min kjære fine flotte familie! På lørdagen var vi ute i byen, så litt rundt og spiste lunsj. Da kvelden kom var det tid for tapas, vi snakker hjemmelaget tapas. Not by me though..

Men min fine søster, hennes kjæreste, pappa og hans kjæreste! Jeg dekket bordet :-)

Så det var min sweet getaway!

Her er noen bilder fra helgen min

Dagens sangtips: Issues - Julia Michaels (denne har jeg spilt av mye den siste måneden)


- Jules

Likes

Comments

God morgen!

Nå sitter jeg med havregrynen min, med litt musikk i bakgrunn og tenker på kaffen min som snaart er ferdig. Jeg reiser nemlig til Kristiansand idag, hvor halve familien befinner seg!Jeg ser frem til en helg med masse familietid.

Flyet mitt går klokken 17, så før det må jeg rydde litt hjemme, pakke og få inn ukens femte treningsøkt! Det blir nok litt stressende frem til jeg må hoppe på toget - men etter det kan jeg nesten slappe av :)


Jeg har slettet mine tidligere innlegg ettersom jeg rett og slett har lyst til å prøve en ny vinkel - kanskje. Haha, vi får se. Jeg skriver jo i bunn og grunn en blogg fordi jeg liker å skrive, ta bilder og har interesser som jeg hååper kan være av interesse til andre. Det er også en obvious del her, og det er at jeg studerer markedsføring og merkevareledelse - med andre ord: why not make a blog?!
Fredagstips:

Har du søtsug, eller bare har lyst på en sunn snack så anbefaler denne halvt amerikanske meg (Vi er veldig glad i peanøttsmør) dette. Du trenger:

Peanøttsmør

Bringebær

Epler

Thats it.

Kutt opp noen eplebiter, ta en skje med peanøttsmør og "dryss" noen bringebær på toppen av dette.

Sunt, og bra med proteiner.


Dagens sang: Been lying - Rita Ora


BTW: DET ER FREDAG: !YAY!

- Jules

Likes

Comments