Hello, long time no see.

First things first: all ære til bloggere som poster innlegg hver dag, eller ofte. DET er ikke så enkelt som man skulle tro!

Jeg har prøvd å blogge litt, tatt lenger pause, prøvd litt igjen, også har det gått i "snart begynner jeg for fult igjen" boksen. Jeg synes det er veldig gøy med blogging, også er det ingen hemmelighet at det kan jo også by på muligheter.

Men. Det betyr også at du må legge sjelen i det, og beregne tid til å gjøre det. Med det.. så tenkte jeg å skrive litt om min mini ferie i Los Angeles.

Grunnen til den spontane turen, er at venninnen min bodde der og ta må man jo bare gripe sjansen, bestille flybilletten og DRA. And thats what I did. Det som var kult med akkurat denne flyturen var at jeg reiste til USA alene for første gang, samt at jeg fikk sitte i cockpit da vi skulle lande. Det var kult!
Flyturen var svært behagelig, og jeg koste meg med flere filmer på veien til.

so. Where to begin? Fooooooood.

Synne og jeg valgte en random restaurant i downtown LA, det endte opp med å bli en av de beste burgerene jeg har hatt samt passion fruit mojito.

Second: Hiking! Its a must. Ja det må man bare gjøre imens man besøker LA, man får utsikt over hele LA i tillegg til at du får en fin treningsøkt. Vi hiket opp runyon canyon. Just look..................

Third. the places we went.. Det er så mye å gjøre og finne på. Tiden var knapp, så her måtte vi bare velge.

Santa Monica. Her er det masse liv, god mat, strand, aktiviteter, musikk. All you could ask for!

"Beverly Hills - thats where I wanna live" Yes please...

Yummy drinks everywhere..

Ønsker du shopping, mat, goodfeel stemning, musikk, så er The Grove the place.

Universal City Walk.. supersuper koselig. Harry Potter fan? Go.

The sky is more blue in Malibu.. Litt uheldig med været denne dagen, men gjorde ingenting. Var godt for sjelen å være her..

Nå sitter jeg å dagdrømmer her, jeg vil så veldig gjerne tilbake! Ha mer tid vil jeg også. Dette var bare noen bilder, men jeg kan så absolut anbefale LA. Det er masse å finne på, enten du har en rolig sjel eller en eventyrlysten sjel. GOGOGO :) Jeg har vært i usa mange mange ganger, men sist gang jeg var her var jeg vell 5 år gammel. Så det var på tide :)


Jules

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments