Hola!

Først og fremst så må jeg si at ferien var helt fantastisk deilig! Men jeg må innrømme at noen dager til hadde ikke gjort noe.. Det går så alt alt for fort! Vi er jo i midten av august alt! MEN man skal jo nyte de dagene som er igjen, og gjøre det beste ut av de! Også blir det jo spennende med et nytt semester på skolen også! Det skal jo sies at jeg reiser jo på ferie igjen snart, så jeg kan egentlig ikke klage.

Btw, funny story. Vi endte opp på Ios, ikke Santorini.. long story short så booket vi et hotell som var på Ios og ikke Santorini.. Hahaha. Men det gjorde faktisk ingenting, Ios var helt nydelig!! Og vi var på riktig side av øya med andre ord vi var ikke der festen var.. haha! Jeg var med kjæresten min, så da var det ikke festing som var den største prioriteten! Vi dro på forskjellige strender rundt øya, vi spiste god mat, koste oss ved bassenget og dro på en fantastisk fin båttur! Jeg kan anbefale Ios, på det varmeste. Det er en god mix, med flere alternativer enten du vil feste eller slappe av og nyte en kald Mythos! (Denne ølen er døds god) Jeg må også nevne solnedgangen, WOW!

Tenkte å dele et lite bildedryss fra ferien, så kan dere se hvorfor jeg falt for denne øyen!

Ellers har det bare vært arbeid på moa! Og det blir jobbing fremover nå, frem til jeg begynner på skolen igjen!


​Nå skal jeg trene! 

- Jules 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hello there

Denne uken har egentlig kun bestått av jobb og sats! jeg har også hatt litt kvalitetstid med paps! Alltid koselig å ha familietid! Det skal også sies at det har gått litt tid til EM, det har vært mange gode og spennende kamper! Jeg er ikke akkurat en som kan mye fotball, men EM er jo gøy å følge med på! Så ettersom jeg ikke har gjort så mye spennende blir det et lite bildedryss fra helgene som har vært!

må nesten vise dere denne tøffe jumpsuiten fra Nelly!

Check it outPepsi Max is a must have.


Jeg arrangerte en jentekveld her på lørdag! Det var en veldig koselig kveld med mye prat, musikk, litt allsang og litt dans. Senere dro vi på videre på The box, her var det dansing fra vi kom til vi måtte hjem! Dance like there is no one watching ..

  • 10 lesere

Likes

Comments

Long time no see!

Jeg har jobbet mye, og det vil bli mye jobbing denne sommeren! Før det så var det jo eksamen, men den 2.juni klokken 12 så var det endelig min tur til å si "JEG HAR SOMMERFERIE!". Lite som slår den følelsen!

Hver fridag skal utnyttes, og jeg skal tilbringe så mye tid som mulig med jentene mine som endelig er hjemme igjen. I hvertfall for sommeren! Det er så godt når alle er samlet igjen.

Ettersom jeg skal jobbe mye, er det deilig å ha noe å se frem til..

Jeg skal på reise med min kjære, vi skal til Santorini! Jeg gleder meg veldig mye, jeg har alltid hatt lyst å dra dit etter å ha sett The sisterhood of the traveling pants( hahaha) ...

Jeg har også enda en tur å se frem til, jeg reiser til Florida den 26.august med the fam og skal besøke noen av mine favoritt steder.. (Miami ++) Så det blir perfekt.

Jeg teller ned dager....

Skal bli godt å komme "hjem" igjen.. my second home, I have missed u.

Hvor skal dere reise i sommer? Har noen vært i Santorini?? Veldig koselig med tips!

Nå må jeg løpe på jobb! 

- Jules

  • 10 lesere

Likes

Comments

Hei!

Tenkte jeg skulle dele et lite tips, for de som ønsker seg en rask og fin brunfarge til helgen.

De fleste av oss har opplevd selvbrunings katastrofen..

Jeg har prøvd mange forskjellige selvbruningskremer og ender alltid opp med å bli mest fornøyd med St.Tropez sin.  Noen som synes en annen er bedre? Tips tas gjerne imot!


Det er viktig med ordentlig kroppsskrubb før man påfører kremen, slik at det ikke blir skjoldete. Jeg bruker en "sponge" som jeg skal vise dere.

Deretter må man vente til man er tørr..

Så kan man påføre kremen, vent til du er tørr med å ta på klær

OBS! Husk å vaske hendene grundig, ellers blir du avslørt. . :-)


Det er mange som bruker påføringshandsker, det har ikke jeg prøvd før - noen erfaringer?


Under ser du bilde av kremen og "spongen"  (Dette finner du på Vita). 


- Jules

Likes

Comments

God morgen!

Who is ready for monday?! Jeg er klar for å ta mandagen med storm. Jeg skal på forelesning, og vi starter med ny gruppeksamen idag. Noe jeg faktisk ser frem til! Jeg gleder meg til å hive meg i det, og gjøre det beste ut av dagen. Jeg tror det har noe med hvordan man takler en mandag, man burde heller bare si til seg selv at det er mandag og jeg har en ny uke og nye muligheter. Gjør mandagen fin, og start med en deilig frokost og få det ekstra bostet med en deilig kopp kaffe - så er du klar!

Et lite frokost tips fra meg, for de som kanskje har en hektisk morgen.

Du trenger;

- All bran frokostblanding

- Bananer

- Blåbær

- Honning

- Melk

Wolla! En enkel, digg og sunn frokost!

Jeg trengte også en kopp kaffe, ready for me monday?

Ha en fin mandag!

- Jules

  • 15 lesere

Likes

Comments

Da er påsken over for denne gang, og jeg håper dere alle har kost dere enten om det var fjell ferie, tropisk ferie eller en avslappende ferie hjemme. Jeg har vært hjemme denne påsken, noe jeg har funnet ut av at det har jeg ikke veldig lyst til neste påske. Spesielt ettersom jeg var i Hemsedal ifjor, og da ble hjemme-påske ganskje kjedelig. Jeg er veldig eventyrlysten av meg, noe som ikke er så merkelig da jeg siden var liten alltid har brukt ferier fra skolen på å reise og oppleve nye steder. Etter jeg fikk meg jobb så er det blitt litt vanskeligere å bare dra når man ønsker, men jeg merker det er alt for lenge siden nå. Det blir nok mer reiser fremover, familien har pratet om å ta turen til USA for å besøke familien og videre til Florida. Jeg har vært i Florida mange ganger før, og det skuffer aldri. Om jeg måtte velge favoritt stedet mitt så er det uten tvil mitt andre hjemland USA.

Tilbake til ferien min, så har den vært svært avslappende. Jeg har hatt familiebesøk, og det var veldig koselig. Ellers har jeg vært på jobb, trent og vært hos mammaen min. Det er ei dame som alltid passer på å gjøre det koselig :) :)

Haha,excuse my face. Synes egentlig det er litt småkleint å ta bilde i speilet. Men prøver å lære meg at det er OK. (?)

Ellers på lørdag hadde jeg venninner på besøk, veeldig koselig! Rett og slett en Hemsedal reunion - gjengen jeg var med i Hemsedal påsken ifjor!

Nå skal jeg sette på en episode av SKAM, guilty plesure.. haha, men det er faktisk veldig festlig.

- Jules

  • 19 lesere

Likes

Comments

Hey!

Håper alle nyter helgen! Det er vell noen som begynner vinterferien sin nå? I så fall, luck you & enjoy!

Igår var jeg med ei venninne og vi dro til Oslo, jeg trengte venninne tid altså. Det har vært lite sosialt nå de siste ukene ettersom jeg har hatt mye jobb og skole. Slik blir det neste uke også! Da blir det jobbing og skole, men jeg gleder meg til å komme tilbake til skolen og ser frem til forelensingene i reklame og visuell kommunikasjon! 

Ellers idag, har jeg ikke gjort noe. Stusselig er det, men sant er det også. Haha, jeg er ekstremt trøtt. Jeg har stått opp tidlig hver dag, og legger meg litt sent. For en eller annen grunn sliter jeg med å sove lenge.. Sånn har det ikke vært før! haha. Jeg skulle jo egentlig på SATS idag, men fy fela som nevnt: TRØTT

Så da skal jeg komme meg dit imorgen tidlig, gleder meg :) 

Senere kommer ei venninne, så jeg skal se om jeg finner noe spennende jeg kan lage da jeg alltid bare kjøper inn sjokis og potetgull. Tenkte jeg kanskje skulle prøve på noe annet idag, haha! 

Jeg har kjøpt to plagg, og de tenkte jeg og vise senere. Ikke svært spennende, men til det riktige antrekket blir det alltids spennende, am i right? 


Vi nøt en drink eller tre, samma det. Denne heter appletini, og den var god! Venninnen min fant sin nye Coca Cola tror jeg. hahaa, hun klarte ikke stoppe å prate om hvor god den var. 

Btw, kjøpte meg protein pannekaker. De får du kjøpt på Life butikkene, også kan du også kjøpe det på nett: https://www.proteinfabrikken.no/Kosttilskudd/Proteinpulver/Proteinpannekaker?width=1920&height=1080&deviceSize=lg&cookie=true (Her finner du mange å velge mellom) 


mm

Have a nice saturday! 

- Jules 
 

Likes

Comments

Hei hei!

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen løsnegler, som av alle steder - man får kjøpt på apoteket!

Hvis dere skal på en fest, i en bursdag eller rett og slett har lyst til å sette på løsnegler så er disse meget greie å bruke. 

De kommer i forskjellige farger og typer, og jeg har testet litt forskjellig. 

Det som er veldig greit med disse løsneglene er at de er veldig enkle å ta på, det er en plastikk lapp på baksiden av løsneglen som du tar av, deretter klemmer løsneglen på din egen negl. Disse neglene skal vare opp til en uke, og jeg synes de er veldig greie hvis man trenger en quick fix! 

 

Her kan dere se bilde av de har på nå: 

 -Jules

 

Likes

Comments

Hei!

Min venninne og jeg var ute å tok en kaffe sammen, da hun introduserte meg til denne fantastiske blenderen: Smogo! 

Jeg blir helt fasinert av ting som gjør hverdagen litt enklere, også er det også litt ekstra stas når blenderen kommer i en så fin og fresh farge. 

Men hallo, hvorfor kom ikke jeg på denne ideen? 

Jeg elsker smothie, og synes alltid hjemmelagd er langt bedre enn det man får andre steder. (se bort ifraSmoothieXchange, altså de vet å lage god smoothie!!) 

Jeg ble såpass fasinert at jeg ville ikke vente med å kjøpe den, så på vei til jobben kjøpte jeg en Smogo :-D  

Derfor tenker jeg å skrive om hva jeg personlig synes om den etter å ha testet den ut! 

Smogo finnes i andre friske farger, som gjør den litt mer attraktiv. you know, we love our colors :o) 

 

Nå skal jeg kose meg med Orange is the new black :) 

-Jules  

 

 

 

Likes

Comments