Header

Hej mina fina! Igår firade jag och Andreas två år och sex månader tillsammans genom att först gå ut och fika på dagen och sedan gå ut och äta på kvällen. Jag och Andreas går i princip aldrig ut och äter annars så jag tycker det är supermysigt när vi väl kommer ut. All kärlek till Andreas ♡ Hoppas att ni har det bra, kram!

Likes

Comments

Hej mina fina! Det sista av 2016 har varit underbart! jag har hunnit med väldigt mycket som jag själv har velat göra och därför har bloggen hamnat lite efter, mestadels för att jag kände att jag inte ville ha några måsten. Dagarna innan julafton bakade jag och Andreas julgodis, köpte de allra sista paketen och helt enkelt bara tog det lugnt.

Julafton firades först tillsammans med Andreas släkt på dagen och eftermiddagen och sedan tillsammans med min släkt på kvällen. Sån fin gemenskap man får på julafton, underbart.

I mellandagarna har jag åkt skridskor, tränat, ridit och även här bara tagit det lugnt och inväntat nyårsafton. Jag firade nyår med Andreas och hans familj tillsammans med deras kompisar, såå roligt. Vi tävlade i flera olika "grenar", både så som quiz men även mer fysiska aktiviteter. Det bjöds på god mat och underbart sällskap, jag är så tacksam! 2017 kunde inte ha startats på ett bättre sätt.

Likes

Comments

Godmorgon mina fina! Igår fick vi äntligen jullov och det firades med mina fina vänner. Tyvärr skulle jag till körskolan på kvällen så vi hann bara vara en stund på dagen, men supermysigt ändå.

Nu sitter jag och får i mig lite frukost innan det är dags att kila ner till gymmet för att träna lite armar. Idag ska jag och mitt hjärta åka och köpa dem sista julklapparna och sedan ska det julstädas. Ha en bra onsdag!

(Jag kan säga att vi var mycket gladare i verkligheten än vad vi tycks se ut på bilderna, haha)

Likes

Comments

Hej mina fina! Idag har varit den sista riktiga skoldagen för år 2016. Det känns så skönt! All stress och ångest kan jag nu lägga bakom mig och bara förbereda mig inför en mysig jul och ett mysigt nyår med mina nära och kära.

Efter skolan tog jag mig till gymmet där jag tränade ben med Fanny, sen dess har jag gjort lite körkortsteori och även bara tagit det lugnt, efterlängtat!

Jag hoppas att jag kan bli lite mer aktiv här eftersom det är fruktansvärt roligt, ha en fin kväll! Kram ♡

Likes

Comments

(Bara för att jag tycker om honom lite och att jag inte har någon annan bra bild, hehe)

Hej mina fina! Jag kan inte förstå att det redan har gått två hela veckor sedan förra gången. Mitt liv just nu går fort med saker att göra konstant. Jag har varit hemma nu i cirka 35 minuter och det är inte för ens nu som jag kan koppla av. Jag har haft massvis med skolarbete + försökt hinna med att träna regelbundet samtidigt som jag har försökt ha ett socialt liv med mina vänner och mitt hjärta. Dessutom har jag tagit över mammas gamla mobil eftersom jag tröttnade rejält på att ha en Iphone eftersom precis allt ska krångla, vilket har resulterat att dem timmarna jag har haft lediga, har gått till att pilla lite på den. MEN, mer regelbundna uppdateringar kommer. Kramis!

Likes

Comments

Träning

Uppvärmning:

Jumping jacks 100st

High knees 60sek

Challange:

225 squats med vikt 5kg

Pass:

Jumping squats 15st x 3

Backlunge with a high knee 15st/sida x 3

Romanian deadlift 15st/sida x 3


Bridge 20st x 3

Fire Hydrant 15st/sida x 3

Holding squat 30sek x 3


Avslutade med stretchingLikes

Comments

Vardag

(Jag känner mig heller inte fotovänlig idag så det bjuds på en äldre bild)

Hej mina fina! Jag har haft en väldigt tråkig dag, jag har enbart varit på fridykningen imorse. Efter det känns det som om jag har suttit rakt uppochner på en stol och inte gjort någonting. Nu ska jag ändå ta tag i den här dagen, få i mig något i magen och börja plugga. Spanska provet som vi har på onsdag tynger mina axlar och jag har ångest inför det. Senare på agendan står dessutom träning som jag hoppas kan ge mig lite energi. Ha det fint i den fina snön, kramis!

Likes

Comments

Hej mina fina! Torsdagskvällen spenderade jag tillsammans med Irma och Fanny. Vi satt i princip hela kvällen med att kolla på resor eftersom i juni 2017 smäller det. Utlandet here we come, haha!

Likes

Comments

Vardag

Hej mina fina! I och med att snön kom blev jag och Andreas sugna på att baka pepparkakor, haha. När vi ändå var inne i stan så passade vi på att köpa en färdig pepparkaksdeg så det skulle bli lite smidigare. Nu luktar det pepparkakor i hela huset, så gott.

Likes

Comments