Header
View tracker

(Bara för att jag tycker om honom lite och att jag inte har någon annan bra bild, hehe)

Hej mina fina! Jag kan inte förstå att det redan har gått två hela veckor sedan förra gången. Mitt liv just nu går fort med saker att göra konstant. Jag har varit hemma nu i cirka 35 minuter och det är inte för ens nu som jag kan koppla av. Jag har haft massvis med skolarbete + försökt hinna med att träna regelbundet samtidigt som jag har försökt ha ett socialt liv med mina vänner och mitt hjärta. Dessutom har jag tagit över mammas gamla mobil eftersom jag tröttnade rejält på att ha en Iphone eftersom precis allt ska krångla, vilket har resulterat att dem timmarna jag har haft lediga, har gått till att pilla lite på den. MEN, mer regelbundna uppdateringar kommer. Kramis!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Träning

Uppvärmning:

Jumping jacks 100st

High knees 60sek

Challange:

225 squats med vikt 5kg

Pass:

Jumping squats 15st x 3

Backlunge with a high knee 15st/sida x 3

Romanian deadlift 15st/sida x 3


Bridge 20st x 3

Fire Hydrant 15st/sida x 3

Holding squat 30sek x 3


Avslutade med stretchingLikes

Comments

View tracker

Vardag

(Jag känner mig heller inte fotovänlig idag så det bjuds på en äldre bild)

Hej mina fina! Jag har haft en väldigt tråkig dag, jag har enbart varit på fridykningen imorse. Efter det känns det som om jag har suttit rakt uppochner på en stol och inte gjort någonting. Nu ska jag ändå ta tag i den här dagen, få i mig något i magen och börja plugga. Spanska provet som vi har på onsdag tynger mina axlar och jag har ångest inför det. Senare på agendan står dessutom träning som jag hoppas kan ge mig lite energi. Ha det fint i den fina snön, kramis!

Likes

Comments

Hej mina fina! Torsdagskvällen spenderade jag tillsammans med Irma och Fanny. Vi satt i princip hela kvällen med att kolla på resor eftersom i juni 2017 smäller det. Utlandet here we come, haha!

Likes

Comments

Vardag

Hej mina fina! I och med att snön kom blev jag och Andreas sugna på att baka pepparkakor, haha. När vi ändå var inne i stan så passade vi på att köpa en färdig pepparkaksdeg så det skulle bli lite smidigare. Nu luktar det pepparkakor i hela huset, så gott.

Likes

Comments

Vardag

Hej mina fina! Jag har nästan precis gått upp och jag väntar på Andreas så vi kan äta frukost tillsammans. När jag har vaknat har jag tidigare trott flera gånger att det har snöat ute för att himlen har varit så vit men idag när jag vaknade och kollade ut så såg jag verkligen snö. Jag blev så förvånad men kan ni tänka er att det snart kommer ligga ett tjockt lager med snö och alla julprydnader kommer stå på skänken. Jag älskar detta! Hoppas ni får en mysig dag i snön, kram!

Likes

Comments

Hej mina fina! Bakdags igen. Jag och Andreas hjälptes åt att baka drömtårta och det var första gången någon utav oss har gjort det och den blev väldigt bra faktiskt. Vi fick en äggvita över och på det gjorde vi maränger. Kolla vad fina dem blev. 

Likes

Comments

Hej mina fina! I söndags lyssnade vi på Andreas mamma som sjöng i kören i kyrkan. När det var slut fick man stanna i kyrkan och mingla om man ville. Vi stannade och pratade lite och även fick vi något att dricka och äta på. Det var väldigt mysigt.

Tidigare i söndags var jag på fridykningen och sedan fick jag i uppgift att städa hela huset så en lugn kväll i kyrkan var ett bra avslut på dagen. Ha det så bra, kram!

Likes

Comments

Vardag

Hej mina fina! I helgen var det guldlördag i lilla Tranås. När jag gick in på ÖoB så hittade jag dessa tomtar som jag inte kunde motstå att köpa. Tyvärr är det ju lite tidigt att redan börja julpynta så dessa får ligga i garderoben i några veckor till. Jag kollade även prislistan förut och mina lottonummer stod inte med, gjorde något utav era det? Kram!

Likes

Comments