Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Förlåt för jag inte har uppdaterat. Ska göra flera inlägg och roligare framförallt. Här är en bild på mina naglar som jag har gjort lite juligt. Inget sponsrat men dom är mina favoriter nagellack. Rekommenderar dom!!
Hejdå:)

Likes

Comments

Hej!
På helger så orkar jag inte sminka om man inte ska i väg på något speciellt. Då vilar huden vilken den måste få göra ibland.

Imorgon ska jag till ett dansläger, då kommer lite bilder från lägret på kvällen skulle jag tro. Idag ska jag försöka göra många blogginlägg men inte lägga upp dom. På skoldagar fram över kan jag ta ett blogg inlägg som jag gjort förut. Om jag måste plugga en hel kväll, jätte kul!

Hejdå, håll utkik imorgon kväll på bloggen:)

Likes

Comments

Hej!
Har inte skrivit på ett tag men det beror på skolan alla läxor osv. När jag väl har gjort alla läxor har klockan blivit väldigt mycket.

Gymnasiet närmar sig!! Är det någon som ska börja på gymnasiet år 2018?
Det ska jag i alla fall, jag har bestämt mig för en linje och skola. Men om man kommer in vet man inte, jag tror jag kommer in men man vet aldrig.

Vissa har bestämt sig vilken linje och vissa inte. Dem som inte har bestämt sig har lite panik eller dem jag känner. Vissa har inte panik över gymnasiet.

Jag är bara taggad för jag har gått med samma personer länge nu. Det är en liten skola jag går på och det kommer inte nya personer så ofta.

Ha en bra kväll!!

Likes

Comments

Hej!
Hoppas allt är bra med er. Idag tänkte jag berätta om kommentarer som är onödiga.
Förut när jag gick till centrum där jag bor fick jag höra visslingar. Sedan sa dem snygg rumpa.

Grejen är att om en kompis säger det så gör det inget. När en främling säger det och är fem år eller äldre än mig då blir det obehagligt.
Hur vågar man är frågan, de skämmer ju ut sig själva.

Idag ska jag träffa kompisar sedan fira min kusin. Eventuellt åka och kolla på lite skor också. Imorgon ska vi fira farsdag och sen har jag dans där jag är hjälp ledare.

Den här veckan har varit helt okej för att jag har hunnit med mycket i skolan och hunnit tagit det lugnt. Men har varit trött det är nog för att det har varit höstlov. Ha det bra hejdå!!

Likes

Comments

Är lite sur just nu. För att det finns dem som kan säga allt och tro att dem är världsbäst. Men egentligen är dem bara taskiga. Emot andra och skämmer ut sig själv.

Fattar inte hur man kan slänga ut sig saker och tro att det inte gör nåt. Men när man ser att dem blir ledsna och sårade.

Är på väg till träningen ni så vi hörs imorgon hejdå!

Likes

Comments

Det är väldigt roligt att flera har börjat kolla på bloggen. Även att ni har börjat gilla och kommentera. Jag är inte bra på att svara på kommentarer men ska bli bättre på det.

Nu ska jag plugga på en uppgift som jag vill ska bli klar. Men kommer nog inte bli det men hoppas gör jag haha!
Önska mig lycka till;)

Likes

Comments

Idag är det bara en dag kvar på höstlovet, tråkigt nog. Efter höstlovet har vi nationella så det är extra tråkigt. Det känns som om höstlovet och alla loven går på 5 minuter.

Första dagen går jag i skolan till klockan 16:00. Jag själv tycker att vi bara har tråkiga lektioner den dagen hehe.

Idag ska jag stretcha och ha barndans alltså att jag är hjälplärare. Måste nog träna lite styrka också.

Nu ska jag ta lite bilden till bloggen. Kan kanske komma upp ett till blogg inlägg idag KANSKE.

Tack för det är många som börjat läsa min blogg. Det är faktiskt roligare när lite fler läser bloggen. Vi hörs kanske senare idag

Likes

Comments

I måndags och tisdags var jag på ett dansläger med min kompis. Vi är inte tävlingsdansare men vår tränare tyckte att vi skulle vara med dem. Vi ska börja tävla rätt så snart är vårat mål. Så då var det bra att vi fick vara med dem. Men dem var lite vigare och lite bättre än oss. Dagen efter kommer det in en ledare och då ska vi göra splithopp i diagonalen. Vi har aldrig övat på det så det var pinsamt. Alla kunde de utom oss också.

Det jag hade tänkt att skriva om är att stretcha. Jag har typ mina stunder där jag stretchar mycket sen så tröttnar jag. Så stretchar jag bara på lektionerna. Vilket inte räcker för att kunna gå ner i split och spagat. Mitt mål nu är att gå ner i split och kunna göra splithopp. Efter de spagat. Men det man måste göra för att kunna görs de sakerna är att stretcha och öva. Önskade att man kunde på fem minuter men det går ju inte. Om ni har ett sånt mål att bli vigare så är det bara att stretcha och öva.

Hejdå:)

Likes

Comments

Hej!
Jag blir väldigt irriterad när folk tror att dem kan säga vad dom vill utan att tänka sig för. Vissa kommentarer kan man bara inte säga.

Det var en person som sa att jag hade små bröst och? Det är ju inte nåt fel med det. Att personer kan säga det utan att få dåligt samvete. Om jag har små bröst så är det väl inte den personens problem. Det är inget problem med små bröst och inget fel.

Jag tycker att killar kan säga kommentarer. Det kan ju tjejer också göra men det känns som vissa killar har onödiga och taskiga kommentarer. Tycker folk kan tänka på vad dom kommer säga innan dom öppnar sin mun.

Det var allt jag hade att skriva idag. I helgen kommer det lite bilder på olika frisyrer och kanske bilder på lite kläder. Får se vad det blir ha det bra så länge hejdå:)

Likes

Comments