Hej på er alla!


Var längesen nu jag uppdaterade på bloggen, men nu är det dags att börja igen.

Hoppas att ni alla hade en bra midsommar och att solen lyste. Jag var ute på mitt landställe med familjen och släkten och hade det jättetrevligt.

Ha en trevlig helg alla!

Kram Julia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Vaknade imorse till att det var den 10 Juni idag, och det kan bara betyda en sak. DET ÄR BARA TVÅ MÅNADER KVAR TILLS JAG ÅKER!!!!. Kan inte förstå att det har gått såhär fort. Från att drömt i flera år om att börja studera i USA, till att det endast är två månader kvar då planet lyfter från Arlanda till LAX.

Denna process har varit otroligt lång, den fortsätter ännu. Är fortfarande inte klar med allt som jag behöver göra innan jag åker. Däremot är det bara bra, för att då blir jag ännu mer taggad och spänd inför flytten som jag hoppas ger mig mycket positiva saker inför framtiden.

Om det är någon som läser detta och har lite tankar och funderingar om att börja plugga utomlands för första gången, kan jag självklart göra ett inlägg om det. Hur jag valde skola, finansiering eller varför just Santa Barbara.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram, Julia


Bilder: Lånade från Pinterest

Likes

Comments

Hej!

Blir en throwback i musikvärlden idag. Några av mina favoritlåtar som jag aldrig kan få nog av kan ni få lyssna på tycker jag. Hoppas att det är bra med dig som läser och att du har/haft en bra dag idag.

Många Kramar

Julia

Likes

Comments

Hej!

Mitt andra inlägg på denna blogg tyckte jag att ett litet montage med bilder från min senaste Florida resa skulle passa bra. Florida är nämligen ett smultronställe för mig och min familj, och att titta tillbaka själv på några bilder jag tog får mig verkligen att bli ännu mer peppad inför min resa till Kalifornien.

Jag hoppas att min familj, vänner och ni blogg entusiaster kommer att vilja följa med mig på min resa till USA genom denna blogg. Det kommer bli mycket inlägg om väder, sport, mat och allt annat som också är lika viktigt.

Därför är det nu dags att kickstarta denna blogg! Jippi !!

Många Kramar

Julia


Likes

Comments