Hej!

Nu är det mycket i skolan. Därför har jag inte uppdaterat bloggen. Men jag ska försöka bli bättre att åtminstone publcera lute bilder för er att se. Hoppas att ni har det bra och nu ska ni få sel lite bilder på min resa till Los Angeles under Labor day weekend här i USA.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå på er!

Hoppas att det är bra med er!

Har varit i skolan idag och har redan läxor varje dag, men ska inte klaga. Har väldigt roliga ämnen.

Idag efter skolan åkte jag, Christine och min rumskompis Ebba till ralphs och handlade mat. Verkligen kul att handla mat, känner sig vuxen :)

Blev sen en strandpromenad med Ebba och hör kommer lite bilder. Santa Barbara är verkligen vacker på kvällen.Likes

Comments

Hej alla!

Nu har den första skolveckan slutat och det är dags för helg. Veckan har varit väldigt rolig med mycket nya saker som händer och träffat många nya människor som har samma kurser som mig. Väldigt kul att vi är ca 130 personer i varje kurs. Superroligt att lära känna amerikaner här, när dem är så himla öppna och lätta att prata med. Verkligen bra för att öva på min engelska också.

Var och träna idag med Christine idag efter skolan. VI gick ner till fotbollsplanen och sprang upp och ner för trapporna på arenan. Nog det värsta jag har gjort på länge, så vi kommer nog inte kunna gå så mycket imorgon, vilket är okej då planerna för morgondagen är brunch och bio.

Ha en trevlig dag/kväll på er!

kram


Likes

Comments

Hej alla!

Nu har jag inte bloggat på länge och har en anledning. Nu har jag flyttat till Santa Barbara!!

Är verkligen superexalterad för den tiden jag kommer ha här. Skolan började denna vecka och det har varit mycket introduktion i klasserna. Mina lärare verkar vara roliga och kunniga på ämnena jag pluggar.

Astronmy, marketing, intro to business and psycholgy är ämnena jag studerar.Likes

Comments

Hej på er alla!


Var längesen nu jag uppdaterade på bloggen, men nu är det dags att börja igen.

Hoppas att ni alla hade en bra midsommar och att solen lyste. Jag var ute på mitt landställe med familjen och släkten och hade det jättetrevligt.

Ha en trevlig helg alla!

Kram Julia

Likes

Comments

Hej!

Vaknade imorse till att det var den 10 Juni idag, och det kan bara betyda en sak. DET ÄR BARA TVÅ MÅNADER KVAR TILLS JAG ÅKER!!!!. Kan inte förstå att det har gått såhär fort. Från att drömt i flera år om att börja studera i USA, till att det endast är två månader kvar då planet lyfter från Arlanda till LAX.

Denna process har varit otroligt lång, den fortsätter ännu. Är fortfarande inte klar med allt som jag behöver göra innan jag åker. Däremot är det bara bra, för att då blir jag ännu mer taggad och spänd inför flytten som jag hoppas ger mig mycket positiva saker inför framtiden.

Om det är någon som läser detta och har lite tankar och funderingar om att börja plugga utomlands för första gången, kan jag självklart göra ett inlägg om det. Hur jag valde skola, finansiering eller varför just Santa Barbara.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram, Julia


Bilder: Lånade från Pinterest

Likes

Comments

Hej!

Blir en throwback i musikvärlden idag. Några av mina favoritlåtar som jag aldrig kan få nog av kan ni få lyssna på tycker jag. Hoppas att det är bra med dig som läser och att du har/haft en bra dag idag.

Många Kramar

Julia

Likes

Comments

Hej!

Mitt andra inlägg på denna blogg tyckte jag att ett litet montage med bilder från min senaste Florida resa skulle passa bra. Florida är nämligen ett smultronställe för mig och min familj, och att titta tillbaka själv på några bilder jag tog får mig verkligen att bli ännu mer peppad inför min resa till Kalifornien.

Jag hoppas att min familj, vänner och ni blogg entusiaster kommer att vilja följa med mig på min resa till USA genom denna blogg. Det kommer bli mycket inlägg om väder, sport, mat och allt annat som också är lika viktigt.

Därför är det nu dags att kickstarta denna blogg! Jippi !!

Många Kramar

Julia


Likes

Comments