De senaste veckorna har jag haft så förbaskat roligt, gjort något jag verkligen älskar. För ett tag sedan la jag ut på facebook att jag gärna fotade djur för en liten mindre summa, fick en hel del svar och har nu fotat i massor. Har även klivit ur min confortzone och fotat tre olika barn. Idag har jag spenderat någon timme på Espresso House för att jobba med dessa bilder, samtidigt som Uffe var med och socialtränade. Drömmen hade verkligen varit att kunna jobba på ett sätt som gör det möjligt för mig att kunna försörja mig på detta. Hur nu det ska gå till vet jag inte, men tillåt mig att drömma en aning.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig så jag och Uffe åkte upp till Bertil i hans stuga för att hjälpa till att bygga burarna som mina kaniner ska få bo i när dom flyttar till stallet. Det kommer verkligen bli så bra och jag längtar massor! I skrivande stund har vi byggt 3 st, men innan de kan flytta in ska vi ha gjort 6 st, men när allt är helt färdigt kommer det landa på 9st burar.

Imorgon jobbar jag och det blir även sista dagen på 6 dagar då jag ska iväg på en liten minisemester. Jag och 4 tjejer från Skellefteå ska åka iväg och tävla med våra kaniner. Vi kommer att åka på fredag och börjar med en kvällstävling i Hudiskvall, tävlar där även lördag och sen åker vi hela vägen ner till Stockholm för att tävla en dag där. Måndagen blir en ledig dag då vi bara ska ha det mysigt och umgås, tisdag blir dagen vi rullar hemöver. Ska verkligen bli så roligt och jag ser verkligen fram emot att få komma iväg och träffa massa nya människor, tävla och ha kul!

Likes

Comments

Dagen startades med jobb mellan 9.30-17.00, gick faktiskt relativt fort idag vilket var skönt. Men innan jag åkte imorse så hann jag släppa ut kaninerna i hagarna så dom har varit ute och käkat gräs i över 12h, härligt! Planerna för kvällen var att träna lite rallylydnad med Uffe tillsammans med Marre och Bob. Måste säga att idag gick det mycket bättre än höromdan, då gick det så galet dåligt så det föll rejält med tårar men nu känns det lite bättre! Tog med kameran också och fotade nånting frivilligt för första gången på länge så det var faktiskt riktigt roligt!

Likes

Comments

Jag har tänkt på min blogg nästan dagligen under flera veckors tid. Att skriva och fotografera har alltid varit bland mina största intressen, nu på senare tid har även vloggande även blivit ett. Nu var det dock längesen som jag varken vloggade eller skev ett inlägg. Men jag hade tänkt att lite smått börja med båda igen, inga krav eller nått utan bara för att det är kul!

I skrivande stund ligger jag i soffan med en skål jordgubbar, en ny serie jag börjat kolla på (Orphan black, svinbra!) och en liten pömsig Uffe. Dagen spenderades med jobb (jobbar på Willys för er som inte känner mig och vet om det) och en god tacomiddag när jag kom hem. Morgondagen kommer även att spenderas med jobb, men sen är det även min kära mammas födelsedag imorgon så vi ska väl försöka hinna dit innan jag börjar.

Likes

Comments

Idag gjorde jag nått som jag inte har gjort på länge, jag var nämligen på gymmet!! Lovisa hängde på för att fixa en gratis prova på vecka då hon funderar på att byta gym vilket var otroligt roligt! Vi kommer att träna tillsammans nu i en vecka så på hoppas jag att hon gillar gymmet såpass att hon vill byta och börja träna regelbundet med mig. Jag behöver någon som säger åt mig att jag ska dit för annars hittar jag på en ursäkt att stanna hemma.... Men om jag ska nämna något som var mindre kul med denna dag, var det att hovslagaren upptäckte mer skit i en av Myggans hovar så nu ska den vara gipsad... Jag känner mig mest ledsen över det faktiskt, jag tycker dels synd om Myggan eftersom hon har ju ont såklart och det är ju aldrig kul, men sen så börjar jag tappa glädjen, med allt som har med hästar att göra, mer och mer för varje skada och varje dålig sak som händer... Det känns så fruktansvärt då hästar verkligen är det bästa jag vet och jag älskar verkligen Myggan av hela mitt hjärta!

Likes

Comments

Trots att denna dagen är speciell för många så hade varken jag eller Johan planerat nått speciellt, däremot så ringde jag och spontant bokade bort på o'lareys för att käka middag. Riktigt gott var det och kändes betydligt trevligare med än riktigt god middag istället för pannkaka eller lax som det egentligen var tänkt. Nu tar vi soffläge för att mysa med frukt, choklad och Grey's anatomy.

Likes

Comments