View tracker
View tracker
View tracker

Mitt liv består nu bara till 90% av fotograferingar till mitt och Lovisas gymnasiearbete. Vi ska göra en fotobok med tema djur och därför gjorde vi ett inlägg på en köp och säljsida på facebook för att kolla ifall det fanns lite djur vi kunde få fota. Man skulle kunna säga att det exploderade. Det var så kul att se att det var så många som ville att vi skulle komma och fota! För att göra saker enklare för oss så gjorde vi en grupp som vi kan kommunicera lättare genom. Än så länge är det 125 medlemmar i vår grupp!!! WHAAAT??? All respons vi har fått än så länge är bara positiv vilket är hur kul som helst.

Idag ser dagen ut som så att på hålet vi har mitt i dan har vi 2 fotograferingar, sen ikväll bär det av till Myggan för att ikväll hinna redigera lite så inte allt samlas på hög.

Likes

Comments

I torsdags kom jag hem till ett rum fullt av tända ljus och en Johan som hade köpt blommor till mig ❤ Så himla gulligt!

Likes

Comments

Igår kom det ett mycket spännande paket till mig. Jag har nämligen köpt ett par freejump soft up pro i röd av en tjej på facebook. Är så glad att jag kom över dessa för ett sånt bra pris som jag faktiskt fick de för. Måste verkligen rekommendera er alla att kolla i olika facebook-grupper om det finns begagnat först innan man köper något, jag har sparat så mycket pengar på det så enligt mig är det helt fantastiskt! Har du provat att rida i freejumps? Isåfall vad tycker du om de?

Likes

Comments

Igår åkte jag upp ganska tidigt till Sara för att rida tillsammans med henne. Jag fick lära mig en ny ridväg och Myggan fick visa sin otroligt fina steppdans över en bro som vi gick över. Kan inget annat än att skratta åt hennes tokigheter. Det blåste en hel del innan vi for ut, men när vi väl kom iväg så blev det så fruktansvärt varmt så både jag och Sara var tvungen att ta av oss ett plagg och hänga runt midjan. När vi kom hem var Myggan supertrött och svettig så vi svampade av hästarna innan vi släppte ut dom i hagen igen.

Senare på kvällen var det tänkt att jag och Lovisa skulle gå på bio men så blev det tyvärr inte utan istället kom Ella hit. Vi pratade massor och såg även på en film som heter Hush, dock hann vi inte se klart den för Ella skulle åka och hämta sin kille men filmen finns ju kvar så vi får se klart den en annan dag.

Likes

Comments