Idag gjorde jag nått som jag inte har gjort på länge, jag var nämligen på gymmet!! Lovisa hängde på för att fixa en gratis prova på vecka då hon funderar på att byta gym vilket var otroligt roligt! Vi kommer att träna tillsammans nu i en vecka så på hoppas jag att hon gillar gymmet såpass att hon vill byta och börja träna regelbundet med mig. Jag behöver någon som säger åt mig att jag ska dit för annars hittar jag på en ursäkt att stanna hemma.... Men om jag ska nämna något som var mindre kul med denna dag, var det att hovslagaren upptäckte mer skit i en av Myggans hovar så nu ska den vara gipsad... Jag känner mig mest ledsen över det faktiskt, jag tycker dels synd om Myggan eftersom hon har ju ont såklart och det är ju aldrig kul, men sen så börjar jag tappa glädjen, med allt som har med hästar att göra, mer och mer för varje skada och varje dålig sak som händer... Det känns så fruktansvärt då hästar verkligen är det bästa jag vet och jag älskar verkligen Myggan av hela mitt hjärta!

Likes

Comments

Trots att denna dagen är speciell för många så hade varken jag eller Johan planerat nått speciellt, däremot så ringde jag och spontant bokade bort på o'lareys för att käka middag. Riktigt gott var det och kändes betydligt trevligare med än riktigt god middag istället för pannkaka eller lax som det egentligen var tänkt. Nu tar vi soffläge för att mysa med frukt, choklad och Grey's anatomy.

Likes

Comments

Måndag, igen... Samma sak händer varje söndag. Jag gruvar mig inför måndag, att behöva kliva upp, att behöva göra nånting i skolan, helt enkelt inse att vardagen går vidare även efter helgen. Mina måndagar har varit extra tuffa de senaste halvåret, jag var påväg in i väggen och allt såg riktigt mörkt ut ett tag. Inte för att jag vill påstå att livet överlag ser så mycket ljusare ut, men jag har iallafall tagit ett steg tillbaka från den där förbaskade väggen som har en tendens att nocka många. Trots att det är riktigt svårt för mig så försöker jag att inte klaga, att försöka se varje måndag som en möjlighet att ändra på det som gick fel förra veckan och att se tillbaka och glädjas över de fina guldkornen som passerade veckan innan. Jag försöker att inte klaga, det finns ju trots allt dom som har det mycket värre.

Likes

Comments

Idag är det äntligen fredag, som jag har längtat! Idag går jag från 8.10-14.15 och sedan bär det av hemåt för att vika tvätten och plocka ordning på Uffes alla 1000 leksaker som ligger spridda över hela lägenheten... Senare ikväll kommer mamma och lillebror och hälsar på, mys! Men innan det ska jag även försöka hinna med lite jobb. Fredag, här kommer jag!!

Likes

Comments