View tracker

Godmorgon! Denna tisdag startade jag med en sovmorgon till 9, promenad med Uffe och sedan frukost framför datorn med kollegorna i skype för att jobba lite med företaget. Jag och 3 klasskompisar har genom en kurs vi läser på skolan, startat ett UF-företag där vi säljer syntetiska sminkborstar. Skulle ni vara sugna på nya fina borstar kan ni gå in på vår hemsida HÄR.

Likes

Comments

För mig finns det verkligen ingen värre dag än måndagar! Förra veckan slutade inte speciellt bra då Myggan blivit halt... Hovis var ut för att utesluta att det inte var hoven det satt i eftersom hon har haft det svårt med sina hovar sedan i somras. Det var det dock inte utan hon tyckte det såg ut som att det satt högre upp, så imorgon ska Marlene (som brukar massera Myggan) för att se ifall det är ett veterinärärende eller inte. Håller tummarna för det bästa!

För att bättra på denna tråkiga dag så har jag nu satt mig vid datorn för att jobba en stund, även ikväll med den underbara mudmasken som jag pratade om i ett tidigare inlägg. Skulle någon av er också vara sugen på att prova den så är det bara att höra av sig!

Likes

Comments

Idag bjöds det på en välförtjänt sovmorgon, därefter tog jag och Uffe vår morgonprommis. Varför vi fick det såhär lyxigt en vanlig torsdag är för att vi skulle bara vara nere på museet där vi ställer ut lite konstverk med vår klass för att delta i en pressfotografering och intervju ang. vårt arbete. Efter intervjun skulle vi vara fri att gå igen, men när vi kommer ner för att delta så möter vi reportern i dörren och får då veta att hon skulle komma imorgon istället, vilket då betydde att vi åkte dit helt i onödan eftersom att det var allt vi skulle göra idag...

Men det är okej, istället åkte jag och Lovisa till Carina (Uffes uppfödare) för att låna en hund av henne. Idag hade lilla Bine turen att få följa med mig och Lovisa på torsdagsträningen vilket var superkul! Hon och Uffe hade så roligt hemma hos mig innan vi åkte dit. Fina vovvarna ♥

Likes

Comments

Igår fick jag hem några produkter från företaget, dels en mudmask och även en tandkräm som ska göra att jag får lite vitare tänder. Dom passade jag på att prova igår så man skulle nästan kunna säga att jag hade en liten spakväll. Det var första gången jag provade vår mudmask men jag har läst att den drar ut smuts ur porerna och gör att dom inte syns lika mycket, eftersom jag har ganska stora porer så tänkte jag lite i stil med, "Vad har jag att förlora?". Redan nu efter första gången så såg det ut som att skiten var på väg ut på vissa ställen. Det såg nästan ut som att jag fick en liten finne, men det är ju smuts i porerna som ska ut! Rätt coolt faktiskt!

Likes

Comments

View tracker

Tänkte börja skriva lite mer regelbundet här, men mest för min egen skull för att jag tycker om att se tillbaka på vad som har hänt i mitt liv. Så därför tänkte jag sammanfatta lite kort vad som har hänt sen jag la ut någonting sist.

Jag fyllde 18 och fick en hel del fina saker till Myggan som hon fick modella i.

Var hundvakt åt min kompis Ella.


Myggan skadade sitt öga så vi fick åka till Östersund för att operera bort det...

Tog lite selfies med marsvinen.

Satt upp på Myggan för första gången efter skadan.

Lånade en valp vid namn Uffe.

Samma kväll som jag lämnade tillbaka honom så bestämde jag mig för att köpa honom så jag fick med mig en hel del grejer hem, däremot så fick jag vänta lite med att ta hem Uffe.

Myste lite extra med marsvinen då dom skulle flytta, en hel del tårar föll den kvällen men det var det som var bäst för oss alla!

11 oktober flyttade Uffe hit och den 14e besiktigades han och blev då min hund!! Fatta lyckan!!!

Jag packade väskan och spenderade mitt höstlov hos Madde i Gävle.

Uffe busade lite i nysnön.

Esther fick flytta in på mitt rum igen då hon verkade lite deprimerad över att inte få vara där det rörs.

Kollade på en lägenhet som vi bestämde oss för att ta.

(Kan tyvärr inte visa några bilder, men eftersom att vi flyttar om bara några veckor får ni se bilder då!!)

Spenderade en kväll hos Ella N tillsammans med Hanna och Uffe, även Ben och Jerry var bjuden ;)

Myste med lite kattungar.

Esther fick .en ny bur så hennes hjul skulle kunna få plats.

Myste lite med pappas nya hund.

Olivia fick flytta in i det stora terrariet.

Sen vloggade jag och Therese HEEELA december, så vill ni se vad vi höll på med då kan ni kolla in vår kanal som ni hittar här: https://www.youtube.com/channel/UC4d2F3mLVBnN56gHpH_shBQ

Likes

Comments

Mitt liv består nu bara till 90% av fotograferingar till mitt och Lovisas gymnasiearbete. Vi ska göra en fotobok med tema djur och därför gjorde vi ett inlägg på en köp och säljsida på facebook för att kolla ifall det fanns lite djur vi kunde få fota. Man skulle kunna säga att det exploderade. Det var så kul att se att det var så många som ville att vi skulle komma och fota! För att göra saker enklare för oss så gjorde vi en grupp som vi kan kommunicera lättare genom. Än så länge är det 125 medlemmar i vår grupp!!! WHAAAT??? All respons vi har fått än så länge är bara positiv vilket är hur kul som helst.

Idag ser dagen ut som så att på hålet vi har mitt i dan har vi 2 fotograferingar, sen ikväll bär det av till Myggan för att ikväll hinna redigera lite så inte allt samlas på hög.

Likes

Comments