Header

Var iväg och fixade naglarna i onsdags, brukar gå iväg en gång i månaden.
Jag var så sugen på att köra på någon höstfärg men det kändes lite för tidigt för det. Så det fick bli ljusrosa denna gång och lite kortare än vanligt.

Brukar ni gå iväg och fixa naglarna?

💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så, låt oss prata en sväng om kanske en av världens bästa uppfinningar. Nästan iallafall.
För som så många andra så känner jag mig så mycket fräschare när jag är brun, vilket kan vara svårt i ett land som Sverige, åtminstone på vintern..
Sedan jag började med brun utan sol så har jag alltid kört på St tropez mousse, lite dyrare men jag har alltid tyckt det varit värt det då man får en fin färg. Tills en dag, i slutet på månaden, ni vet innan lönen kommit och man inte känner sig som världens rikaste människa. MEN min brun utan sol var slut och tyvärr, så har jag svårt att leva utan den när solen inte vill visa sig. Så jag fick tips om kicks egna brun utan sol, tänkte att den är väl inte så mycket för världen men den får duga tills lönen kommit.

Tji fick jag, kicks egna "self-tanning mousse" kan vara en gåva sänt från ovan (säger man ens så?)
Jag älskar den verkligen. Den är lätt att applicera, man får en jämn, fin, brun färg och den luktar INTE. Bäst av allt, den ligger under 200kr lappen vilket jag tycker är helt fantastiskt :)

Har ni testat den nångång? Vad tycker ni?
Om inte, så kan jag verkligen rekommendera den till er som också kör på brun utan sol!Likes

Comments

Vänner! Hur mår ni? Haft en fin helg? Jag har haft en mycket fin helg, solat, tränat och hängt med min fina vän. Precis så som en helg ska vara, där man lägger energi och tid på sånt som får en att må bra.

Dom senaste veckorna har jag haft någon slags ångest inom mig. Jag har inte alls förstått vad den beror på eller vart den kommer ifrån. Den har bara varit där, vissa dagar märker jag inte av den, men vissa dagar så kommer den, som en käftsmäll, får mig att tappa andan, och jag vet inte alls hur jag ska hantera den.
I helgen har jag försökt att förstå mig på den. Vart kommer den ifrån? Varför känner jag såhär? För jag har ju allting? Jag har allting och lite till. Jag lever ett friskt liv, jag bor i en stad som jag drömt om att bo i så länge jag kan minnas, jag har ett jobb där mina kollegor varje dag får mig att skratta, jag har möjligheten att resa och unna mig saker, jag har familj och vänner som älskar mig, som alltid finns där för mig och som får mig att må så bra.

Men så rotar man längst ner i sig själv och så någonstans långt där inne hittar man allting som tynger en. Allting som fått en att gå i bitar en gång i tiden och som man valt att bara skjuta undan. Och så spelas allting upp igen, om och om igen. Nätterna är värst, som att batteriet i fjärrkontrollen är slut och dina ben inte går att röra. På tv:n spelas ditt liv upp, men inte dom fina stunderna utan bara dom tiderna som du försöker förtränga. Du behöver gå igenom allting igen, se, höra, känna.

Tillslut förstår du att du inte bara behöver förlåta dom människorna som en gång gjort dig illa. Utan du behöver också förlåta dig själv. För alla dom gångerna du inte ställt ner foten. För alla dom gångerna du inte vågat säga nej och för alla dom gångerna du bara sett på. Hur ska man annars kunna leva ett lyckligt liv. Om man hela tiden går runt och är arg, besviken och ledsen på sig själv och andra människor?

Det finns så mycket annat viktigt och fint du kan lägga din energi på.


Likes

Comments

Ni vet, när man kommer till den punkten där man känner att man inte orkar bry sig längre? När man inte längre orkar stå framför spegeln, titta på sig själv och fundera i flera minuter om man verkligen kan ha på sig dom jeansen, eller om det kanske är så att låren ser lite för stora ut. Kommer folk titta på mig på stan? Tycka att jag är tjock?

Ni vet när man ska publicera en bild på instagram, tankarna innan man trycker på publicera. Vad kommer folk tycka? Hur många likes får jag? avföljer någon?

Ständigt denna jävla klump i magen om vad folk ska tycka. Vem fan bryr sig egentligen?

Ni vet när man kommer till den punkten, när man känner sig bekväm i sig själv oavsett om man har smink eller inte, oavsett om dom där extra kilona har lagt sig på låren.
För man vet, att det handlar om så mycket annat än just det.
För jag duger, precis som jag är. Och det gör du också. Det är så jävla viktigt, att komma ihåg det.

Ni som ännu inte vet det. Jag lovar, en dag vet ni.


Likes

Comments

Hej vänner, hade ni en fin midsommar igår? Jag hade en väldigt trevlig kväll!

Nu ska jag snart bege mig in till stan för middag med Nanzy, ska bli mysigt.
Vad gör ni ikväll?Likes

Comments

Hörrni, hur snyggt är inte det är setet som jag köpte i Spanien? Älskar att det både går att klä upp och ner.

Mår ni bra annars? Jag har åkt på halsfluss så jag mår sådär, MEN idag går jag på semester igen. För på söndag åker äntligen jag och jullan till Spanien. Ska bli så himla mysigt!Likes

Comments

Gissa min favoritfärg? 🌺

Likes

Comments

Vad har ni för favorit bikini?

Min är garanterat den som jag har på bilderna. Trosorna är ifrån Gina och toppen ifrån Hm.
Älskar att den är simpel men ändå har några detaljer som gör att den sticker ut.


Jag är en sån som packar med mig ungefär alla bikinisar och baddräkter som jag äger till semestern, men det slutar alltid med att jag endast använder mig utav en. Är ni likadana?


Likes

Comments


Så var ännu en resa tillsammans med dig över. Tacksam för att vi har möjligheten att åka iväg tillsammans ibland. Tacksam för att jag har dig i mitt liv.


Tack för att du alltid får mig att skratta, för att du alltid torkar mina tårar. För att du ringer mig varje dag, frågar hur min dag har varit, vad jag har ätit till lunch, hur jag mår..
Tack för att du alltid stöttar mig och för att du tror att jag kan lyckas med precis vad jag vill. Tack för att du har lärt mig att tro på mig själv.

Tack för att du alltid talar om för mig hur vacker jag är i dina ögon, hur mycket du älskar mig.

Jag älskar dig mer än du någonsin kommer att förstå.

Likes

Comments