Header

Hej vänner, mår ni bra? Jag mår helt okej, dumt att klaga. Åker till Spanien på fredag, ska bli så skönt att komma bort, tror jag behöver det. Jag är så glad för att jag och mamma åker iväg en vecka varje år, bara vi två. Den tiden med henne betyder så mycket.

Har ni någon rolig resa planerad framöver?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hur brukar ni lägga upp eran träning under sommaren? Själv gillar jag inte att hänga inne på gymmet när det är så varmt, men däremot älskar jag att vara ute och springa när det är fint väder. Man känner sig alltid så mycket duktigare när svetten rinner lite extra..Likes

Comments

Hur skönt är det inte med fredag redan imorgon? Jag har längtat efter den här helgen i flera veckor nu. På lördag ska jag äntligen till frisören och bli lite fräsch i håret igen. Min utväxt är grotesk och håret överlag är väldigt gult, vilket jag inte tycker om.. Tanken är att bli väldigt blond, får återkomma med resultatet.. :)

Ska ni hitta på något roligt?Likes

Comments

Hej vänner, hur mår ni? Det var ett tag sen nu, jag har hunnit byta jobb sen sist vi hördes. Känns så bra och rätt. Känns verkligen som jag har kommit till ett ställe där jag har möjlighet att utvecklas på så många olika plan. Det gör mig glad.

Händer det något kul hos er?Likes

Comments

Hur fin är inte min nya gröna väska som jag fick utav älsklings jullan i födelsedagspresent?
Trots att färgen inte är den samma så tyckte jag den matchade mina gröna klackar snyggt.Likes

Comments

Godkväll vänner, haft en fin lördag? Det har jag haft. Endel av familjen har varit här och firat mig i efterskott. Vi åt lunch på min favorit restaurang och kramades. Hur fint är det inte att dom åker ända till Stockholm över dagen bara för att få fira mig en kort stund? Så tacksam över att dom finns i mitt liv.
Kvällen har jag spenderat i sängen med godis. Har ätit såpass mycket att jag nu bestämt mig för att från och med imorgon sluta helt med godis och dricka. Kommer säkert hålla i en vecka men jag ska ge det ett försök iallafall. Är ni med mig?
Likes

Comments

Klockan är 00.00, det är tisdag den 28 februari 2017, idag fyller du 23 år. Trots att fylla år inte betyder så mycket för dig längre, så betyder det allt för andra. Du betyder allt för andra.
Så många gånger din mamma och pappa med glädje berättat om den dagen du föddes, om hur barnmorskorna drog ut dig och sprang iväg med dig då du inte andades. Om hur din pappa fick följa med och se på när dom försökte få liv i dig, och om hur din mamma chockad låg kvar i sängen medans tårarna rann.
Vägen har för dig sedan födseln varit krokig och många gånger har du velat lägga dig ner och aldrig gå upp igen. Men med hjälp av dom personerna som du lyckligtvis har i ditt liv och med din egna vilja så har du tagit dig igenom allt. Du är en stark människa.

Förstår du att livet inte skulle vara värt utan dig för vissa?

Idag fyller du 23 år. Idag är du stolt över vart du har kommit hittills i livet. Idag vet du ditt eget värde och låter aldrig någon trampa på dig. Du har gått igenom mycket under 23 år, du har misslyckats men du har också lyckats på så många olika sätt. Du är en vacker och värdefull person som förtjänar det bästa.

Idag är det min dag. Idag är jag stolt över den personen som jag har lyckats forma under 23 år.

Likes

Comments

Godkväll på er, har ni haft en fin helg? Det har jag haft!
Ville mest bara kika in och tipsa er om en primer som jag beställde hem för någon dag sedan. Resultatet blir verkligen så fint utav denna.
Den hjälper till att minska porerna samt dölja linjer. Det jag gillar allra bäst med den är att den är silikonbaserad vilket känns så skönt på huden. Rekommenderar denna starkt till er som är ute efter en primer. Jag beställde min ifrån cocopanda.Likes

Comments