Header
View tracker

Vi har strosat runt på stan här i Göteborg exakt hela dagen och kom precis tillbaka till hotellet nu efter käk på en super god vegetarisk restaurang. Nu ska vi snart krypa ner i sängen, imorgon fyller min fina mamma år så det ska såklart firas.

Har ni haft en bra dag?


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hittade denna fina klänning på rean i fredags, endast 150kr, det var den väl värd?

Mamma och jag kom till Göteborg tidigt idag, vi har varit iväg till ett köpcenter och snart ska vi iväg på bio. Livet efter dig, någon som har sett den? Hört att den ska vara väldigt bra med sorglig, vi två som är så känsliga kommer väl förmodligen sitta och hulka i biosalongen.Likes

Comments

View tracker

Hej på er. Jag är hemma i Karlskoga en sväng och kramar på familjen. Vi har firat mamma idag som fyller på tisdag och imorgon åker hon och jag till Göteborg för shopping och mys i några dagar. Förövrigt gick jag på semester i torsdags, så himla skönt. Är inte semester det bästa som finns? 

Vad gör ni för kul?​​Likes

Comments

Hej vänner, det var då ett bra tag sedan vi hördes sist, så det kan bli ibland. Mår ni bra? Det gör jag iaf, ovanligt bra, det är skönt. Jag gör en kort vecka på jobbet nu då jag var hemma i Karlskoga ända tills igår, firade min lilla älskling som redan hunnit bli ett år, myst med familjen och sminkat fina Lisa inför bal.

Nu har jag precis städat hela lägenheten och ska snart åka hem till jullan för lite mys.


Likes

Comments

Dagarna går alltid så fort när man är utomlands, imorgon åker vi redan hem. Någon gång i framtiden ska jag bosätta mig i något varmt land, det är min dröm.

Vi har iallafall haft en underbar vecka, är så glad över den relationen mamma och jag har. Hon är min allra bästa vän.


Likes

Comments

Några bilder ifrån gårdagen när vi turistade runt lite. Kan verkligen rekommendera er att åka till Punta Umbria, så mysigt och fint här.


Likes

Comments

Något som är bland det bästa med att vara utomlands är chips. Jag äter inte så mycket chips när jag är hemma men när jag är utomlands kan jag verkligen äta hur mycket som helst. Helst utav allt ska det vara vanliga saltade, tillsammans med ett glas cola på stranden, då mår man verkligen.

Vad har ni för favorit snacks när ni är utomlands?


Likes

Comments

Mamma och jag var iväg till ett stort shopping center igår som ligger i Huelva. Hittade bland annat denna rosa bombarjacka. Har länge varit ute efter en och tyckte denna var så snygg. 


Likes

Comments