Header

Godmorgon alla fina❄️

Idag är det en riktigt kall morgon, man märker nu att vintern är runt hörnet. Något jag verkligen älskar med vintern är den kalla kylan på morgonen, ni vet när man vaknar upp och allt är vit av frost och när man kommer ut är det bara ögonen och näsan som syns för att man tror att det är jätte kallt ute. Men då är det sån kall kyla ute istället för fuktigt att man nästan är varm när man kommer fram.

Jag tänkte iallafall passa på då att visa min nya favorit till min höst/vinter outfit.. Det är nämligen EMIL KEPS från jfr.se.
Oj vad den är så fin, den fungerar verkligen till alla outfits och alla tider på dygnet, en perfekt accessoar såhär när vintern bara står runt hörnet och man är trött på de traditionella mössorna som varken är sköna eller fina.Kepsen från JFR finner du här .👈🏻

Använd rabattkoden "HOGLUND15" så får du 15% på hela deras sortiment (gäller ej rea eller jackor)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon alla fina,

Idag är det fredag och jag är ledig, konstigt nog.. Mitt jobb vill verkligen visa sin uppskattning för sina anställda då ingen annan är ledig.. Men just idag var det bra att jag var ledig för ska nämligen på halloweenfest hos W och J ute i haninge.

Har sett fram emot denna dag väldigt länge då de alltid bjuder på gott sällskap med mat, god stämning och ja egentigen allt.
Då jag är ledig idag ska jag bara ordna här hemma så att jag får med mig allt och därefter ska jag hämta upp J och hjälpa till inför ikväll.
Det jag ska vara, ja hur tänkte jag.. det ska bli intressant med om jag ens kan sminka mig som den "figur" jag tänkt. Men det löser sig.. (Bilder från ikväll kommer under morgondagen).

Men innan de tänkte jag ta tillfället i akt att visa lite bilder på de produkter jag fått sponsrat senaste, produkter jag verkligen ÄLSKAR! Dessa produkter är något jag alltid har med mig när jag går ut, går till jobbet eller egentligen lämnar dörren.


Först har vi från Esteé Lauder

Vad jag älskar dom tillsammans, en mascara som verkligen håller hela dagen och en eye liner som inte blir matt och är som en eye liner som man doppar i burk, rekomenderar stort! :)

Sen har vi den produkt jag BOKSTAVLIGT talat avgudar, en produkt som gör att hela kvällen håller.
Nämligen...
BLUEPAPER

Likes

Comments

God förmiddag,

Vilket tråkigt väder det är idag här i Stockholm, det är kallt, blåsigt och fuktigt. Inte alls en dag man känner för att gå utanför dörren... Då ska det vara något väldigt speciellt.

Igår blev det en lördag jag länge väntat på, det var att få träffa några tjejer som betyder väldigt mycket i mitt liv.
Det är sjukt hur en människa kan betyda så mycket men att det är flera år imellan. Jag pratar då om en liten tjej jag var barnflicka åt under tiden jag pluggade. Vi fick en väldigt stark relation, en relation jag tror vi båda kände att ha kvar.
Det som nu är så roligt är att den lilla tjejen har blivit så himla stor och även fått en lillasyster som nu äntligen efter tre år har "godkänt" mig. & Det mina vänner, ni anar inte hur mycket det betyder för mig.
Både M och C är väldigt lillgamla av sig och har en väldigt stark relation mellan varandra vilket ger mig sån stark känsla då jag större del av Ms liv varit delaktig.
Men igår var en väldigt mysig dag där jag var över hos dom och M skulle få gå bus eller godis med sina vänner. En lördag som bestod av massvis med godis, god mat, vin och supersöta tjejer som alltid gör mitt humör på topp! Det är svårt att förklara min kärlek till dom med tanke på att jag från början var en barnflicka som passade M någon dag i veckan till att idag har jag väldigt bra kontakt med mamman och ser så fram emot Ms och Cs skolgång och vad de gör om dagarna.


Likes

Comments

DEL 1 - tankar & uppfattningar om vissa situationer

vad tycker ni om eran egna spegelbild?

Jag har de senaste åren märkt att man förändrats väldigt mycket utifrån vilka man umgås med, jobbar med, lever med osv. Men jag tror inte bara det handlar om vilka man har i sin omgivning som gör att man ändrar sig, jag tror mycket på att vad man ser, hör och känner gör en stor betydelse på vem man är.. eller ja egentligen vill bli.

Jag vet att alla människor någon gång haft en svacka i sitt liv, alla människor har någon gång gjort misstag, misstag som både kan ha gjort någon annan illa eller bara egentligen skadat sig själv..

Jag tror att någonstans är man den man är just för att man lärt sig av sina misstag, lever för dagen, umgås med människor som får en att le. Inte lägga massa energi på människor som endast drar massa energi, arbetar på en arbetsplats som får en att må dåligt, inte ta vara på de konsekvenser som ibland blir.

Ja vad är mitt egentliga syfte med den här texten,
Iallafall jag har märkt senaste att utifrån mig och min inre krets har jag tagit avstångd från flertal människor, lägger mindre energi på saker och tankar som en gång i livet gjorde att mitt huvud ibland sprack och tårarna bara rann. Jag har märkt att jag senaste åren börjat undra och egentligen undra rätt mycket varför människor hela tiden ska hävda sig, ta upp samtalsämnen som för mig alltid ger mig ett frågetecken, använda sig utav ord och ställen som också alltid ger mig ett frågetecken med varför de kom på tal..
& idag kan jag tänka tillbaka och se mig själv vara i den positionen, inte för att den är fel eller något men märker att mitt beteende blivit helt annorlunda, sen vilket sätt som är rätt och fel är ju inte min plikt att avgöra, egentligen ingen annans heller, utan det beror ju helt på vilka åsikter och uppfattningar man har om saken.

För dig som läser kanske du inte känt mig en längre tid eller så har du, vilket gör att just du nu kan få flera olika uppfattningar, vilket är hela poängen. Att se på sin egna spegelbild, jag har en tro att utifrån hur man uppfattar saker och ting är ofta så man tror andra har om än själv.
Jag som person har en väldigt stark personlighet, en personlighet jag är full medveten om och som jag vet att alla inte älskar, men som jag vet att vissa älskar.
En gång i tiden brydde jag mig väldigt mycket vad människor tyckte och tänkte om mig. Kunde ofta hålla mina åsikter för mig själv för att jag inte ville hamna i en situation där jag visste att jag ev var ensam om en åsikt eller att jag var för rädd att ta en diskussion.
Idag har jag samma starka personlighet, en personlighet som jag är oerhört glad över att jag har. en personlighet som gör att jag idag inte bryr mig om vad andra tycker, tänker, har osv.
För jag VET att om jag inte hade den här personligheten hade jag inte gjort mina misstag, mina lyckliga stunder som tillsammans har gjort att jag är här idag.
Det finns många stunder jag gärna hade gjort om lite, stunder som för mig både varit misstag men också lyckliga stunder där jag lyckats.
Men som jag tror på, är att hade jag gjort lite annorlunda hade jag lyckats eller misslyckats ännu mer. konstigt tänkande va?


Jag tror inte på att man blir en starkare och lyckligare person om man endast tar vara på de stunder där man lyckats, låter andra sköta allt åt en, jag tror mer på de stunder där jag misslyckats, kämpat för min egna sak..

Det finns stunder som jag hamnat med människor som indirekt ska hävdar sig, kan vara allt från; sitt liv, arbete, familj, pengar, vänner.. (som att jag skulle bry mig, känna mig sämre, eller ) det är just i den stunden jag ser på "min egna spegelbild" och tänker att; gud så glad jag är över mitt liv, att jag lilla jag har kommit den här långa vägen, att jag med mina mina mål,kamper tagit mig såhär långt och har mina mål i sikte & att jag inte ska behöva hävda mig för någon annan för att må bra, utan att det är för mina val, mål och min personlighet som gör mig till den stadiga, glada tjejen som finns.

& i mina ögon är det en känsla jag tycker ALLA ska ha om sig själva och andra. För det är ju så, behandla andra som du själv vill bli behandlad (ibland träffar man på människor som inte ser på samma sätt, & där mina vänner är det inte rätt att döma för tro mig alla vi har varit där någon gång, och tycker man själv inte det så tro mig den dagen kommer)


En klok kvinna sa en gång till mig att ibland när man hamnar i en situation med någon/några där man inser att alla andra har problem/misslyckats/hävdar sig ska man alltid se utifrån sig själv och ge sig en liten klapp på axeln om man själv tycker att man inte är där. & det betyder inte att mina eller deras åsikter är fel, utan att jag utifrån mina mål ser från min egna synvinkel.


Likes

Comments

Dagar som denna, vilket väder vi haft här i Stockholm.
En härlig varm höst dag, en dag som hela Stockholms gator blev fulla med människor.

Efter att man haft flera dagar med kyla, regn och blask märkte man idag hur hela Stockholm tog på sig ett par solglasögon och halsduk.

Det var fullt med folk vart man än gick, människor med ett leende på läpparna och skratt runt hörnet!
Tack denna söndag för det vackra vädret, vi behövde det 🍁🍂🙋🏼

Likes

Comments

Söndagsaktiviteter är något jag verkligen älskar.
Söndagar är verkligen dagar jag föredrar att umgås med mina vänner, och vanligtvis brukar vi ses och laga mat eller bara ses och umgås.

Men igår tog vi oss till diplomat och åt deras kötbullar, därefter tog vi en stund på stan😍

Där jag då fann en kappa och lite småsaker 🍁🍂 Så nöjd! 🙋🏼

Likes

Comments

🍁Hösten är här🍁

Jag har alltid lika stor beslutsångest när det kommer till skor, jag är inte riktigt en sko tjej .

För mig ska skor vara varma, lätta och ha bra kvalité

För mig ska skor inte behövas köpas varje år och nu har det gått 2 vintrar sen jag köpte mina "vinterskor" och ovan ser ni fem favoriter jag ska välja mellan...

Jag vet att Timerbland alltid är ett säkert kort men samtidigt vill jag ha fodrade med fårull inuti. & kanske vill jag ha ett par skor som även ska fungera i alla stunder (att de ska se hyfsat snygga ut)


Har ni någon av dessa eller vet någon som har? Kommontera gärna era åsikter nedan😇👍🏻

Likes

Comments

Min favorit månad.

Oktober är en den månaden för mig som ger mig mest lugn.
Luften ger en viss doft, en doft som ger ett inslag av natur och samtidigt ger en vind som känns bra.
Oktober är den månaden jag älskar att handla kläder, en stil där man inte har för mycket kläder men heller inte för lite.
Oktober är den månaden jag älskar att gå ute i naturen med musik i ögonen och bara tänka på hur nästkommande år kommer att bli, vilka mål man ska sätta upp.
Oktober är den månaden jag tillbringar mest tid med tända ljus och olika te sorter.

Här är de outfits jag för 2017 älskar.
Med rabattkod "JULIA10" kan du nu ge din outfit den lilla extra detaljen med Ur&Penns sortiment.
(hela 10% & även på det nedsatta produkterna)
Känner du att du behöver fylla på din garderob med nya kläder ska du ta dig en titt på www.chiquelle.com,
använd "TRENDY15" för att få 15% på deras sortiment.

Likes

Comments

God Morgon, eller säger man god förmiddag vid den här tiden.
Jag ligger iallafall nerbäddad i sängen efter att ha varit lite små förkyld i någon vecka, men inatt bröt det ut.
Varje gång jag är sjuk så får jag alltid hög feber och halsont, känns på riktigt som att man har taggtråd i halsen och ögonen snart ska sprängas för att jag har sån huvudvärk.

Under tiden nu så har alvedonen börjat värka som mest och nu i denna sekund så känner man sig frisk, men för en timma sen kallsvettades jag. Sjukt hur kroppen fungerar egentligen.

För att sysselsätta mig så lite som möjligt men ändå känna att jag gör något sitter jag nu och går igenom lite kläder som jag behöver köpa, jag vet inte riktigt vart eller när jag ska handlla det men snart blir det. Jag älskar hösten, kläderna, luften, känslan allt förutom att jag alltid blir sjuk.

Likes

Comments

God eftermiddag!


Del 3, oj det var ett tag sen jag delade med mig om vår resa, jag är såg glad att jag börjat dela med mig om vår resa, dela med mig utifrån mitt perspektiv. Jag har fått så mycket positiv feedback på det jag delat med mig, sjävklart har jag fått kritik men kritik är något jag tar med mig för att kunna göra om till något positivt. Som ni kanske märkt är jag väldigt öppen med hur jag uppfattar saker och upplever situationer.

Vi är nu inne på del 3, den delen jag kallat första träffen och med det så menas det ju självklart första träffen efter att K flyttade. Det har nu gått 17 dagar sen K flyttade och det känns som en evighet, det känns så mycket längre än vad det egentligen är. I början så har vi fortfarande inte vant oss med att vara ifrån varandra då vi i stort sätt precis lärt oss att leva med varandra under samma tak.
Men som tur var hade jag en lucka i augusti, alltså oj vad fullt upp jag haft sen K flyttade, vilket egentligen är bra men jag är samtidigt så glad att jag kunde boka den här resan utan att jobb, familj och vänner blir påverkade.

Jag sitter JUST NU på tåget till Norge, nu är jag bara 3 timmar 45 minuter ifrån K, en tid som kommer kännas som en evighet. Jag har jobbat hela dagen och har bara kollat på klockan för att jag vill bara att tiden ska gå snabbare för att kunna ta mig till stationen, MEDANS nu vill jag bara att tåget ska kunna åka snabbare så att jag får komma fram och slänga mig upp i Ks famn och bara pussa sönder hans gosiga ansikte 😍.


Första gången vi ses efter att K flyttat får jag som en konstig känsla i kroppen. En känsla som består av skärande, uppblåst, manisk, stickig, varm och spänningar. En känsla som upplevs som att det är massvis av fjärilar som har någon typ av hockeymatch därinne, som typ går ut på att tackla sig fram.😂 Gud jag märker hur jag ler när jag skriver denna mening, vad sjukt att man kan leva sig in i stunden medans man skriver den. 😍

OJ vad jag bara längtar för att kliva av det här fulla, trånga, svettiga, högljuda tåget.

Första träffen för mig är så otrolig viktig, några dagar som jag verkligen njuter för varje sekund. Dagar som jag bara vill ska stanna upp föralltid samtidigt som jag vill komma hem till min vanliga rutin och längta och få uppleva den här typ av känsla. 

Det är en upplevelse jag med stor del lever på i vårt förhållande. Det är verkligen en upplevelse jag samtidigt är glad att jag fått uppleva i mitt liv, en upplevelse som fått mig att komma ut ur min trygghetszon, en upplevelse som fått mig att bli en så mycket starkare människa med att se på saker annorlunda och samtidigt lära mig, en upplevelse som får oss att bli så mycket starkare som par, en upplevelse som egentligen får vårt förhållande att hålla oss levande till den dag vi går in i ett så kallat "normalt" förhållande.


Jag ska nu försöka vila resten av tiden på tåget för att få kunna vakna upp och inse att SNART ÄR JAG FRAMME.

👆🏻Bild från i somras som beskriver oss så bra, alltid leende på insidan!

Likes

Comments