Hej Hej! Jag använder inte denna bloggen längre och ville bara uppdatera er om de så ni kan börja följa den nya! Www.nattstad.se/jagochsteph är min nya och snart får ni läsa om min lilla flicka som kommer nästa månad om inte tidigare :) blir ju snart mamma hihi de känns toppen! Har uppdaterat mycket på den nya så missa inte det! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag kommer inte blogga på denna bloggen mer.. anledningen är för jag har gjort fel på inställningar på bloggen från början och inte kan byta det nu tyvärr.. Så bloggar istället på jagochsteph här på nattstad! följ gärna den bloggen istället där kommer jag uppdatera bättre än här och så får ni följa min resa att bli en ung mamma till en liten flicka som kommer att komma i september alltså om 35 dagar! 😄 👌

klicka här för att komma till den nya bloggen! 

Likes

Comments

Hej! Tänk att detta är sista natten på vecka 35 av graviditeten. Imorgon går jag in i vecka 36! Det går så fort... Snart har vi lilla tjejen hos oss, känns nästan overkligt för så länge vi har väntat och känns inte som bebisen är så stor men det är hon!! Förstår inte hur hon får plats i min mage och jag tycker jag är rätt stor för jag aldrig varit så här stor ju men när jag kollar på andra så känns det verkligen som jag är liten haha! Jag undrar så mycket vem hon kommer vara lik eller hur hon ser ut! Sån hemsk väntan.. Jag vill ha henne här nu ju 😊😍😄💕👣


Likes

Comments

Ja.. Asså jag tyckte min mage var stor innan men nu är den ännu större.. känns nästan som jag ska spricka 😂 fått lite bristningar på magen för den växer så snabbt eller för hormonerna i kroppen 😝


Likes

Comments

Detta var verkligen min kväll igår! hahah att vara gravid är en bra ursäkt att kunna ta de lugnt och bara äta onyttigheter. Det tycker iallafall jag, för jag skulle inte orka springa runt nu iallafall. sen kommer bebis och då ska jag ge all tid i världen för henne😊 Längtar otroligt mycket!! börjar nästan bli jobbigt nu att vänta in dagarna haha #35dagar kvar!

Likes

Comments

Ja hur mycket har jag gått upp i vikt! Det är inte hemligt tycker jag inte för jag kommer bli av med gravidkilona senare. Jag har gått upp 13 kg på dessa månaderna men anledningen varför jag har gått upp lite mer i vikt är för jag har haft svårt att gå ut och röra på mig för jag har haft hemska foglossningar och värk i magen men rätt vanligt har jag hört man ska gå upp lite mer på en hel graviditet om ni läser bilden under nedan för så förstår ni! Hoppas du fick ett bra svar på din fråga och roligt att få frågor!


Likes

Comments

Min kväll är räddad. Jag blir så himla sugen på allt som andra lägger upp på nätet! Så jag kände att det var min tur denna gången att få i mig något gott och onyttigt så älskling och hans kompis kom hem med godis till mig. Lycklig och nöjd nu ;) (y)


Likes

Comments

Jag tror... verkligen nu att det inte är så långt kvar tills hon kommer för att jag kan knappt gå längre, för när jag väl rör mig så kommer sammandragningarna och gör ont neråt och slemproppen går rätt ofta. Undra om de är på gång tro? kanske inte nu men har beräknat förlossnings datum om 36 dagar nu. Jag orkar snart inte vara gravid mer när det gör ont och magen blir sten hård av sammandragningarna, jag vill bara ha vår lilla bebis hos oss nu!! Allt som är viktigt har vi nu så bara hon som är kvar! Fast ska köpa en ny väska till förlossningen och lite små grejer som är bra att ha med sig.

Likes

Comments