Header

Yeah, jobbar idag och sen har jag helg! Känns oerhört bra, har jobbat konstant i 7 dagar. Även om inte alla dagar hela dagar så jobb, varje dag... ☺️ och nu är jag trött!

Går nån förkylningsepedemi på jobbet, vi alla är sjuka nästan. Hängiga och snuviga, jättekul🙊 tur att dom värsta är hemma så vi inte skrämmer kunderna, mer än vanligt 😂

I helgen ska vi till Luleå, hotellmys för heeela slanten ❤

Halvälskar detta filter på snapchat 😂 men se så tydligt jag faila eyelinern, orkade jag fixa? Nope!

Likes

Comments

Längtar tills vi bor i huset, eller ett hus vi köpt, vårat helt egna hus, så jag kan köpa blommor och göra det fint ❤🌺💐

Likes

Comments

Solen visade sig. Snöade. Jag jobbade, sambon va till Skaulo. Inget mycket mer som hände..

Likes

Comments

Så känns det just nu, igen. Att jag bara står på samma ställe som förut, att oavsett vad jag gör så tar jag mig inte framåt. Jag försöker men det ger inga resultat. Jag behöver inga stora resultat, men jag vill kunna se någon förändring i den riktning jag vill, men inte ens det ser jag. Ingenting. Och det börjar trötta ut, så just nu börjar jag fundera om jag ens gör rätt.. Eller är det något jag missar?

Kan någon snälla bara ge mig en riktning, en knuff åt rätt håll, bara något. Något som får mig att finna motivationen igen, energin att fortsätta mot det jag vill. För just nu, får jag inte något. Varken dåligt eller bra. Det står helt stilla. Hur mycket jag en ger eller försöker. Det ska inte vara så. Ge mig nått...


Jag vet inte. Jag bara, vet inte. Hur ska man göra egentligen?

Likes

Comments

Jag har haft sån extrem huvudvärk sen söndags och den vill inte ge med sig. Lite bättre har det blivit idag, men inte helt.

Angående min utmaning, jag försöker xD Men eftersom jag är värdelös på att rita så blir det mest bara en streckgubbe med rött hår 😂 hahah men jag har tänkt ge det ett riktigt försök och då ska ni få se min första bild, förutsatt att jag inte skäms för mycket, haha! Lovar inget faktiskt, men tillslut så ska ni få se, det kan jag lova. hahah.

Likes

Comments

Jag ska alltså rita ett självporträtt 😅 jag på riktigt suger på att rita, så ska bli spännande, men det blir något nytt iallafall..

Ni går gärna ge mig fler utmaningar!! Kommentera under detta inlägg eller så går ni in hit och kommenterar ... 💪🏼😃

Likes

Comments

Jag har haft rött hår nu konstant, med ett litet break 2014 som lila, sedan 2010 och jag veeet hur jobbigt det KAN vara.. Men jag vet också att det inte alls behöver vara det. Jag har spenderat tusentals timmar och mängder pengar på att konstant färga håret, tvätta saker som blivit rött pga mitt hår och ändå har det aldrig hållit längre än kanske 2 veckor innan jag måste göra samma procedur igen.

Inte längre. Jag har äntligen förstått varför det aldrig hållit sig förut också, vilket så här nu i efterhand är rätt logiskt. Det allra viktigaste med håret när du färgar rött (egentligen alla färger) är att ditt håret måste vara så friskt som möjligt går. Ta hand om det, så kommer färgen fästa bättre.

Välj en bra färg, helst en färg som du färgar hos frisör men jag vet att det är inte alla som har råd med att hela tiden fara till en frisör. Så prata med din frisör, och fråga om hon har någon bra färg du kan köpa och färga hemma. Jag använder en frisörfärg, dock inte hos en frisör, utan har turen att kunna få hem den. Jag har pratat om den förr och jag rekommenderar den verkligen för er som vill ha röd färg! Hör med er frisör om hon/han kanske kan få tag på den? Färgen jag har är Elumen (usäkta en massa upprepanden och tjat om denna färg).

Sen tills ditt hår är friskt och mår bra, så kommer du behöva underhålla det oftare, och då brukar jag använda mig utav Revlons hårbombsmask. Men allt eftersom håret blir starkare och friskare så kommer du inte behöva underhålla lika ofta.

Det är bara senaste året som jag kan ärligt säga att jag verkligen känner att det är ENKELT att ha rött hår. För att det enda som får mig att tveka är att mitt hår växer för fort och jag får utväxt nästan på direkten. I början när jag använde denna färg, så var jag rätt ofta tvungen att använda Revlon, men främst i längderna för det är delen som var mest slitet, men ju mer tid som gått har håret blivit friskare och jag har fått bort det superslitna, vilket resulterar i att jag färgar endast när jag måste fixa utväxten och jag använder Revlon enbart i topparna. Eftersom jag har fortfarande relativt slitna toppar, har inte klippt bort allt, så kan färgen lätt tappas där och bli rosa, men det tar betydligt längre tid nu innan det märks av än förut.

Skillnaden nu mot förr också är att jag behöver inte färga för att få till färgen, det räcker med en behandling av Revlon.

Detta är såklart MIN ÅSIKT och det kanske inte funkar för alla, men jag tycker absolut att ni borde testa, ni som är röd och gillar det men tycker det är jobbigt att måsta färga var och varannan dag.

Likes

Comments