Header

Efter idag kommer jag ha jobbat 6 av 6 arbetsdagar i rad för att få 5 lediga dagar, den lyckan!! 😃

Och den ledigheten ska spenderas i Mjösjö, DEN lyckan!! 😃💪🏼

Tidigt imorgon flyger jag ner till Umeå, vilket känns helt otroligt bra! Så taggad!! Har verkligen längtat efter att få fara dit och att det nu blir betydligt mer än bara helgen, som det var tänkt först, gör det bara ännu bättre!! Fredrik kommer ner på fredagen, då även i sällskap med hans bror Erik 😃

Så jag kan inte lova att det blir så mycket som händer här, denna vecka. Ska försöka, men jag lovar absolut ingenting. Däremot tycker jag att ni kan följa mig på snapchat 😃 där kan det hända lite mer!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag gillar musik, lyssnar alltid på något. Största delen av tiden iallafall.. Så listan på spotify som är Discover Weekly är faktiskt riktigt bra ide. Speciellt nu när jag börjat kolla in den varje vecka.. Men jag tänkte, jag kan dela med mig utav min, så kanske får ni några nya låtar själva, men också för att ja.. jag vill helt enkelt. ^^ sen kan jag mot veckans slut säga vad jag tycker om låtarna. Om det kommit någon ny favorit av listan eller om allt ratas.

1. Here without you - Jay Smith
2. Topics - Nevertheless
3. Falling - State of drama
4. A drop in the ocean - Javier Colon
5. Tusen bitar - Scotts
6. Six defress of separation - The Script
7. Tonight - FM static
8. If I lose myself - Corey Gray
9. Replay - Julia Sheer & Tyler Ward
10. Say you like me - We the kings (acoustic)
11. Jag finns kvar - Poets
12. Du är allt - Sonja Aldén
13. Belle of the Boulevard - Dashboard Confessinal
14. Until the end - Quietdrive (acoustic)
15. Don't want an ending - Sam Tsui (acoustic)

16. We're in heaven - Joshua Micah
17. Iris - Ronan Keating (acoustic)
18. Blink - Revive
19. Another day - Amy Diamond
20. Do you miss me? - Neverstore
21. Life after you - Daughtry
22. She (for Liz) - Parachute
23. All of the stars - Jon D
24. Kiss me again - We are the in crowd ft. Alex Gaskarth
25. 1985 - Patrik Isaksson
26. 21 guns - Green Day
27. Wherever you are - Erik Segerstedt
28. Kyss mig - Axel Algmark
29. Higher - Erik Grönwall
30. Om du bara vill - Per Gessle

Ja det var dom (ursäkta för er som främst läser på mobilerna att ni måste rulla ner.. Men ville inte göra ett megalångt inlägg.. Några har jag vetskap om sedan innan, men några är faktiskt helt nya för mig. Så ska bli kul att se denna vecka vilka jag kommer att lyssna på, och vilka jag kommer välja att hoppa över.

Har någon av ni något förslag på några bra låtar eller något bra album av någon artist/grupp så tveka inte att lämna en kommentar och berätta! 😃

Likes

Comments

Jobbat två långa dagar nu. Dagar som känts som en riktig evighet! 2 down, 4 to go.. 💪🏼 Så ja, jag jobbar alltså helgen. Korta dagar, men det är ändå jobb..

Sen måndag och tisdag. Sen tidigt som sjutton på onsdag ska jag till flygplatsen för att flyga ner till Umeå, ska få vara hemma ungefär 5 dagar 😃 känns riktigt bra!!

Likes

Comments

Som jag skrev igår, jag var eller är fortfarande lite stressad, men försökte ta tag i det idag. Styra upp allt som just nu stressar mig.

Skrev en lista på allt som måste göras, påbörjade även den och lyckades stryka några saker. Sen har jag bara försökt ta det lugnt idag, tränat lite här hemma (eftersom jag avskyr gym lite smått och heller inte har gymkort..) och andas. Det har redan börjat kännas bättre men det kommer inte lätta helt fören jag får klartecken från några håll.. 🙈

Vad har ni gjort idag då?😃

Likes

Comments

Har en hittat massa på H&M just nu och jag önskar jag hade pengar för att kunna köpa allt (haha Yeah allt😅) men känner att jag egentligen vill lägga pengarna på annat, så har därför "fönster"-internetshoppat lite..

Allt finns på H&M.se och en massa mera. Så skulle nån vilja ge mig ttp en vinstlott, med sån stor vinst, blir jag överlycklig 😅🙄

Likes

Comments

Har insett att allt dåligt mående de senaste dagarna är stress. Insåg det nu ikväll för jag har börjat få känn av magkatarr. Det är så otroligt mycket just nu, mycket att göra, mycket att fixa och mycket som borde va fixat redan. Jag bygger på mer och mer stress, vilket just nu börjar bli väldigt mycket ...


Jag kan inte riktigt förklara allt vad det är om än heller, eftersom allt är inte helt 100 (vilket det också ger mer stress..) men tillslut så kommer jag kunna berätta om allting.. 😅

Likes

Comments

Ledig idag, och jag tror jag behöver det. Gjorde så mycket små och konstiga fel igår på jobbet, så trött i huvudet så inte sant. Värre idag. Har huvudvärk, ont i nacken och ont i ögonen. Känner mig jättesliten, så lite orolig jag är på väg att bli förkyld.. därför ska jag försöka preppa med en massa C-vitamin, dricka vatten och bara vila idag 🙈☺️


Sen ikväll ska jag förbi Emelie, som jag jobbade med i början innan hon bytte jobb ☺️ Få träffa hennes lurvboll till vovve och fika, prata ikapp allt som kan ha hänt !

Hahahah jag älskar snapchat filtrena 😂

Likes

Comments

En sak jag skrivit om att jag skulle vilja göra är ju att sy mina egna kläde, och sen kanske tillochmed sälja. Jag skrev det i detta inlägg ifall nån vill bli påmind, eller läsa det för första gången, haha.

Jag har dock insett att det är lite jag behöver för att ens kunna börja med det, vilket först och främst är:
Större utrymme än jag har nu.
Symaskin.
(för jag skulle dö om jag måste sy för hand?!)
Tyg.

För helt otroligt så har jag faktiskt lite idéer, kanske första gången i mitt liv som jag innan något faktiskt redan vet vad jag vill göra med någon idé jag har och inte behöver sitta och fundera ut någon eller be någon annan komma på åt mig, haha.

Så frågan är, hur ska jag göra för att ordna allt detta då?

Utrymme är kanske det enklaste, det blir ju av rätt snart faktiskt. ^^ Det är kanske mest symaskinen jag måste fixa, för tyg är nog det lättaste, efter mer plats, haha. För vad ska man ha för symaskin då? Ska det va nån megasuper grej eller vad ska det vara? Någon som har nå förslag, haha?Kanske ska jag sätta detta på min bucketlist, att på riktigt börja med detta?

Likes

Comments

Vill jag studera?
Vill jag jobba?
Vill jag dansa?
Vill jag fotografera?
Vill jag köra bil?
Vill jag sova?
Vill jag äta?
Vad vill jag äta?


Eller vill jag göra både och? Skulle jag orka det? Isåfall hur länge? Hur stor tjänst? Finns det någon som kan hjälpa mig svara på mina egna frågor? Haha jag vet att det är egentligen jag själv som måste fixa detta, svara på dessa frågor. Men jag har på riktigt aldrig lyckats med det. Bara kolla igenom all typ av historik av mina olika bloggar jag haft, den konstanta och röda tråden genom alla dessa, är att jag faktiskt inte VET!! Jag håller på att bli galen. Jag vet, men samtidigt som vet jag inte. Jag är nog den mest velande människa på denna planet, haha.

Likes

Comments

Trots jobb hela helgen, så var det en bra helg.

På fredagen så blev det först kalas hos Fredriks ena syster, hennes yngsta fyllde år. Efter det blev det att se film hemma och bara ta det lugnt.

Efter jobbet i lördags, gjorde vi tacos och sedan for vi till Depån och körde lite quad. Som jag även skrev om så 😁 och sen såg vi såklart Mello, är fortfarande förvånad över hur det gick och fortfarande lika besviken, men men. Jag får överleva, haha.

Söndagen blev det som sagt jobb, och för Fredrik blev det lite skoter med sin kusin. Efter det blev det pizza (yes jag sa pizza) och sen efter det så tog vi det lugnt. Bara pratade och jag lärde Fredrik hur man löser Rubiks Kub 3x3 😃 Vi somnade otroligt tidigt, men det va rätt skönt.Idag så händer det inte mycket, jag jobbar halvdag som vanligt, börjar halv tre. Men nu innan dess har jag inte så mycket för mig faktiskt. Lite som jag borde göra, men jag tänker faktiskt skjuta upp det till imorgon då jag är ledig ^^ hahah! Så har ni något förslag på något kul man kan göra, inga måsten, innan man börjar jobba, så släng iväg en kommentar?

Sen får ni gääääärna hjälpa mig komma på bra middagar, som inte har med kyckling att göra.. som jag skrev i detta inlägg. Det står på riktigt helt still i min skalle och det enda jag kommer på är rätter med kyckling, SÅKLART..

Likes

Comments