Header

1. Vad gör du när du har en dålig dag, för att försöka vända runt dagen?
2. När du känner att du står stilla i livet, hur gör du för att börja ta dig framåt?
3. Vad har du något tips till någon som känner att man inte vet vad man ska göra? Oavsett vad det gäller

4. Om du har en dröm, vart börjar du, för att göra den till verklighet?
5. Finns det något ämne som du önskar att du hade någon att prata med om just det ämnet?

Snälla svara så mycket ni kan, så utförligt som bara går. Dela gärna och be andra svara. Skulle bli så glad. Kommer senare förklara vad det är jag gör. Framställa svar. Ni behöver såklart inte svara i kommentarerna om ni vill vara anonyma för resten. Då går det bra att maila mig på:

juliamatildah@live.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allt jag kan och vet just nu..känns som att det inte hjälper mig. Det känns som att jag bara trampar och trampar, försöker använda mig av det jag kan, men jag kommer ingen vart. Återigen finns det en ångest över mig, om att det jag behöver för att klara mig inte är tillräckligt. För att vi ska klara oss. Det behövs mindre av det där, och mer av det andra. Jag känner mig förvirrad, orolig och stressad. Hur ska jag klara mig? Kan någon ge mig mer?

Detta kommer inte räcka. Hur ska vi ta oss iväg? Hur ska jag kunna göra det där? Samtidigt som vi ska överleva? Kan jag få det enkelt, bara för en kort kort stund?

Likes

Comments

Ännu en attack. Är det inte bomb på konsert så är det en buss i ilfart genom stora folkmassor. Men det räcker visst inte, använd kniv också. Våldet bara fortsätter, hatet bara ökar mer och mer. Jag orkar inte mer.

Det är helt otroligt vad människor gör mot andra människor. Hur kan man rättfärdiga händelser som det här? Hur kan man finna i sitt hjärta att vilja skada så många, tom ta deras liv? Jag förstår inte.

Det kommer aldrig vara så viktigt att sprida kärlek som det är nu. Idag och alla dagar framåt. Krama om dina älskade runt dig, ta dom aldrig för givet och njut av livet. Låt oss gå ihop, stå emot våldet och all hat. Låt oss visa att det är vi som är den starka sidan, det är vi förenade som är kärlek.

Likes

Comments

Ja det har hänt väldigt lite här nu. Lätt att det blir så när jag inte kan lägga upp bilder, men nu har vi också slutat använda den lilla surfmängd vi har och istället använder vi det vi har på telefonerna, men eftersom mottagningen är riktigt kass så orkar jag inte riktigt försöka mig på att få upp ett inlägg. Det känns tråkigt, för jag tycker om att skriva och önskar jag hade mer internet för att kunna göra det. Någon dag i framtiden kanske det kommer vara så. Men som det är nu så blir det tyvärr svårt. Vet ni någon internetleverantör som aldrig sviker, vart man än är, så hojta till!! Då kanske vi får testa, se om det fungerar bättre än det vi har nu..


Ja. Annars då? Nytt jobb, tror jag nämnt det? Utbildning ännu, några veckor till. Det går helt okej bra, även om jag fortfarande känner mig kluven. Det beror dock inte på jobbet, det beror mer på att jag vill något annat. Jag vet rätt tydligt vad jag vill göra jag vet bara inte hur jag ska ta mig dit eller vilken väg jag ska ta för att komma igång? Jaja, det är svamligt. Jag svamlar, jag orkar inte ens förklara klart och tydligt, för jag veeet inte! Haha..

Likes

Comments

Hur får man tiden att räcka till? Jag har just nu tusentals saker jag måste göra, tusentals saker som borde göras och tusentals saker jag vill göra. Men vart finner jag tiden, så att alla dessa grejer faktiskt hinns med? För jag vill inte välja bort något, då allt ändå ingår för att jag ska känna ett bra välbefinnande.. eller kanske inte exakt allt, men väldigt mycket.

Alla måsten just nu är:
- packa upp resten av kläderna och grejerna (nej det är inte gjort för jag har inte spenderat en enda hel dag hemma sen vi flyttade ner
- sätta upp lite grejer, så som tavlor och annat för att få ett fint hem.
- köra iväg med skräp, som vi har rensat bort för att bli av med en massa onödiga prylar.
- träna

Kanske är saker som borde göras samma som måste, beror väl lite på hur man ser det.

Sen har vi alla saker jag vill göra:
- läsa bok
- fotografera och sälja iväg lite prylar samt kläder
- måla om några möbler
- skriva
- se ikapp lite serier
-träna träna träna och åter träna (är med på alla listor för det är något jag måste, borde och även vill)

Ja, alla listor kan faktiskt göras så jäkla långa. Detta är väl bara en bråkdel. Så hur ska man hinna med det? Man jobbar ju hela dagarna, kvällarna är ju bara så långa, man hinner inte allt för mycket, en del, men långt ifrån så mycket som jag önskat. På allt detta ska man ju även hinna umgås med familj och vänner. Vara en bra dotter, syster, flickvän och vän. Vart finns den energinivån och tiden?

Likes

Comments

Jag skriver väldigt lite just nu. Vilket mest beror på att jag just nu inte riktigt har möjlighet att lägga upp bilder, då vårt internet är alldeles för dåligt, och vi har för liten mängd surf också varje månad. Det tar för mycket, och eftersom vi inte heller har någon sändning här i huset, använder vi internet för att ens ha någon form av kontakt med omvärlden.

Jag tycker det är lite tråkigt med bara textinlägg, men jag vill faktiskt också uppdatera.. så just nu kan jag förvarna lite att det kommer va väldigt bildlösa inlägg nu och tills vi har bättre internet. 💪🏼

Likes

Comments

Jag skulle vilja ha hjälp. Med typ personlig kostrådgivning, men gärna med mat som inte är kyckling och så, så att även min sambo skulle kunna äta samma, fast kanske mer eller något extra tillbehör för att passa mer för han.. men vem kan hjälpa mig?

Skulle även behöva någon som kan peppa mig i träning, för just nu är det tungt. Riktigt motigt, och känner ingen motivation, vilket gör att det blir bara dåliga pass när dom väl blir av. Nån som vill hjälpa mig? Eller har tips på någon grym person som ni tycker är så jätteduktig och som ni tro skulle kunna hjälpa mig, snälla lämna en kommentar!! ❤️💪🏼

Likes

Comments

Har ju nämnt tidigare att jag får just nu testa på Nextory gratis in 30 dagar, och att jag hittills gillar det riktigt mycket!


Nu har jag en kod för er, så att även ni kan testa på i 30 dagar!! Man måste fylla i betalningsmetod, men inga pengar kommer att dra, jag lovar. Jag har ju testat själv så det är helt hundra, det är bara för att om man vill fortsätta efter dessa 30 dagar, behöver man inte göra något utan då fortsätter det automatiskt. Däremot vill man inte fortsätta, måste man aktivt välja att fortsätta..


Skulle ni vilja testa på detta i 30 dagar så gå in på denna sida och använd er utav denna kod: iqFF0 - så får ni testa på deras tjänst gratis i 30 dagar.


Detta kan jag göra tack vare att jag är Buzzador!! Så skulle ni också vilja passa på att bli medlem på buzzador, gå in på Buzzador.com och registrera ert medlemskap, det är helt klart värt det!


Likes

Comments

Ja vad ska man säga, jag gillar när saker man tror går dåligt, faktiskt visar sig inte alls vara så illa. Lite så har det väl varit dom senaste dagarna, men nu är det mesta löst. Jag har till och med fått ett arbete. Det stod och vägde mellan två, ett som jag kände 'detta känns så jäkla bra, jag vill verkligen jobba här' och det andra kändes väl likadant, fast på ett annat sätt.. Det blev iallafall det sista, då det är en bättre och längre tjänst.


Huset är ett stort kaos och inget annat. Har inte riktigt funnits tid (så som jag har behövt fara fram och tillbaka till stan dessa dagar) att fixa, men i helgen ska jag fan ta tag i det. Jag MÅSTE. För sen börjar jag jobba redan på måndag och jag vill inte att Fredrik ska behöva göra allting själv. Och mycket vill jag själv göra, för jag BRYR mig mer om hur det blir än Fredrik, haha..,

Jag måste även hitta tid att besöka min bästa vän, se hennes nya hus!! Alltså hon har köpt hus, sålt lägenheten där så mycket hänt och köpt hus.. Så det vill jag verkligen se, helst typ iförrgår.^^

Vad mer? Ja.. hälsosamma biten i mitt liv har gått nedför, men nu fasen ska det tas tag i igen. Och med råge, det är träning som planeras och kosten SÅKLART! Just nu känns det som att kosten är viktigaste för jag har ätit så dåligt senaste veckorna och jag har slarvat så mycket. Energin är som bortblåst och jag vet att det beror på kosten. Så det blir skärpning nu. Sen tänker jag på allvar försöka att ta tag i en del drömmar jag har, haha eller hur jag ska uttrycka det utan att låta fånig. Men jag tror faktiskt att nu är det bästa tillfället och jag tror mer än någonsin på mig själv och att jag har förmågan att faktiskt göra det!

Vad händer för er just nu? Har ni något ni måste ändra? Eller har ni något nytt kul som händer? Lämna gärna en kommentar nedan och berätta!!

Likes

Comments

Ja flytten blev inte riktigt så lugn som man hade hoppats på.. mycket jag inte kan gå in på riktigt nu men det blev.. ja mycket mer än väntat. Och det har skapat en sådan enorm stress. Idag fick jag sådan panikattack, kunde inte sluta gråta och kunde inte andas. Panik Panik Panik..Likes

Comments