Header

Yeah. Chevrolet Impala 1967. Precis som den i Supernatural. I want it. Om jag bara hade haft råd att ha den och orkade med kylan som är här..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förlåt. Jag vet inte vad som hänt. Jag var en bättre människa precis när vi träffades. Jag var en bättre människa mot dig. Men inte resten. Jag har blivit den jag inte vill vara, mot dig. Jag önskar jag kunde ta tillbaka allt fel. Och få fortsätta från början, från den tiden då jag fortfarande var rätt person för dig. Förlåt mig. Jag lovar att bättra mig. Jag lovar att bli den du alltid tyckt om, den du saknat sedan första perioden. Jag lovar att den personen finns kvar.

Likes

Comments

​​​

Sir Felix Hunter, Felix. Min systers äldsta katt som vi har tagit över, då han behöver lite mera tid och uppmärksamhet. Helgen innan jul när vi var ner, fick han följa med. Som jag tror att jag nämnde då? Han är iallafall väldigt speciell. Och världens mysigaste.  Sen han kom till oss, så följer han oss runt lägenheten hela tiden. Sitter med oss i soffan och går och lägger oss när vi går och lägger oss. Han är så otroligt fin. ​ Älskade katt ❤

Likes

Comments

Plus 5års kalas!

Vi har varit ner till mina föräldrar i helgen, främst för att hinna ses innan jul och nyår, eftersom jag jobbar för mycket kring jul för att vi ska hinna ner. Men då kunde vi ju också vara med på min systerdotters 5års kalas ❤️

Vi körde ner efter jobbet i fredags och var framme vid 21.30 ungefär. Då satt vi och prata med mor&far ett tag sen sömn.


Sen igår, lördag, blev det barnkalas och sen efter det blev det julbord på skymning med hela familjen. Riktigt mysigt och full rulle hela dagen. Fick riktig julstämning!


Sen idag söndag, så började vi dagen med att Emelie & Mathias kom förbi med deras hund, Bosse så han fick leka med mina föräldrars hund, Troy, då de är typ bästa vänner, haha.

Sen efter det hann vi även förbi hemma hos Ida&Johan som köpt hus i Vännäs. Hann se huset och fick prata ikapp lite. Krama om underbara Ida ❤️

Sen hem, packa ihop och vidare förbi syster för att packa in katten i bilen. Killen som varit så duktig hela bilfärden. Han lät lite från början men resterande del har han varit helt tyst, så duktig! ❤️

Likes

Comments

Snö. Vinter. Jul. Mys.

Nyckelorden för denna årstid. För att inte tala om skoter. Kommer visserligen knappt ha tillfälle för det, man jobbar för mycket, men lite ska det nog gå att få in.

Helgen var helt okej. Jobbade, förutom i fredags, då låg jag hemma sjuk. Borde egentligen sjukanmält mig helgen också, men kände att jag ville inte låta någon annan stackare jobba för mig, det gick ändå rätt bra. Däremot har jag nu i två dagar drivits av en jäkla huvudvärk, ursäkta mitt språk. Men det har verkligen varit huvudvärk från h. Jag hoppas jag kan få somna snabbt och vakna imorgon helt utan.

Annars då? Har jag något intressant att dela med mig utav? Egentligen händer det inte så mycket för tillfället som är värt att ta upp. Har inte riktigt gjort något märkvärdigt. Lovar att jag dela med mig direkt det händer.

Ska hem till mina föräldrar i helgen, hem till min familj. Fira julafton, en vecka innan då vi inte kommer kunna köra ner över julen som först var tanken. Sen på söndagen får vi även med oss en katt. Systers äldsta kisse ska få flytta hem till oss. Han är i stort behov av lite mer uppmärksamhet och kärlek, något som han absolut kommer få av oss. Han är en riktig speciell katt, världens mysigaste. Så får verkligen hoppas att han kommer trivas hos oss, även om han är väldigt anpassningsbar så kan man ju inte kräva allt av han, det kommer ju trots allt ändå vara ett helt nytt hem för han. Men vi får se ❤️

Felix 😍

Likes

Comments

Mina drömmar.

Jag skulle vilja bli egenföretagare. Jag skulle vilja sälja kläder. Jag skulle vilja motivera människor. Jag skulle vilja hjälpa andra. Hjälpa dom nå sitt mål. Hjälpa dom må bra. Jag skulle vilja sälja skor. Inredning. Jag skulle vilja utbilda mig till frisör, starta en egen salong.

Jag vet dock inte hur jag ska göra allt. Eller jag kommer inte kunna göra allt, men vad ska jag välja. Och hur ska jag göra det? Vart börjar jag? Kommer jag lyckas? - Jag tror jag skulle lyckas om jag bara skulle sätta fart. Ta tag i jakten på min.. dröm. Eller hur jag ska uttrycka det?

Jag måste bara bli frisk, sen ska målet nås. Även om det så blir 5 år bort. Vilket det, mest troligt, faktiskt kommer att vara. 5 år bort! Men det gör inget, för nu ska jag fasen sätta i gång. På riktigt.

Tror ni jag lyckas?

Likes

Comments

1. Plugga - Jag har en hel del att göra faktiskt när det kommer till plugget. Men jag är lite halvkrasslig just nu så jag orkar inte riktigt fokusera så mycket.. Hjärnan känns som mos. Febern försvinner inte och jag har ont i ögonen samt huvudet.

2. Jobba - Har en del att göra på jobbet också, och vill inte låta Maja behöva göra allt själv, men som sagt, sjuk så inte varit på jobbet idag. Men kanske hinner ikapp litegrann nu i helgen.

3. Städa - lägenheten är i STORT behov av storstädning. Dammtorkning, dammsugning och svabba golven.

4. Köpa julklappar - Eftersom jag jobbar typ alla dagar fram till jul, nästintill och även de lediga dagar jag har, så har jag ändå ingen tid för just det. Brukar ju försöka fixa allt typ precis dagen innan jul, men svårt med det jobb jag har nu. Jobbar till 21 dagen innan julafton så..

5. Klippa mig - men det vill jag egentligen inte, skulle behöva fräscha till topparna lite men.. Sen är ju "min" frisör några mil bort också, kan inte bara göra heller. Vägrar lägga det till någon annan, som bara kommer klippa bort precis allt.

Likes

Comments

I mitt huvud, här hemma och på jobbet. Känns inte som att någon del av mitt liv inte är kaos just nu. Jo Fredrik, han är den stadiga delen, den ensamma stadiga delen, i mitt liv just nu. Annars kaosar det.

Så mycket som måste hinnas med. Men hur? 🤔

Jag vet inte hur jag ska göra. Hur jag ska hinna med. Vad jag ska göra eller vad jag VILL göra..

Likes

Comments