View tracker

Alltså jag önskar jag kunde göra inbakade, utbakade och massa olika flätor på mig själv. Kan någon lära mig? Jag vill verkligen kunna, men det går bara inte och det ser för täääskigt ut när jag väl försöker. Och jag det är så otroligt snyggt! Så på riktigt, finns det någon som kan lära mig eller ge mig tips på hur jag kan lära mig? 😅

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Varför snoozar man? Varje gång jag gör det, så ångrar jag mig sen när jag inte får den där långa lugna morgonen.. 😞

Jobb hela dagen idag. Byggs om på avdelningar. Kanske lära sig lite datorer, eller lära ut kameror. En ny dag med massor av möjligheter. Det är väl positivt ? 😄

Jag försöker hålla peppen uppe när jag väl är igång, men oj så svårt många gånger. Som igår, gick jättebra och jag hade världens flyt. Dagen rullade på i riktigt bra takt. Sen vid 2, då vare nån jäkel som drog i handbromsen.. Dagen va inte ens nära ett slut men jag va 😅 haha nackdelen med långa arbetsdagar, att det är lätt att få känslan att nån drar i handbromsen.

Vill göra naglar igen. Maria är så duktig!! 🙌🏼 Så har faktiskt bokat tid hos henne när vi åker ner till Umeå mellan jul och nyår 😃 men vad blir det denna gång?

Likes

Comments

View tracker

Tror inte ni är många som missade att det va black friday i fredags och som många affärer även hade hela helgen. Exempelvis mitt jobb. Har jobbat fredag-söndag och är helt slut i skallen, inte nog med nytt jobb utan då kommer det en sån här helg. Helt galen helg!


Annars har det inte hänt så mycket. Köpte en massa julpynt i lördags, dock vill jag ha ännu mer!! Men måste invänta torsdag, då förhoppningvis min julgran kommit in på Rusta igen 🙌🏼 men vi kunde iallafall fixa ihop en adventsljusstake, så vi kan tända ljus på advent iallafall 🕯

Kan visa allt jag köpt vid annat tillfälle, när jag fått allt på plats 😊

Likes

Comments

Imorgon är det första advent. Idag ska jag köpa en massa julpynt och försöka göra lägenheten alldeles mysig och full av julstämning! 🎅🏼

Jag älskar sånt, men man får inte börja för tidigt! Det ska vara från första advent och sen till kanske nyår senast(!!) men sen ska det väck! Haha det tycker jag iallafall. Och jag vill gärna ha mycket under den perioden också. Lite som att..skulle en tomtenisse kräkas ut jul, hur skulle det se ut?😂 Hahah där har ni en bild i huvudet ni aldrig kanske tänkt annars..

Jag önskar att jag hade haft möjligheten att trycka in en julgran nånstans i denna lägenhet. Till&med en liten plast hade jag gått med på, men det kommer inte gå, så fruktansvärt liten lägenhet att det är nästan skrattretande.. 😅

Och jag blir inte ledsen om det är nästan ännu mer än bilderna.. jag tänker lite.. som man kan se att dom gör i gamla amerikanska filmer. Jul all over the place. Mysigt och fullt av julstämning.


Det är mitt mål i år. Försöka fylla lägenheten så att det inte går att inte ha julstämning!!

Likes

Comments

Ibland är det svårt att känna sig positiv. Så är det för mig just nu. Jag har saker jag är glad över och som jag uppskattar varje dag. Men det finns också andra saker som tynger mig. Saker som får mig att ifrågasätta så mycket och som får mig att tvivla, på mig själv. Jag behöver en spark i backen. Jag behöver någon som kan leda mig rätt.

Någon som jag skulle kunna vända mig till, som kan vara objektiv och ge goda råd. Som skulle kunna vägleda mig till dit jag vill nå. För nånstans inom vet jag att jag kan, jag vet bara inte hur. Vilket har varit ett ständigt återkommande faktum med mig. Jag vet inte hur? Och jag vet heller inte hur jag ska kunna ta reda på det.. Ja ni förstår, ett evigt j*kla frågande hur hur hur.

Så vad ska jag göra? Hur ska jag göra?
Finns det någon? Finns det ett sätt? Finns det en början?

Likes

Comments

Det känns som att jag står still, eller som att jag står och trampar på samma ställe som så länge. Som att jag inte tar mig någonstans och oavsett vad jag försöker med så slutar det likadant, med samma känsla. Att jag bara står och trampar. Och jag vet på riktigt inte hur jag slutar upp med det. Hur jag ska göra för att ta klivet framåt.

För jag trivs, egentligen, eller till viss del. Fast samtidigt inte alls. För jag känner att det är inte vad jag vill göra. Jag vill göra något annat, men jag känner bara att denna gång kan jag inte ge upp och gå tillbaka till som jag hade det, i tex somras, det är inte värt det. På samma gång som jag känner att det är inte värd att "härda" igenom heller.

Men skulle jag ge upp, som med allt annat tidigare? Så skulle jag ju hamna här igen med nästa ställe som det blir, så länge det inte är något jag vill göra, och det jag vill göra är ju något eget. Något som är mitt. Men hur fan ska jag ta mig dit då? Så hur fan ska jag göra? Hur finner jag kunskapen att ta mig iväg, för jag lovar att jag har viljan? Eller måste jag försöka finna motivationen att fortsätta på samma väg som jag redan är på, för att jag har förbrukat mina möjligheter? Är det liksom ... försent?

För just nu har jag varken energin eller motivationen till att fortsätta även om det egentligen är för tidigt för att säga något.. Så jag måste göra en förändring, även om detta egentligen är det, så är det samma mönster som tidigare och jag måste bryta mönstret. Frågan är, kan jag göra det även fast jag går tillväga likadant som jag alltid gjort?

Jag är bara jättetrött just nu, har migrän och sitter ändå vid datorn (smart brud). Tankarna springer iväg och gör mig, om något, nästan lite deppig. Det blir inte hellre bättre av att sambon är borta och jag skulle vilja att han va hemma. Ja motivationen lyser upp med sin frånvaro, lägenheten behöver städas, jag behöver sova. Jag måste jobba och lägenheten samt sömnen måste vänta.

så hur gör jag?

Likes

Comments

Jag är så otroligt trött på dagarna nu. Svider i ögonen och svårt att ens hålla dom uppe, för att jag är så trött.. vad är det som händer?

Sen att jag ska jobba en massa nu, och inte heller kan säga nej fast jag känner att jag orkar inte, nere de ringer om jag kan ta lite extra dagar.. det hjälper inte direkt. Men jag klagar inte över att jobba, utan jag klagar över min trötthet ! 😴

Saknar han så.. 💔 vill ha tillbaka han upp till oss..

Likes

Comments

Jag har länge gått med tankarna att köpa mig en systemkamera, jag köpte ju min Sony a5000 i början på året och jag är verkligen så nöjd med den, men jag skulle vilja ha en rejäl systemkamera också. Inte bara kompakt system..

Men! jag är osäker på vilken? Först, ska jag gå på Canon eller Nikon? Och om jag väljer Nikon, vilken borde jag välja då? Eller om det blir en Canon, vilken Canon? Jag har spanat in mig lite på några Canon, men jag är osäker.
Vad föredrar ni, och varför?


Bilderna är tagna från elgigantens hemsida och har inget med att göra vilka modeller jag kollat på, bara att det är både Canon och Nikon.

Likes

Comments