Header

Jag har nu styrt upp sovrummet. Det som är kvar att göra är att ha dit sängkappan, samt att jag måste hitta längre gardiner. Det är mycket högre i tak här än vad alla våra gardiner är. Typiskt. Annars är det färdigt.

Ja okej, vi ska köpa ny säng längre fram och efter det skaffa sängbord som passar till men det är som sagt senare projekt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har varit ledig idag. Försökte plugga men gick inge bra så jag gav upp för kände mig så värdelös. Så jag bestämde mig att tvätta lite, och göra en SPA-dag. Gjorde två olika ansiktsmasker, en mer scrub och en annan peel-off, behövdes verkligen kände jag!

Sen styrde jag upp sovrummet också. Nu när vi fixat trådkorgar. Bilden visar hur vi hade det innan. Inte riktigt kunna packa upp allt, så fått lega kvar i sopsäckar och allt vad det är.. 🙈Men börjar ordna upp sig något nu iallafall..

Likes

Comments

Vi behöver lite nya möbler. Lite av allt möjligt. Är det någon av er som har tips på en riktigt bra sida att beställa möbler ifrån? Vi har kollat på utbudet som finns här i stan och det har inte riktigt varit något som matchat det vi önskat hitta.. Så nu behöver vi tips på bra sidor att leta vidare på. Bombardera med alla BRA förslag ni kan komma på!

Likes

Comments

Det är lite mycket nu, känslomässigt.

En dag längre fram kanske jag kommer att kunna berätta om det, prata om det. Dela min erfarenhet för världen, men jag vill faktiskt inte göra det just nu. Och eftersom det är det enda som egentligen tar upp mina tankar just nu, blir detta ställe lite extra tomt. Jag började om på denna sida, för att jag ville göra som jag ville, skriva på mitt sätt, utan att riktigt bry mig om vad andra tycker att en blogg ska vara. Men någonstans på vägen så tappade jag bort mig och fastnade i allt det där så här ska det vara på en blogg-prat och jag vill inte ha det så, jag vill skriva om jag vill. Så kommer försvinna ett tag till, sen kanske jag kommer tillbaka med ett nytt utseende, omgjort och kör på mitt sätt. Men det tar vi då.

Likes

Comments

If they say,

Who cares if one more light goes out
In the sky of a million stars?
It flickers, flickers.
Who cares when someone's time runs out
if a moment is all we are?
Or quicker, quicker.
Who cares if one more light goes out?

Well, I do.

Likes

Comments

Jag tänkte, i brist på annat, att jag kan lista 5 saker jag inte kan vara utan. Så då tänker jag försöka på komma saker också, så det blir inte ’min familj’ etc för dom är ju inte saker!

5. Telefonen - det känns som det vanligaste svaret kanske man ska man kolla vilka saker jag inte kan va utan är nog telefonen en sak.
4. Kameran -
hellre den än mobil även fast jag har kamera i telefonen
3. Anteckningsblock och penna -
Jag måste få ha något sånt, för jag vill kunna bara kladda, skriva lista, planera, allmänt skriva. You name it, old school is the sh•t !
2. Kläder -
för jag vill inte gå naken och jag kan inte komma på mer saker..
1. Bilen -
den tar mig dit jag behöver, jag skulle kunna sova i den om det krisar (kanske lite kallt ibland men..)

Försökte skriva i den ordning, från minst till mest, att jag inte kan leva utan. Det blev lite svårt dock, för jag tror inte jag skulle oroa mig så mycket utan telefon, det är väl isåfall att jag skulle inte kunna lyssna på musik eller att jag inte har en kamera hela tiden, men då skulle jag ju bara ta kameran. Haha, ja lite kul kanske det va iallafall.

Vilka 5 saker klarar inte ni er utan då? Berätta gärna i kommentarerna. Hur ni tänker och varför, kul att veta.

Likes

Comments

Oj. Jag har inte bloggat via datorn på länge. Har inte riktigt haft tid för det, men gör det nu och hade ingen aning om att nouw gjorts om så här mycket? Lite osäker vad jag tycker om förändringen faktiskt. Okej okej, mycket ändrat var kanske att ta i, men en del. Det är andra färger och ser annorlunda ut, men om verktyget där man skriver inlägg är så väldigt annorlunda var överdrivet, för det är det inte. Det är lite gråare och lite större, men annars.

Jag tror ändå att jag gillar det nya, so far iallafall. Hur känner ni andra som bloggar här?


Ser också att det är många som funderar på att lämna Nouw, och jag vet inte. Jag har aldrig varit på en och samma portal länge för har alltid hittat anledning att byta, så vill inte byta, men jag vet inte - varför funderar ni, som funderar på att byta, att byta?

Likes

Comments

I måndags tog vi sista lasset (Stefan, Fredriks kusin hade tagit det första på söndagen) och begav oss till Kiruna. Med lite hjälp av svåger till Fredrik så fick vi nycklarna redan då så vi kunde lasta av allt från vårt släp in i lägenheten - eftersom vi hyrt ett 'hyr här, lämna där' släp. Och Tack&lov så hann vi packa ur allt med hjälp från Fredriks underbara bröder och syskonbarn + arbetskollega.

Sen blev tisdag en dag då vi tog allt från släpet + bilen som Stefan kört upp. Plus en jäkla massa uppackande.
Samma sak var det på onsdagen, men då fick jag försöka sköta så mycket jag kunde själv eftersom Fredrik började jobba då.

Sen i torsdags började jag jobba igen. Känns skönt att vara tillbaka där, jag stormtrivs!

Vardagsrummet i Mjösjö precis innan sista nedpackning och städningen.


Lägenheten är ännu ett kaos, så lite förvaringsutrymmen att det gäller verkligen att tänka till vart allt ska vara för bästa resultat, men även om vi verkligen behöver varje pryl. Kommer självklart visa hur den ser ut - det får dock vänta. Minst tills det är ljust ute så ni kan se, men jag varnar er, det är kaos!

Likes

Comments

Vi flyttar till Kiruna på måndag så ni kan ju tänka er att vi har en hel del saker att göra. Vi bor i hus nu och har aldrig riktigt gått igenom alla saker sen vi flyttade hit i maj och nu ska vi flytta till en lägenhet, på ca 55kvm om jag inte missminner mig. Så saker måste bort, minskas ner i antal. Och vi orkar inte ta med en massa saker upp som ändå bara kommer bli stående.

Som tur är så är jag ledig tills dess, så jag spenderar dagarna med att försöka packa ner hela huset. Samt försöka rensa bort så mycket jag kan. Inte jätteroligt kanske men det måste göras☺️

Sen sålde vi soffan igår också, vi försöker sälja iväg en del för att slippa ta med allt upp. Och istället där försöka hitta nya saker. Så nu sitter vi på golvet tills vidare. Eller vi ska egentligen bära ner sängen och låta den stå här nere, så vi kan städa bort övervåningen på en gång, men tills dess så sitter vi på golvet. 😬

Likes

Comments