Nämen TJA.

Premiärinlägg på bloggen 😜🍾🎈som jag egentligen har haft bra länge nu bara det att jag inte börjat skriva i den. Så tänkte att det kunde vara på tiden nu, bättre sent än aldrig så att säga.

Ska göra en liten summering av dagen; fick sovmorgon eftersom jag hade kvällspass idag, jag brukar jämt somna så jäklans sent annars (nattuggla som jag är) men igår somnade jag typ 12 vilket för mig är ändå rätt bra jobbat. Vaknade 10 så fick typ 10 timmars sömn, hur skönt!!!

Sen gick jag en lång prommis korundan runt och hem igen. Det är väldigt viktigt för mig att jag gör det, när jag inte gör det under en lång tid så är det en viss skillnad på mitt humör. Promenader eller springturer, bara man kommer ut och i kombination får röra på sig och får lite frisk luft. Ett av jullans hälsotips....
😜

Därefter åkte jag till Heby och plockade upp Fanny för att köpa lite brunch. Fyfan vad SÖTT det var men så jävla GOTT. Vi hade en väldigt mysig stund. Därefter åkte jag och jobbade och slutade 21. Nu ska jag alldeles strax plocka upp pojkvännen min för att sedan åka hem till honom, mysa och kolla på walking dead har jag bestämt hähä.

Ha en bra helg puss och kram.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments