Med plusgrader för fjärde dagen på raken så känns det verkligen som att våren snart är här! Längtar så efter att få klä mig i lite ljusare färger igen. Det känns så trist att fortfarande behöva gå omkring i stickad tröja, halsduk och tjock vinterjacka när butikerna har börjat fått in skira blusar i pastellfärger, våriga jackor och skor med öppen tå. Vill ha varmare väder nu, nu nu!

Likes

Comments

Det finns få saker som smakar sååå gott och är sååå nyttigt på samma gång som nice cream - mixad fryst frukt och/eller bär och lite, lite mjölk. Det smakar och känns lite som sorbet i mjukglasskonsistens, inte helt fel med andra ord! När jag äter det till frukost brukar jag toppa med lite havregryn, chiafrön och skivad frukt, men det är precis lika gott att äta den som den är. Den bästa konsistensen får man om man använder banan som grund och sedan använder andra frukter/bär som smaksättare (eller bara banan, det är riktigt, riktigt gott!).

Likes

Comments

Den här helgen är det jobb som står på schemat och jag har precis kommit hem efter pass 1 av 2. Då jag har öppning imorgon blir det en lugn kväll hemma i soffan framför mello tillsammans med Måns. Varje år säger jag att jag inte ska kolla och ändå sitter jag där sen haha. Till mitt försvar så finns det dock inte så mycket annat som är värt att se på ikväll!

Likes

Comments

Serial:

" Serials unfolds one story - a true story - over the course of a whole season. the show follows the plot and characters wherever they lead, through many suprising twists and turns "

Podden, som berättas på engelska och är en verklig historia, handlar om en kille som kan vara oskyldigt dömd för ett mord. En journalist gräver bland bevisen, testar olika teorier och pratar både med vittnen och den dömde. När du väl har börjat lyssna kommer du bli hooked.

Onsdagsbubbel med Dasha och Hannalicious:

" Topp-bloggerskorna Dasha Girine och Hanna "Hannalicious" Friberg so tidigare haft en varsin succé-podcast på egna håll bestämde sig för att slå sina kloka huvuden ihop och sin 8-åriga åldersskillnad och starta en genuin, härlig och personlig podcast ihop. Här går de igen allt ifrån relationer och att göra karriär till drömmar, dejting och vardagsbetraktelser "

En lite flamsig, men väldigt härlig podd som inte kräver din fulla uppmärksamhet. Det är bara att lyssna och hänga med! Oftast är det inga superseriösa ämnen dom tar upp, men det händer då och då att man får sig en tankeställare och verkligen tar till sig det dom pratar om!P3 Dokumentär:

"Programmet som blickar bakåt, gräver i arkiven och pratar med dem som var med när det hände, där det hände"

En podd som tar upp verkliga händelser och berättar väldigt detaljerat om allt som rör det aktuella ämnet. Jag lyssnar mest på brottshistorier, men för den som inte gillar det finns det mängder av annat material. Ett stort plus med podden är att det redan finns flera hundra avsnitt så man behöver inte vänta på att något ska komma ut.

Likes

Comments

Stick with your prinsiples, always.

- kunna gå och lägga mig utan att smörja in ansiktet med fuktkräm

- våga tatuera eller pierca mig

- behöva äta korv igen om jag fick bestämma

- behandla en människa illa på grund av dennes ursprung

- klara mig utan körkort och bil

- vilja ha lägre temperatur än -3 grader på vintern

- självmant välja att kolla på en skräckfilm

- överleva ett liv i ensamhet

- sminka mig för en ledig dag hemma i soffanLikes

Comments

Har haft en riktigt mysig och avslappnad alla hjärtans dag tillsammans med Måns och min familj. Jag började dagen med en lite lyxigare frukost; två lingongrova med mjukost, gurka och salladskrydda, en stor kopp te och en skål hallon/kiwi nicecream, mums! Sedan gjorde jag mig i ordning för dagen och åkte hem till Måns för lite lunch. Han surprisade mig att vi skulle göra hemgjord sushi och så fick jag en bukett med vita rosor. Han fick så klart en lite present av mig också, men väljer att visa den fina inslagningen med tasseln istället för innehållet då jag är mest nöjd med det haha! Nu på kvällen har vi ätit middag med min familj, kollat på Parneviks och bara tagit det lugnt.

Likes

Comments

Love Julia