View tracker

Denna morgon runt halv 10 😍 Behöver jag en säga mer.

#vackert

Likes

Comments

​Är påväg hem <3 men här ska jag ännu sitta i 20min eftersom man måste byta buss i oravais när man tar bussen hem från vörå. Så passade på att ta en kaffe för att bli lite piggare. Ska bli skönt att komma hem. Blir längre helg för mig och det klagar man ju direkt inte på!

Likes

Comments

1.Vilken kroppsdel gillar du att träna mest respektive minst?

Gillar att träna magen mest kanske och armarna minst.

2.Har du något träningsmål för tillfället?

Njaa,elr jag har ju en viss tid jag skulle vilja komma under på 800m. Men i träningsmängd vet jag nu inte eftersom det blir rätt mycket träningtimmar för min del i veckan.

3.Tränar du hellre på gym eller hemma?

Beror på vad det står på träningsschemat, men skulle kanske säga gymmet.

4.Föresdrar du styrka eller kondition?

Kondition elftersom det är konditionen jag behöver ha, för att kunna hålla på med det jag gör. Största delen av mina träningar är ju löpträningar så,.

5.Hur ofta och hur länge tränar du varje vekca?

Det beror på veckorna. Men ca. 8 gånger för tillfället och 1-2h/träning.

6.Om du skulle få välja något ätbart som innehöll 0 kalorier, som du skulle få äta i resten av ditt liv, vad skulle det då vara?

Godis helt klart!!

7.Ditt favorit träningsplagg?

Kanske min neon-gula tränings t-shirt.

8.Tränar du med eller utan sällskap?

Är jag i vörå tränar jag med sällskap,hemma tränar jag oftast ensam.

9.Hur lönge har du tränat?

Jag har hållit på sen liten, så vet inte riktigt. Men sådär riktigt seriöst, sen jag var 13år?

10.Ditt bästa träningstips för att hålla motivationen uppe?

Ibland är motivationen på botten även för någon som har träningen som en stor del av sitt liv. Men mina bästa tips är nog att man ska hitta något man själv gillar, träna med en kompis eller med någon iaf. SIst men inte minst, sätt inte för höga krav på dig själv!


​Bilden är lånad från google!

Likes

Comments

Idag blev det tidig väckning 07:15 ringde klockan, dock inte nå tidigare än vanligt haha... så då klev jag upp ur sängen för att gå iväg och äta frukost och sen var det bara att packa det jag skulle ha med mig till tävlingsplatsen. 08:30 startade bussen mot korsholm och botnia. Dock blev det att vänta ett par timmar tills min start gick så vi spelade lite fotboll på skoj och skrattade för att få tiden att gå. 13:40 hade jag min start men de var lite försenade.

Mitt lopp kändes bra ända till sista 70m, då kom mjölksyran från ingenstans och benen blev så tunga... men blev dock ett nytt pers så då får man väl vara nöjd. Nu kan det bara gå uppåt. Min motivation är på toppen nu och ser redan fram emot nästa träning. Nu vill jag jobba hårt för att nå dit jag vill. Ni ska komma ihåg att inte ge upp utan kämpa på, för att ni ska nå dit ni vill!

Ca. 50min efter mitt 800m lopp hade jag även kvar stafett. Min sträcka var den sista och den bestod av 400m. Där gick det också bra ända till sista 100m och där kom syrorna menmen, hade ju redan ett lopp i benen då så man kan ju inte förvänta sig för mycket. Dock så slutade vi 4:a så det var helt bra iaf!

​Efter att vi var tillbaka i vörå sen så har jag bara ätit middag och tagit det lugnt. Är rätt trött nu eftersom man stressat hela dagen känns det som, varit nervös osv... Så nu ska jag väl försöka ta fram geografi boken för att börja läsa på skrivningarna. Kanske börjar vara på tiden hehe. Blir nog att lägga sig tidigt idag för en sådan trött tjej som jag är för tillfället. 

Hoppas ni också fick en bra dag!

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket eftersom jag inte har någon skola på måndagar. Var ute på en promenad vid 13-tiden efter det har jag bara chillat. Sen 15:30 hoppade vi i skolbilen och körde mot botnia för att göra en tävlings förberedande träning. För jag ska dit och tävla imorgon, nervöst... öppningen för säsongen 2017. Ska springa 800m och sen även 400m i stafetten. Så nu ska jag ligga i sängen och lösa sudoku innan jag ska sova. Behöver mycket sömn inatt så jag är redo för morgondagen. Håll tummarna.

Likes

Comments

View tracker

Hallå på er! Dagen började med att jag steg upp rätt tidigt eftersom jag sov i sandsund. Väl hemma åt jag min frukost och sen blev det en promenad med hund för jag var den ända som var hemma under förmiddagen.

Var även iväg och jobbade nån timme och sen for jag till stan för att handla lite. Har även skrivit uppsats idag i 3 timmar sammanlagt, till allas förvåning. Vid 16:15 for jag iväg mot studio z för att pröva på bodypump,bodyattack och bodybalance så blem 90min sammanlagt. Eftersom Katja var så snäll och frågade ifall jag ville följa med och jag tänkte, varför inte? Jag gillade det blir nog säkert att åka igen nån gång. Känslan efter träning är ju bara för bra!

Väl hemma sen åt jag och fortsatte på min uppsats som jag blev klar med, så den lämnade jag in redan ikväll så behöver jag inte sitta med den imorgon. Nu ska jag bara kolla nån video i väntan på att krikka ska komma hit och då blir det att sätta på SKAM. Bästa serien

Ha det så bra nu alla fina💕

Likes

Comments

Nu har skolan börjat igen, dock har jag ledigt fram till onsdag eftersom jag endast har en HALV kurs kvar i hela gymnasiet sen är jag klar. Fattar det knappt själv, sååå sjukt. Tiden har gått så fort! Så jag har endast lektioner på onsdagar och torsdagar denna period och så börjar ju pemkkis närma sig! <3

Så idag vaknade jag bredvid den bästa dock blev det att åka hem tidigt för att se till så de yngre bröderna kom sig till skolan i tid och killen skulle iväg och jobba. Så idag har jag inte gjort något eftersom jag kom hem från träningsläger igår, så var iväg på massage tidigare idag och därför ingen träning. Kroppen behöver få vila också. Dock går dagarna så långsamt när man inte tränar eller umgås med några vänner...

Nu ska jag fortsätta att inte göra någonting resten av kvällen och blicka mot morgondagen för då ska det tränas. Hoppas ni fick en bra start på veckan så hörs vi, puss!

Likes

Comments

Halloj! För tillfället befinner jag mig på träningsläger i Kuortane. Ni kanske vet att då är det bara träna,äta,sova som gäller. Men det är roligt. Vi kom hit på fredag och den kvällen var det tester som stod på schemat. Tjugo flygande plus 600+200m test. Jag är nöjd med 600 meters testet. Så är taggad för sommaren. Efter det var man rätt slut så då var det dags för kvällsmål och sen tog jag det lugnt innan jag kröp under täcket för att sova.

Lördagen startade med morgonlänk för min del. Sen var det dags för frukost direkt efter. Första träningen började sen klockan 10, den var rätt tung. Känndes som att andningen inte fungerade riktigt som den ska menmen. Efter att träningen var gjord for vi direkt till lunchen för att tank energi. Eftersom man behöver gott med mat för att orka prestera bra under alla de träningar vi hinner med här. Sen hann man chilla en stund innan nästa träning drog igång. Den bestod av rörlighet i 1h. Toppen. Så nu har jag fått i mig middag och snart blir det att gå iväg på dagens sista träning. Kämpa på!

Hoppas ni också haft en bra helg 💕

Likes

Comments

​Ååh blev så glad igår kväll. Var påväg att släcka lampan och börja sova och helt plötsligt var killen här med rosor och en mugg!! ❤️ Lyckan inom mig. Denna människa, kan ej beskriva med ord. 

Likes

Comments

Vad ska jag säga. Hela två år har jag redan fått spänder med denna kille. Bästa killen man kan önska sig. Älskar honom så mycket! ❤️ Och känslan när man känner sig älskad tillbaka och att man duger som man är, den känslan är obeskrivlig. Han får mig alltid att skratta även i de stunder när jag känner att jag vill vara sur eller ifall jag är ledsen, spelar ingen roll han får mig alltid på bra humör. Jag är lycklig vad mer ska jag säga.

Världens bästa och han är min! 💕 Hoppas vi får uppleva många roliga år tillsammans.

​Min favorit! Älskar dig krikka ❤️

Likes

Comments