Header

Likes

Comments

Kanske haft min tröttaste måndag någonsin idag. Jag och dessa två smet iväg från skolan lite tidigare och bestämde oss för att ta en fika. Vi satt där alldeles dåsiga av trötthet alla tre, var mysigt. Har några stressiga veckor framför mig nu, så vill umgås med mina vänner så mycket jag bara kan. Viktigaste som finns ju. Cheesy men sant.

Ha en bra vecka hörrni

Likes

Comments

Är inne i en period där alla dagar går in i varandra, befinner mig i ett nästan oändligt mönster. Är mest med Julia, är på revyn och jobbar, pluggar, sover och tränar. Någon slags vardagsrutin som känns lite för genomtänkt och stabil för att platsa i mitt liv, men jag mår bra. Så bra. Men det har jag lärt mig att jag aldrig får skriva, det kommer alltid tillbaka och biter en. Jag säger det ändå. Älskar livet?? Mår fantastiskt. Herregud alltså.

Likes

Comments

Livet är en dröm.
Mörkret mumlar runt vår ö,
kanske ska vi aldrig dö.

Likes

Comments

Hoppas ni mår bra. Det gör jag. Livet består mestadels nu för tiden av att vakna, gå till friskis, gå till skolan, äta, sova och spendera helgerna på revyn. Januari har varat en evighet och jag längtar efter våren.

Var ute och åt i fredags med min familj, 100 år sedan vi gjorde det as usual. Resterande timmar av helgen har spenderats nere på revyn eller sovandes i min säng. Sen då? Ska försöka träffa Julia i veckan. Är så sugen på sushi, funderar på att lära henne äta det? Värt ett försök. Måste ha någon att äta sushi med. Har inte så mycket mer att säga, vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Jag har firar jul, nyår och hängt en massa i revylokalen sedan vi hördes sist. Ett helt liv har nästan passerat, känns det som.

Firade jul hemma hos mormor och morfar nere i Mariestad, varm och vårig så som den alltid är där.

Alltså deras gran!! Så gammeldags och mysig, med flaggor som i som på Karl-Bertil Jonssons julafton. Vill liksom att den alltid ska stå där.

I mellandagarna var jag sjuk så där spenderade jag mestadelen av min tid såhär, i badkaret eller i sängen med te. Ville vara mysig och ställde ljus på toaletten, tyckte ändå det blev fint?

Sen firade jag nyår med ett helt gäng, bland annat dessa brudar! Hade så himla kul, vill göra om kvällen igen och igen.

Sedan dess har jag spenderat större delen av min tid nere på revyn, där jag sminkar. Börjar närma sig premiär nu, så det är fullt ös där nere. Superkul. Mellan varven ska jag försöka träffa lite vänner och plugga lite, sedan börjar skolan igen. Min sista termin, känns så jävla kul.

Likes

Comments