Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sov hela fredagen. Var ute i Falun igår. Hade time of my life. Mitt huvud dunkar sönder. Nu ska jag träffa Julia. Sen ska jag sova igen. Hörs!

Likes

Comments

Likes

Comments

Sa hela veckan att jag skulle vara hemma hela helgen, men jag ska verkligen sluta säga det för givetvis blev det inte så. Jag klarar helt enkelt inte av att bara vara hemma en helg, det lockar mig inte det minsta. Det kliar i hela kroppen bara.

Efter det fina vädret i veckan drog det i mig och jag kände en sådan lust att bara sätta mig ned med ett gäng trevliga typer och sänka en öl eller två, och kanske till och med en rejäl middag. Så det fick bli en sån helg.

Nu har jag lagt mig raklång i min egen säng och det ska bli skönt att sova i den igen efter helgen, som gick snabbare än en blinkning.

Likes

Comments

Hej gänget. I helgen hade jag roligare än vad jag haft på år och dar. Fullkomligt fullspäckad var den. I fredags jobbade jag till 15 sedan drog jag ut med Maria, Daniel och Mattias. Fy satan vad kul vi hade. I lördags åkte jag hem till Julia där vi möttes upp ett fint litet gäng. Trevligaste någonsin, drog vidare till Hanna och Linnéas avslutningsfest och somnade slutligen bredvid två favoriter. Ger den 10/10. Livet går verkligen ut på att längta till helgerna just nu. Sova, jobba och äta i veckorna och gå ut på helgerna. Riktigt svenssonliv. Därför har jag inte så mer att skriva. Uppföljning kommer efter nästa helg, som vanligt. Puss <3

Likes

Comments

Det är tyst. Så tyst att jag nästan hör dina tunga blinkningar i natten, för du är vaken och det är jag också. Vi ligger där alldeles stilla. Jag har placerat mitt ansikte på platsen mellan din hals och axel, näsan mot din hud och det luktar så himla mycket du där. Utanför fönstret snöar det lätt men vi låter det vara öppet ändå, och genom det frostiga glaset bildar gatubelysningens gula sken olika kristaller i taket. Klockan är säkert över tre och vi ska gå upp tidigt båda två, men jag vill ändå inte somna. Jag skulle nog inte kunna somna heller, för du får mitt hjärta att slå så hårt att adrenalinet inte skulle tillåta det att hända. Min säng är bara 90 centimeter bred och jag har nog aldrig känt mig så nära en människa i hela mitt liv, och jag tänker att det nog inte finns någon annan människa i hela världen jag skulle vilja vara så här nära.

Du vet att jag är vaken, för jag ritar mönster på din arm med mina fingrar. Jag vill verkligen inte somna, vill ligga vaken här bredvid dig för alltid. Jag är så kär att jag knappt kan vara en normal person.

Du stryker din hand över den nakna huden på min rygg och jag blundar. Din röst bryter tystnaden när du talar om exakt hur många timmar och minuter det är kvar tills vi måste gå upp, trots att vi båda vet att det inte spelar någon roll, för vi försover oss alltid ändå. Din hud är så varm och min högra arm har somnat under tyngden av din kropp. Aldrig någonsin har jag känt mig så verklig som nu. Resten av rummet är troligtvis lika kallt som luften där ute, men jag är så varm och mjuk i din famn. 

Jag håller om dig hårdare, så att du ska förstå att det inte finns någon annan än du i hela världen. Du är allt. Det känns som att du har fyllt mig till brädden och ändå får jag aldrig nog. Jag kramar dig ännu lite hårdare. Lägger mina läppar mot din hals och i det gula skenet ser jag hur gåshuden sprider sig över din kropp. Kramar så hårt jag kan, för du är allt. Allt allt allt.

Dina andetag blir så småningom tyngre och övergår sedan i lätta snarkningar, men jag ligger kvar vaken lite till. Vägrar somna. Stryker med fingret över din bröstkorg och tänker att det osynliga mönstret jag tatuerar in ska sitta där för alltid, oavsett vad som händer. Jag sluter ögonen och vi andas i takt, sover tillslut tätt ihopslingrade.


Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments