Header
View tracker
View tracker

Hej! Jag skriver nästan aldrig något här. Livet är tråkigt, uppdelat i minuter. Korta små sekvenser av stress. Snart är det över, det är bara en enorm våg som sköljer över allt och alla just nu. Sen är det slut på det, på allt plugg det vill säga. Jag känner liksom inte för att skriva här och klaga på skolan, därför skriver jag inte alls.

Ikväll ska jag äta på Pinchos med mina vänner, det ska bli så mysigt. Vi ska fira Elin som fyllt 19! Min lilla älskling. Var längesedan jag bara gick ut för att äta med mina vänner? Negativt är dock det stora problemet med att bo på två ställen, kläderna man vill ha är alltid på det andra stället.

Likes

Comments

View tracker

Hej lilla gänget. Skolan äter upp mig, eller så har jag själv sett till att skolan äter upp mig. Snarare det senare. I vilket fall som helst är det så det är. Har inte lust att hänga med någon, inte ens min familj eller mina bästa vänner. Jag har bara ett ständigt, oönskat behov av att ta hand om mitt gymnasiearbete, som en liten bäbis. Ge den lite för lite mat och oroa mig över att jag är en dålig mamma. Exakt så känns det. Nej okej, så mycket bryr jag mig ärligt talat inte, men jag måste skärpa mig. Se till att få det klart, men det ordnar sig.

Likes

Comments

Det har blivit vinter sedan vi hördes sist. Det är iskallt här idag, men solen skiner och luften är klar och full av kristaller. Det är fint, men fan vad jag fryser hela tiden. Står inte ut.

Förra helgen firade vi lite halloween och gick ut.

Sedan har en hel vecka gått, full av skolarbete och andra måsten. Jag har nog aldrig haft så mycket att göra som nu, men jag gillar det på något vis? Jag blir så rastlös annars.

Ikväll ska jag ut med mina tjejer. Jag är så trött att jag kanske kommer hamna i sömnkoma, men det får gå ändå. Vill ut och fnissa med mina bästisar. 


Ha en bra helg hörrni 

Likes

Comments

Likes

Comments