Header

Lite bilder från veckan som varit. Har åkt hem till Elin i Torsåker och hälsat på, hängt med tjejerna hos Maja, ätit middag hos Johan, osv. Livet börjar få en rytm efter sommaren och jag längtar nästan efter att få lite rutin på min tillvaro. Eller vad säger jag, det är klart att jag vill ha sovmornar, göra vad jag vill när jag vill och endast behöva planera vad jag ska göra till helgen i all evighet typ. Plötsligt har jag jobbmöten och tidiga mornar på schemat vilket skrämmer samtidigt som det känns skönt. Herregud, jag förstår väl själv att jag inte kan leva som en rutinlös vilde längre än såhär. Hela sommaren har varit länge nog. Så, det känns ändå skönt att sätta hjärnan i verk igen. Trots att jag bara kommer känna så i högst en vecka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej gänget. Haft en så nice helg. Badade hela dagen i fredags, låg på stranden, snackade skit och åt vaniljbullar. Sedan fixade jag mig och åkte hem till Maja innan vi drog till Rådis, hängde med massa människor och hade en allmänt härlig kväll bara. Igår träffade jag Julia, vi käkade thaimat och smidde planer. Tror att det här året trots allt kan bli riktigt roligt.

Har varit i Maria och Daniels nya lägenhet också! Så kul. Sjukt att de flyttat ihop nu. Känns som att det var igår vi var 15 och hängde på gårn cirka varje kväll i veckan och levde rövare.

Likes

Comments

Likes

Comments

Har varit nere i Västergötland med min familj. Hängde lite i Göteborg, badade lite, åt massa god mat osv. Det var skönt, men skönt att vara hemma igen.

Igår var jag ute i Falun. Så längesen jag gick ut där nu. Det känns konstigt att vara där nu när jag inte bor där längre. Konstigt att inte bara kunna gå hem till lägenheten för att fixa något. Det kommer nog dröja ett tag innan jag vänjer mig vid det. Känns som ett breakup.

Likes

Comments

Det är helg! Älskar helger trots att jag inte jobbar. Nästan synd att det snart är slut på livet som arbetslös, börjar snart jobba igen och då ska jag jobba m y c k e t. Måste spara pengar om jag ska kunna flytta till andra sidan jorden. Är taggad dock. Vill vila i ett liv i rutiner, som kommer gå ut på att jobba, träna och umgås. Ett år bara. Sen väntar något nytt.

Likes

Comments

Är så oinspirerad när det kommer till att skriva om vad jag har för mig. Gör massor men ändå inget. Mår toppen iaf, life is fine.

Likes

Comments

Likes

Comments