Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej. Är det bra?

Firade midsommar i Leksand i vanlig ordning. Hade kul, hände mycket random saker. Har börjat landa lite efter studenten nu. Känns skönt. Jag kommer att lista ut ett och annat tillslut. Nu ska jag sova, är svintrött. Puss.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hemma efter en intensiv vecka, och nu väntar ännu en. Imorgon är det bal, och jag ska bara sova fram tills dess. Om en vecka tar jag studenten, kan inte fatta det.

Likes

Comments

Käkade thaimat igår. Satt på balkongen hela kvällen. Idag låg jag ute i solen hela förmiddagen. Gråtit över att jag fått en äcklig spricka i min mobil och spillt dricka på den så knapparna fastnat. Ska slänga den. Nu ska jag grilla.

Hörs ❣️

Likes

Comments

Hej. Jag mår så jävla bra. Måste få säga det, trots att det alltid vänder när jag säger det? Som att bara för att jag insett att jag har det ganska bra ska något sätta troll i huvudet på mig.

Var på fest igår, vaknade i mitt äckligaste tillstånd i en liten pöl av öl på golvet imorse, satte mig ute med Maja medans de andra städade och snackade om livet. Om hur vi ska ta tag i våra liv efter studenten. Om utekvällar och roadtrips. Om hur jävla kära vi ska bli i sommar. Allt känns nice. Önskar att jag kunde pausa livet här. Jag vill bara festa och ha kul, umgås, prata med människor jag tycker om, ha hela sommaren framför mig. Känner mig förväntansfull. Har så mycket lust i kroppen? Vill LEVA fattar ni??Tröttnar ALDRIG på den här låten. Vet inte varför jag älskar den så mycket men känner mig typ nykär när jag lyssnar på den.

Likes

Comments