Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, hur mår ni? Har egentligen inget kul att skriva. Har mestadels jobbat och haft världens sug efter att åka slalom på sistone? Alltså det är i princip det enda jag tänker på? Eller bara att hänga i typ Sälen eller Trysil ni vet? Jag och min bror har en ganska nice spellista vi alltid kör när det är slalomdags. Så mycket låtar från SSX on tour, kommer ni ihåg det spelet? Det var det ENDA vi spelade när vi växte upp. Körde från toppen som tog typ 15 min uter ner (gjorde det för mig iaf för jag var segaste) och bara tävlade loss (jag vann aldrig dock). Saknar det så mycket, ska rota fram det. Här har ni några låtar, lovar att de är skönaste att lyssna på i bilen innan en dag i backen. Ni kommer tro att ni är Shaun White innan ni är framme.

Likes

Comments

Hey guys. Helgen var inte så märkvärdig. Eller väldigt mysig faktiskt, det var den. Åt middag med Maja i fredags, hade en lite skev utgång och hängde med Johan hela dagen igår. När jag är bakis är det TREVLIGASTE att hänga med min storebror. Vi kollade på Dave Chapelle på Netflix hela långa kvällen och käkade godis.

Ska operera mig på torsdag, ingen stor grej men hoppas det går över snabbt för har planer både fredag och lördag som jag bara inte kan missa. Tänker gå om det så betyder att jag måste glida in i sjukhussängen. Vi får se helt enkelt. Ha en fin vecka <3

Likes

Comments

Likes

Comments

Hur mår ni? Jag är lite sjuk. Hes som en kråka. Efter jobbet i fredags sov jag, gick upp och åt middag, och gick och la mig igen. Turn't.

Igår hämtade jag mina och Marias föräldrar på en whiskeymässa haha. Alltså vilken helg? Men var bjuden på middag och lite sånt mys hos Maria och Daniel, så det blev bra ändå. Träffade Julia på dagen också, köpte superfina underkläder och fikade.

Idag vaknade jag och drog direkt iväg och tränade med Julia och köpte fetaste buketten till pappa. Käkat och fikat och börjat se på The crown. Vill hitta massa bra serier nu när det börjar bli vinter, men är så känslig och petig verkligen. Jag kan liksom vara ärrad i flera dagar efter jag sett något obehagligt. Kan inte ens se på typ Narcos eller Stranger things haha? Hur kommer man över det? Känns som att jag går miste om så mycket bra filmer och serier på grund av att jag är en liten mes.

Likes

Comments

Likes

Comments

Lite sliten efter gårdagens bravader faktiskt. Mår och ser ut som skit. Risig som en gammal ciggtant. Riktigt deppig. Kul kväll igår tho. Är hungrig som satan men orkar inte resa mig från soffan. Det enda jag kan tänka på är att käka en redig jävla middag på en riktigt nice restaurang. Kollar på matkonton på instagram och drömmer om en perfekt hamburgare. Om ni varit på Butcher's market i Göteborg vet ni. Exakt en sån vill jag ha. Delish.

Gammal bild på mig och Maja <3 Från midsommar I guess, en i raden av våra sliriga kvällar. Ska fan ha en vit månad nu. Oj wow som att jag haft det slitigt liksom. Inte riktigt så, skulle bara vara så skönt. Dricka alkoholfri öl och vakna pigg och fräsch dagen efter.

Likes

Comments

Hej gänget <3 jag mår toppen. Inte hänt supermycket sedan jag skrev något sist. Förra helgen var jag ute i Falun på fredagen, mest bara mysig och pratig kväll. Sedan gick vi på Sean Kingston på lördagen, så otippad person men så kul verkligen. Mest jobbat i veckan, och den här helgen har bara varit mysig. Var hemma hos Elin i fredags och igår hos min storebror.

Veckan framöver är lite oklar, vet bara att vi ska fira halloween på fredag. Hatar halloween egentligen. Tycker typ inte det är så kul? Har nog aldrig haft en riktigt kul halloween-kväll faktiskt? Hoppas på att det blir kul i år tho, känns som det.


Likes

Comments

Likes

Comments