Header

Hej! Jag har firar jul, nyår och hängt en massa i revylokalen sedan vi hördes sist. Ett helt liv har nästan passerat, känns det som.

Firade jul hemma hos mormor och morfar nere i Mariestad, varm och vårig så som den alltid är där.

Alltså deras gran!! Så gammeldags och mysig, med flaggor som i som på Karl-Bertil Jonssons julafton. Vill liksom att den alltid ska stå där.

I mellandagarna var jag sjuk så där spenderade jag mestadelen av min tid såhär, i badkaret eller i sängen med te. Ville vara mysig och ställde ljus på toaletten, tyckte ändå det blev fint?

Sen firade jag nyår med ett helt gäng, bland annat dessa brudar! Hade så himla kul, vill göra om kvällen igen och igen.

Sedan dess har jag spenderat större delen av min tid nere på revyn, där jag sminkar. Börjar närma sig premiär nu, så det är fullt ös där nere. Superkul. Mellan varven ska jag försöka träffa lite vänner och plugga lite, sedan börjar skolan igen. Min sista termin, känns så jävla kul.

Likes

Comments

Hej! Har fullt upp hela tiden, gillar det. Jag har listat ut att jag mår skit av för mycket ledig tid. Har tagit tag i det, och försöker hålla mig sysselsatt en stor del av tiden. Mår bättre så.

Så just nu har jag flyt. Mycket kul på gång. Imorgon ska vi åka ner till Mariestad och fira jul. Tänk att det är julafton i övermorgon!! Ska käka så mycket julgodis och se på så mycket julfilmer och umgås med min familj. Ha en fin jul hörrni!

Likes

Comments

På senaste tiden har jag framför allt gått ut, druckit drinkar, åkt buss, gått väldigt mycket, umgåtts med människor pluggat och så alla andra tråkiga måsten. Allt rullar på, och jag har mycket att se fram emot. Jag har varit så otroligt uttråkad den här hösten, men det börjar äntligen lossna lite.

Likes

Comments

I våras gjorde jag och en av mina bästa vänner slut med våra pojkvänner samtidigt. Båda hade befunnit sig lite för länge i varsitt 3-årigt förhållande vi båda mådde piss i. Det var som att det klarnade för oss samtidigt, att vi inte skulle kunna leva om vi skulle fortsätta ha det så som vi hade det. Så vi hade en gemensam första utekväll som singlar och allt blev så konkret, så tydligt. Det fanns något annat där ute. Något som inte förbjöd oss. Vi förtjänade inte att bli inlåsta mer, vi förtjänade att leva. Vi förtjänade att träffa andra människor, kyssa andra människor sent på natten, och skratta på vägen hem till mig.

Hon skrev en text om det, och det är det finaste jag läst. Det påminde mig om varför allt blev som det blev. Älskar henne, och älskar perioden vi hade då. När vi var helt fria. När hela världen tillhörde oss igen. Så jag delar med mig av den här:

Minns du den där kvällen när du och jag, klockan 03:47, gick hem tillsammans genom staden under den stjärnklara himlen? Under gatulampornas sken gick vi och summerade kvällen som vi nästan tyckte hade varit den bästa utekvällen i vårat liv dittills. Du på din halvrangliga gamla cykel och jag på smått vingliga ben. Ruset i våra uppklädda kroppar berodde mer på lycka och spänning än alkholen vi hällt i oss under kvällen. Första kvällen som helt fria, du och jag. Vi kunde göra allt vi ville, ta till vara på alla impulser vi kände och sluta tänka för en stund när vi låste in oss på handikapptoaletten och fnissande berättade våra planer för nästkommande timmar. 

Efter 3 hela år låsta i samma gamla mönster med samma gamla person fanns det ingen tvekan i att vi behövde nytt. Och även om vi kanske inte egentligen var särskilt intresserade av killarna som väntade på oss i rummet intill, så gjorde nyfikenheten att de dög som måltavlor för kvällen. Starka groggar var din specialite och fastän ingen av oss tyckte det ens var lite gott tvingade vi i oss innehållet i din flaska som bestod av 70/30 Explorer vodka och Sprite. Det var ruset vi var ute efter och trots att vi var så fyllda av nyfikenhet på det nya livet att vi inte ens behövde spriten så klunkade vi i oss den.

Killarna vi hånglade med den kvällen struntade jag i. Vilka vi var med på förfest struntade jag i. Vilka som gav oss komplimanger struntade jag i. Vilka som vann beerpong-tävlingen struntade jag i. Och vilka som sas hata oss på festen och var otrevliga mot oss struntade jag i. Det viktiga var den där promenaden och summeringen av kvällen jag visste att vi skulle ha efteråt. Allt skvaller vi skulle ha att bjuda på och hur mycket vi skulle skratta åt varandras upplevelser medan vi värmde varsin fryspizza i din micro 04:13. Ingenting av vad vi gjorde under den kvällen spelade egentligen någon roll, så länge jag fick avsluta den med dig. Tillsammans, nerbäddade under varsitt täcke på dina 17 kvadratmeter studentlya.

Likes

Comments

Hej! Jag skriver nästan aldrig något här. Livet är tråkigt, uppdelat i minuter. Korta små sekvenser av stress. Snart är det över, det är bara en enorm våg som sköljer över allt och alla just nu. Sen är det slut på det, på allt plugg det vill säga. Jag känner liksom inte för att skriva här och klaga på skolan, därför skriver jag inte alls.

Ikväll ska jag äta på Pinchos med mina vänner, det ska bli så mysigt. Vi ska fira Elin som fyllt 19! Min lilla älskling. Var längesedan jag bara gick ut för att äta med mina vänner? Negativt är dock det stora problemet med att bo på två ställen, kläderna man vill ha är alltid på det andra stället.

Likes

Comments