Började skriva ett inlägg igår,  ångrade mig och raderade allt. Idag gör jag ett nytt försök. Ett försök att få till ett inlägg. Ett försök att börja uppdatera denna blogg igen. Ett försök att plugga. Ett försök att lyckas med de saker jag inte gjorde förut. Till exempel.

Jag gillar hösten. Jag gillar att börja om. Med nytt schema, nya rutiner, nya planer och ny inspiration är hösten mitt rätta nyår. 31 december är roligt att fira men tiden för förändring är nu. Du kan göra vad du vill. At least that's what they say...

Nejmen guys, tog en liten paus från datorn under nästan hela juli. Dvs. inga serier, inga bloggar, inget slösurfande. Det kändes skönt, uppfriskande. Men nu är jag tillbaka. Skolan är redan i full gång,...yeah about that... Har en ganska så jättestor fysikinlämning tills imorgon som knappt är påbörjad, så det är väl bara att sätta igång nu. Trevlig kväll på dig vettja, snart är det helg, håll ut. XOXO 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ytligt? Svar ja. Överskattat? Vet ej. Bryr jag mig? Nej. Men herre min gud vad jag längtar efter vår första dejt. Har en historia av ett antal misslyckade förhållanden med denna typ av individer. Osäker på vad det är som gör det, kanske är mina läppar helt enkelt asexuella, eller har de bara inte funnit den rätta ännu? Någon som kan ta dem på det där sättet, förföra, och få dem att känna sig sådär speciella. Väntar med spänning, redo att komma i en hejdundrandes orgasm om vi skulle klicka, annars fortsätter vi gå nakna, mina läppar och jag.

Likes

Comments

För ett antal år sedan stod jag och en kompis för middagen en sommarkväll. Det blev ungsbakad lax (en favorit hos oss båda) och en sås vi googlat upp från någon sida. Denna sås som från början var en ren chansning har blivit ett säkert kort i alla lägen, går inte att misslyckas med den! 

Så här har vi den, en apelsinhollandaise. För 4 personer behöver du:

  • ​150 g smör
  • 3 st äggulor
  • 1 st apelsin, saften från hela samt zest från halva
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • citronsaft
  • cayennepeppar och salt

Gör så här:

  1. ​Bryn smöret i en kastrull tills det blir gyllenbrunt och doftar kola. Ställ åt sidan.
  2. Blanda äggulor, apelsinsaft, apelsinzest och vinäger i en metallskål eller kastrull, ställ i sjudande vattenbad och vispa kraftigt tills blandningen tjocknar.
  3. Ta kastrullen ur vattenbadet och vispa i smöret lite i taget. Se till att få med smörets bottensats - det är där smaken sitter. Smaka av med citronsaft, cayennepeppar och salt.


Likes

Comments

Gårdagskvällen bjöd på en snabb liten återförening with the baes, en bit mat (burgare från Vigårda som för övrigt är att rekommendera), lite kladdkaka och glass i en lekpark. Den riktigt klyftiga födelsedagspresenten får inte heller glömmas! (pris till den som lyckas hitta den och syftet med den, challenge accepted?)

Likes

Comments

Trots att inget lyckats blivit publicerat har jag faktiskt inte glömt bloggen helt. Då och då har jag fångat ett ögonblick som i min tanke hade potential, potential att kunna bli något större. Kanske var det endast i stundens hetta, men här har ni iaf ett urval.

Likes

Comments

Nej mer religiöst än så blir det ej, men det jag ville ha fram var en ursäkt över min frånvaro och ett hjärtligt tack till er som ändå tittat in på denna sida. Du, som sitter bakom en skärm någonstans i världen! Tack till Dig, som klickat dig hit av nyfikenhet eller kanske misstag och tyvärr inte mötts av något nytt och spännande. Tack och förlåt! Nu ska jag göra ett försök till förbättring, Bear with me, I can do better than this!

Likes

Comments

​Gårdagens fråga: Lämna idrottsdagen för bad i tanto? Inget svårt val, galet skönt var det. Såå, ledig fredag idag. Yey!! Grattis till alla som tar studenten btw! När man ser alla glada flakåkare vill jag bara att det ska bli min tur. Men men. Dagen ska spenderas på en kompis syrras mottagning, det blir kul. 

Likes

Comments

Har aldrig haft några superrutiner gällande hudvård. Tvättar oftast av sminket men klämmer gärna finnar eller sköljer med tvål och vatten om jag inte har annat att tillgå. Aja baja, säger vissa. Jaja vad gör det, säger jag. Men sedan dessa fann sin väg in i badrumsskåpet har jag utvecklat ett beroende. En möjligen ohälsosam relation. Snudd på missbruk. Likt de på parkbänken tar en bira både morgon, middag, kväll, kör jag en ansiktsskrubb närhelst jag känner för det. Blir hög på känslan, kör en till. 

Produkterna kommer från Formula 10.0.6, inget jättefancy, men de doftar gudomligt, är inte alls dyra och resultatet så bra.

Likes

Comments

Regelbunden uppdatering? Jo jag ska jobba på det... Nejmen, the past couple of weeks have just been too much, men nu så. Sommarlovet är nästan millimeter bort och då ni, då blir det andra bullar. Rafflande. 

Idag då, förutom lite extra kärlek fick min kära mor en vegetarisk kokbok, lakan och ett doftljus. Kul kul.

Likes

Comments