Äntligen semester. Nu blir det en vecka av sånt här. Bara underbart med alla mina älskade.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Haft en underbar solig dag. Först träning med bästa José och sen en god sallad på Adams. Senare tog jag pendeln till gråbo för att träffa fina Maria. Det var längesen! Vi tog en promenad, åt glass och snackade om allt möjligt. Så glad är jag nu när jag sitter på pendeln på väg hem igen. När jag träffat fina vänner❤️
Likes

Comments

Haft en underbar vecka med mina goa vänner. Och god mat👌 Älskar att det börjar bli sommar så att man kan sitta ute och mysa.


Likes

Comments

Blev en spontan tatuering med min kära syster idag. Väldigt trevligt! Är jättenöjd😍 får bli bättre bild på den när den läkt färdigt och utan plasten.


Likes

Comments

Sitter just nu Joe Farellis med Philip som det var så längesen jag träffade. Ätit god middag och sitter just nu och pratar om allt möjligt! Kul att prata om allt som hänt sedan man sågs sist.

Likes

CommentsFick med mig en hel del fint från Emporia igår. Lite toppar, en kjol och fint smink. Alltid kul med nytt! Speciellt när det är ifrån butiker som jag bara varit i utomlands. Och så åt vi lunch på Vapiano där jag aldrig ätit förut så det var kul att testa.

Likes

Comments

Godmorgon! Solen skiner och idag ska vi ta bilen ner till Malmö för att shoppa loss på Skandinaviens största shoppingcenter. Ska bl.a. åka dit för att kolla i Hollister och Sephora. Butiker som jag bara har varit i utomlands. Så det det ska bli kul! Antagligen hänger båda småtjejer med också så vi blir alla systrar. 1timma och 20minuter tar det ungefär ner till Malmö men det ska gå bra. Vi får sätta på melodifestivalen musik så är de nog glada hela vägen ner.


Likes

Comments

Imorse åkte jag förbi Askim och hämtade upp Alice. Sen vidare mot Båstad med bra musik. Det gick riktigt bra fastän jag inte kört bil på tre månader. Det längsta jag har kört också hehe. Stannar här tills på söndag.


Likes

Comments

Sitter uppe på övervåningen på Sweet och har rast. Gjorde mig en hälsotallrik som är nytt på menyn. Riktigt gott! Det är alltså första dagen tillbaks på Sweet på över två månader. Känns jättekul. Har massa ny energi.

Likes

Comments

Haft ännu en mysig dag. Första halvan gick åt till att äta och fundera på hur mycket jag ville gå och träna men det blev aldrig något av. Är så lat just nu. Andra halvan av dagen städade jag litegrann och väntade på att min kära Vendela skulle komma hit. Vi åt god sallad, pratade massa och hade det hur bra som helst. Sorgligt att hon gick för nu ser jag henne inte på två månader! Hon drar till Singapore på söndag där hon ska vara aupair.

Likes

Comments