Header

Facetime med min bästa göteborgare ikväll, som varje kväll. Känns ju nästan som man sitter i samma rum, med samma tv-program i bakgrunden och en lush ansiktsmask. Pratar igenom helgen och inför nästa gång vi ska ses vilket blir om några veckor.
Nu ska jag snart lägga mig, kvällspass på jobbet imorgon så får en sovmorgon att ta väl vara på. Natti alla fina, hoppas er helg varit grym! De har min😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ett bokat bord klockan 20:45 för mig och Emeli ikväll. Perfekt tid för tapas och massa tjejsnack!😍

Likes

Comments

I måndags när jag var på stan med Emeli köpte jag en ny jacka och nya skor. Tycker de passar perfekt nu till hösten!🍁
Får nog användning av de redan ikväll då jag och Emeli ska ses igen och äta på Pinchos. Bloggar mer då!

Likes

Comments

Dags att börja rensa kläder. Hämtat två flyttkartonger från vinden. Tänkte börja med att lägga allt i högar så som spara - sälja - ge bort.
Måste få i ordning på allt! Och packa sommarkläderna först eftersom jag inte kommer ha användning av de på ett tag. Så taggad, lets go!😍

Likes

Comments

Alltså kompisar... Jag har fått en ny lägenhet! En 2a i Halmstad centrum. 60kvm med 2(!!!) balkonger och den är helt nyrenoverad. Vitt överallt, marmor i köket och en fransk balkong i sovrummet.
Denna är så dröm, med läget och hur den är planerad. Inflyttningen blir i slutet av november, kan även bli tidigare!
Jag kommer göra denna lägenhet sååå fin. Längtar ihjäl mig!

​Hur fin är den inte?! Visar ingen bild från vardagsrummet. Varför är bara för att ha något att visa er senare och så vill jag inte att man ska jämföra de som bor där nu, alltså deras stil med hur jag kommer ha de.
Så lite spänning i de hela!
Men gud vad jag kommer trivas. Redan imorgon ska jag börja packa lite och rensa kläder. Känns som att tiden kommer gå snabbare då haha!


Likes

Comments

Idag var de som lördag för mig då jag jobbat hela helgen och var ledig idag! Mötte upp Emeli för att ha en mysig shopping dag i stan. Vi började med en sushi/thaimat lunch innan vi började shoppa. Efter några affärer var de dags för fika, blir alltid en latte med denna pingla. Vi älskar fika haha!
Är så nöjd med de jag fick hem. Blev en jacka, skor och nya underkläder. Visar er de imorgon😍

Likes

Comments

Vilken fantastiskt bra start på denna onsdag😩

Var tvungen att ställa klockan då pappa och en flyttfirma skulle komma till min lägenhet klockan 10. Fem minuter innan de kommer går jag utanför min dörr för att låsa upp vinden, och vad händer? Jo dörren till min lägenhet slår igen och där står jag utan skor, mobil och nycklar för att kunna ta mig in igen. Alltså varför har man en dörr som låser sig själv?!

Så när flyttfirman kom var vi tvungna att be dom komma tillbaka senare under dagen vilket var så pinsamt... Som tur är hade jag pappa där som kunde köra hem mig till dom, så de är där jag sitter nu. Ganska låst utan mobil och skor, men slipper stå ute och frysa ihjäl👍🏼 Så nu får vi se när jag kan ta mig hem igen haha..

Likes

Comments

En ledig dag för mig blev lite klädrensning vilket är ett måste eftersom jag flyttar om några veckor!
Tror inte jag gjort något inlägg om de?! Ska visa er imorgon😍
Efter de köpte jag ingredienser till kanelbullar och åkte hem till föräldrarna och baka. Under jäsningen tog jag en powerwalk och köttade mina ben i alla trappor som finns vid galgberget.
Bullarna blev godkända både av mig och föräldrarna. Kul att spontan baka lite, händer allt för sällan!

Likes

Comments