Var i Kalmar i 24h för att hälsa på min vän Mathilda. Det var trevligt, även om något kort och något kallt.

Nu vankas tentavecka med för mycket energidricka/kaffe/godis/självömkan och alldeles för lite sömn/socialt liv/pauser. Hurra, nu kör vi!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag såg det redan när jag skulle lägga mig igår; att det började snöa. Kände mig besviken för jag var så taggad på vår, men vilket väder det har varit idag! Så soligt och varm, fantastiskt! Vaknade tidigt och tog en promenad i snön, skönt och uppfriskande. Det var lättande att få rensa huvudet på en av få kullar man kan finna i Lund.

Likes

Comments

En varmmacka, en kanna kaffe, berocca, vindruvor och helgfavoriten sedan 3v tillbaka; löskokta ägg!

Denna mugg hittade jag när vi hjälptes åt att städa ut muggskåpet i korren. Har självutnämnt blivit min mugg, kolla vad fin den är!

Ska hem och fira mor och far i helgen, så det gäller att äta upp saker i kylen, typ vindruvorna då.

Bara mums!

Likes

Comments

Piggade upp mig själv genom slösande av pengar. Är det något jag inte behöver här i livet så är det nagellack (men ack så roligt det är att handla). Häpnadsväckande nog så köpte jag en röd(!) tröja och inte bara en svart.

Vid 18 kom bror min förbi. Vi lagade färskpasta med äggplantsroulader fyllda med zucchini, fetaost och pesto, tomatsås och en sallad med babyspenat, tomater och champinjoner. 10/10

Kvällen fortsatte med sällskapsspel och öl tillsammans med andra i korridoren. Mycket trevlig kväll!

Likes

Comments

Drar nytta av att jag har en ful (men dock användbar) vägglampa, därmed behöver nattduksbordet inte ytterligare en lampa utan man kan ha sånt här bredvid sängen istället.

Likes

Comments