View tracker

Tenta x2 denna vecka, flytta in i korridorrummet, ta emot sängleverans, gå på jakt efter duschdraperi, tömma lägenheten, flyttstäd, och kanske till och med hinna andas?

Intensiv vecka som jag mest bara önskar kan ta slut, men jag har en säng nu iallafall.

Den väggmonterade lampan fanns i rummet. Den är rätt ful, men I guess den kan vara rätt nyttig. Sängen är helt ny från IKEA, sjukt hård när jag provlåg den i rummet. Jag fick rådet att "gå med knäna på madrassen så blir det bättre", så det vankas väl något inflyttnings get together så man kan få lite hjälp.

I övrigt är rummet fortfarande halvstökigt, och jag kan känna att jag saknar lite tavlor på väggarna, speciellt eftersom tapeten är sliten på vissa ställen. Jag skulle gissa på att det renoveras efter jag flyttar ut en dag.

Mitt badrum är inte väldigt stort, så badrumshyllan har fått en provisorisk placering i rummet, troligtvis så kommer den att åka hem till föräldrarna när möjlighet ges. Vill gärna ha det luftigt på rummet.

Badrumsmöbeln är alltså den som förvarar min alkohol för närvarande.

Och eftersom jag har en väggmonterad lampa så är kanske lampan på nattduksbordet överflödigt? Så många frågor.

Min stora klocka på skrivbordet som jag hemskt gärna hade velat ha upp på väggen gick tyvärr sönder i flytten, så den ska bara återvinnas.

Men jag hittade ett fint duschdraperi iallafall, 199kr på Åhlens, som fyndat!

Nu blir det kaffe och frukost innan jag ska iväg och skriva tenta 14-19 i endimensionell analys. Känns bra? Nej, men det är lika bra att försöka!

Likes

Comments

Har under höstterminen hyrt en lägenhet i andrahand, och fick i slutet av november äntligen ett förstahandskontrakt på ett korridorsrum.

Nu står jag lite i flyttkaoset i rummet, och städkaoset i lägenheten. Ser bland annat ut såhär:

Varit sjukt skeptisk till korridorsrum, men eftersom jag inte har något val så får jag göra det bästa av det. Är övertygad om att det kommer bli en tid att minnas, och sedan är hyran riktigt snäll mot plånboken.

Ska möta upp mina föräldrar i rummet senare idag och fixa lite med lampor, hyllor och sånt som man behöver pappas skruvdragare till.

Likes

Comments

Firade in det nya året med en mysig tjejmiddag i lilla orten Vä, som efter lite vin och några drinkar tog en helt annan vändning. Kvällen får 10/10.

Trerätters med grön ärtsopp och hembakt bröd, risotto med grillade champinjoner och paprika, och avslutningsvis cheesecake med blåbär.

Har riktigt skönt känsla över 2017, är helt övertygad om att det kommer bli ett bra år.

Nu ska jag iväg och hämta nycklarna till mitt nya boende, bra dag, bra dag.

Likes

Comments

Spenderade lördagen i Köpenhamn med julmarknader och mys med familjen. Nu är jag i riktig julstämning.

Pappa ville turista i rådhuset, och kemisten i mig blev jättenördig när jag hittade en staty på Niels Bohr. I rådhuset kan man även hitta en världsklocka, så häftig och vacker. Man hittar allt från planeternas position till veckodag och jordens lutning runt axeln (årstid).

Åt god mat, fick med mig två wienerbröd och Matildedryck hem. Life is good.

Likes

Comments

Igår så överraskades min bror på hans födelsedag. Hans sambo hade hört av sig till massor av vänner som dök upp på o'learys där de skulle kolla fotboll.

Konstaterar; bra födelsedag, trevligt umgänge, och guld till MFF.

Likes

Comments

View tracker