Har fotat och swatchat läppstiften jag köpt ifrån wish, ganska enkelt inlägg bara men kom på att jag inte hade swatchat dem.

Likes

Comments

Jag har köpt en ögonskuggspalett från wish, den kostade totalt 18kr. 9kr och 9kr frakt. Skuggorna är knappt pigmenterade. Har aldrig testat sminka mig med dem men har swatchat dem på armen. Swatcharna är uppifrån och ner. Första raden på paletten är swatchad på första bilden på armen. Hoppas ni förstår. Kram

Likes

Comments

Innan jul beställde jag squishies från Wish. Köpte ett "storpack" som innehöll massa små och en stor panda. Det paketet kostade ca 80 kr. Sen en annan stor panda och en persika som kostade 18kr styck totalt. Kvaliten på persikan var inte så bra, knappt använt den och det har lossnat på sidorna. Har även gett bort flera squishies.

Kram

Likes

Comments

Hej!

För någon vecka sedan köpte jag två Kylie liquid lipsticks från en kille på shpock. (Stod i beskrivningen att de var fake.)

Köpte i färgerna Dolce K och Candy K. Har inte någon äkta så kan inte jämföra. Men själva produkten och färgen på kartongen tycker jag inte matchar så bra gällande Candy K. Tycker att den Candy K jag fick liknar Mary Jo K som är en röd färg. Och Dolce K ser mer ut som en True Brown K enligt mig. Så det var väl de negativa med dem. Men de håller sjukt bra! Produkten torkar matt på läpparna och färgar inte av sig. Jag betalade 60kr styck. Totalt 120kr för båda två. Är annars nöjd med dem!

Men om ni kollar på den första bilden så ser ni att tänderna är "olika". Den vänstra har vita tänder och den högra har "metall"tänder. Det kanske ska vara så jag har då ingen aning. Kram!

Likes

Comments