Hej!

Tänkt nu ett tag att jag ska börja blogga igen, men har som inte haft någon inspiration till det tyvärr. Ni ser ju rubriken på inlägget. Men jag har ärligt ingen aning om vad jag ska skriva riktigt.

Jag har träffat en helt fantastisk kille, jag mår så bra! Har ingen aning om hur mycket han vill att jag skriver ut eller så därför väljer jag att hålla mig ganska kortfattad. Men jag har varit med honom i några månader nu och det känns så rätt.

Alexander är helt underbar, kunde inte önskat mig någon bättre kille!

Nu måste jag gå och lägga mig. En sak som är säker är att jag kommer somna lycklig och vakna upp lika lycklig! Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej.

Måndag 17 April 2017 var senaste gången jag skrev ett inlägg om min vardag. Jag vet inte om jag är redo att börja blogga igen.

Mellan den 17 April och den 27 Augusti som det är idag så har det hänt en del. Ganska mycket faktiskt.

Jag har börjat umgås med en vän som jag hade tappat kontakten med. Jag har blivit kär. Jag har börjat om ettan på gymnasiet.

Just nu sitter jag här i min säng, funderar på vad jag ska skriva här. Ärligt så har jag ingen aning. Finns så mycket jag vill skriva ner. Finns så mycket jag redan har skrivit ner på datorn.

Jag har ärligt ingen aning om vars jag ville komma med detta inlägg. Kanske bara berätta något. Jaja kram...

Likes

Comments

Länge sedan jag skrev ett inlägg här, känner att jag inte riktigt har inspiration eller motivation just nu. Men kan ju försöka uppdatera lite smått. Kram

Likes

Comments

Har fotat och swatchat läppstiften jag köpt ifrån wish, ganska enkelt inlägg bara men kom på att jag inte hade swatchat dem.

Likes

Comments

Instagram@julia_hallsten