Hej.

Måndag 17 April 2017 var senaste gången jag skrev ett inlägg om min vardag. Jag vet inte om jag är redo att börja blogga igen.

Mellan den 17 April och den 27 Augusti som det är idag så har det hänt en del. Ganska mycket faktiskt.

Jag har börjat umgås med en vän som jag hade tappat kontakten med. Jag har blivit kär. Jag har börjat om ettan på gymnasiet.

Just nu sitter jag här i min säng, funderar på vad jag ska skriva här. Ärligt så har jag ingen aning. Finns så mycket jag vill skriva ner. Finns så mycket jag redan har skrivit ner på datorn.

Jag har ärligt ingen aning om vars jag ville komma med detta inlägg. Kanske bara berätta något. Jaja kram...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Länge sedan jag skrev ett inlägg här, känner att jag inte riktigt har inspiration eller motivation just nu. Men kan ju försöka uppdatera lite smått. Kram

Likes

Comments

Har fotat och swatchat läppstiften jag köpt ifrån wish, ganska enkelt inlägg bara men kom på att jag inte hade swatchat dem.

Likes

Comments

Jag har köpt en ögonskuggspalett från wish, den kostade totalt 18kr. 9kr och 9kr frakt. Skuggorna är knappt pigmenterade. Har aldrig testat sminka mig med dem men har swatchat dem på armen. Swatcharna är uppifrån och ner. Första raden på paletten är swatchad på första bilden på armen. Hoppas ni förstår. Kram

Likes

Comments