Hej!

När jag beställde från Wish köpte jag även ett paket med läppennor. Många av dem ser ut att vara samma färg men det är de inte. Jag har inte testat dem så vet ej hur länge de håller. Men de är väldigt krämiga.

Locken sitter inte fast så jättebra vilket gör att det lätt faller av, men jag har kvar mina i förpackningen så det är inte så stor fara för mig. Jag är nöjd iallafall.

Läppennorna kostade 29kr inklusive frakt. Du kan köpa dem HÄR

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag laddat ner lite fler saker till sims! Klicka på bilderna så kommer ni direkt dit där man laddar ner den. Hoppas ni har en bra dag! Kram!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Madeleine - Kate McCann


Detta är en av de böckerna som nått mig känslomässigt. Boken handlar om Madeleine som försvann från ett hotellrum i Portugal. Det är en gripande bok som Madeleines mamma själv har skrivit.

Madeleine försvann 2007 och har fortfarande inte hittats, jag är fortfarande förvirrad och om jag väl börjat tänka och fundera på fallet så kan jag knappt sluta. Att de inte fått fast någon gör det hela ännu jobbigare. Det stör mig att inte veta vad som har hänt med Madeleine...

Bokens baksida:

" Fortfarande försvunnen, ännu saknad

Den tredje maj 2007 försvann Madeleine McCann från ett hotellrum på badorten Praia da Luz vid den populära portugisiska Algarvekusten.

Vad händer när den värsta sortens mardröm blir sann, när ens barn försvinner spårlöst och inte kommer tillrätta? Kate McCan berättar sin historia om vad som hände kvällen när Madeleine försvann och de förtvivlande åren efteråt. Det är en berättelse som inte lämnar någon oberörd.

I mag 2013 är det sex år sedan Madeleine McCann försvann. Men sökandet fortsätter och så länge hennes döda kropp ännu inte hittats lever hoppet om att hon ska återfinnas, någonstans, vid liv."

Detta är som sagt en otroligt bra bok, man får en annan inblick i fallet än om man bara läst något på nyheterna. Detta är också en bok jag tycker att alla borde läsa. Boken får 5/5 stjärnor av mig.

På bokus kostar boken 112 kr, jag har boken på svenska men den verkar bara finnas på engelska där. Du kan köpa boken HÄR . Boken kan finnas att låna på biblioteket eller så kan man eventuellt hitta den på återvinningen eller rödakorset.

Likes

Comments

På Wish har jag köpt en del läppstift, jag har alltid fått i färgen jag har beställt men när man har testat produkten kan färgen ha varit lite annorlunda. Personligen så är dem superfina, jag har aldrig haft något äkta m.a.c läppstift eller lime crime så jag vet inte hur de känns eller så. Men jag tycker att de jag köpt från wish liknar och är näst intill identiska med de äkta.

M.a.c läppstiftet kostade 29kr inklusive frakt.

Lime crime läppstiftet kostade 29kr inklusive frakt.

DOSE of colours läppstiftet kostade 20kr inklusive frakt.

Kan tyvärr inte hitta någon av produkterna, därför finns det inga länkar.

Jag är som sagt jättenöjd med mina köp, skulle gärna köpa flera.


Likes

Comments

Hej! Idag så laddade jag ned lite nya saker till Sims 4! Tänkte dela med mig av vad jag laddat ned om någon av er som läser kanske har sims 4 själv och eventuellt blir inspirerad av det jag laddat ner & kanske vill ladda ner samma saker som jag. Tänkt göra detta till en liten "serie" bara för att det kändes roligt! Ha en bra dag så syns vi i nästa inlägg. Kram!

Likes

Comments