View tracker

Hej!

I helgen har jag varit hemma hos min pappa i Luleå. När jag kom ditt så blev jag chockad för det stod ett jättetält på gården! Visste inte att det fanns så stora tält! På lördagen så for vi och köpte en jacka till mig på Stadium Outlett, sjukt snygg jacka! Vi for också och badade på gammelstansbadhus, det var verkligen roligt och mysigt. Efter det for vi och köpte godis och sen efter det så åkte vi hem, jag gick direkt och la mig, inte så jätteroligt. På söndagen vaknade jag vid 8 men låg kvar i sängen iprincip hela dagen. Vid 18 så tog jag bussen till boden, Marcus kom och hämtade upp mig och vi for hem till honom där han visade sitt nya rum! Han har flyttat ner i källaren till ett jättestort rum! Jag blev överraskad för det var jättefint! Mycket snyggare än vad jag trodde! Efter det så for vi på ica en sväng innan han skjutsade hem mig. Som sagt det har inte hänt så mycket denna helgen. Men det var roligt ändå, att få träffa pappa och syskonen. Kraam

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Vaknade vid 7 imorse. Klev upp väckte min lillebror och gick och åt frukost. Sen hämtade Marcus upp mig och skjutsade mig till skolan, vad jag vet och har sett så var det -3 grader ute! Usch så kallt och så fort det har gått!

På morgonen hade vi redovisning inom partier och politik. Vi skulle förklara vad ett visst parti står för och så. Kortfattat, jag hamnade i sverigedemokraterna. Men redovisningen gick bra. Efter det hade vi idrott och sen så hade jag hål timme från 11.00 till 15.15. Så jag har legat och kollat på BONES i snart fyra timmar!

Efter skolan ska jag och Marcus åka till pingstkyrkan second hand och kika lite. Alltid roligt att kolla vad dom har. Har även fått en tid till ögonmottagningen på sunderbyn, ska dit för att jag har högt tryck i mina ögon. Det kommer gå bra... hoppas jag!

Nu ska jag kliva upp ur sängen och stänga ner Netflix. Vi hörs antingen senare idag eller imorgon. Vi får se! Kraaaaam

Likes

Comments

View tracker

Hej!

I lördags så var jag på ett ställe som ligger utanför Älvsbyn. En liten plats som heter Laver även kallad "spöksstaden". Det var ett samhälle. Ett gruvsamhälle. Gruvan finns kvar, men är full med vatten. Husgrunder och pelare finns kvar. Även några få "hus". Det finns mycket information om hur det såg ut förr och var saker och ting stod. Det var roligt att få vara där. Att vara på en plats som bara glömdes bort. Vill ni veta mer om Laver så googla. Tog dock ett tag att åka dit, men det var de värt. det var lite blött att gå på vissa ställen men man torkade rätt snabbt. Om ni har tillfälle så tycker jag ni borde åka dit, det finns inte så mycket kvar. Men det är själva principen tycker jag. Att stå på samma plats och se det dom såg, men många många år senare. Att det finns kvar grunder gör det hela mer verkligt. Jag skulle kunna åka dit igen, det var sjukt kul. Vet inte om det finns så mycket bilder på google. Men ni kan alltid testa! Kraaaam

Likes

Comments

Godmorgon!

Nu är det äntligen en dag närmare fredag! Idag slutar jag 16.35. Det är sjukt jobbigt med så långa dagar. Saknar tiden då längsta dagen var till 15.30. Varför klagade jag då?

Känner verkligen inte för att kliva upp ur sängen men jag vet att jag måste. En sak jag vet är att jag borde sätta på en tvättmaskin när jag kommer hem från skolan. Min tvätthög är gigantisk och snart är garderoben helt tom. Jag måste börja lära mig att tvätta oftare!

Hoppas att det kommer bli en bra dag! Händer något roligt lär ni få reda på det senare idag eller eventuellt imorgon! Men nu måste jag kliva upp! Kraaaam!

Likes

Comments

Hej! Det var så länge sedan jag skrev här, har hänt en hel den sen jag skrev sist. Sist jag skrev så hade jag precis börjat skolan. Snart/nu har redan halva terminen gått! Känns sjukt att det går så fort! Från och med nu så siktar jag på att blogga varje dag. Vet att det inte kommer gå, men jag ska försöka! Idag har det varit skola, hade ett engelskaprov som enligt mig gick bra. Men nu är jag hemma och ligger i sängen och kollar Netflix. Det finns en serie jag är besatt av just nu och det är BONES. Jag har sett färdigt hela Dexter serien tyvärr. Funderar på att kolla om den haha. Men nu ska jag nog fortsätta kolla på BONES så hörs vi imorgon! Kraaaam


Likes

Comments