Hej!

Ett tag sen jag var aktiv här. Men nu har skolan börjat! Jag går SA16 på Björknäsgymnasiet. Har dock inte haft någon riktig lektion ännu. Men idag var vi på Kvarnängen och spelade vollyboll och brännboll. Det var sjukt stelt i klassen och väldigt grupperat. Men det blir nog bättre. Vi slutade vid halv 12 men jag gick upp till skolan för att få lite mer information om skolan och sånt. Detta var som en liten update bara. Har även skaffat en "Målarbok för vuxna" jag gillar den jättemycket. Slappnar av och bara ritar. Jätteskönt. Det mindre sköna är mina skoskav.... Jaja ha en bra dag, KRAAAAM <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Idag så for Jag, Marcus och hans pappa till stan, först bjöd hans pappa oss på mojjen och det var lika gott som vanligt! Och det var verkligen super trevligt där. Efter det skulle jag och Marcus gå och fika på Le Croissant men så gled vi in på SeeMe. Där hittade jag en jättefin jag vet inte vad jag ska kalla det, typ blus. Men jag ska till Grekland om 3 dagar så jag tänkte ha den där så man bara kan dra den över bikinin istället för att ha massor av komplicerade och tighta kläder. Den kostade 100kr då den var på rea och jag är sååå nöjd! Bilderna ger inte plagget rättvisa men i verkligheten är den fantastisk.

Nu är jag inne på min sista säsong av Dexter. Jag vill inte att det ska vara över! Men nu ska jag fortsätta kolla Dexter! Kraaaam

Likes

Comments

Hej folket!

Midsommar började med att jag packade för att jag skulle åka till Luleå. Just denhär dagen var sjukt varm och jag hade på mig träningsbyxor.

Marcus fick mig att följa med han och hans familj till hägnan. När vi kom dit så var det inte så mycket kö där. Vi satte oss ner på gräset och började fika. Det var supermysigt. Vi gick runt, tittade på kaniner och höns. Köpte varsin varmkorv som smakade vatten. Men sen så skulle pappa komma och hämta mig vid något cafe som ligger där omkring. Så jag hämtade min väska i bilen och började springa upp mot den kyrka som finns där och hittade till cafet. Där stod pappa med bilen och jag hoppade in. Och då vägrade bilen att starta. Tog några minuter innan den startade. Men vi for hem och jag träffade mina syskon, kramades och pratade lite. Sen gick jag och fixade min cykel som stått under vintern för att vi skulle cykla till gültzaudden och fira midsommar där. Tillslut hade jag tvättat av den och vi for iväg. Jag, pappa och mina syskon.

När vi kom fram så satt Anna (pappas tjej) och hennes barn och föräldrar redan där. Så vi satte oss vid dom. Jag la mig ner och ville sova. Alla barnen sprang iväg till lekparken eller gick ner till stranden. Sen så ropades alla dit och dom skulle resa midsommarstången. Det var traditionellt med musik och folkdräkter. Sen så dansades det förfullt. Smågrodorna och massor av annat, när dom rest stången och dansen var slut så fikade vi. Alla barnen gick och bada och jag låg kvar på filten. Tillslut var alla barnen frusna och gick upp från stranden. En stund efter det så skulle vi åka hem. Men påvägen så finns det en ank/and damm och vi stannade och kastade bröd och lite kex till dom. Men skrattmåsarna var där och försökte äta upp det vi kastade ut. Jaja men dom var ju typ också söta. Sen cyklade vi hem, bytte om och for iväg hem till Anna. Där skulle vi grilla och precis när det var grilldax och grillen var perfekt varm så började det 1. spöregna 2. åska. Så Anna stod och grillade och pappa stod och höll i två paraplyer ett över sigsjälv och ett över Anna och Grillen.

Efter det blev det mat. Kyckling och potatis och det var gott. Efterätt var glass och olika såser. Sen grillade vi marshmallows när det bara var lite glöd kvar på grillen och det hade slutat regna. Det var verkligen gott!

Senare kring 21/22 tiden så for vi hem och jag somnade direkt!


Det var min midsommar, hur var din? Berätta gärna!

Kraaaam


Likes

Comments

Hej!

Jag vet att det var ett tag sen jag bloggade men det är för att kommunen tog in våra datorer, tog bort datorerna från bodens kommun så att det skulle få bli våra egna. Fick tillbaks denna för någon vecka sedan.

Men jag har slutat 9an!

Gick ut med betyg i alla ämnen förutom ett F som var i Tyskan då jag valde att engagera mig i dom andra ämnena istället.

Jag är stolt att jag klarade av 9an, alla nationella, betyg, känslor, allt!

Dagen jag gick ut 9an började med att jag vaknade, sminkade mig och tog på mig det jag skulle ha. Minns inte riktigt om/vad jag åt till frukost men sen kom Marcus och hämtade mig. I bilen fick jag rosor och ett kort av Marcus och hans familj!

Såklart regnade det... men som tur var så hade Marcus med sig ett paraply i bilen. När vi kom fram till Boden Arenan var det ganska mycket bilar och vi gick upp för trappan. Först letade vi reda på min mamma och min morbror så att Marcus kunde gå och sätta sig med dom. Sen gick jag ner till min klass och alla andra 9or och väntade på att allt skulle börja. Under tiden jag satt där nere kollade jag mig omkring hela tiden för att se om jag kunde hitta pappa. Det gjorde jag inte. I flera minuter tittade jag på alla som satt och alla nya som kom in. Men helt plötsligt ser jag att han står vid dörröppningen. Jag blir så glad och kan slappna av.

Det var lite prisutdelningar, sång, dans och något litet tal. Det var supertrevligt och tillsist fick vi varsin ros och våra betyg. Sen ungefär samtidigt fick jag ett jättefint kort av pappa.

Efter det satte hela klassen sig på en utan läktarna och tog bilder. Efter det så försvann vi som bara. Alla gick iväg med sina föräldrar/kompisar/släktingar. Men efter allt så for jag hem och bytte om. Sen åkte jag med Mamma och Peter till pizzerian da vinci. Men påväg dit plockade vi upp Marion som precis tagit studenten! På pizzerian åt jag en hawaii och efter det for jag till Marcus. Sen var jag så trött så att jag somnade.

Det var hela min skolavslutningsdag!

Likes

Comments

Hej!

Nu tänkte jag bara dela med mig av lite bilder på lite grejer jag köpte igår. På Jysk köpte jag doftljus och en fotoram. Doftljusen kostade 20kr och ramen bara 10kr.

Sen på Dollarstore köpte jag ett doftljus för 20kr. Tre drickor för 40. Chokladfingrar för 10kr/st. Haribo colagodisar 2 för 10. Tuttifruttigodis 20kr. Har verkligen inget vettigare att skriva om. Så hoppas detta duger för att fylla på bloggen lite.

Likes

Comments