Header

Hade världens mysigaste dagar i Estland. Kommer helt klart åka på en spaweekend snart igen!


När vi kom med båten tillbaka till Stockholm. Så hade jag en jobbhelg framför mig. Åkte hem lämnade resväskan och vidare på jobbet.
Sen dess har jag typ jobbat varje dag.
Och försätter med det ett tag till. Passar på att ta allt som går nu innan jag flyttar till sommaren ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter att ha jobbat nästan varje dag i en månads tid, så gick jag igår av mitt dygnspass och mötte upp familjen på centralen. Sedan åkte vi till hamnen och hoppade på båten till Tallinn. Vi har en spavecka framför oss!!! Mamma fyller 60 och vi ska fira henne med massor av behandlingar och relaxande!

❤️

Likes

Comments

Kanske bästa uppfinningen?!

Pormaskklämmare!

Hahaha, suveränt verktyg som är så enkel att använda, och alla tar bort alla pormaskar. Och bästa med allt är att det går snabbt och smärtfritt.

Bästa med söndagar, ansiktsmask!

Likes

Comments

Fått hem det jag beställt från Ebay. Massa nagelfix! Penslar, verktyg och stripes.

Istället för att dra på salong och fixa naglarna, kan jag nu fixa dom hemma. De enda som fattas är en UV- lampa. Så slipper man sitta still en timme och vänta på att naglarna ska torka...


Likes

Comments

Har jobbar varje dag sen jag kom tillbaka till Sthlm. Känns riktigt bra att jag kommit in i det igen!
Ska strax åka till jobbet och jobba ett dygnpass. Ska försöka jobba så mycket som möjlig nu fram till sommaren. Men vill åka hem till helgen för att fira min fina Amina som klarade sin tenta! Hon är så fruktansvärt duktig, i sommar blir hon färdig sjuksköterska!

Blir det inte jobb hela helgen blir det en helg i Åre. Skulle vart riktigt kul och gå bananas några dagar och leva i en bubbla och tänka bort allt för en stund.
Men bästa sättet att hålla humöret uppe den här tiden på året är att klicka hem lite sommarkläder.

Likes

Comments


Efter att ha testat flera olika produkter för håret genom åren har jag nu kommit fram till vilka mina absoluta favoriter är! Hur mycket jag än testar så är det alltid dessa som jag återkommer till:Shampoo och balsam - K-pak


Hårlolja - K-pak


Värmeskydd - Kerastase


Shinespray - Sebastian ( grym att använda innan plattång/locktång, håret håller sig platt/ lockigt i dagar! Också att avsluta med den för att få glansigheten).


Volym och fyllighet - Osis (håret ser ut att vara det dubbelt så tjockt). 


Hårspray - Björn AxenLikes

Comments

Idag åkte Stina tillbaka till Östersund... Så jobbigt att vi bor så långt ifrån varandra nu. Att ha gått ifrån att vara grannar till att ha 60 mil mellan oss. 

FaceTime har blivit vår räddning! 

Men vi har haft det så mysigt dom här dagarna!! Mycket skratt och galenskaper!! 


Igår innan jobbet så åkte vi tidigt till vår tid hos Calle. Efter det hann vi bara med en kaffe innan jag var tvungen att åka iväg till jobbet.


Efter jobbet mötte jag upp en berusad stinsan 😉 Dagarna gick alldeles för fort! Saknar henne redan... Nu är det jobb som gäller hela veckan ut!

Elin överraskade oss med face mats imorse. Som hade kommit in igen i butik. Efter de har vart slutsålt i månader! Skrattfest innan jobbet

Likes

Comments

Vilken helg!
Började med att torsdagen var kaos... För på morgonen skulle jag packa ihop de sista, sen iväg och fixa naglarna. Och därefter åka och ta Arlanda express. Men när jag stod där på centralen så var alla tåg till Arlanda inställda, och jag hade inte mycket tid på mig. Så det slutade med att jag hann inte med mitt flyg och missade det! Fick sån panik sprang runt på Arlanda, och de menade på att jag var tvungen att vänta till de sista flyget som gick på kvällen, men fick tillslut fick jag komma med nästa flyg som skulle gå en timme senare.


Så när jag äntligen landade i Östersund så stod min fina Amina där och väntade på mig. Så åkte vi till Clara i Åre. Mjukstartade helgen och gick ut på bygget.


Hade bokat stuga i Åre över helgen. Med Amina, Olivia & Hanna. Och så kom Dessan och Frida upp en kväll. Vi hade en sån fruktansvärt sjukt rolig helg. Med så mycket skratt och festande, så de kommer jag kunna leva länge på haha!Så idag tar jag tåget tillbaka till Sthlm, så följer Stina med och stannar några dagar hos mig.

Likes

Comments

Slutade jobbet vid nio imorse, på vägen hem sprang jag förbi och hämtade ut mina efterlängtade paket som hade kommit! Men det blev bara hem en snabbis, packa om väskan och for vidare till Östermalm till min kusins lägenhet. För jag ska bo där själv hela helgen. Så det blir en lugn helg med jobb :)Grym rengöring för ögonfransarna, som tar bort alla sminkrester.

Likes

Comments

Idag blev det en tidig morgon trots att jag inte börjar att jobba förrän på eftermiddagen. Därför att jag skulle fixa mina fransar hos Josephine på hårbutik.


Efter två timmars blundande, är jag nu påväg hem för att packa och fixa mig innan jobb. Idag har jag mitt första dygnspass. Är så nervös! Det är alltid jobbigt innan man kommer in i alla rutiner på ett nytt jobb. Men ser fram emot det, väldigt givande och lärorikt!
Wish me luck!

Likes

Comments