tankar, bilder

Du sprang ut ur skolan, du tog studenten, du gjorde det och fy fan va du är bäst. Min Linus, jag är så himla stolt över dig. Tack för att jag fick vara en del av ditt livs bästa dag och tack för att jag får vara en del av dig.

Nu börjar ditt liv, och jag lovar att varje dag också vara en del utav det. Ingenting slår oss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

resor

Jag och mina två bästa vänner befinner oss just nu vid medelhavet, i Grekland, på Rhodos. För cirka 207 dagar sen tog vi livets bästa beslut och idag mår vi väldigt väldigt bra.

8 timmar i en solstol, fem meter från havet, bara sju stycken killar från bargatan har frågat efter solkräm och solstolskillen bjuder på fruktsallad. Färg på kroppen, sand på kroppen och snart mat i kroppen, skål.

Kram, Julia "som glömt bort att hon har en blogg"

Likes

Comments

Bättre fredag får man leta efter, bättre sällskap får man leta efter. Rosé, mat, varma kvällar och jag älskar Sverige.

Och på tal om att älska Sverige, om 11 dagar åker jag och snyggingarna på bilden till Grekland, som jag älskar ännu mer. Nu finns det inte längre något att klaga på. Vi kallar det sommar.

Likes

Comments

smink

Ibland måste man lägga pengar på helt rätt saker, så igår gjorde jag det. Jag gör vad jag mår bra av, idag mår jag jättebra av väldigt fräscha naglar. Ljusrosa, våren till ära.

Likes

Comments

vardag

Valde att spendera sovmorgonen hos Linus, bara för att det finns inget bättre sätt att börja dagen på. Lång mysfrukost, han åkte till skolan och jag pluggar kvar i sängen. Människan som gav oss sovmorgon till tolv varje onsdag förtjänar en kram.

Igår fixade jag ÄNTLIGEN mina naglar och herregud va bra det känns, jag är nu officiellt redo för sommaren. Linus och jag kollade på nått serieavsnitt och lagade kvällsmat. Som grädde på moset hann vi även med en löprunda, i kvällsvärmen, tillsammans, världsbäst. Vissa dygn tycks ha fler timmar än andra.

Godmorgon, grattis Norge!

Likes

Comments

bilder, allmänt

Tack fina bästa Ida för att du fyllt år, och ännu mer tack för att du valt att fira detta med oss. Tack för en så himla mysig kväll och tack för allt du är.

Favoritmänniskor, favoritväder, favoritmat, favoritIda.

Jag mår så himla bra.

Likes

Comments