Bättre fredag får man leta efter, bättre sällskap får man leta efter. Rosé, mat, varma kvällar och jag älskar Sverige.

Och på tal om att älska Sverige, om 11 dagar åker jag och snyggingarna på bilden till Grekland, som jag älskar ännu mer. Nu finns det inte längre något att klaga på. Vi kallar det sommar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

smink

Ibland måste man lägga pengar på helt rätt saker, så igår gjorde jag det. Jag gör vad jag mår bra av, idag mår jag jättebra av väldigt fräscha naglar. Ljusrosa, våren till ära.

Likes

Comments

vardag

Valde att spendera sovmorgonen hos Linus, bara för att det finns inget bättre sätt att börja dagen på. Lång mysfrukost, han åkte till skolan och jag pluggar kvar i sängen. Människan som gav oss sovmorgon till tolv varje onsdag förtjänar en kram.

Igår fixade jag ÄNTLIGEN mina naglar och herregud va bra det känns, jag är nu officiellt redo för sommaren. Linus och jag kollade på nått serieavsnitt och lagade kvällsmat. Som grädde på moset hann vi även med en löprunda, i kvällsvärmen, tillsammans, världsbäst. Vissa dygn tycks ha fler timmar än andra.

Godmorgon, grattis Norge!

Likes

Comments

bilder, allmänt

Tack fina bästa Ida för att du fyllt år, och ännu mer tack för att du valt att fira detta med oss. Tack för en så himla mysig kväll och tack för allt du är.

Favoritmänniskor, favoritväder, favoritmat, favoritIda.

Jag mår så himla bra.

Likes

Comments

bilder, allmänt

För i fredags firade vi min bästa bästa Emelie och det var väldigt väldigt trevligt. Tack Emelie för att du är världens finaste människa!

Sommarkänslor, bra känslor, sommarväder, bra väder, sommarmänniskor, bra människor. Jag mår så himla bra.

Likes

Comments

allmänt

Vad vore en solig dag utan ett dopp i sjön? Vi tog därför ett dopp i sjön och det var inte alls lika kul som vi föreställt oss. Kallt, men somrigt och årets första dopp nu är avklarat. Det var den 6 maj, note to my self.

Likes

Comments

vardag

Dagens idrottslektion spenderades i bowlinghallen. Bästa klassen, bästa Lassus.

Jag hatar naturkunskap, jag har själv valt kursen och det är mitt livs sämsta beslut, utan tvekan. Det är så ofantligt tråkigt, jätteofantligt tråkigt. Men idag bockade vi av ytterligare en lektion och det känns bra. Ett annat ämne jag hatar är spanska, som jag dock endast hatar på grund av att jag är helt värdelös, på grund av att det tydligen inte finns en enda bra spansklärare i hela kommunen. Ja, jag är jättebra på att överdriva, ta mig med en skopa salt. Men idag bockade vi även av en spansklektion och det känns också bra.

När detta läsår väl tar slut så har jag löst min sista ekvation, hoppat mitt sista höjdhopp, böjt mitt sista spanska verb i preteritum och för sista gången kollat på ett periodiskt system. Herregud va det känns bra. Om 41 dagar.

Likes

Comments

vardag

Ingenting slår en kvällspromenad i vårsolen, mitt i skogen, mitt i Gryteryd. Terapi för själen och oj va frisk jag känner mig.

Idag har Emelie, Clara och jag varit på vift i Ullared. Det mesta inför vår Rhodos resa om en månad (?!?!) är införskaffade och jag är nästan töntigt förtjust i att köpa billiga saker.

Resten av dagen har spenderats under solen. Hela dagens sovmorgon låg jag i en solstol, endast iklädd underkläder och pressade så gott det gick. Jag älskar att sola och herregud va jag saknat mitt pigment.

Likes

Comments

träning

Oscar och jag tog det fina vädret som ett tecken på att en golfrunda behövdes. Några golfproffs är vi inte, jag skulle kalla oss halv kassa, men oj va kul det är. För att vara halv kassa så gick det dock förvånansvärt bra och jag blev bara arg typ tre gånger.

Jag vill bara spendera varje vaken sekund utomhus, själen är bara allmänt gladare och hela Sverige har vaknat till liv.

Likes

Comments

vardag

Det är tisdag fast det är måndag, eller så är det måndag fast det är tisdag. Det spelar kanske ingen roll, för i vilket fall som helst så är det snart helg igen. Veckorna går nästan läskigt fort och om exakt en månad befinner jag mig på Rhodos. Tiden får gärna gå ytterligare lite fortare faktiskt. I skrivande stund sitter jag på altanen och värmer mig i kvällssolen och det är okej att mega längta efter sommaren. Andra maj, herregud.

Inget plugg, inga måsten och jag tror jag ska somna löjligt tidigt ikväll. Man mår. Glad vår!

Likes

Comments