vardag, bilder

En recap från senast behövdes, för livet tar så himla mycket tid och jag är så himla tacksam. Livet kom emellan, livet är underbart och ibland försöker jag fånga det på bild.

Hej, här är fredag, lördag, söndag och måndag. Puss

Fredagsfika med mitt hjärta på Ströget. Jag mådde dåligt, jag åkte hem, gjorde absolut ingeting, somnade vid nio.

Lördag och fotbollsmatch. Vi spelade oavgjort, solen sken, riktig sommarkänsla, och sjuklingen borde kanske inte spelat egentligen, men hon var bara tvungen.

Våffeldagen firades, och resten av dagen seglade ikapp med tanken och vågräta förblev vi. Lite film, lite god mat och jag mår så bra i Anderstorp.

VI SKA ÅKA VASALOPPET och det är precis lika sjukt som det låter. Första träningen på snö är gjord. Pappa, Anders, Linus och jag spenderade en tidig söndagsmorgon på Tranemos skidanläggning och herregud va har vi gett oss in på.

Måndagsmorgonen bjöd på mysfrukost och film. Det finns sämre sätt att starta en vecka på och det finns sämre människor att spendera dem med.

Hej vecka 13!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

vardag

En studiedag var precis vad jag behövde. Onsdagen blev lillelördag på riktigt och tiden togs väl hand om. Vi tjuvstartade med en mini-överraskning för Linus som blev en tisdagsdejt på Sabinas, så himla gott och så väldigt mysigt och svårare behöver det inte vara. Onsdagen började vi med pannkaksfrukost, en långpromenad i solen, bubbelbad i någon timme och ingenting samtidigt som allting. Inte en tanke på några måsten och ett helt påsklov blev ännu mer efterlängtat.

En studiedag med Linus, ja tack. En till hade inte skadat. Ingenting känns jobbigt i hans närhet, ingenting slår oss.

Likes

Comments

allmänt

Från lördagskvällen.

Tack till Ronja för du flyttat och valde att fira detta, tack till världens bästa lag för att ni är underbara. Bra helg!

Likes

Comments

vardag

Årets första fotbollsmatch spelades igår. Kallt var det, blåsigt var det, sådär gick det, men ååh var roligt det var. Som jag har saknat att spela match, helt klart bland det bästa som finns.

Kvällen avslutades hos min Linus. Jag var kall som en isbit och han hade satt på bastun. Bättre fredag får man leta efter, bättre pojkvän får man leta efter.

Likes

Comments

vardag

En dag på Linnéuniversitetet och det är nog här jag vill plugga en vacker dag faktiskt. Socionomutbildningen låter så himla intressant och jag vill börja mitt liv nu. Jag vill börja jobba nu,m. Jag vill bli klar. Julia går andra året på gymnasiet, vägens slut syns inte riktigt än, men ändå.

Jag är en tönt, jag älskar sådana här dagar. Solen skiner i Växjö.

Likes

Comments

vardag

Idag har jag varit farmors privatchaufför. Upp till Gislaved, hon till optikern, jag till skolan, hem från Gislaved, veckohandla i Smålandsstenar och ingen kan prata så mycket som min farmor. 84 år och hur häftig som helst. Hon bär på så många historier, så många händelser, så himla mycket liv. Min farmor är min förebild, utan tvekan. En ära att få köra runt på henne idag, en väldigt bra dag. Onsdag och det är sol.

Likes

Comments

mat, vardag

För en gång skull vaknade jag en hel timme innan klockan ringde. Sovmorgon till tolv står på schemat och jag vaknade utvilad redan vid åtta, helt underbart. Några kaffekoppar, yoghurt med bär och favorit granolan, en äggmacka och jag mår jättebra. Långa morgnar är underskattade och att börja dagen utan stress med kaffe, kan vara det bästa för själen.

Godmorgon! Kram

Likes

Comments

allmänt

Idag är det tisdag, den 14 mars och min morfars födelsedag.

För första gången på säkert 8 år gick jag och hälsade på morfar, på Anderstorps kyrkogård. Linus följde med, vi tände ett litet ljus och jag saknar honom så himla mycket. Man ska inte vara död på sin 75 års dag, det fanns så mycket liv kvar att leva och jag hatar cancer. Morfar du behövs här. Här.

Jag och Linus skulle ha köpt en tårta, gått upp till huset du byggt på Lindvägen, fikat med dig och mormor, firat din födelsedag med dig, för dig. Men idag tände vi istället ett ljus på din grav, med dig, för dig. Du skulle gillat Linus. Grattis Morfar, min ängel, jag älskar dig.

Likes

Comments

bilder

Vackra Gryteryd

Afterski i Schladming

På vägen mot 18 års fest

Morgonpromenad i skogen

Sommarkläder, varm asfalt och lite färg

Sol på en brygga med hjärtan

Bland regndroppar, släktingar och golfbanor

Middag á la Lagerstedts

Upptäcksfärd i Palencia

Likes

Comments