resor

Efter solsken kommer tydligen en massa snö. Dagen har än så länge bjudit på två åk, utan sikt, i nysnö och en kopp varm choklad i toppstugan lockade lite väl mycket. Öl kan man visst dricka klockan elva och livet är fortfarande underbart.

Vad är backe, vad är himmel? Jag har ingen aning. Skål!

Likes

Comments

allmänt

En bättre alla hjärtans dag får man leta efter. Sol, skidåkning, god mat, underbara människor, mer sol och jag är så väldigt lycklig.

En sen kväll, en mysig bar, en god efterrätt, ett glas vin och killen som tar hand om mitt hjärta.

Glad alla hjärtans annandag, igår var bäst, idag blir bättre, imorgon är alltid.

Likes

Comments

resor

Det är faktiskt bättre att sola ibland, skidor kan man åka när det snöar och vi har hittat hem.

Nypistat, nyvakna, lunchdejter i solen, sova i solen, skidor i solen, frusna händer, varma hjärtan, tappade skidor, ovanför världen, mitt i Alperna.

Likes

Comments

resor

Jag lever lite på moln just nu och tiden får gärna stanna precis här. På toppen av världen, under solen, i Linus famn, på ett par skidor.

Ibland är att sola bättre än att åka skidor och ibland är två öl bättre än en.

Likes

Comments

resor

Bättre plats på jorden får man leta efter, bättre sällskap får man leta efter.

Första skiddagen är avklarad, det är så otroligt vackert här och St. Anton lever verkligen upp till sitt rykte. Långa fina pister, som aldrig verkar ta slut. Det är ofantligt stort och jag har till största del ingen aning om var jag befinner mig. Solen skiner, himlen är väldigt blå och lite småröda i ansiktet är vi allt, precis som det ska vara. 10 av 10 lederhosen och jag är så himla lycklig.

Här kan man absolut va.

Likes

Comments

resor

Julia är på väg till Österrike! Lite snabbt, lite hastigt och väldigt spontant bestämde vi i förrgår (!!?) att en skidsemester kändes helt rätt.

Jag ska med Linus familj till St. Anton under sportlovet och ingen kan vara gladare än mig. Detta kan inte bli annat än underbart. Behövde en vecka hemifrån, en vecka i snön, en vecka med Linus.

Vi ses i Österrike! God fredag och ett gott nytt lov.

Likes

Comments

vardag

Friluftsdag på Isaberg och vi har åkt skidor. Vi och 2000 andra personer har åkt skidor och väldigt mycket lift. Fin snö, kalla fötter, glad vänner, lunch på högis och det är äntligen vinter på riktigt.

Bra dag, bra humör, bra känsla.

Likes

Comments

vardag

Var tog de senaste dagarna vägen? Det var väl söndag för någon timma sen, och nu säger dem att det nästan är torsdag. Julia hinner inte med längre och jag älskar det.

Igår blev det en spontanfika med Linus och en filmkväll i Anderstorp. Idag blev det en pizzadejt med världens bästa Mos och oj va saknad hon varit. Om två dagar är det sportlov och jag har i princip inget plugg alls. Jag är inte stressad, jag är omringad av världens finaste människor och det är onsdag. Tack livet, idag lever vi.

Likes

Comments