Hur hamnade Julia Hallberg i Prag? De vet man inte, men fint var det!

Likes

Comments

bilder, allmänt

Det går inte att förklara magin som finns på Ullevi när Håkan Hellström sjunger om Göteborg.

64 000 människor, är väldigt många människor och alla sjöng vi, hela tiden. Det kändes som om vi var en del av någonting större och kanske var vi också det.

Likes

Comments

En dag i Helsingborg, ett glas vin i Helsingör, en natt på Marina Plaza.

Grattis på studenten hjärtat, jag är stolt över dig!

Likes

Comments

resor

Först en dag i Marstrand och sen en natt i skogen. Surte hamnade vi i tillslut och vi vet inte heller vart de ligger. Mitt i ingenstans, ett stenkast från sjön, så himla mysigt. Jag skulle kunna vakna till den utsikten varje dag, tror jag. Tält är underskattat.

Minisemester med minifamiljen och den svenska sommaren kan också!

Likes

Comments

bilder, resor

Marstrand, Sveriges finaste plats, där vi spenderade hela gårdagen och Bohuslän borde besökas oftare.

Strålande sol, vind, doft av hav, idylliska vyer, mer vind och fantastiskt god mat. Moa, Oscar, Linus, jag och en bil. Krångligare är det inte, längre bort är det inte, och dagen blev inte alls som vi hade planerat, men ack så perfekt ändå. Tre människor av bästa slag är allt jag behöver.

Likes

Comments

vardag

Jag ska från och med nu glömma veckodagarnas mening och sluta kolla på klockan. Jag ska umgås med solen när han är hemma och detta är mitt livs sista sommarlov. Alla har semester, vi har all rätt till att fira, varje dag, och det gör vi också. Jag tror det är sommarvibbar.

En båtdag i Bolmen, Linus och mer behövs inte för tillfället.

Jag ska glömma veckodagarnas mening, i jättemånga dagar till.

Likes

Comments

vardag

Brunch med mina flickvänner idag, lunch med min pojkvän en annan dag.

Sommarlov, fast inte bara sommarlov, utan sommarlov på riktigt. Inget mer jobb, inga som helst måsten och inte ens vädergudarna kan sätta stopp för min lycka. Jag sov länge idag, en måndag.

Likes

Comments

bilder, vardag

En helg i Halmstad var precis vad jag behövde och ännu mer behövde jag en helg med mina favoritmänniskor. Veckodagarna spenderas numera på EAB och mycket mer liv utöver det orkas oftast inte riktigt med. Jag sover, jag äter, jag jobbar och dagarna rullar på nästan löjligt fort. Tyvärr då dock även helgens fina dagar.

Clara, Alva, Emelie, Ida och jag åkte ner i fredagskväll till Claras underbara farmor och farfars lilla stuga på Östra Stranden. Där hittade vi lite god mat, lite (läs mycket) kläder, lite hov1, lite Linus, lite vin, lite utekväll och en väldans massa bra människor.

Jag lever på överdosen av lyckopiller från helgen och nu är det bara fyra EAB-dagar kvar!

Likes

Comments