vardag

Ullared i all ära. Denna ganska konstiga plats, fylld med löjligt många lika konstiga människor, jag älskar det. Det finns allt där, helt sjukt.

Jag fick med mig Oscar, det är också helt sjukt. Visserligen tack vare lockbetet; mat...

Nya skal till nya mobilen, skärmskydd, popsocket, ansiktsmasker, fotmasker, hårborste och säkert något mer. Småsaker, men nödvändiga saker. ”Nödvändiga saker”.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

vardag

Det är fredag och har verkligen ännu en vecka redan gått? Nästa fredag tar vi höstlov? Det är november typ närsomhelst? Herregud.

Hej, hur är det? Med mig är det superbra, faktiskt. Jag har en splittrans ny mobil i handen, jag älskar samhällsprogrammet och i eftermiddag ska jag och tvilling nummer två till Ullared. Det är förövrigt bara 100 dagar tills vi fyller 19 år, det bör firas.

Likes

Comments

vardag

Tänk va konstigt det är att man sprider ut gymnasietiden på tre år, när vi egentligen bara behöver typ ett år.

Effektiv tid, lektionstid, vad är det ens? Idag är två av fyra lektioner inställda. Vi spenderar mer tid i kafeterian än i klassrummet. Jag dricker bara en massa kaffe. Dötid är inte rolig tid, och det är dyrt.

Började dagen med att plugga hos Linus iallafall, för ibland händer det faktiskt att även vi på samhällsprogrammet får uppgifter. Godmorgon på er, hoppas att ni har mer att göra än jag!

Likes

Comments

vardag

Onsdagen och skoldagen flög förbi som vanligt. Kriminologiuppgiften är klar, sociologi lektionen bjöd på skratt som vanligt och ytterligare några ord har fastnat på mitt gymnasiearbete. Bra känsla i magen.

Linus och jag kastade snabbt i oss en macka efter skola/jobb och for därefter raka vägen till Hestra och skidshopen. Säsongspremiär för shopen idag och vi längtar just nu lite löjligt mycket till vinterns resa och dolomiterna. Ångest för att det är en evighet till februari och att se pjäxor dämpade den ångesten för stunden.

Vi köpte glamour-middag på ICA, kastade i oss den också och nu är vi på väg mot Gislaveds sporthall, heja GVK!

Likes

Comments

allmänt

Det har gått en vecka sen sist. Jag var sjuk i fredags, det var årsfest på lördagen, i söndags kollade vi på Ask handboll, jag jobbade i måndags, igår åt vi bullar och idag har inte riktigt börjat än. Jag har konstant mått illa cirka alla dessa dagar och jag har knäppt pinsamt få bilder.

Men idag, mår jag inte illa! Idag snurrar inte jorden femtioelva extravarv och jag är glad.

Bjuder på de få bilderna jag ändå tog! Ska bli bättre, lovar.

Likes

Comments

vardag

En fika med min snygga pojkvän efter skola respektive jobb kändes helt rätt. Onsdagar är tråkiga, fika är gott och mer mys i vardagen behövs.

Linus, Lisa och jag är ensamma hemma på parkgatan, så ikväll ska vi laga det enklaste som finns, tacos, och bara ha det gött. Kanske blir det något avsnitt av How to get away with murder, kanske blir det något onyttigt, vem vet.

Kram.

Likes

Comments

allmänt

Idag tog vi vårt livs sista skolfoto och det känns jättekonstigt. I tolv år har vi gått i skolan, det är typ hela livet, det är det enda vi känner till. Man fattade inte riktigt när allt började och man har heller aldrig riktig kunna se slutet. Förens nu. Vi går sista året på gymnasiet, herrgud.

På bilden ovan syns min fantastiska klass. Vad vore gymnasiet utan dem? Att gå samhäll är och förblir mitt livs bästa beslut. Idag har vi bara 239 dagar kvar tillsammans, det känns också jättekonstigt.

TACK LOPUS FÖR VÄLDIGT SNYGGA TRÖJOR!

Likes

Comments

Från absolut ingenstans blir jag sjuk? Vaknar upp helt utan röst, samt två ton snor i hela huvudet och allt annat ni kan tänka er att en monster förkylning släpar med sig. Sängen lockade mer än skolbänken idag och hemma förblev jag.

Vila finns det dock ingenting som heter för en gymnasieelev med prestationsångest som mig, så jag har pluggat. Hela dagen. Kriminologiprovet närmar sig, den löjligt stora engelska uppsatsen blir bara mer och mer obegriplig, vi ska skriva ytterligare ett tråkigt svenska PM och jag har inte ens hunnit äta biten kladdkaka som väntar i kylen.

Sängen må vara bekvämare än skolbänken, men den är då fan inte roligare. Det är 241 dagar kvar till studenten. Andas.

Likes

Comments

mat, allmänt

Jag och min kära tvilling fyllde för cirka jättelänge sen, 18 år. Då fick vi en ospecificerad present av våra två andra sykon. Igår, tog vi tag i det, inte en dag försent.

Vi har under en veckas tid fått lite brev då och då, en packlista, ett datum, en tid och inte hade vi en aning om att vi skulle hamna i Växjö. Med tåg anlände vi och till Jakobs lägenhet kom vi. Ebba och Jakob gav oss ytterligare några brev, en inköpslista, ett nytt klockslag och tillslut hamnade vi på Restaurang Grilleriet mitt i Växjö. Så himla god mat, väldigt bra 18-årspresent och världsbra sällskap. Jag har saknat oss, tack för att ni finns.

Likes

Comments

Klockan 04.30 gick alarmet, en lördag ska inte börja så och livslusten var lägre än någonsin.

Men när klockan slog två så hade vi redan jobbat i åtta timmar och livslusten kom sakta men säkert tillbaka. Pengar behövs och sova kan man faktiskt göra en annan lördag.

Likes

Comments