allmänt

Dagens mellanmål, vaniljkvarg, hallon, granola. Kanske inte de roligaste, men mycket möjligt det godaste.

Fick nyss ett samtal från EAB, och äntligen har jag fått ett jobb där! Hela höstlovet ska alltså spenderas på en fabrik och jag är så himla glad. Äntligen! Ett extrajobb var mer än behövligt just nu.

NU måste jag lägga undan mobilen och fokusera lite, för än är de inte lov. Eller ska man kanske springa lite först?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

vardag

Helvetesveckan, vecka 43, FN-veckan, veckan innan lovet, kärt barn har många namn, jag själv har valt att kalla den helvetesveckan. Helvetesveckan har börjat och det märks. Idag skrev vi årets första matteprov och det kändes faktiskt helt okej. Men oavsett hur det gick så är det i alla fall gjort nu och jag har en mindre saker att tänka på. Dagen i övrigt har passerat rätt fort, luften gick ur en efter matteprovet som låg på första timmen och sen dess har energin varit kanske lite för låg.

Jag lyckas nog komma med den tidiga bussen hem idag, vilket innebär att jag kommer hem cirka två timmar tidigare än vanligt. Jag kanske till och med hinner se lite dagsljus, vem vet. Ikväll ska jag förhoppningsvis springa en runda, plugga lite spanska, läsa om organisationsteorier och säkert en massa andra saker som jag för tillfället glömt bort. Vi får se hur motiverad jag är när jag väl kommit hem, hehe.

Godeftermiddag på er!

Likes

Comments

smink, inspiration

Jag älskar att ta hand om mig själv. Att lägga inpackning i håret, använda tusen olika ansiktsmasker, skrubba mig, smörja in mig, fixa naglarna och så vidare. Världens bästa tidsfördriv, det är roligt, det är mysigt, jag känner mig fräsch och jag blir ju också fräsch. Kan man inte fixa insidan, så kan man alltid fixa utsidan istället.

Bruna naglar hösten till ära, spetsiga naglar för att dem kliar bäst. Är det bara en tidsfråga innan de ryker av?

Likes

Comments

vardag

Vaknade jämte min bästa vän idag. Vi drack kaffe, åt havregrynsgröt, myste och pratade. Tycker alla söndagar borde börja så här! Med ett hjärta, med kaffe.

Idag ska jag plugga religion, jobba lite med matten, ge mig ut och springa en runda och försöka hinna med att ta det lite lugnt också. Imorgon börjar helvetesveckan innan lovet och jag vet inte om jag är redo.

Godmorgon, kanske godmiddag!

Likes

Comments

allmänt

Gårdagen spenderas i Jönköping med mina änglar. Två tröjor, två bh:ar, två julklappar och lite smink fick jag med mig hem. Mycket och god mat åt vi, mina vänner är underbara och hela dagen var så himla mysig.

Dagen avslutade vi hos Clara med lite fredagsmat på en lördag, alltså tacos. Lite väl många sötsaker blev uppätna, vi slö-kollade lite på "Så mycket bättre" premiären och flummade bort tiden.

Jag behöver fler sådana här dagar. Dagar med människorna som jag älskar mest, fler dagar med er, tack för att ni står ut med mig!

Likes

Comments

allmänt

Igår var det årsfest i Burseryds IF. Alla människor, hela damlaget, hela herrlaget, alla underbara runt omkring, gemenskapen är oslagbar. Vi är alla olika, vi kommer från olika ställen och vi är av alla åldrar, men vi har BIF gemensamt och vi har varandra.

Priser delades ut, sånger sjöngs, tacktal hölls, applåder i massor kom, god mat fick vi, god dricka hade vi, vi har dansat och jag träningsvärk idag. Kvällen blev mer än lyckad och jag är tacksam för allt.

Tack Burseryds IF för i år, jag är stolt över att få vara en del av oss.

Likes

Comments

Hej på er! Hur har eran dag varit? Min har varit ganska bra faktiskt, trots kyla och ständigt höstmörker. På morgonen hade vi "uttagning" till tjejernas skollag inför skol-SM nästa vecka. Alla som dök upp kom med i laget, och hela grejen känns så oseriös. Men jag bryr mig faktisk inte, för oavsett vad så är det alltid kul att spela fotboll. Där efter hade jag spanska, veckans drygaste timme. Jag lär mig ingenting, jag förstår ingenting och det gör ingenting. På svenskan jobbar vi om världens första feminister och det är faktiskt riktigt intressant, med andra ord, lektionen flög förbi. Fisken var torr och såsen fylld med äpplen och pepparrot, jag åt matvete. Sista lektionen idag var idrott och halva klassen skulle göra de ökända 3km-testet, jag tillhörde den drabbade halvan. Trots lite sjukdom och trots min dåliga form så blev jag riktigt nöjd med min tid och nu är det överstökat.. 3km kanske inte låter så jobbigt, men du ska springa så fort du bara kan hela tiden och ditt betyg beror på det, eller typ i alla fall haha. Det är mer psykiskt jobbigt än vad det är fysiskt.

Dagens träningspass är avklarat, jag har ingenting att plugga på och imorgon är det fredag. Glad Torsdag!

Bästa SA15A, springer tillsammans, spyr i gräset tillsammans

Likes

Comments

vardag

Idag har jag inte räknat matte. Jag har upptäckt den hemska sidan av hinduism. Jag har pratat bort en engelska lektion. Jag har ätit mackor med ost. Jag har fått A på ett samhällsprov. Jag blev väldigt glad. Jag har lärt mig mer om jämställdhet. Jag har gått ännu en dag i skolan.

Nu sitter jag i sängen (bästa plugg-platsen) och skriver på religionsänlämmningen som ska vara klar till på fredag. Jag är klar med spanska översättningen, jag har läst lite i svenskboken och det känns bra. Lite mindre stress att ta i tu med imorgon. Jag har dock inte hunnit träna, vilket jag grämer mig lite över. Höstens mål är att åtminstone gå en runda varje dag, för syrets skull. Fast i och för sig, dagen är inte slut än! Vi får se om vi orkar trotsa mörkret.

Hoppas ni haft en bra tisdag!

Likes

Comments

Q/A, tags

Fem saker jag brukar säga:

- Vamos
- Ja det kan hända
- Sluta vissla
- Fan
- uuuhh (Clara och Emelie vet)


Fem saker jag brukar tänka:

- Sluta bry dig
- Ta tag i det
- Vad ska jag äta?
- Vad tycker hen om mig
- Du orkar visst träna


Fem saker jag brukar drömma om på nätterna:

- Att jag blir jagad av en lastbil runt huset
- Att min bror dör (gråter när jag vaknar)
- Om mina kusiner
- Om scenarion jag önskar hade hänt
- Allmänt vanliga saker(?)


Fem saker jag gillar:

- Du som ger mig marabou saltlakrits

- Fotboll

- Min säng
- Min klass
- Människor med rätt humor


Tre saker jag blir stressad av:

- Hur snabbt livet går
- Prestationsångesten
- Idealet


Tre saker jag borde göra:

- Ta tag i mitt liv
- Spara pengar
- Skaffa ett jobb


Tre saker jag önskar mig:

- En tatuering
- En spa dag
- En klocka


Tre saker jag ska göra till helgen:

- Kanske ha körlektion(??)
- Gå på BIF:s Årsfest!
- Träna


Tre saker jag gillar med mig själv:

- Att jag står upp för mina åsikter
- Mitt hår
- Mitt pigment
Tre saker jag gjort den senaste veckan:

- Sprungit/pw totalt cirka 30 km
- Gråtit
- Kört bil


Tre saker jag ser framemot:

- Körkort
- Julafton
- 25 juni


Tre saker jag inte gillar:

- Matkoma
- oklara människor
- Naturkunskap 2b


Tre saker jag blir lugn av:

- Låten Sing med Gary Barlow
- Ett träningspass
- Smink


Fem saker jag vill:

- Lära mig ett tredje språk flytande
- Att tiden ska gå långsammare
- Flytta hemifrån
- Springa ett Marathon
- Hitta alla livets pusselbitar( Idén är tagen från @clarasandberg )

Likes

Comments

allmänt

Igår var bästa dagen på länge. Stand up showen #enskam2 var trots mina höga förväntningar ändå mycket bättre än va jag kunnat föreställa mig. Att skratta konstant i över två timmar, så kinderna värker och tårarna rinner. Att skratta tillsammans med 1000 andra, att skratta tillsammans med tre styck bästa vänner, att känna gemenskapen genom humor. Det är sånt här man ska lägga sina pengar på, det är sånt här man ska göra oftare!

Jag vill skratta.

Likes

Comments