träning

Vasaloppet närmar sig, med större steg än jag egentligen hade önskat. Men nu ligger det faktiskt snö på marken och inga ursäkter kan längre godkännas. Pappa, Rolf och jag åkte någon timme på de fina spåren i Burseryd. Det var nästan lika jobbigt som roligt och imorgon har vi träningsvärk, precis som det ska vara.

Om 79 dagar, då står vi förhoppningsvis på startlinjen. Vad har vi gett oss in på?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

vardag

Göteborg är en väldigt fin stad faktiskt. Där spenderades dagen och där spenderades mycket pengar. Linus och jag behövde helt enkelt uppdatera höstgarderoben. Jag köpte en massa saker, Linus köpte en skjorta. Lika nöjda båda två.

Jag har världens bästa och snyggaste pojkvän, tacksam för han, tacksam för denna dag. Är det i Göteborg vi ska bo?

Likes

Comments

vardag

Höstlov? Vart tog vecka 43 vägen? Är detta mitt livs sista höstlov? Ja?

Men lov är inte längre lov. Lov är bara ett finare ord för arbetsvecka, som vi använder för att förneka sanningen. Jag ska jobba, fem dagar, måndag till fredag, från sju på morgonen till fyra på eftermiddagen och lov är inte lov. För det är sannerligen dyrt att leva och studiebidraget räcker knappt en halv vinterjacka. Jag behöver lov och jag behöver pengar. Hur såg Maslows trappa ut nu igen?

Självklart har vi massa prov efter lovet, samt den akademiska uppsatsen på engelska från helvete, eller ibland även kallat, från ”läroplanen”. Länge leve vecka 44, vi tröstäter glass ikväll! Skål!

Likes

Comments

vardag

Kaffe, knäckebröd och ägg, kan mycket väl vara det bästa som finns.

En av tre möjliga lektioner idag är inställd, vilket innebär ”sovmorgon” till ETT för Julia. Vilket i sin tur innebär långfrukost, morgonpromenad och kanske lite plugg. Mitt största problem just nu är regnet. Det är helt okej att gå trean på gymnasiet ibland.

Det kanske är svårt att tro, men jag har faktiskt lektioner också, ibland. GODMORGON!

Likes

Comments

allmänt

Varför lär vi oss ingenting om datorer och dess program längre? Varför förväntas vi vara tekniska genier bara för att vi råkade växa upp med Facebook? Jag kan ingenting. Absolut ingenting och jag fortsätter att gissa. För aldrig kommer vi hysteriskt otekniska människor få lära oss, på riktigt.

Word använder jag varje dag i skolan, fattar ingenting. Använder funktioner, men förstår inte hur och ibland lever dokumentet visst ett eget liv. Det är inte kul någonstans. För fanns datorkurser på gymnasiet, för då var det inte konstigt att man inte förstod. Idag bara SKA man förstå, och inga sådana kurser hålls längre. För Facebook är svaret på allt.

Det finns visserligen en ganska stor chans att detta endast gäller mig...eller?

Likes

Comments

vardag

Frukosten är utan tvivel dagens höjdpunkt. Därefter kan det bara gå utför.

Förhoppningsvis går det inte så värst mycket utför idag. Söndag, sovmorgon, serieavsnitt och födelsedagskalas för kusin Elin. Tror det blir ganska bra, eller väldigt bra rättare sagt. En söndag helt i min smak.

GODMORGON! Hoppas din frukost var lika god som min.

Likes

Comments

vardag

Vi låtsas vara hundägare, det går sådär.

Blev utkastad från Gryteryd, likt mina föräldrar, av min bror. Det känns jättebra. För det serveras visst Indiskt på parkgatan idag, och det är just där jag hamnade. Hund finns här också, helt underbart.

Glad Lördag! Hoppas ni inte skrev högskoleprovet

Likes

Comments

vardag

Ullared i all ära. Denna ganska konstiga plats, fylld med löjligt många lika konstiga människor, jag älskar det. Det finns allt där, helt sjukt.

Jag fick med mig Oscar, det är också helt sjukt. Visserligen tack vare lockbetet; mat...

Nya skal till nya mobilen, skärmskydd, popsocket, ansiktsmasker, fotmasker, hårborste och säkert något mer. Småsaker, men nödvändiga saker. ”Nödvändiga saker”.

Likes

Comments

vardag

Det är fredag och har verkligen ännu en vecka redan gått? Nästa fredag tar vi höstlov? Det är november typ närsomhelst? Herregud.

Hej, hur är det? Med mig är det superbra, faktiskt. Jag har en splittrans ny mobil i handen, jag älskar samhällsprogrammet och i eftermiddag ska jag och tvilling nummer två till Ullared. Det är förövrigt bara 100 dagar tills vi fyller 19 år, det bör firas.

Likes

Comments