View tracker

vardag

Oscar och jag bestämde oss för ovanlighetens skull att knyta på oss löparskorna efter skolan. En runda på 5,3 km blev det och konditionen var sjukt mycket bättre än va vi trodde! Stolt över oss, nöjd med livet!

Det bästa är ändå att springa med Oscar, han är bra att ha min bror. Älskar.

Nu har jag duschat, smort in mig i lite allt möjligt, fixat mig och jag tror kvällen kommer bli bra! Glad fredag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det är visst redan torsdag och herregud va veckorna flyger iväg. Det ä 16 dagar till julafton, 16?!?! 2016 må ha varit ett kaosartat år, men de har ta mig fan gått fort.

Jag har inte gjort något speciellt alls i veckan, allting flyter samman som på rutin och just nu är jag okej med det. Händelserna är inte så värst roliga, men personerna runt omkring förgyller lite allt möjligt och det lever vi för. Idag ska jag lyssna när svägerskan sjunger, imorgon blir de roligt hos Emelie, lördagen är ännu tom och på söndag ska det spelas fotbollscup!

Glad dagen före fredag!

Bilderna få bli två stycken glada som inte har någonting alls med texten att göra.

Likes

Comments

View tracker

Jag hatar cancer. Jag hatar hatar hatar och jag kan inte förstå döden. Jag vill inte förstå döden. Du finns inte mer, fast att du borde. Du skulle varit här och livet är bara orättvist.

Jag saknar dig, vi saknar dig. Idag skulle du fyllt 52, min fina Faster, min gudmor. Grattis på födelsedagen, jag är glad att just du är min gudmor, jag är glad för allt du varit och för allt du fortfarande är. Vi ses ♡

Likes

Comments

vardag

Idag, tidigt som sjutton, stack Ove, Oscar och jag ner till Helsingborg och Väla för att shoppa lite. Julklappar skulle köpas, och julklappar blev också köpta. Hittade två till Oscar, en till mamma och en till mig själv. Tilläggas bör är att det är äckligt svårt att hitta bra julklappar till killar, och att jag därför är stolt över mina två.

Eftersom att pappa och Oscar inte är världens största shoppingfans så åkte vi hem ganska fort igen, haha. Övningskörde hela vägen hem, genom tre miljoner rondeller, på läskiga motorvägar och förbi en massa tjocka lastbilar. Var två millimeter ifrån ett nervöst sammanbrott och backspegeln var riktad fel. Men hem kom vi, och om två månader förväntas jag kunna ta körkort, heja mig.

Nu ikväll har jag och sex stycken andra tjejer sjungit julsånger i Böjeryds missionskyrka. (Böjeryd är då en förort till Gryteryd.) Väldigt mysigt, och förhoppningsvis tyckte församlingen de också!

Min söndag!

Likes

Comments

Q/A

Jag brukar ganska ofta använda eltejp till bh.

Jag vägrar radera Flappy bird från mobilen, för att det är en principsak.

Jag säger 9 av 10 gånger Ove istället för pappa, för att han heter så.

Jag gör listor inför ALLT, packning, inköp, att göra osv.

Jag har jättesvårt för att skilja på B och P när jag skriver.

Jag skriver alltid mitt namn i skrivstil, inget annat och jag vet inte varför.

Jag delar alltid mina tuggummin i två delar, för att jag är snål.

Jag hatar att ha blöta händer.

Jag är medveten om att alla meningar börjar med jag.


Likes

Comments

vardag

Började dagen med en körlektion, som gick förvånansvärt bra, ytterligare ett steg närmare frihet. Det blev en lunchdejt med Clara på Chili Thai, väldigt mysigt och lite för gott. Dagens erbjöd bara EN lektion, spanska och sen åkte vi hem igen.

Mamma och jag stack ner till Ullared nu ikväll. Inget folk, jag fick med mig de jag behövde och så blev de lite kvalitetstid med min kära mor. En bra kväll, en bra dag, i sin enkelhet.

Likes

Comments

vardag

Tisdag, 29 november, kyla, trettiotvå dagar kvar av året, mörker, mer kyla och det är helt okej. Idag har jag inte räknat matte, jag har haft religionsredovisning, jag har nästan somnat på ledarskapen och jag har flummat bort en samhällskunskaplektion. TRÖTT är ett ord jag haft tatuerat i pannan hela dagen och de är också helt okej.

Gårdagen spenderade jag i Anderstorp, av alla världens platser. Lite hos mormor, lite hos en vän, lite hos en annan vän. Så mysigt, så bra och jag mår så bra. Jag behövde en måndag som den, jag behövde en morgon som denna.

Kram på er! Glad tisdag

Likes

Comments

allmänt

Det blev visst en tur till Jönköping idag. En kompis till Emelie skulle med nått tåg, Ebba skulle köra och jag hängde med som sällskap. Mycket prat, hög musik, skriksång, mysfika och bra människor.

Det är visst första advent idag också! Nu äntligen är de jul på riktigt, och vi har redan haft uppe julpyntet i två veckor. Ingen snö, knappt kallt och de är helt okej.

Måndag imorgon, hur känns de?

Likes

Comments

tankar, vardag

Är det vardag? Är det helg? Jag har ingen aning. Dagarna flyter samman och saknar helt någon form av struktur. Denna veckan har verkligen varit upp och ner. Sovmorgon till 14.20 en dag, vara i skolan från åtta på morgonen till nio på kvällen en annan dag, ännu mer sovmorgon, slutade någon dag vid 12 och jag har aldrig varit så stressad som jag är nu.

Den absolut svåraste uppsatsen jag någonsin skrivit, eller rättare sagt håller på att skriva ska vara inne på måndag. I en hel vecka har jag tragglat med den där jäkla psykologitexten och än så länge har jag knappt fått ihop två hela sidor. Förstår ni hur jobbigt det är då? Vi ska analysera Anders Behring Breiviks Mammas psyke. Det är så sjukt himla jätteintressant och jag älskar verkligen psykologi. Men de vi fått att jobba med är ett litet utdrag från en skönlitterär bok om då Wenche Behrings liv, korta små historier med ett fåtal viktiga eller oviktiga händelser. Jag kallar det jättesvårt och ibland kallar jag det omöjligt. Finns det ens några rätt eller fel inom psykologi? Är det ens lagligt att använda en vanlig människas liv som skoluppgift?

Jag har för mycket saker att tänka på. Psykologin, inlämningar, fotbollen, min kassa hy, jobb, pengar, han, träning, tid och allt annat som man förväntas kunna hantera. Men jag kan inte hantera allt just nu, jag orkar inte just nu. Men livet väntar inte, jag MÅSTE ta tag i allt, samtidigt, helst hela tiden.

Så nu ligger jag i min säng och skriver ett blogginlägg, för jag kan inte hantera livet idag heller.

Likes

Comments

vardag

Igår; inga raster, massa lektioner, försök till plugg i biblioteket, misslyckades, fick trevligt sällskap i biblioteket, information om samhäll för 9:or, förberedelser inför kvällen, genomföra kvällen, träffa fina människor, åka hem, sova.

Idag; sovmorgon, två lektioner, fördriva tid, sjunga

Likes

Comments