Header
View tracker

okej nu är det way too long time ago...

I söndags skrev jag in mig på sjukhuset uppenbarligen för att jag har en sjukdom och var tvungen att ligga inne ett tag, eller vad säger man egentligen till folk som inte fattar? Behöver man säga något?

Det är så typiskt mig att TÄNDA TILL om folk anklagar mig eller missförstår mig. Har faktiskt upplevt hela mitt liv att jag är missförstådd av min omgivning. Tills jag träffa mitt hjärta.
Nog om det. ....Men lixsom varför ska jag alltid känna att jag behöver förklara mig / försvara mig? Från botten av mitt hjärta kommer jag aldrig bry mig om medmänniskors tankar om mig iaf; försvarade jag mig igen??

Hela veckan har jag jobbat stenhårt! Och jag som gick hem igår på min fredagskväll tidigt för att SOVA har fortfarande inte kunnat somna. Asså jag är nykter, men det är för mycket TANKAR, för mycket KÄNSLOR att man behöver känna vad man tänker och tänka över sina känslor; helt knäppt.

Klockan är nu alltså halv sex på morgonen och jag ska dra hemifrån vid tio så det är ju bara säga sisohär: SÖMNEN - du har haft hela natten på dig jag har legat lugnt och försökt somna, men du har varit helt sne.. Inte har jag kunnat somna, bara vridit och vänt mig. Så nu du, Sömnen får du inte fler chanser! Kommer nog ta ett bra jävla tag innan jag kan sova utan min man, om jag någonsin kommer kunna göra det. Esh kan ju kännas onödigt att andas vissa dagar utan han, men tur som jag har vet jag ju att det ba KEEP BREATHING cause he's mine as I was SAYIN' lixsom (läs det på östgötska?)


Jag vill passa på att önska alla en toppen Lördag och tack för att du läste mitt "skräp-klagomål-fyllda-text". Ibland undrar jag hur det står till med min svenska. Pussen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Likes

Comments

hahaha skoja... finns inget eller ingen som ersätter babis. Det ska hela jävla världen veta vad jag än säger när jag själv mår skit!!! Det ligger på mig och inte på honom. Så jag skoja hahah 😇 Men säg hej till "Blackie" 😍😍😍😍😍

Jag var orolig över mig själv i går -ska jag vara ärlig o säga. Men nu har jag vaknat, är nykter och är lugn harmonisk, sansad och hade något att gå upp sätta mig framför och prata med och göra det fint åt. Min lilla dvärg hamster jag köpte igår.

Jag är dålig på att göra saker för mig själv...Men jag kan KRIGA för dem jag älskar. När jag lever ensam äter jag aldrig t.ex, jag vill laga mat åt någon.

Med tanke på det vet jag en som blev räddad av att få något att ta hand om. All kärlek till både min egna mamma och en annan ung kvinna...
...Det finns en ung vacker kvinna "jag har på facebook" som har otroligt mycket kärlek till sitt barn, hon gör allt jag har sett det sen hon var gravid och jag har KNAPPT pratat med denna starka kvinna i verkligheten... Men jag VET och KÄNNER på mig att hon gör allt. Hon blev lämnad med "skiten" själv: jag tror att det varit hennes räddning för jag har alltid kännt att hon har stått i minst lika mycket skit som jag själv, om inte mer.

Men INGEN varelse kan bli en lika stolt som när en kvinna får lov att lita på sig själv, ta hand om något och se det växa och bli stolt över sig själv. Man vet att INGENTING kan trycka ner dig utan att du blir starkare när du får något att ta ansvar för. SJÄLVKLART har man valt att ta detta ansvar; det gör man när man bestämmer sig för att plantera ett frö i jord o se det växa - man har bestämt sig för att ta hand om blomman eller så har man inte det helhjärtat och då blir det ingen blomma...

Lika så bestämmer man sig när man skaffar barn, djur.  Och jag beundrar de som dagligen ser vad dem har och tar hand om det; kärlek, kärlek och massa mer kärlek behövs. DU KAN LEVA FATTIG PÅ GATAN MEN HAR DU KÄRLEK KAN DU UPPNÅ ALLT DU VILL UPPNÅ!!!!! Jag VET att det är så, det är min sanning som ingen kan säga emot.

Med det sagt... Jag gjorde det klokaste jag kunde göra när jag igår inte kunde sova: Jag tog inga droger jag åkte till djuraffären och blev kär i en liten varelse. Människans egoism vill ha ovilkorslös kärlek... Så vi har djur att sätta äganderätt på. Men denna lille söta fanskap (skojar) ska få så mycket kärlek - och äntligen har jag accepterat Millows bortgång.. Dem som vet, dem vet.

I dag är jag vuxen och bestämmer själv över mitt liv. I dag slipper jag bära skuld för vad andra vuxna gjorde mot mig när jag inte var vuxen att kunna ha makt att bestämma själv; idag är jag en stolt kvinna. Alla kvinnor ska va stolta, det är värre mot er tjejer: jag är allergisk mot er.

Så till alla som tycker att en misär "unge" till missbrukare (läs: tidigare missbrukare) inte ska ha djur eller barn... Om hjärtat finns på rätt plats så kommer hjärnan följa med. Allting kommer bli bra. Jag har inget val jag måste nu hålla mig lugn och lägga pengar på lille blackie (min hamster). Låter det löjligt? Slutar du vattna fröet i blommjorden kommer blomman vissna. Man gör inte så om man vill behålla blomman, eller vad det nu än är.

Tack för att du läste. Ha en underbar tisdag sunshine!! Vem du än är: kärlek till DIG för det kommer aldrig skada.

Likes

Comments

Likes

Comments