Börjar året med tre veckor i Thailand! Det ska bli så himla skönt att få fara dit igen! Nu är det bara 11 dagar kvar tills vi far så är ganska taggad för tillfället. Vi ska bo på tre olika hotell lite här och var, så vi kommer att få se en del. Nya restauranger, stränder, affärer, områden för varje gång. Jag vill ju gärna se så mycket som möjligt och inte hamna i någon rutin allt för länge. Vi far tidigt den 14 Januari från Umeå till Arlanda och spenderar de ljusa timmarna i Stockholm. Senare mot kvällen så tar vi flyget från Arlanda till Thailand. Nu sitter jag bara och gör musik listor och hittar filmer som jag ska roa mig med på flyget sen. Annars så blir det nog dötrist i 11-12 timmar.

Aaaah, är så taggad! Ska fota massor då jag tar med mig min systemkamera (Lite klumpigt men vafan).

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Klockorna hittar ni här: ROSA & RÖD

Spontan köpte en ny klocka idag. Eller spontan vet jag inte. Hade tänkt att önska mig den rosa i julklapp eller något men bestämde mig för att köpa den själv då julen är för långt bort. Jag pendlade lite mellan dessa två men bestämde mig för att den rosa var lite "sötare" än den röda. Dock så tycker jag att den röda också är supersnygg till vardags men som sagt så var den rosa mer "flickig" eller vad man nu ska säga, vilket jag gillade. 
Klockorna kostar 995 kr/st. 

Likes

Comments

​Jag gick ju som sagt på brännbollsyran typ just innan sommarlovet började. Jag vet, sent inlägg...hehe... Brännbollsyran är en festival som vi har i Umeå varje år. Det startade som en vanlig fest men utvecklades till en helt underbar festival där felar k pers samlas för att dricka, lyssna på artister och ha fantastiskt roligt. Fan vad kul det var! Det var faktiskt min första festival. Dock så var jag bara 17 under festivaldagarna så att det blev inget drickande för min del, men det blev ju ändå en fantastisk kväll för både mig och mina vänner. Jag ska självklart dra dit nästa år igen när jag äntligen fyllt 18. 

På bilderna ser ni Norlie & kkv, Afrojack och maskinen. Självklart så fanns det ännu mer underbara artister men lyckades aldrig med att ta någon bra bild haha. Men t.ex. dvbbs vad där, och dem tyckte jag nästan var bättre än Afrojack p.g.a all energi dem strålade ut mot publiken.

Man i alla fall, fantastisk kväll som jag aldrig kommer glömma!
 

Likes

Comments