Det finns så otroligt fina och bra ögonskuggor från många olika märken. De skuggor jag tycker mest om i färger är dem från Makeup Geek. Vissa av dem är så unika och vackra, och man hör jätte många personer prata om dem så de måste vara grymt bra. Jag har själv aldrig testar skuggor från Makeup Geek men vill så gärna. Här har ni några av mina favoriter.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej här har jag bara svarat på några frågor om smink. 

1. När började du sminka dig? Jag kommer inte riktigt ihåg hur gammal jag var, men jag skulle säga runt 11. Jag kommer ihåg att jag inte fick ha det i skolan så jag brukade alltid ta med mig mascara till skola och ta på det där. Sen när jag kom hem tog jag av mig det igen innan mamma kom hem så hon inte skulle märka det. Hon fick såklart reda på det senare haha. 

2, Hur lärde du dig sminka? Jag har mest lärt mig själv och genom att kolla på youtube. 

3. Favorit märke? Svår fråga, men jag skulle nog säga Nyx eller Milani.

4.Favorit ögonskuggsfärg? Jag älskar bronze färger på ögonen.

5. Vad brukar du ha för smink i skolan? På mornarna så orkar jag typ inte ta på mig smink så jag gör det väldigt enkelt. Jag brukar ha concealer, puder, mascara och eyeliner. Ibland bronzer och highlighter om jag känner för det.

6. Foundation eller bb cream? Bb cream, jag gillar när det är en lätt täckning.

7. Rött eller rosa läppstift? Rött, mörkrött. 

8. Favorit palette? Urban Decay naked basics, avänder den HELA tiden.

9. Vad är namnet på din favorit ögonskugga just nu? Grapefruit pink från Kiko.

10. Om du bara fick använda tre smink produkter för resten av ditt liv vilka tre saker skulle du då välja? En svart mascara, mörk brun kajal och en mattgörande primer med spf. 

Likes

Comments

Jag har nyligen blivit så kär i läpp produkter. Det är så roligt att testa nya färger speciellt lite mer färgglada och annorlunda. En läppfärg kan ändra en hel look och det är så roligt att experimentera. Här nedan har ni lite tips på fina och roliga färger.

Likes

Comments

Här är ett tips på en look där jag använder färger på ögonen utan att det blir ``för mycket´´. Bara en liten hint av färg, ett tips är att blanda ut dem mycket så de blir mjukare i tonen. Man behöver såklart inte använda den läpp färgen jag har här, en nude läppfärg hade varit jättefint också.

Likes

Comments

Ikväll kom en kompis hit, vi gick en runda och nu sitter vi och kollar på film. Jag har precis gjort en blåbärspaj, jag såg receptet på Ida Wargs blogg. Den var jättegod så nu sitter vi och myser i soffan och mumsar på blåbärspaj med vaniljglass. Allt veganskt såklart. Men kolla in receptet på pajen för den var verkligen jättegod. Glassen jag äter heter tofuline och den är jättegod så rekommenderar den verkligen.
Ha en trevlig kväll:)

Likes

Comments