Jag vill ha tillbaka värmen, solen, det gröna gräset och sommarkänslan. Det kändes som det knappt var någon sommar. Den gick så snabbt, det var inte lika varmt och fint som förra året heller.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och min kille letar nu egen lägenhet här i Kalmar. Vi har redan börjat införskaffa lite grejer så som tallrikar, kastruller och andra köksgrejer. Det känns roligt, spännande men även lite läskigt att flytta hemifrån. Det ska bli kul att få klara sig själv på riktigt men familjen kommer bo kvar i Kalmar så det blir inte långt hem haha. Jag hoppas dock att vi hittar något snart men det ser mörkt ut med det tyvärr..

Likes

Comments

Jag älskar min fin/fula badrock. Heter det ens badrock? Haha. Men hur som helst. Den är i mjukt material, leopardmönstrad, varm och gosig. Jag är en frusen person så den är perfekt.

Likes

Comments

Jag är så emot sexuella övergrepp. Jag fick syn via internet på en välgörenhetsorgenisation som genast fick mitt intresse. Det gjorde mig glad, glad att det finns personer som gör sig hörda och säger ifrån. Och som även stödjer andra personer så de får känna trygghet. Jag har varit med om sexuella trakasserier vilket jag nu kan prata om utan att bryta ihop helt. 

Likes

Comments

Jag sprang nattloppet för ett tag sedan. Det är bara 5 km så det är inte så långt. Men jag är lite missnöjd med min tid.. Jag sprang på ca 21 minuter. Som bäst har jag sprungit 5 km på 19 minuter.

Likes

Comments

Jo, för det första så har jag bytt klubb och lag inom innebandyn. Istället för FBC Kalmarsund U så spelar jag numera i CL98IC, igen. Jag har spelat där tidigare. Jag bytte lag eftersom min motivation inte var speciellt hög, förra säsongen kändes väldigt motig för mig. Vi var uppe i Göteborg i helgen och spelade en cup som heter Björnslaget. Det gick bättre än förväntat och jag fick även spela på en ovan possition vilket även det överträffade förväntningarna. Det har aldrig varit så kul att spela innebandy som det var i helgen. Jag har haft så himla kul och laget är hur underbart som helst. Till råga på allt lyckades jag till och med att låsa in mig själv på en toalett men det löste sig så det gick bra. hehe...

Förutom att spela innebandy jobbar jag och tränar som vanligt. Jag fått för mig att jag ska anmäla mig till Mini tri i Kalmar. Det skulle vara sjukt roligt. Jag ska lära mig crawla, ska börja cykla längre än till jobbet. Får se hur det blir när det närmar sig att anmäla sig.

Likes

Comments

Förra fredagen åkte vi upp till Stockholm för att hälsa på moster och hennes man. De bor ute på Ekerö. SÅÅÅÅÅ himla fint och mysigt område. Verkligen jättefint! Deras hus var även hur fint som helst.

På lördagen åkte vi till Grönan, det var kul. Vi vann choklad. Dock tyckte jag att vi var där för länge då jag fick extrem huvudvärk av allt buller från karusellerna..

På söndagen besökte vi Mall of Scandinavia. Det var stort, väldigt stort. Vi åkte mest dit för att kolla. Ingen av oss var på shoppinghumör.

Likes

Comments

Denna veckan skulle vara min enda lediga på hela sommaren. Men så blev det ej. Jag ska jobba två dagar denna veckan men det gör mig inte någonting. Jag tycker det är kul att gå till jobbet. Men hur som helst..

Sommaren har ju inte varit den bästa, det har inte varit så varmt och inte så fint. Man har fått ta vara på vädret och värmen när den väl har varit här. För det mesta så har det fina vädret varit när jag har jobbat.

Häromdagen åkte jag och killen till Borgholm, vi åt på någon restaurang, gick omkring i staden och senare köpte vi varsin kulglass. Jag har även hunnit med att träffa min kompis och druckit någon drink.

Likes

Comments

Nu de tre senaste veckorna har jag börjat springa längre distanser. Innan har jag hållt mig till ca 5 km. Men nu blir det över milen nästan varje gång. Kul tycker jag. Idag började även fotbollsträningen igen efter att vi har haft lite uppehåll. Med tanke på bilderna så vill jag ha tillbaka solen och värmen igen! Älskar det!

Likes

Comments