View tracker
View tracker
View tracker

Helgen har vi spenderat i Falkenberg där vi har spelat en träningscup. Vi slutade på en tredje plats. I alla matcher har vi hämtat upp efter ha legat under. Vi har kämpat som ett lag. På lördag är det dags för seriepremiär. 

Likes

Comments

​Jag insåg hur mycket styrka jag har tappat sen jag slutade skolan, jag fick mycket där igenom. Visst jag har hållit igång under sommaren men jag har ändå tappat. Så nu tog jag tag i det och började med styrkan igen. Nu ska jag bara fortsätta med det också. Konditionen är det inga problem med. 

Likes

Comments

​Nu är det redan september, löven ändrar färg och börjar falla mot marken. Sommaren har varit bra, trots att jag jobbade nästan hela sommaren så hann jag med en del. Bland annat en tur till Gotland till släkten, studenten, balen, jag har blivit hundägare, jag har klippt av 20 cm av håret. Men jag har även tränat en hel del och umgåtts med familjen. Det har varit skönt att mestadels vara hemma och inte åka runt överallt eller supa varenda helg som många andra gör. 

Likes

Comments

​Gammal bild. 

Vi behövde verkligen poäng. Igår spelade vi match mot Färjestaden och det blev en vinst. Det var nog den roligaste matchen jag spelat på länge. Det kändes som det gick riktigt bra. Vinst med 0-6 blev det. 

#södrasdamergårpåvatten 

Likes

Comments

​Bild från i somras.


​I måndags hade jag innebandyträning och det visade sig att vi skulle köra beeptest. Jag var lite förskyld så jag tänkte att det får gå som det går. Men det gick bättre än förväntat. Jag slog mitt rekord och hamnade på 11.4. Eftersom jag var förskyld så tänker jag att jag kanske kan bättre (förhoppningsvis). Men vi skulle köra det igenom om ett tag så förhoppningsvis kan jag prestera ännu bättre då. Måste säga att jag är riktigt nöjd, trots att jag har riktigt jobbiga andningsproblem så gick det riktigt bra.

Likes

Comments