Förra fredagen åkte vi upp till Stockholm för att hälsa på moster och hennes man. De bor ute på Ekerö. SÅÅÅÅÅ himla fint och mysigt område. Verkligen jättefint! Deras hus var även hur fint som helst.

På lördagen åkte vi till Grönan, det var kul. Vi vann choklad. Dock tyckte jag att vi var där för länge då jag fick extrem huvudvärk av allt buller från karusellerna..

På söndagen besökte vi Mall of Scandinavia. Det var stort, väldigt stort. Vi åkte mest dit för att kolla. Ingen av oss var på shoppinghumör.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Denna veckan skulle vara min enda lediga på hela sommaren. Men så blev det ej. Jag ska jobba två dagar denna veckan men det gör mig inte någonting. Jag tycker det är kul att gå till jobbet. Men hur som helst..

Sommaren har ju inte varit den bästa, det har inte varit så varmt och inte så fint. Man har fått ta vara på vädret och värmen när den väl har varit här. För det mesta så har det fina vädret varit när jag har jobbat.

Häromdagen åkte jag och killen till Borgholm, vi åt på någon restaurang, gick omkring i staden och senare köpte vi varsin kulglass. Jag har även hunnit med att träffa min kompis och druckit någon drink.

Likes

Comments

Nu de tre senaste veckorna har jag börjat springa längre distanser. Innan har jag hållt mig till ca 5 km. Men nu blir det över milen nästan varje gång. Kul tycker jag. Idag började även fotbollsträningen igen efter att vi har haft lite uppehåll. Med tanke på bilderna så vill jag ha tillbaka solen och värmen igen! Älskar det!

Likes

Comments

Mycket sol och värme har det varit de senaste dagarna. Det tycker jag om. Men eftersom varje jobbdag är som ett träningspass så blir det varmt och svettigt. Men det är helt ok för det är så himla kul. Jag trivs så bra!

Sture trivs också i värmen. Han har kommit på att han älskar att bada. Så det händer rätt så ofta att vi åker iväg och badar honom i havet.

För övrigt så har vi varit lite på lamrtorget och kollat/lyssnat på artister och även på tävlingen Musik direkt. Gud vilket lustigt inlägg, men men det fick bli så nu.

Likes

Comments

Jag är såå sugen på att skaffa en tatuering, något som symboliserar mig. Men det finns ett problem. Jag är rädd för nålar och smärtan.. Haha vilken mes jag är. Jag skulle vilja ha en tatuering på underarmen. Typ precis under armvecket, (armbågsvecket) jag vet inte vad det heter haha..

Likes

Comments

Ja det va´ en kväll i juni, då när sommarn e´ som bäst

Hon dansade för morfar som hon gillar allra mest.
Hennes morfar satt å nynna på en sommarmelodi
Plötsligt spratt de´ till i gubben, han blev ung och han blev fri

Han tog av sig sin kavaj
sparka av sig båda skorna.
Å så spotta´ han ut snuset
och sa min sköna får jag lov
Hon var vacker, han var stolt, rak i ryggen som en fura
Det var sommar det var glädje och de skrattade och sjöng

Na na na na na na na na na na na nana na na na na na na na na na na na na na na na na na na
La la na na na na na na na na na na na na na
La la na la la la na na na na na na na na na

Så mindes han å sa;
Ja du skulle sett din mormor, hon va´ lika grann som du
där hon dansade i gräset likadant som du gör nu
Hennes hår var blekt av solen hennes mun var smultronröd
Hon va´ ljuvlig som en lilja hennes kärlek va´ som glöd

Så jag tog av mig min kavaj
sparka av mig båda skorna.
Å så spotta´ jag ut snuset
och sa min sköna får jag lov
Hon var vacker, jag var stolt, rak i ryggen som en fura
Det var sommar det var glädje och de skrattade och sjöng

Likes

Comments

Jag hinner inte så mycket mer än att jobba och träna. När man kommer hem efter jobbet är man ofta lite små trött och små seg. Men oj vad kul det är. Man lär sig nytt hela tiden och utvecklas. För er som inte vet så är jag sommarvikarie på posten i sommar. Så det enda jag har gjort de senaste dagarna är att jobba, träna och kollat på fotboll.

Likes

Comments

Vädret har varit helt underbart några dagar nu. Soligt och varmt. Men nu när det blev midsommar så kom det typiska svenska midsommarvädret. Grått, ruskigt och regnigt. Jag vill mer än gärna ha tillbaka värmen och solen nu.

Likes

Comments

Grattis Sture. Min bästa och finaste vän fyllde hela 1 år den 22 juni. Min gosiga, busiga och galna vovve har blivit stor. Här nedan finns bilder från hans uppväxt. Den lilla plutten var mindre katten när han kom.

Likes

Comments

För att börja inlägget med något positivt istället så kan vädret nämnas. Hur underbart är det inte? 28 grader har det varit här i Kalmar!! Så himla sköööönt!.

Igår jobbade jag. Jag är på posten och jobbar. Jag älskar jobbet, det är det roligaste jag någonsin har jobbat med. Igår var det lite stressigt kan man säga. Jag skulle hämta upp några i laget efter jobbet och sedan skulle vi köra till Borgholm för att spela match med B–laget. Dock blev jag ganska sen då jag fick jobba över. Men kaoset var att min mobil dog mitt på dagen. En på jobbet hade försökt få tag på mig men sen kom det ut en som hjälpte mig lite. När vi sedan kom tillbaka till lokalen fick jag springa och plocka ur bilen. Jag hade ju inte kunnat kontakta någon i laget heller eftersom mobilen var död. Herregud vad beroende man är av den där mobilen egentligen. De trodde att något hade hänt först eftersom de inte visste. Men det löste sig. Vi kom till Borgholm i tid. Vi vann matchen med 0–3 och är därmed obesegrade i hela 7 matcher. Vi har vunnit alla.

Likes

Comments