I morgon, alltså lördag är det dags för lagfest med fotbollslaget. Till en början var jag inte alls pepp men måste säga att det har ändrats helt och nu är jag taggad för det. Det ska bli riktigt kul. Hoppas vi blir många och att det blir utgång sen, det var längesen nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag tycker inte om när någon pratar skit om en person som de inte vet något om.

Jag tycker om att ge och få komplimanger, men vem gör inte det?

Jag avskyr lök.

Jag älskar choklad.

Jag hatar verkligen mobbning.

Jag tycker om människor som vågar stå upp för andra och sig själva.

Öl är ungefär det vidrigaste jag vet.

Jag tycker om att ta kort, kort på allt möjligt.

Jag tycker inte om att förlora.

Jag älskar att vinna.

Jag tycker inte om rök, när jag går förbi någon som röker håller jag alltid andan.


Jag älskar att åka utomlands till värmen och bara ta det lugnt.

Jag tycker inte om vintern.

Min favoritmat är tacos och kinamat.

Jag tycker verkligen inte om spenat och rotmos.

Träning tycker jag om väldigt mycket.

Jag hatar egosim.

Jag tycker om att bara vara för mig själv och lyssna på musik, antingen hemma, eller när jag cyklar, går eller springer.

Jag tycker inte om orättvisor.


Likes

Comments

Hur håller man kvar vid positiva tankar? Jag är inte bra på det. Jag ser oftare det negativa än det positiva. Jag kan gå runt i flera dagar och hänga upp mig på saker, irritera mig och inte släppa det. Jag borde egentligen släppa det och gå vidare utan de tunga och jobbiga tankarna. Det kan handla om allt möjligt, det behöver inte ens vara viktigt. Men det känns ändå som det blir bättre med tiden ibland och då är det bara att försöka glömma det. Sen så alla negativa tankar kanske man inte ska glömma, om det är misstag man har gjort så borde man bara lära sig av det och sen gå vidare. Svammel, svammel och bara mer svammel.. Tankar som åker omkring i huvudet på mig..

Likes

Comments

Han har växt så snabbt och han är redan 10 månader. Han var såå liten när jag hämtade honom nere i Skåne.

Likes

Comments

Igår var jag på intervju om ett jobb. Personlig assistent, då jag även kanske skulle få jobba lite på kontoret som jag förstod det. Det gick bra och jag hoppas att det löser sig. Kul att testa jobba med något nytt.

Likes

Comments

Studenten, något av det roligaste jag har varit med om. Skulle vilja spola tillbaka och göra om det. I juni är det ett år sedan. Först nu har jag kanske kommit på vad jag kanske vill plugga vidare till. Jag är intresserad av idrott och träningslära.

Fysisk aktivitet, Hälsa och Friluftsliv - Idrottsvetenskapligt program

Detta program är jag intresserad av. Men det finns även ett om ungdomar och missbruk. Det idrottsvetenskapliga programmet är här i Kalmar och det känns som det skulle passa mig. Jag ska fundera ett tag till och söka i nästa omgång då man söker. Jag tycker det är så svårt att veta vad man vill göra i framtiden.

Men måste bara säga att vårt flak var det bästa! 👍 Synd att hela texten inte syns. På sidan ni ser står det "JÄTTEHYBRIS & INDRAGET CSN TROTS DET ÄR VI KLASSEN MED FLEST LANDSLAGSMÄN" På de andra sidorna har vi "PGA VATTENBRISTEN SKITER VI I VARANNAN VATTEN IKVÄKLL" och "AKADEMIN– FÖR VI KOM IN MEN INTE NI" plus allas namn.

Likes

Comments

Min bror och jag satt och diskuterade ämnet. Han ansåg att det är bra att det finns skönhetsideal eftersom det finns väldigt, väldigt många som är överviktiga och behöver motivation till att gå ner till en mer hälsosam vikt. Visst det är ju sant att det inte är hälsosamt att vara överviktig. Men dessa skönhetsideal skapar även problem. Jag har känt, att jag har funderat på det utan att jag ens tänkte på det. Många vill leva upp till att ha platt mage, stora bröst och rumpa, smal midja, felfri hy och fint hår som inte sticker ut åt alla håll och kanter. Visst ser alla olika på det. Många mår dåligt tack vare dessa ideal. Det blir både psykiskt och fysiskt. Jag vet att jag själv inte tycker om mitt egna utseende så mycket, men det är något jag får leva med, för det är JAG. Egentligen har jag riktigt lockigt hår och då menar jag verkligen krulligt, jag har inte precis den mest perfekta hyn. Det sjuka är också att de som "uppfyller" kraven för skönhetsidealen är dem som är mest populära eller hur man ska uttrycka det. Jag tycker det är ett knepigt ämne och vet inte riktigt hur jag ska förklara vad jag tycker. För det är min åsikt. Alla tycker olika och det är säkert olika på olika ställen i världen, i landet.

Jag tycker att man inte ska tänka på hur man borde se ut pga vad alla andra tycker och tänker. Var nöjd med din kropp, det är du och ingen annan. Alla är vi olika. Du är speciell för det finns ingen annan som du. Hur hade världen sett ut om allt och alla såg likadana ut?


Herrgud vilken rörig text, allt låter kanske konstigt. Men det jag ville få fram står sammanfattat i stycket över. Visst finns det både nackdelar och fördelar, det gör det med det mesta.

Likes

Comments

Den mensvärken jag har är inte nådig. Jag kan knappt stå upp, det har till och med hänt att jag har kräkts pga smärtan, men bara nån gång. Jag tar värktabletter, har värme på magen och duschar jättevarmt. Men det här med träning funkar inte för mig, jag mår bara sämre och spykänslan blir bara starkare. Har ni några tips? Finns det något annat som hjälper?

Likes

Comments

En mysdag på Svinö. Vi fikade, gick omkring med hundarna, pappsen och lillebror fiskade. Lite kvalitetstid med familjen är mer än bra.

Likes

Comments

Ge mig sommar och sol. Bad i hav och pool. Bruna ben och tydligen vita fötter. Jag saknar värmen, jag är trött på kylan, snön och allt som inte har med vintern att göra.

Förra sommaren var hur bra som helst. Jag var på bal, tog studenten, hade ett kul sommarjobb, var på Gotland och besökte min farbror.

Kan man annat än älska sommaren? Nej, det tror jag inte är möjligt. Tänk att kunna gå runt i shorts, klänning eller kjol. Att inte behöva ha tjocka kläder och jacka. Att gå till stranden och njuta av värmen.

Likes

Comments