Vädret har varit helt underbart några dagar nu. Soligt och varmt. Men nu när det blev midsommar så kom det typiska svenska midsommarvädret. Grått, ruskigt och regnigt. Jag vill mer än gärna ha tillbaka värmen och solen nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Grattis Sture. Min bästa och finaste vän fyllde hela 1 år den 22 juni. Min gosiga, busiga och galna vovve har blivit stor. Här nedan finns bilder från hans uppväxt. Den lilla plutten var mindre katten när han kom.

Likes

Comments

För att börja inlägget med något positivt istället så kan vädret nämnas. Hur underbart är det inte? 28 grader har det varit här i Kalmar!! Så himla sköööönt!.

Igår jobbade jag. Jag är på posten och jobbar. Jag älskar jobbet, det är det roligaste jag någonsin har jobbat med. Igår var det lite stressigt kan man säga. Jag skulle hämta upp några i laget efter jobbet och sedan skulle vi köra till Borgholm för att spela match med B–laget. Dock blev jag ganska sen då jag fick jobba över. Men kaoset var att min mobil dog mitt på dagen. En på jobbet hade försökt få tag på mig men sen kom det ut en som hjälpte mig lite. När vi sedan kom tillbaka till lokalen fick jag springa och plocka ur bilen. Jag hade ju inte kunnat kontakta någon i laget heller eftersom mobilen var död. Herregud vad beroende man är av den där mobilen egentligen. De trodde att något hade hänt först eftersom de inte visste. Men det löste sig. Vi kom till Borgholm i tid. Vi vann matchen med 0–3 och är därmed obesegrade i hela 7 matcher. Vi har vunnit alla.

Likes

Comments

Grattis mina fina vänner till studenten!!!! När man stod och kollade på utspringen och flaken så ville jag bara kunna spola tillbaka tiden och uppleva allt detta igen med den bästa klassen.

Likes

Comments

Jag tog studenten 16 juni 2016. På fredag är det ett helt år sedan. Heeeerregud vad tiden går fort. Känns som det var igår jag började gymnasiet. Jag saknar faktiskt klassen lite. Ibland kändes det som dem var mina bästa vänner och ibland ville man inte se dem ens haha.. Men hur som helst, ni som inte har tagit studenten ta vara på tiden ni har tillsammans.Och när väl studenttiden kommer, NJUUUT, ha kul och ha det bäst! Varning för mycket bilder, men det skiter jag i för detta var en av dem bästa dagarna i mitt liv.

Likes

Comments

Bara för att jag råkar gå förbi betyder det inte att du får ta på mig.

Bara för att jag cyklar förbi dig på vägen hem från träningen så betyder inte det att du får jaga mig och skrika könsdiskriminerande saker.

Bara för att jag kliver ur bilen betyder det inte att du får ta på mig.

Bara för att du vill så betyder inte det att du får.


När ska man kunna känna sig trygg? Jag vill känna mig trygg oavsett vilken tid på dygnet jag är utomhus. Men jag är mer arg än rädd. Fast jag är samtidigt arg för att man måste känna rädslan över att det kan ske när som helst. Jag är arg för att jag känner mig tvingad till att behöva kolla en extra gång över axeln för att försäkra mig om att det är säkert. Man kan inte göra som man vill hela tiden. Herregud. Hur skulle samhället se ut om alla gjorde som de ville? Det skulle inte fungera. Jag förstår inte hur dem tänker? När dem bara angriper en person för dem känner för det? Men jag vägrar låta detta trycka ner mig.


Likes

Comments

De två översta bilderna tog jag idag då jag har använt Swiss Skin roller i en vecka. De två understa tog jag innan jag började med behandlingen. Det syns redan efter en vecka. Jag hoppas, hoppas att detta gör underverk!

Likes

Comments

I år är det 98:ornas tur att gå på bal och ta studenten. Balen har dem nu klarat av. När jag fick se alla bilder så kunde jag inte låta bli att kolla på bilderna från förra året då jag var på bal. MIn mammas kompis är frisör och jag har känt henne länge så hon fixade både håret och sminket.
Att se alla i klassen finklädda tillhörde inte det vanliga. Eftersom vi var en akademiklass med innebandy och fotbollsspelare så var träningskläderna som en kostym för oss. Och att få gå på balen med den personen som man tycker om mest av allt slår allt.
Ber om ursäkt för att det kommer massor av bilder nu. Men man kan inte få nog av balbilder. Man kände sig som en prinsessa på slottet.

Det här med att hitta en balklänning var inte det lättaste heller.. Man ville ju inte betala en förmögenhet heller. Men jag hittade denna som jag blev mer än nöjd med, plus att jag var den enda i klassen som hade en vit.

Likes

Comments

Min helg har bestått av fotboll och regn. I lördags stod jag och hjälpte till i souvenirshopen på Guldfågeln arena när Kalmar FF mötte Örebro. Igår, söndag åkte jag, mamma och min kille ner till Bergkvara. Mammsen och jag skulle kolla när han skulle spela med B–laget. När vi kom dit visade det sig att han skulle vara målvakt. Han är egentligen anfallare och typ den kortaste i hela laget. Men han fick hålla nollan och det blev vinst så det var ju bra. Dock regnade det massor under hela matchen..

Likes

Comments

Mitt självförtroende är inte så starkt, mycket pga hur jag egentligen ser ut. På bilderna nedan ser ni vad som gömmer sig under sminket. Acneärr/acne. Den första acnen fick jag när jag gick i lågstadiet. Sedan dess har jag haft problem med det här. Jag hatar mitt ansikte för det. Jag kan inte gå till träningen utan smink vilket är sjukt. Jag känner mg så ful.

Men för ett bra tag sedan kom det fram massor av artiklar om något som heter Skin roller. Jag började läsa om produkten och om personer som har använt den. Så för en vecka sedan bestämde jag mig för att beställa den från Swiss Clinic. Den här rollern är en rulle med nålar på som du ska rulla i ansiktet i olika riktningar. Det finns två olika längder på nålarna. 0,2 och 0,5. Enligt längdguiden på deras hemsida skulle jag ha 0,2 så det är den storleken jag har nu. Efter du har rullat i hela ansiktet så ska du smörja in det med ett serum som du får med när du skickar efter detta. Jag hoppas verkligen att det fungerar nu. Det skulle bokstavligen förändra mitt liv. Jag skulle bli mer säker i mig själv. Jag har bara gjort det här i två dagar nu. Men om detta nu fungerar kommer jag lägga upp bilder på förändringen och förbättringen som sker.

Likes

Comments