Mitt 2016 har varit både bra och mindre bra. Det har hänt lite blandade saker. Jag har bytt till Kalmar södra i fotbollen, jag har varit på bal, tagit studenten, spelat innebandy och fotboll, skaffat hund (som växer och växer hur snabbt som helst). Familjen plus min kille har varit på Gotland där vi bodde hos pappas bror. Ja det har hänt mycket mer än så. Hoppas 2017 blir ett bra år!

Likes

Comments

Helgen har vi spenderat i Falkenberg där vi har spelat en träningscup. Vi slutade på en tredje plats. I alla matcher har vi hämtat upp efter ha legat under. Vi har kämpat som ett lag. På lördag är det dags för seriepremiär. 

Likes

Comments

​Jag insåg hur mycket styrka jag har tappat sen jag slutade skolan, jag fick mycket där igenom. Visst jag har hållit igång under sommaren men jag har ändå tappat. Så nu tog jag tag i det och började med styrkan igen. Nu ska jag bara fortsätta med det också. Konditionen är det inga problem med. 

Likes

Comments

​Nu är det redan september, löven ändrar färg och börjar falla mot marken. Sommaren har varit bra, trots att jag jobbade nästan hela sommaren så hann jag med en del. Bland annat en tur till Gotland till släkten, studenten, balen, jag har blivit hundägare, jag har klippt av 20 cm av håret. Men jag har även tränat en hel del och umgåtts med familjen. Det har varit skönt att mestadels vara hemma och inte åka runt överallt eller supa varenda helg som många andra gör. 

Likes

Comments