Heej finisar!! Hittills har denna vecka(Dessa två dagar) varit oväntat bra. Igår var jag på en intervju hos en familj som jag ska sitta barnvakt för/Jag jobbar ju som barnvakt/ och det kändes så bra. De var jätte trevliga. Sen idag fick jag nyss ett samtal från Mc donald's här i Enköping, som jag tidigare varit på intervju hos. Dem ville att jag skulle komma in och jobba redan imorgon. Så det ska bli kul.

Dock slutade denna dag ganska dåligt, för jag blev tvungen att gå hem från näst sista lektionen för jag inte mådde nå bra. Och har tusentals uppgifter som jag måste sätta igång med.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur mycket saknar jag inte värmen? är så trött på Sverige vill tillbaka till Rhodos nu, nu, nu och denna gång inte ha halsfluss 97% av resan. Som tur åker jag och några från klassen till USA om en och en halv vecka. Så lite värme får jag iallafall. Sjukt taggad. Ska bli så skönt att komma bort från kalla Sverige ett tag. Även fast det bara är en vecka.

Likes

Comments

Så då var det äntligen fredag igen, planen för helgen är att stanna hemma i min säng och kurera mig inför kommande veckan. Mitt immunförsvar har helt gett upp på mig, blir aldrig frisk så febern börjar sippra in återigen. Tog iallafall mig igenom en skoldag och eftermiddagen spenderades med mina fina vänner framför American horror story. Vilket är mitt nya obsession. Så bra serie!

Likes

Comments

Heej! Äntligen ligger jag hemma i min säng igen. Bara en dag kvar till helg. Idag har varit en riktigt lång dag. Slutade kvart över fyra, men det känns ändå inte som jag fått något gjort. Kommer dock inte bli något plugg ikväll heller, för jag börjar känna mig krasslig och vädret säger åt mig att kolla på film. Så det är planen. Känns lite konstigt att sova själv inatt dock då jag och Kajsa praktiskt taget har blivit sambos. Jag har inte sovit utan henne på, jag vet inte hur många dagar.

Likes

Comments

Heej finisar! just nu sitter jag i skolan och försöker komma igång med mitt och Mollys gymnasiearbete. Tidigare idag var jag hos läkaren. Vilket ledde till att jag missade lunchen, så blev tvungen att köpa med lunch då alla andra skulle köpa sushi, vilket jag hatar. Önskar dock jag gillade det då de är så estetiskt fint.

Ikväll ska Kajsa med mig hem igen, otippat. Vi ska försöka få lite plugg gjort, ta en powerwalk och antagligen kolla lite på PH. Ska bli sjukt mysigt.

Likes

Comments

Heej finisar!! Då var det måndag igen. Har spenderat dagen ensam på mitt rum pågrund av en migrän som vägrade gå över trots min överdos av ipren.

Kvällen har å andra sidan varit mycket bättre, min själsfrände Kajsa ska sova hos mig och hon räddade dagen som vanligt. Just nu sitter vi och försöker plugga lite smått, men de lutar mot att vi sätter på en film/troligen Harry potter då det är de bästa filmerna som finns/ och bara mysa resten av kvällen som vanligt. Då plugget inte går så himla bra.

Likes

Comments