Har varit hemma hela dagen och kollat film, ätit och pluggat. Lite tråkigt att slösa bort en hel dag på det. Men men behövs göra. Idag hade vi studiedag ish, På rudbeck har vi ledigt en hel dag så att alla i skolan ska ha sina utvecklingsamtal och självklart lyckas jag få den tidigaste tiden 8:30 :))) kul? nej. Det känns så onödigt med dem också, varje år är samma procedur. Fullt seriöst säger vi exakt samma sak varje gång. Att jag ska börja planera mitt plugg, börja ta med mig materiell till lektionerna, fokusera på lektionstimmarna. Gör målen nån skillnad? nej. Kan förstå att de kan hjälpa vissa som kanske inte har riktigt koll på sin studiesituation. Inte för att jag har det så värst mycket, men känns ändå onödigt.

Har som vanligt inte tagit en ända bild idag, så få bli en gammal bild på plugg och favvis glassen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu är jag äntligen klar med att städa rummet, dock hann jag inte dammsuga hela då den dog. Men orkar inte anstränga mig mer så det får va så. hehe. Man blir så mycket mer motiverad när det är rent, tappar typ orken när allt är stökigt. Vilket det är hela tiden.

​Nu ska jag nog sätta på min serie "Riverdale" alltså den är så sjukt bra. Sen kanske ge mig ann något plugg. kram.

Likes

Comments

Aaah alltså det här med att komma ihåg att man ska blogga försvinner under helgen. hehe. Men är tillbaka. Under helgen har jag som sagt Hanna sovit hos mig, vi har inte gjort något speciellt utan det blev en film och skräpmat helg. Behövligt.

Idag ska jag försöka ta tag i mitt liv igen, ska försöka städa rummet, som ser ut som ett legit bombnedslag. sen ska jag plugga och komma iväg till gymmet. Inte jätte händelserik dag. men ändå. Nu ska vi äta frukost och kolla lite på

Nu ska vi äta frukost och kolla lite på någon film

Likes

Comments

Hur skönt med fredag? För skönt har dock inga direkt extrema planer, blir en hemma kväll med vännen och kolla på någon film, kanske gå ut och äta nått. Mysigt. Det är skönt med sånna här helger, där man bara slappar. Har tröttnat på att festa, gå ut klockan 8 på kvällen komma hem 3 på natten. Det blir inte riktig nån vila under helgen då. Man blir bara dubbelt så trött på måndagen.

Är det ok att längta bort, efter att ha varit hemma i cirkus 2 veckor. Vill tillbaka. Och för er som undrar. JA, jag har bara bilder från Gran canaria.

Likes

Comments

Nu har vi suttit i cirkus 3 h och pluggat, behövligt. Känns så skönt när man blir klar med uppgifter, gjorde idag klart min engelska och samhäll som jag jobbat med extremt jävla länge. Snart ska vi nog dra oss mot sängen och kanske sätta på någon film, jag har ju iallafall skola imorgon skillnad från Hanna som är ledig. Må bäst.

Likes

Comments

Nu har precis Hanna kommit till mig efter sin träning, så fixade ihop lite pannkakor till kvällsmat. Nu ska vi försöka plugga lite och kanske kolla på någon film. Blir en lång helg, då hennes föräldrar ska iväg så hon ska sova hos mig hela. Kanske mysigt, men vi kommer döda varandra tillslut. hehe.

Likes

Comments

ÅÅh alltså går ju i matte 2b nu, eftersom jag går i samhällsprogrammet under andra året och alltså det är så sjukt svårt. Till er som har 1b, klaga inte. För 1b´s matte kändes iallafall som det fanns en anledning varför talet blir vad det blir, men 2b är som om någon har suttit och valt vad som ska vara lika med vad, bara för att jävlas.

Som det kanske märks gick det lite sådär för mig på matteprovet, svarade på alla frågor utom 4. Hoppas iallafall att jag får godkänt iallafall. Resten av dagen har varit lugn haft några fler lektioner men inga ansträngande och har ändå varit skönt att bli av med stressen från matten. Så nu ligger jag bara och kollar på tv, utan plugg. Skönaste. Lite senare tror jag Hanna kommer över och kanske sover kvar, får se hur det blir.

Likes

Comments

Hur snyggt är inte detta? Open closet konceptet måste verkligen vara en av de finaste inredningsdetaljerna. Jag ska ju flytta till Enköping nästa månad, så har redan nu börjat planera hur jag ska inreda och jag ska helt klart göra någon sorts Open closet. Vet knappt varför det är så fint, tycker det gör rummet mer mysigt och hemtrevligt. Än om man bara har vita trämöbler uppställda i rader.

Det jag tänker mig är något liknande de översta bilderna och bilden till vänster. Alltså hänga upp någon sorts stång som man kan hänga galjar på och någon stilren hylla att lägga väskor.osv. Ska bli så kul att börja om på ett nytt rum, är så trött på mitt.

Alltså plugget till matteprovet har inte gått framåt, hur fan ska jag klara det? önska mig lycka till för jag behöver det. tro mig.

Likes

Comments

Hur gör man? Har nu suttit och försökt plugga i cirka 3 h, men som vanligt gav jag upp till slut. Det går verkligen inte, om man inte är på humör. Hur ska jag göra?

Det slutade som vanligt med att jag drömde mig iväg till värmen igen.. och målade lite. Alltså det irriterande med mig är att jag har legit typ 5 bildläxor som jag måste göra. Men istället väljer jag att måla något jag inte har någon användning för. Som sagt jag måste ha lust, för att orka. jobbigt? ja, men oftast får jag den tillbaka i tid.

Men nu måste jag ge matten ett till försök, får göra klart denna någon annan dag.

Likes

Comments

Hur lycklig är jag inte över att pro pur har kommit ut med glassar?! Jag har hela tiden ÄLSKAT deras milkshakes och puddingar och nu har dem kommit ut med flera sorters glassar. Var av denna "Chocolate dreams" var rena drömmen. Smakade väldigt mycket som chokladpuddingen, men godare efter som den är kall och smälter i munnen. Är ,sjukt taggad på att testa smaken "Lovley Lemons"

Idag är det som sagt onsdag (två dagar kvar till helg?!) och jag är hemma. På morgonen hade jag en läkartid som tog ungefär en timme. Sen bestämde jag mig faktiskt för att ta en promenad hem, vilket slutade med att jag gick förbi citygross och köpte glass, hehe nyttig. Nej men nu ska jag försöka plugga till matteprovet imorgon. Får se hur det går, hoppas på det bästa. Antar jag.

Hur fint företag är inte Njie? Tänk om alla glassar hade en sånär text när man öppnar dem.

Likes

Comments