Likes

Comments

Blev en tidig runda på stan imorses. Min fina vän Alva hjälpte mig att hitta present till L som fyller år i början av maj. Och hitta den perfekta presenten.
Sen hängde jag med Alva till Stenhammar och kolla på lokalen hon ska ha sin "fest" i när hon fyller år. Hon fyller ju faktiskt år 1dag innan mig så i slutet av april så blir det party.

Nu sitter jag men L och hans kompis på en pizzeria.
Får se vart dagen tar vägen men just nu ska jag bara dricka upp min cola och sen hem o sova☺️

Likes

Comments

Likes

Comments

Mår inte alls bättre idag men känner att jag har vart borta från skolan för länge nu. Så sitter just nu i bilen på g att ta ut Charlie och sen blir det skolan. Går bara 1-2h så det gör inte så mycket.

Sen efter blir det stallet och sen blir det garagehäng med L.

Vad ska ni hitta på idag? ☺️

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er, hur har ni det? Jag själv mår sådär, igår var det värst. Mådde så dåligt, hade hög feber och kunde knappt andas. Men idag är det lite bättre. Kunde gått till skolan men la mig så sent och var ej helt 100 imorses så bestämde att jag stanna hemma en dag till.

Ska bara ta det lugnt tills i eftermiddag då det kommer 2 och provrider mina hästar. Tror verkligen på att jag har hittat 2st bra ryttare för att ha som medryttare. Så skönt verkligen.

Men tänkte ta och käka lite frulle nu så hörs vi senare! Bye😘

Likes

Comments

Vaknade imorses och vart helt borta.. Febern har kommit tillbaka och snuvan med. Så det blev att stanna hemma från skolan idag.

Ska snart dra mig mot stallet sen garaget. Så får vi se hur mycket jag orkar idag.

Likes

Comments

Vet ej vad jag ska skriva, blev bara så tårögd när jag såg detta. Jag ska börja skänka pengar, ska du?

Likes

Comments