En bild på mitt favoritställe med min favorit häst❤

Likes

Comments

Sitter just nu på jobbet, har e 15 minuters rast.
Är helt sprallig av mig då jag vet att jag slutar om 1 timme och 30 minuter och vet om att jag ej kan ta mig till stallet efter.
Det är ju power meet här i lidköping, torsdag till lördag. Det ska tydligen komma runt 20 000 bilar så man ej ska kunna ta sig ut eller in ur stan. "Kul"

Så Bubben kommer få 3 dagars vila.

En update om livet med? Jo det rullar på, blir bättre och bättre för varje dag som går. En dag framöver så kommer jag kunna berätta för er vad det är som händer, "har hänt" men orkar inte det just nu när det fortfarande håller på. Vill lösa det först.

Men ska fortsätta jobba nu så ses vi senare? Är ju ledig nu efter jobbet så har en massa tid för bloggen nu! :D

Likes

Comments

Detta är min bästa vän. Någon jag klickade med från dag ett vi träffades.

Och nu ska vi bara ta o skiljas åt?
Vill verkligen ha kvar honom, min ögonsten. Men vad ska man göra när både jag och han vet att detta som skall komma är bäst för oss båda.
Vi får se ifall vi hittar någon som klickar med honom. Någon som kan bli hans nya bästis.
Vi får se vad tiden kommer visa...Detta är en häst jag aldrig kommer glömma❤

Likes

Comments

Det tog 2 veckor för mig att skriva annonsen. Men nu är det gjort, Bubben är till salu.

Det är mitt livs jobbigaste beslut men jag vet att hittar jag den perfekta lilla ryttaren till honom så kommer han må bäst av det. Vill verkligen ha kvar honom då han är min bästa vän men måste sluta vara egoistisk och tänka på honom med.

Idag kl 4 kommer det första familjen som ska få provrida mitt hjärta. Om exakt 2h så ska jag visa upp honom. Någonstans hoppas jag på att han visar upp sin värsta sida medan jag innerst inne hoppas att både Bubben och nya ryttaren ska imponera på varandra och klicka lika bra som han och jag gjorde.


Men en sak är säker, det hemmet som jag kommer sälja han till, ifall vi hittar rätt hem kommer jag vara så noga med att både han och ryttaren ska vara nöjda med varandra. Båda ska trivas med varandra.


Ska börja dra mig mot stallet nu och gosa lite med han innan familjen som ska provrida honom kommer. Köpte extra mycket morötter igår som jag ska ta med idag till honom.

Vi får hoppas på det bästa.

Likes

Comments

Hej på er! Sitter lite halv slö i soffan, ska snart ut o gå en sväng med min hund innan det är dax att dra till stallet. Lite nyheter för er kommer upp idag, något som har gjort att jag har vart lite off det senaste. Mitt livs jobbigaste beslut.

Ska försöka tänka bort det, och snart blir det lite enklare också när jag imorgon börjar mitt sommarjobb. Fick 2 veckor semester som slutar imorgon. Ska bli skönt att ha något att göra varje dag då!

Men det är bara att göra mitt bästa idag. Inte gråta. Och försöka se positivt på mitt beslut!

Likes

Comments

Kunde inte fått en bättre dag med mina 3 favoriter. Tack för igår!

Likes

Comments