Hej på er! Idag var det dax för slutmätning på Bubben och jag har vart så nervös länge! Men gissa vad? Jo han blev ponny! Jag kan ej bli lyckligare och nu j*vlar är det bara att komma ut på tävlingar!

1,47 blev han❤

Så nu ska vi hem, äta massa morötter och mysa för han har vart så duktig idag.

Jag kan ej vara mer stolt över honom!

Likes

Comments

Klart jag drog en sovmorgon idag med. Nämen "godmorgon" på er. Vakna för inte alls längesen så just nu sitter jag bara och försöker vakna till liv igen.

Ska snart klä på mig och dra till stallet. Hade tänkt att hoppa Bubben idag då jag är sjukt sugen på det. Sen blir det att skritta Pippi barbacka.

Sen vloggen jag filma i förrgår vägrar vilja komma ut på youtube haha men jag säger till så fort den kommer ut. Tar ju sååå lång tid.


Men ska som sagt vakna till liv nu så vi hörs senare.

Likes

Comments

Hej på er! Hur har ni det? Kom själv precis hem från stallet. Har vart där hela morgonen. Fram tills nu och har fixat och städat, longerat Pippi, ridit Bubben och hunnit få i mig något att äta.

Ska strax byta om och fixa mig inför skolan. Vi ska nog börja på ett nytt projekt idag så det ser jag fram emot!

Ni får ha en så fortsatt trevlig dag så hörs vi!😎

Likes

Comments

Vilken dag jag haft... allt har gått i ett och har knappt hunnit med något mer än flytten. Men nu står Pippi på Myråsensryttarklubb.
Har även hunnit gjort en liten vlogg/video om Pippis flytt, dock kanske inte så rolig men något som är roligt för mig att ha kvar🙊

Så den kommer komma upp imorgon troligen.

Men eftersom klockan är snart 10 så hade jag tänkt att lägga mig. Är jättetrött och har en lång dag imorgon framför mig.

Bloggen börjar komma till liv igen!

Likes

Comments

Hej på er! Vaknade runt 8-tiden idag men har inte orkat göra något. Bara legat i sängen och tagit hand om min sjuka hund... Antagligen måste hon var magsjuk eller något då hon har vart uppe hela natten och spytt. Men nu ligger hon och vilar så det är nog lugnt.

Jag hade en fundering imorses när jag ej kunde sova. Flytt-vlogg, vad säger ni om det? Pippi ska ju flytta idag till nya stallet och tänkte om ni ville hänga med? Har ju också vart sugen länge på att börja med youtube så det kan kanske bli en vanlig "stall-vlogg och en flytt-vlogg" i samma?

Kommentera vad ni tycker! :D

Likes

Comments

Sorry för dålig update idag men har haft fullt ös. Vart på praktiken till kl 4 sen var det bara hem fort som bara den och byta om för att dra ut i stallet. Charlie skulle skos och även Bubben. Så det har vart mycket fläng idag.

Men nu är Bubben nyskodd och redo för vad som kommer hända nästa vecka 😉

Ska strax ta o få i mig något att äta för sen blir det dax för sängen.

Likes

Comments

Godmorgon! Sitter just nu i bilen och är på väg till Lidköping. Första dagen på praktiken efter lovet idag. Dock har jag ju jobbat där under lovet men nu tillbaka till praktik.

Måste bara säga Cervera i Lidköping, ni är grymma🙌🏼

Likes

Comments

​Ja ni läste rätt! Pippi ska flytta. Men inte ifrån mig utan till samma stall som Bubben står i. Vi får alltså bättre tränings och tävlings möjligheter. Istället för att hon ska ridas "poröst" som hon gör nu. 

Alltså vi flyttar på torsdag. Och dom goda nyheterna slutar inte här utan i slutet av Januari - i början av februari så flyttar vi Charlie också! Alltså detta kommer bli så bra. 2017 är året jag satsar på hästarna! 


Likes

Comments