Hej på er! Hur har ni det? Det var ett tag sen nu igen men som jag skrev så kunde det bli så. Idag blir det jobb och sen stallet. Hästarna har fått haft en vila pga personliga själ. Men tänkte ta och skriva ett inlägg till er senare där jag får förklara lite så ni kanske förstår. Men nu ska bilen gå mot Lidköping.

Älskar mitt jobb så nu ska jag ta dagen och bara vara på jobbet, sen stallet.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Gick o la mig 03:30 och vakna 05:00... Har sovit lagom mycket inatt.
Men idag blir det en hemmakväll då jag både är bakis och har mycket att städa upp efter igår.

Men som sagt en hemmadag idag, kanske dra en sväng till stallet och mysa med mina hjärtan osv.

Vad är era planer för dagen?

Likes

Comments

Hej åter igen, har saknat er som fasen men har försökt hålla mig borta från bloggen ett tag nu. Har mått dåligt så ville ej komma med bad feeling hit. Men en liten update: var i stockholm hela dagen igår, köpte Ed sheeran biljetter och var inne på Mall Of Scandinavia. Kom hem ganska sent så hann ej blogga då, sen idag har det bara vart jag och Alva hela dagen.

Men nudå: det blev en helt oplanerad tjejkväll med Alva och Lina. Det fattas ju fler tjejer men somsagt det blev en spontanis.

Så blev lite tacomys och skräckfilm på det.

Något som verkligen var behövligt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon på er! Sitter just nu i bilen och är på väg till praktiken. Ni vet det är ju onsdag idag så till kl4 så är jag på Cervera i lidköping.
Men efter så har jag inga speciella planer. Blir nog en slappdag med jobb hemma.

Men nu går vi ifrån deppmodet till lite mer positivt när man ska stå i affären idag. Jag är taggad som vanligt🙆🏼

Likes

Comments

Well, hello there. Hur har ni de? Jag själv sitter med eget plugg (som ej ingår i skolan), vad har hänt med mig? haha. Nämen jag satt på lektionen förut och fick så mycket idéer och bestämde mig för att fine jag är en student på 18 år som har drömmar större än jag vet ej vad. Men varför ska det hindra mig nu?

Kommer ta ett inlägg senare där jag kommer dra upp dessa drömmar, har även fixat en egen kategori här på bloggen som heter #bossbabe" där ni kan följa mina drömmar.

Vill du nå dina drömmar så börja nu! Ingen hindrar dig!

Likes

Comments

Nu är både Bubbens och Pippis box färdiga. Så skönt att bara få gå runt o fixa här i stallet.
Men kan säga att både jag och Bubben är taggade på träningen som börjar om ca 1h. Första hoppträningen på 4-5v. Har fasen längtat och att få göra något annat än att bara vara hemma och gå runt o tänka på alla problem.

Så nu jävlar taggar vi till🙆🏼

Likes

Comments