View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Denna ponnyn är värd guld! Han har glimten i ögat och har världens power!
Med dom meningarna kan ni kanske förstå att dagens träning gick super. Han var lite stark emellanåt men med rätt hjälp så flög vi fram bara.
Haha han var nära att flyga mig ur sadeln flera gånger men jag med sämst balans lyckades sitta kvar :P

Tyvärr var inte mamma med idag så hon kunde ej ta några kort men han hoppade verkligen såå bra.

Träningen slutade med en nöjd ryttare och Häst. Kan det ens bli bättre? 😀

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Hur har ni det? Det var ett bra tag sen jag fråga er det men nu sitter jag här och gör det. Men med mig är det super, gårdagen var lite turbulens men idag är jag back in the game igen.

Jag kan såå mycket bättre!

Men idag blir det att städa hela rummet, ska senare ikväll på träning med Bubben och sen är det bara sängen som väntar.

Men ska börja med rummet så vi hörs! :*

Likes

Comments

Jag vet att jag har gjort så mycket fel. Jag vill ta tillbaka allt och få det som det var förut. Men att stå helt tom och kan inte göra något är hemskt. Men man kan inte bara sitta och vänta. Det som har hänt har hänt, nu får man bara sikta mot framtiden. Är man menade för varandra så hittar man tillbaka. Det tror jag på.
2016 har verkligen vart ett år med blandade känslor. Förlorat 2 st som betyder allt för mig. Jag vet att den ena är det mitt fel men det är ändå inte rättvist... jag vill bara gott, och det slutar såhär. Men alla kan ändras, och jag är på god väg. Jag gör detta för mig och det är jag stolt över!

Måste tacka Bella och alla som vart med i helgen som har hjälpt mig såå mycket. Tack för en helg jag behövde med mycket skratt och mys❤️ NI ÄR BÄST!!

Xoxo Julia

Likes

Comments

Jisses vad jag har längtat efter denna helg... Att komma ifrån skara/Lidköping, slippa allt drama och alla måsten. En kaosad helg med Bella är vad jag behöver.

Likes

Comments

Idag var det ju dax för minihoppningen i stallet jag flytta Bubben till. Kan säga att jag bara hade en bra känsla från det att jag hoppa upp i sadeln och till efter. Är så lycklig att jag har denna ponnyn.


Likes

Comments

Är nu tillbaka med mer power och självförtroende än innan. 2016 är snart slut och det har nog vart det värsta året. Jag kommer ihåg att jag skrev här på bloggen och sa det högt att "Detta kommer bli mitt år!" men fuck det! Har blivit av med allt!

Ni kommer inte få någon update på vad som har hänt då jag ska lägga allt bakom mig men en sak är säker!

THE BITCH IS BACK.

Likes

Comments

Kom precis hem och är helt borta nu. Dagen på praktiken var grym. Så nu har jag lagom ont i fötterna och är helt trött.

Resten av kvällen ska spenderas i sängen, imorgon blir det att sitta i bilen i 4-5h enkel resa till Stockholm för att kolla på Justin! Tänk den upplevelsen! Men ser inte fram emot den långa bilresan hem.

Så säger godnatt nu istället och hoppas ni kommer vakna lika pigg som mig i morgon😉

Likes

Comments