Likes

Comments

Godmorgon på er! Sitter just nu i bilen och är på väg till praktiken. Ni vet det är ju onsdag idag så till kl4 så är jag på Cervera i lidköping.
Men efter så har jag inga speciella planer. Blir nog en slappdag med jobb hemma.

Men nu går vi ifrån deppmodet till lite mer positivt när man ska stå i affären idag. Jag är taggad som vanligt🙆🏼

Likes

Comments

Well, hello there. Hur har ni de? Jag själv sitter med eget plugg (som ej ingår i skolan), vad har hänt med mig? haha. Nämen jag satt på lektionen förut och fick så mycket idéer och bestämde mig för att fine jag är en student på 18 år som har drömmar större än jag vet ej vad. Men varför ska det hindra mig nu?

Kommer ta ett inlägg senare där jag kommer dra upp dessa drömmar, har även fixat en egen kategori här på bloggen som heter #bossbabe" där ni kan följa mina drömmar.

Vill du nå dina drömmar så börja nu! Ingen hindrar dig!

Likes

Comments

Nu är både Bubbens och Pippis box färdiga. Så skönt att bara få gå runt o fixa här i stallet.
Men kan säga att både jag och Bubben är taggade på träningen som börjar om ca 1h. Första hoppträningen på 4-5v. Har fasen längtat och att få göra något annat än att bara vara hemma och gå runt o tänka på alla problem.

Så nu jävlar taggar vi till🙆🏼

Likes

Comments

Godmorgon på er! Måste bara säga att fyfasen för att gå upp tidigt idag. Var knappt att jag kom upp😂 men men, nu sitter jag vaken vid köksbordet med frukosten framme för att jag snart ska sätta mig i bilen o dra till skolan. Blir en lång dag idag men längtar så till träningen i eftermiddag med Bubben så denna dag kommer gå fort tror jag.

Tänkte höra av mig lite senare då jag ska käka upp och sen dra mot skara!😊

Likes

Comments

Detta med mina känslor... Fy vad jag öppnar mig för er nu men känner att jag måste. Kan ej hålla inne allt längre. Har ni hört Jockes nya låt "all i need" som han gjorde till Jonna? Jag känner så igen mig i Jonnas sits. Mina känslor är som en berg o dalbana, ena stunden är jag en av dom starkaste som orkar allt men lika fort bryts jag ner och bara vill lägga mig i mammas famn o gråta. Jag märkte av det mest igår hur dåligt jag faktisk mår.

Men va kan man göra så det blir bättre? Jag vill ej må såhär mer, jag vill vara glad och strunta i om killen jag gillar dissar mig eller om tjejkompisarna lämnar mig lite utanför, hur folk dömmer mig eller vad som helst egentligen. Jag är en glad person, jag har nästan alltid ett leende på läpparna MEN när jag väl mår dåligt, då rasar hela min värld ner. Det är verkligen antingen eller. Men jag kämpar på och det är väll det man ska göra? Även när man bara vill ge upp.

Så tänk på det mina fina läsare. Alla mår ej bra, ta hand om varandra för man vet ej hur personen bredvid dig mår eller vad som kommer hända i framtiden. Allt kan ändras på bara några få sekunder. Och våga säg till om du ej mår bra, för hur du mår är också lika viktigt.

Likes

Comments

Godmorgon mina finisar. Sitter just nu i bilen och är påväg till jobbet. Blir ett kort jobbpass idag men det är bättre än inget. Kan säga att imorses var det svårt att gå upp men jaja jag är iaf påväg nu.

Efter jobbet idag så blir det stallet. Kollade igenom min youtubekanal och hitta alla gamla tävlingsvideos med Pippi osv så nu är inspirationen på topp igen.

Men slutar kl 2 idag så vi hörs 😘

Likes

Comments