Kom precis hem och är helt borta nu. Dagen på praktiken var grym. Så nu har jag lagom ont i fötterna och är helt trött.

Resten av kvällen ska spenderas i sängen, imorgon blir det att sitta i bilen i 4-5h enkel resa till Stockholm för att kolla på Justin! Tänk den upplevelsen! Men ser inte fram emot den långa bilresan hem.

Så säger godnatt nu istället och hoppas ni kommer vakna lika pigg som mig i morgon😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det var ett tag sen nu jag satt här vid bloggen. Så där av passa rubriken bra in. Har lunchrast nu, första dagen på praktiken. Jag har praktik på Cervera i Lidköping och hittills är det det bästa stället jag vart på.

Slutar 18.00 idag, sen bär det av hem.

Att gå i en sån här butik som Cervera är tar kål på mig haha. Nu har jag mer sug än någonsin att flytta hemifrån. Men bara 1-2 år kvar... Men dessa glas från Kosta Boda måste hem snarast! Föll pladask när jag såg dom så jag skicka precis bilden till mamma och hoppas på det bästa nu😉

Likes

Comments

Det har gått ett par dagar nu. Bloggen har legat stilla men jag har mått långt ifrån bra. Men jag hoppas det blir bättre med tiden nu även fast det inte blivit något bättre.

Idag är det fullt ös som gäller! Först skola sen Lidköping och efter det så blir det efterfest innan insparken.

En kväll jag behöver!

Likes

Comments

Godmorgon! Vem mer än jag var jätte trött imorses? Haha nämen idag var det extra svårt att gå upp. Är nu äntligen i skolan iallafall. På något sätt när det har blivit helg och jobbet drar igång så saknar jag skolan.

Men men, idag går jag från 8.00 till 15.30. Efter väntas stallet och även stallet hemma. Har även lite plugg som måste fixas så dagen kommer gå i ett! Och det tycker jag om😉

Likes

Comments

Idag har Bubben äntligen fått nya fina hovar. Och det syntes såååå att han behövde det, dom hade växt massor och han hade knappt några sömmar kvar. Men idag kunde äntligen vår hovslagare komma ut.
Efter så blev det att han longerades lite i både skritt och trav. Han var såå duktig.

Efter så drog jag hem till mormor och myste lite. Vi åt lite och kolla film. Mer sån tid behövs!

Ska även strax gå och lägga mig då det är dax för praktik imorgon igen. Vill inte men måste.

Likes

Comments

❤️Werba❤️

Äntligen så sätter han sig strax i bilen och är påväg hit! Äntligen så ska Bubben få nya fina fötter och även hästarna här hemma.

Sen måste jag berätta för er att Bubbens utveckling sen vi flytta till det nya stallet har gått såå fort och långt. Man märker verkligen skillnaden nu.

Jag är lycklig att detta kommer funka❤️

Likes

Comments