Header

Du är den personen som förgyller mina dagar 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Jag älskar dig! Min kära pojkvän

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alla hjärtanas dag spenderades mellan lördagen och söndagen på radisson blu riverside hotel i Göteborg! Så mysigt och så fint! Precis vad jag gillar! Lördagen bistod av incheckning, lunch och sedan mys i deras poolområde på högsta våningen med inomhus och utomhus bubbelbad! Så mysigt och underbar utsikt! Gjorde även detta igen efter den mysiga och goda frukosten på hotellet! Utcheckningen var vid 12 då vi tog bilen och försatte längst kanalen vid Lindholmen och tog en härlig solig promenad till ett mysigt lunchställe. Vi såg stenaline och fick spontant för oss att ta den fram och tillbaka till Danmark! Vilket resulterade till god fika, spelande och god mat! Fick även köpt en handkräm och ett läppstift! Va hemma sent! Och nu idag är det bara sovmorgon, lunch ute i solen och mys som står på schemat!
Fick även så fina smycken från Kum Kum av min kärlek i alla hjärtanas dag present. han är så bra!

Likes

Comments

(DEL 2)

Här nedan kommer resten av bilderna från upptäckandet av Kina! Även mig och min kines som jag borde hos som då kallade sig för Olivia och massa annat!

Likes

Comments

Kina 2015

(DEl 1)

Idag för 3 månader sedan var jag och 17 stycken från min klass samt parallellklass tillsammans med 3 lärare och skolans rektorn i Kina. Den 6 november 2015 resta vi från Sverige genom Finland till Peking. Resan varade under många timmar men var värd varenda minut. Om jag skulle få så skulle jag göra om resan. 6 november till 17 november befann vi oss på vår resa, vi fick upptäcka så mycket som jag då knappt kunde ana. Bo på fem stjärnigt hotell och uppbokade scheman med aktiviteter, från att äta manet till att gå på kinesiska muren. Vi bodde även hos en värdfamilj under en helg vilket va bortom mina tankar. Vilken upplevelse. Vilken kultur, sån skillnad men ändå på samma värld. Inget kan förstås till man själv upptäckt det.

flygresan från Sverige till Finland, Helsinki.

ett stopp på Helsinkis flygplats!

Peking internationell hotel +++++ så mysigt!

atmosfären, i de till viss mer loderna delarna!

Temple of heaven, så nära Gud vi kan komma! En sån fin och fridfull plats! Och hur hurtiga alla pensionärer är! En park för bara dem iprincip, så härligt att se! Och mannen utan tröja är i 70 års åldern! Hur imponerad blir man inte? En sån upplevelse!!

​dessa unga pojkar i de röda bilderna är mellan 5-7 år! Kina har en helt annan struktur gentemot Sverige! Detta syns så tydligt på princip allt! Så duktiga pojkar helt otroligt! 

Likes

Comments

Jag vill ha en blogg precis som många andra! Men vad mitt intresse för en blogg är, det är inte att uppdatera allt jag äter varje gång jag tränar utan jag vill dela med mig om händelser som för mig är speciella. Självklart kommer jag att uppdatera om vad jag har på mig hur mina utekvällar ser ut, vad jag shoppar osv. Men jag vill skapa en blogg av intressanta inlägg inte bara vardagliga tråkigheter! För jag kan tycka att det kan bli tilldels uttråkande för både mig och andra läsare eftersom jag inte ännu har något allt för händelserikt liv som student😉 /Julia

Senaste updates från instagram@jjuliagustafsson! Me, myself and I

Likes

Comments