Nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli 12:00 då ska nämligen åka till stallet. Idag har i inte gjort något på hela dagen typ.
Först såg vi på arenan i skolan (en grej där folk uppträder) sen hade vi rast och sist så kollade vi på fröknarna mot 9:orna i fotboll, fröknarna vann!!
Vi har även tömt skåpen och lådor. För nästa år får vi nya!! Men det var dock igår.

Hehe min påse gick sönder

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 27 readers

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen påväg till suger cup och ska träna innan uppridningsdagen. Sist gick det väldigt bra så jag hoppas att det går lika bra nu❤ när vi skulle rensa broddhålen var hon väldigt duktig hon bara stod där, helt still. Pappa och Oscar ska dit och kolla även några kompisar så nu får Molly sköta sig, och jag med.

Lastningen börjar också att gå framåt nu, idag gick hon ganska bra på lite tvekan med sen rakt in. Vi har även lasttränat flera gånger denna veckan o hon har gått på bra alla gångerna.

Här hängde hon sig nästan i snörena hon sitter fast i, andra bilden är från gårdagens utetur❤🌱

  • 44 readers

Likes

Comments

I måndags så var jag ledig och såklart passade det perfekt att ta en hopplektion då💗 hon var jättefin och vi hoppade en slags bana på 80- nästan 105. Trots att det var jättevarmt men det var ändå en fantastisk känsla hon bjöd på. Hon blev rejält svettig.

Men nu taggar vi inför helgens suger cup. Där vi satsar på lite mer fart på framhoppningen denna gång.

  • 55 readers

Likes

Comments

Min fina underbara häst💗 den ena bilden visar vilket datum vi köpte henne 2/12-16
Igår var vi på kungsmässan och tittade på en skolavslutnings klänning. Hittade en på hm för bra pris och väldigt fin. Den är vit med blåa blommor (rekommenderar verkligen) 💗

  • 66 readers

Likes

Comments

Idag hade vår klass ett stort geografi prov både på länder, huvudstäder, floder, hav och bergskedjor i Europa. När fröken förklarade provet lät det som ert stort och svårt prov men nu när vi gjort det var det väldigt enkelt, eftersom jag har tränat så mycket.

I stallet idag så åkte vi på pay o jump på Kungsbacka Ridklubb. Vi hoppade två rundor första rundan felfri väldigt bra känsla på båda rundorna. Andra tyvärr ett pet på trean:( men väldigt nöjd ❤

Med klassen var vi även på Marstrand i måndags bilder därifrån!

  • 61 readers

Likes

Comments

Denna helgen har gått väldigt långsamt. Vi har varit på Asperö hos mormor och morfar. Det var väldigt kul vi fiskade krabbor och grillade med sysslingarna, mormor och morfar.

Sen igår hoppade jag och en kompis lite studs i paddocken. Det gick jättebra, vi tränade på att länga galoppen därmed ökade vi avståndet mellan studsen men hon klarade det fortfarande lika bra. Sen avslutade vi med att hoppa en slags trippelbar som vi också längde ut❤

  • 71 readers

Likes

Comments

  • 84 readers

Likes

Comments

Igår hopptränade jag för Sandra jag lärde mig verkligen mycket, hon var jättefin och arbetsvillig. Idag red jag dressyr och hon skötte sig väldigt bra i skyler väldigt mjuk och fin. I början så ville hon inte riktigt gå i form eller arbeta så hon bet tag i betet bara👎😬 men sen fick vi till väldigt fin skänkelvikning och bågar❤
Skönt med 4 dagars ledigt nu!!
Film kommer från hoppningen imorgon!

  • 92 readers

Likes

Comments

Denna dag har varit si sådär. Vi har haft programmering och idrott. Idrotten var inte så speciellt rolig. Hamnade som vanligt inte i samma lag som kompisarna, men med en annan iallafall. Nu slutar jag klockan är 15:00 en seg dag. Men men.... nu ska jag till stallet i värmen 23 grader☀️🌱 sen åker jag faktiskt hem och tar en kall dusch och käkar en riktig stor glass.

Hur har eran dag varit?

  • 113 readers

Likes

Comments

  • 123 readers

Likes

Comments