Naj nu är sportlovet slut. Det var skönt att ha sportlov. Många var i fjällen men det var inte vi i år. Lite skönt ändå blir lite tjatigt till slut om man åker varje åt och man ändå inte gillar att åka skidor. Därför ska jag inte heller med när klassen ska dit!!

Vad har ni gjort på lovet? (Om ni inte har liv denna veckan) jag har varit på Ullared. Köpte inte så mycket mest presenter till andra. Sen har många varit iväg så vi har passat lite hästar. Så den mesta tiden har jag varit i stallet.
Igår galopperade jag av molly på slingan
Hon blev väldigt pigg
Och tyckte det var superkul sen hoppade vi även lite på slingan efteråt.

Jag har också varit hos dolly och ridit det var superkul jag hoppade lite och lite dressyr. Tyvärr ska vi sälja henne nu.
Det var därför vi var här😢😭❤

Lite vad jag köpte på Gekås! Har också färgat håret rödbrunt!!

  • 18 readers

Likes

Comments

Idag åt jag en talrik sallad till lunch. Värd att ta kort på😂 det var ganska gott men salladen vad lite gammal kanske.... man känner sig nyttig när man äter de.

Sen bakade jag till mamma massor av hjärtkakor. Inte lika nyttigt då men gott💗

  • 67 readers

Likes

Comments

Idag är det alla hjärtans dag. Ska ni fira någon speciellt?? inte jag, jag ska rida Hilmas häst det blir nog dressyr och kanske ett varv på slingan efteråt. Molly ska också få träna dressyr jag ska rida för en kompis mamma. det ska bli kul att rida cabbe jag har inte ridit honom så många gånger.

förresten har jag bakat kladdkaks cupcakes som ska få en fin rosa frosting.

en bild på dollan som jag ska hälsa på på torsdag.

Likes

Comments

Idag har det varit en sån där solig vårdag. Fast med snö....😩 men man känner att våren är påväg. Eftersom vi har sportlov så var jag i stallet på dagen. Mamma jobbade halvdag så vi red ut när hon kom till stallet. Vi skrittade en låg tur, förbi alla ställen där vi hoppar och galopperar på ängarna på sommaren. Då kände man bara att man önska det var sommar☀️

På torsdag ska jag åka ner och träffa dolly. Tänkte att jag skulle rida lite men nu är har vi bokat provridning så jag får väl rida lite för de som kommer. Har inte ridit henne på ett bra tag nu😯 men det ska bli kul.

På onsdag ska jag till Ullared och shoppa med mamma. Sen har jag några hästar att rida varje dag eftersom många åker på skidresor nu.

Vad hittar ni på att göra på lovet? Idag hade jag typ inget att göra, tips??

  • 74 readers

Likes

Comments

Idag har vi löshoppat några hästar i stallet. Molly hoppade 110 eller 120. Hon hoppade väldigt fint.
Sen blev hon nog lite trött och ville inte hoppa mera, men det förstod jag så vi hoppade lite lägre sen. Hon var jätteduktig. Imorgon taggar vi för clear round på Billdal💗

  • 89 readers

Likes

Comments

Nu sitter jag här i min säng och käkar glass. Ben&jerry's cookie dough. Har väldigt ont i halsen idag, jag har haft det nästan hela veckan nu. Kanske inte det bästa att käka glass men varför inte. Jättesugen!!! I skolan idag hade vi nationella prov. Jag är sådär nöjd. Inte mer nöjd än i tisdags då hade vi också det. Men skönt att det är klar nu. Eller iallafall inom svenskan.

Längtar tills imorgon då ska jag med en kompis och titta på hoppning höga klasser. Sen kommer mina kusiner!! Vi träffas inte så ofta så det ska bli väldigt roligt. På lördag är det löshoppning i stallet och på söndag clear round på Billdal.

Likes

Comments

Idag hade jag tänkt att tipsa om lite appar. Som jag tycker är bra och som jag använder. Ni får gärna tipsa om bra appar i kommentarerna. Bara så ni vet tar jag inte i ordning. Detta är de fem appar som jag använder mest. Förutom sånna man redan har tex sms, telefon.

1. Snapchat - En app där man skickar bilder eller videor till kompisar.

2. Instagram - social medie lägger typ upp Bilder eller filmer. Får följare, följer andra.

3. Shpock - man säljer och köper saker.

4. Horses - starstables föl app där man föder upp ett eget föl.

5. Nouw - bloggsidan

Jag heter:
Snap: dollyjulia
Insta: juliagustafsson04 och linneaswiftvalley
Nouw: vet ni eftersom ni tittar på detta😹

Inget samarbete, man måste ju säga detta nu. Jag är så liten så kanske inte spelar roll. Tänkte köra lite snack och tips nu så kommentera gärna vad jag ska snacka om. Så tänder jag ljus så kan jag filma eller fota💗

  • 114 readers

Likes

Comments

Förlåt för dåliga rubriker har inga idéer!
Idag hoppade jag Pay&jump på Kungsbacka ridklubb. Som förra veckan eller förrförra, aja vem bryr sig....
Det gick sådär men jag är ganska nöjd. Jag hoppade 70 och 80. På 70 rundan hoppade hon fint men det blev tyvärr ett nerslag på trean. På 80 rundan rev hon trean igen och stannade. Så jag slutade att rida tänkte att jag var utesluten eller så. Men det gällde visst inte på Pay&jumps så jag fick fortsätta sen😂

Då gick det jättebra sen. Hon kändes lite spänd på framridningen och lite trött när vi hoppade. Hon bara slog ner lite bommar hit och dit. Vilket hon inte brukar men kanske var lite trött😴

Jag hade tänkt att anmäla mig till tävlingen på Kungsbacka ridklubb men den var visst full och 40 reserver asså vad är detta!! Hittar aldrig någon bra tävling. Dock inte för hög typ Lätt D. Har ni någon bra tävling att tipsa om??

Mamma hälsade på dollan igår också!!!👆

  • 124 readers

Likes

Comments

Igår hade vi i mellanstadiet friluftsdag. Så först åkte vi skridskor det gick ganska bra. Jag kunde iallafall åka. Det var ett år sedan jag åkte senast men det var roligt. Sen gick vi till simhallen. När vi kom vara vårt omklädningsrum upptaget så vi fick vänta ett tag.

När vi väl kom in var vi sena så killarna hade redan börjat simma. Sen när det var vår tur fick vi inte lika mycket fri lek efteråt. Men det var kul ändå☺️💗

Nu sitter jag i bilen påväg till kvalet för Sverige ponnyn. En kompis ska vara med och jag håller TUMMARNA HÅRT för att det ska gå bra💗💗

Igår hoppade jag det gick jättebra det kommer en video snart. För att imorgon ska jag hoppa Pay&jump igen 70,80💗

  • 126 readers

Likes

Comments