Idag har jag varit på Liseberg hela dagen med Josefine. Det var jättekul vi åkte massor med olika karuseller Balder, gasten och helix m.m första gången jag åkte helix faktiskt. Jag var svin nervös i början, jag grät nästan när jag skulle sätta mig i stolen. Men sen när den väl var igång var det skitkul. Upp ner och runt hur många gånger som helst. Verkligen värd att åka👍

Lördags frukost, med frallor!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

Idag hade vi släktkalas för mamma som fyllde år igår. Vi var inte så många denna gången för vi firade med farmor, farfar och alla släktingar från den sidan under påsklovet. Vi åt en lätt lunch och sedan till efterrätt rice crisp tårta. Maräng , jordgubbar och någon vanilj sås på.

Nu är vi påväg att hämta Josefine (en kompis) som ska sova över här under natten. För vi ska göra en jätterolig sak imorgon som ni får veta mer om senare, jag säger inget just nu!😏

  • 8 readers

Likes

Comments

Denna helgen har jag varit med familjen och tittat på Oscar när han spelat cup i Mörrum. Det var väldigt spännande. Dock lite synd att inte jag och mamma sov med de andra på hotellet. Det gjorde Oscar och pappa. Men det var kul att se farmor och farfar och kusinerna. Det var superkul att se när de spelade de är jätteduktiga❤👍 de kom 4:a.

  • 22 readers

Likes

Comments

Då har jag tävlat min första hopptävling, det gick jättebra hon var lite slö på banan. Men hon hjälpte verkligen mig även om vi kom fel, som på omhoppningen kom vi fel in i en linje så hon kom väldigt nära på de två första hinderna i omhoppningen. Vi hade 0 fel och kom på 12/26 plats, tror det var runt 26 med i alla fall. Här kommer en film från lätt D rundan. Jag hoppade en lätt D innan.

  • 48 readers

Likes

Comments

På söndag taggar jag för hopptävling. För tvååkers ridklubb. Jag hoppar Lätt D och Lätt D+ det blir av tidigt. Tävlingen börjar nio. Så vi måste vara där kvart över åtta. Seg innebär att jag ska gå upp kl 5 men vi åker till tävlingen ca 06:45! Tidig morgon😩 men värt det tror jag. Första gången på en riktig hopptävling så det ska bli spännande.

Imorgon i skolan har vi påsk fika. Tror inte att vi ska jobba så mycket då. Ska bli skönt med lite prat och fika med klasskompisarna.

Bild från förra veckan!!

  • 86 readers

Likes

Comments

Första hästen jag fick var Dolly hon är en snäll och fin D-ponny. Tanken var inte att vi skulle ha en ponny. För jag var redan medryttare på henne såser räckte för stunden.

Men när hon skulle säljas fick vi första tjing. Så då bestämde mamma och pappa att vi skulle ha henne! Hon älskar jag fortfarande fast att hon inte är min nu😢Det var inte direkt att vi letade häst.

När vi köpte Molly var vi runt och kollade på ca 5-7. Ganska många, jag vet men vi ville vara riktigt säkra. Det är lite svårt att bestämma sig när säljaren har andra som också ska provrida samma vecka, som man själv. Men jag velade mellan 3 höstar sen ångrade sig säljaren på ena hästen så då blev det två som jag velade mellan.

Jag tog den som kändes bäst och den jag kunde utvecklas mest på. Även den som följde mina krav i hoppningen. Då blev det min fina molly.

Tips: När man provrider är det bra att ha med någon tränare eller någon som kan. Du ska även titta på att hästen passar dig, och uppfyller dina krav tex ska kunna tävla hoppning Lätt B. Så att man inte bara tittar på utseendet❤
Tycker ni om sånna här texter? isåfall gilla bilden!!

  • 107 readers

Likes

Comments

Igår hopptränade jag, vi tränade på studs och kombinationer. Väldigt bra övning för hästarna då de får anstränga sig lite extra för att orka. Det var 4 hinder på raken med 1 galoppsprång emellan varje hinder❤

Idag då så tränade jag dressyr för en duktig ryttare, Molly var väldigt fin. För det mesta hade hon en mjuk och fin form. Jag ska åka på pay & ride på söndag så jag red igenom programmet och det gick bra!
Jag ska inte förvänta mig för mycket på pay&riden för jag vet inte om hon har tävlat dressyr innan och så är det en helt ny miljö! Men det ska bli kul, så det blir knoppning, flätning, duschning, smörjning och rengöring imorgon❤
/ Kram💗

Inte finaste bilden😂😂😂👆

  • 110 readers

Likes

Comments

I söndags hoppade jag clear round på Billdal, hon var superfin vi hoppade 80 & 90. Felfria båda rundorna och kändes skitbra. På kvällen sen efteråt åkte vi och tittade på en hästtransport som vi även köpte sen. Så nu har vi transport också!!

V.14 ska jag tävla min första riktiga hopptävling!! Det ska bli sååå kul!!❤ sen ska även en jättebra kompis också dit. Jag hoppas det går bra❤

  • 119 readers

Likes

Comments

Godmorgon, igår så hoppade jag med en kompis. Det gick bra, dock så trillade jag av för första gången på Molly. Hon snubblade till lite, sen sköt hon upp ryggen så jag kom fram på halsen. Hon ville inte ha mig där så hon skakade av mig😂 ingen skada iallafall. Så nu ska jag bjuda på tårta. Hmm undrar vad det blir för en?! Vad är eran favorit tårta?

Iallafall så är det våffeldagen idag, ska ni äta våfflor idag? Det ska jag, till lunch.
Vet faktiskt inte vad jag ska göra idag egentligen. Det ända jag vet är att jag ska till Börjes och köpa två sånna linor man longerar med!

  • 135 readers

Likes

Comments