Nu har jag en ny blogg på spotlife där jag satsar mera
http://juliagustafsson.spotlife.se/#

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 55 Readers

Likes

Comments

Nu är jag äntligen tillbaka på bloggen efter ett tags vila. Jag har varit med familjen i Skåne och sedan åkt över till Falsterbo för att se horse show. Asså är så imponerad av alla toppryttare som rider klasserna där. Magiska hästar och ryttare som kan det mesta. Så mycket arbete och energi man lägger ner på att få hästarna på topp. Det lönar sig också oftast.

Idoler säger jag bara!!

Av att ha sätt dessa höga klasser blir man väldigt sugen på att hoppa där själv. Nu ska jag börja komma igång med hoppningen lite mer men först måste Molly sättas igång efter hennes vila. Har planerat in en tävling 11/12/13 augusti på Kungsbacka ridklubb, ett meeting men vi bor så nära så vi åker över dagarna och stallar inte in oss.
Ska någon mer dit??

Har börjat rida Molly nu igen efter vilan. Hon känns jättebra i dressyren och går nästan som bäst nu. Fast en sak jag är lite orolig för är att hon hostar väldigt mycket och har gjort det ganska länge nu. Vi har kollat och det skulle inte vara något men härom dagen hostade hon så fort jag började trava.

En fin himmel från Skåne och inköp från NAF bästa produkterna👌

  • 77 Readers

Likes

Comments

Nu har jag inte uppdaterat på länge men det har varit så mycket att göra. Det har varit skolavslutning och så har jag startat två klasser på askims ridklubb båda klasserna gick bra men tyvärr rev hon två hinder i lätt C. Skulle även startat i skedala i helgen men nu blir det nog inte så, tänkte hoppa en clear round på onsdag istället.

  • 145 Readers

Likes

Comments

Nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli 12:00 då ska nämligen åka till stallet. Idag har i inte gjort något på hela dagen typ.
Först såg vi på arenan i skolan (en grej där folk uppträder) sen hade vi rast och sist så kollade vi på fröknarna mot 9:orna i fotboll, fröknarna vann!!
Vi har även tömt skåpen och lådor. För nästa år får vi nya!! Men det var dock igår.

Hehe min påse gick sönder

  • 175 Readers

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen påväg till suger cup och ska träna innan uppridningsdagen. Sist gick det väldigt bra så jag hoppas att det går lika bra nu❤ när vi skulle rensa broddhålen var hon väldigt duktig hon bara stod där, helt still. Pappa och Oscar ska dit och kolla även några kompisar så nu får Molly sköta sig, och jag med.

Lastningen börjar också att gå framåt nu, idag gick hon ganska bra på lite tvekan med sen rakt in. Vi har även lasttränat flera gånger denna veckan o hon har gått på bra alla gångerna.

Här hängde hon sig nästan i snörena hon sitter fast i, andra bilden är från gårdagens utetur❤🌱

  • 193 Readers

Likes

Comments

I måndags så var jag ledig och såklart passade det perfekt att ta en hopplektion då💗 hon var jättefin och vi hoppade en slags bana på 80- nästan 105. Trots att det var jättevarmt men det var ändå en fantastisk känsla hon bjöd på. Hon blev rejält svettig.

Men nu taggar vi inför helgens suger cup. Där vi satsar på lite mer fart på framhoppningen denna gång.

  • 203 Readers

Likes

Comments

Min fina underbara häst💗 den ena bilden visar vilket datum vi köpte henne 2/12-16
Igår var vi på kungsmässan och tittade på en skolavslutnings klänning. Hittade en på hm för bra pris och väldigt fin. Den är vit med blåa blommor (rekommenderar verkligen) 💗

  • 214 Readers

Likes

Comments

Idag hade vår klass ett stort geografi prov både på länder, huvudstäder, floder, hav och bergskedjor i Europa. När fröken förklarade provet lät det som ert stort och svårt prov men nu när vi gjort det var det väldigt enkelt, eftersom jag har tränat så mycket.

I stallet idag så åkte vi på pay o jump på Kungsbacka Ridklubb. Vi hoppade två rundor första rundan felfri väldigt bra känsla på båda rundorna. Andra tyvärr ett pet på trean:( men väldigt nöjd ❤

Med klassen var vi även på Marstrand i måndags bilder därifrån!

  • 206 Readers

Likes

Comments

Denna helgen har gått väldigt långsamt. Vi har varit på Asperö hos mormor och morfar. Det var väldigt kul vi fiskade krabbor och grillade med sysslingarna, mormor och morfar.

Sen igår hoppade jag och en kompis lite studs i paddocken. Det gick jättebra, vi tränade på att länga galoppen därmed ökade vi avståndet mellan studsen men hon klarade det fortfarande lika bra. Sen avslutade vi med att hoppa en slags trippelbar som vi också längde ut❤

  • 215 Readers

Likes

Comments

  • 228 Readers

Likes

Comments