Jag får se om jag hinner lägga upp lika mycket som förut, eftersom vi har jättemycket att göra.

Ganska mycket läxor och väldigt stora arbeten. Så det är lite stressigt, samtidigt som jag ska till stallet varje dag. Nu är jag inte i stallet på måndagar eftersom mamma rider henne då. Så det är typ den ända tiden jag har till att blogga och göra läxor.

Så nu är jag lite sur😖 men om ni påminner mig och om jag kommer ihåg ska jag försöka lägga ut minst 1-2 gånger i veckan❤️ ha de så bra nu💞💞 Ta hand om er

  • 1 readers

Likes

Comments

Idag har vi hopptränat, hon hoppade väldigt fint. Men tycker synd om min tränare molly sparkade henne😔 men sen frös hon inte fast i marken lika mycket. Hon var väldigt fin över hinderna och mellan. Hon hoppar så fint.

  • 13 readers

Likes

Comments

1. Vad var det bästa med 2016?
Svar: När vi köpte underbara molly💗

2. Favorit ämne i skolan?
Svar: idrott, bild

3. Om du inte hade haft en häst & ridit vad hade du gjort för annan aktivitet då?
Svar: Jag hade spelat fotboll eller handboll.

4. Favoritfärg på häst?
Svar: inte direkt någon, men Fux eller skimmel

5. Om du inte fick heta ditt eget namn utan välja ett nytt vad skulle du då heta?
Svart: ingen aning kanske Melissa

  • 28 readers

Likes

Comments

Idag red jag lite dressyr, hon var väldigt avspänd i början och i skritten. Nu börjar hon bli lite stadigare i formen. Det blev lite roligare att rida när det går bättre.

Dessa dagarna spelar jag mycket star stable. Det är ett jätteroligt hästspel. Nu är jag i lvl 17 har inte många uppdrag utan levlar hästar.

  • 44 readers

Likes

Comments

Mmm.. Härom dan försökte jag rida dressyr men det var väldigt svårt när barn springer runt, busar och skriker. Så det var väl som jag trodde molly blev rädd när barnen hoppade ut framför henne, självklart blev hon rädd, hon sprang in i mitten och bockade en gång.

Men värre blev det igår när jag red dressyr då hände de 4 gånger utan anledning??😖 ja vad hände? Där blev hela ridpasset förstört.😩 Aja ta nya tag och ladda till nästa dressyrpass. Imorgon rider en annan person dressyr på henne så det blir väl på Tors eller fre.🤓 OBS SITSTA CHANSEN ATT STÄLLA FRÅGOR TILL MIN Q&A!!!!!

  • 75 readers

Likes

Comments

MIN HÄST,(har två men tar den jag rider)

Namn: Molly

Född: 2008

Kön: Sto

Ras: Connemara

Kategori: D ponny , 147 cm

Färg: skimmel (mer grå)

Tävlat: jag har inte tävlat på henne, har bar haft henne i 3 veckor.

Framtiden: oj vet ej, men innan 2017 är slut, minst L C+

Hur långe har du ridit: 8 år

Höjd rekord på din häst: 1 meter

klubb: Nordhalland men ska byta till Billdal nu.


THIS OR THAT

Skäck eller brun?

Ponny eller häst?

Hoppning eller dressyr?

Ridbana eller ridhus?

Trav eller galopp?

Brunt eller svart läder? på Molly då

Spån eller Brink?

Hööks eller Kingsland?

hade bara en bild på Molly, så det blev lite mera bilder på Dolly. Dolly är min andra häst men hon har jag inte hemma. frågorna hittade jag på nätet.

Likes

Comments

Tänkte inviga det nya året med en Q&A, så snäll frågor här nedan👇jag ska svara på alla frågor💗

  • 109 readers

Likes

Comments

Gott nytt år!! Nu inviger vi 2017

  • 111 readers

Likes

Comments

Vi började leta ny häst när sommarlovet var slut. Vi provred många olika, jag fastnade för flera men efter lite motgångar hittade jag min dröm häst Duncairn molly. Vi köpte henne och hon kom hem till oss. Nästan där vi köpte molly lämnade vi även dolly hos några kompisar. Nu är jag helt ärlig och på dessa veckor jag har haft molly har jag lärt mig mer än någonsin.

Mitt självförtroende börjar komma tillbaka, jag vågar hoppa mera, tycker det är roligare. Nu säger jag inte att jag inte fick allt detta när jag red dolly. Men nu får jag ta nya tag och kämpa ihop med min fantastiska molly. Jag är sjukt glad att det blev just henne💗

Sista dan med dolly💗

Bilder på Molly | när hon träffar hag kompisar för första gången.

Gbg horse show | uteritt med Hilma | Dollsan

Ridlägret MW med Jossan | Asperö med Emilia | provridning molly | uteritt ( lika dana svansar😂)

Sen har det inte hänt något stort lite småsaker dom varit roligt detta året, Gbg horse show, ridläger på MW, träningsläger med kompisar, julen var mysig. Ja det finns tusen saker som varit roligt.....

Likes

Comments

Du är detta mitt andra försök så jag hoppas att det funkar. Det jag menar är att jag har försökt skriva texten innan men allt raderades. Mitt år har väl varit halvt bra halvt dåligt. Det har inte hänt så mycket i vintras så jag skriver ingenting om det, kommer typ inte ihåg någonting heller.

Innan sommarlovet var hela släkten från mammas sida på Skallerup i Danmark. Vi åker iväg med släkten så ibland. Det var Svinskönt att för koppla av lite. Dessutom var det jättevarmt, det kändes som i Spanien ( eller inte riktigt men typ) utanför husen fanns även en glassbar och badhus där vi var ganska ofta. Några (inklusive jag) red islandshäst också.

I början av sommarlovet åkte familjen ti ☻☻rekland med mormor och morfar, där vi seglade till olika öar varje dag. Det var jättemysigt, det gör man gärna om. Vattnet var helt klarblått och man kunde bada mitt ute i havet. Temperaturen var jättevarm, hemma i Sverige var det regn då :( man fick gå i shorts och linne hela dagarna. Här neranför är nog lte bilder från semestern!!
I början vid sommarlovet start, då åkte vi (alltså familjen och mormor och morfar) till Grekland på semester. Där seglade vi i en vecka, till olika öar varje dag. Det var väldigt spännande att se så fina städer och områden. Det var ävenväldigt varmt så man får gå i shorts hela dagen. Till skillnad från Sverige där det tydligen va regn🌧

Till den tråkiga delen!😩
En bit innan sommarlovet började fick vi operera bort en cancer/tumör knöl på Dolly, som tur var var den inte elak. Men risken fanns att den hade spridit sig. Hon fick vila ett tag, och som de flesta vet är det inte så bra att en häst som är 23 år ska vila för länge. Men hon börjades att sättas igång igen undertiden vi var i Grekland. Så sen var hon halt igen efter ett tag när vi hade kommit hem. Vi tror att det kan bero på att hon vilade mycket innan Grekland resan, men vem vet det kan vara vad som helst!
Sen åkte vi in till häst kliniken flera gånger och hon var väldigt halt de första gångerna.

Tiden gick och hon blev värken bättre eller sämre, så vi funderade på om hon verkligen skulle gå och ha ont. Men hon blev lite bättre sen, men det gick inte att göra de jag ville typ hoppa högt och tävla. Nu står hon hos en kompis lite längre ner. Så en annan flicka rider henne.❤️

Hoppas det inte blev trökigt att läsa. Kommer inte ihåg i varje detalj men ursäkta om något blev lite fel eller så!!

  • 123 readers

Likes

Comments