Hej igen💕 idag har jag varit och provridit en häst, dolly ska bli pensionär😂😔 men hästen var jättefin, gullig. Väldigt bra i hoppningen och i dressyren, hon var rolig att hoppa. Kommer berätta mera om hästen om det blir något aktuellt.

Vi ska provrida en häst imorgon som jag har väldigt höga förväntningar ifrån. Sedan kanske en c-ponny på lördag, men vi letar efter en d-ponny egentligen. Man måste testa många olika för att sedan förutse den bästa💕det är som att leta efter en nål i en höstack, fast det finns många väldigt bra💞

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu håller Dolly enlighet på att bli frisk, först fick vi stritta i 3 veckor. Sedan fick vi  Sedan fick vi  trava lite och sedan galoppera. 

Men i skolan har vi haft hemkunskap för första gången. Det var jätte roligt. Vi fick göra granola med bär första gången och scones med te och marmelad andra gången💕🍓🍞☕️

Likes

Comments

Hej nu är jag tillbaka efter en paus. Jag tänkte berätta om vad som hänt när jag tog en liten paus med bloggen. Nu fyller jag år om 2 dagar så vi har haft släkt kalas igår. Jag fick jättemånga fina presenter, tack så jättemycket om ni ser detta💗 sen har vi varit hos veterinären med dolly. Hon har fått en ny behandling. Så vi ska tillbaka om 2 veckor nu. Jag har börjat spela star stale lite igen. Snart börjar skolan.... Men ändå lite kul.
Kram/💗💗

Likes

Comments

Nu är vi i Grekland. Det är jättevarmt, när vi kom så var man inte van vid värmen, men nu har man vant sig. Det är ca 37-39 grader och 26 grader i vattnet. Såååå skönt☀️ sen har de typ hur mycket som helst katter. De så söta och sitter och väntar under bordet tills vi är färdiga, vissa av de gnäller för att få mat😔🐱 det var ca 13 katter igår. Det är massor med katter på varje ställe vi är på /kram ☀️❤️😜🌸👙🌺🐱👌

  • 81 readers

Likes

Comments

Tyvärr kunde jag inte blogga efter skolavslutningen, För jag hade sjukt mycket att göra, och att det var typ inget intressant som hände. Men nu är det SOMMARLOV!!! Jeeey!! och imorgon flyger jag till Grekland. Det ska bli såå skönt. Speciellt att få lite värme. Det ska tydligen vara 37 grader på land och 27 i vattnet, nästan för varmt. Jag har tyvärr en varna att jag kan få panik och börja gråta när jag flyger, men det ska nog gå bra om jag får en positiv inställning. Vi håller på att packa för fullt. Vi har varit och handlat massor med målarböcker och andra läs böcker som jag kan ha på flyget. Jag hoppas att ni har haft en bra midsommar, det har jag i alla fall. Vi var med våra kompisar, kusiner och mormor och morfar. Min kusins mamma är jättejättebra på att göra kransar ( eller hon är bra på allting ) hon gjorde en superfin krans till mig. Som ni ser på bilden över här. Ses när vi kommer hem från Grekland, tror inte jag har nätverk där.

Likes

Comments

Hej allihopa!!
Nu i tisdags har dolly varit hos veterinären. Hon haft en knöl som de har tagit bort, på ena benet. Det bandaget åker bara upp hela tiden. Nu får jag inte rida henne på en vecka. Men det är ok man ska göra hästens bästa.
/ vi hörs imorgon efter skolavslutningen❤️

  • 118 readers

Likes

Comments

Idag har det varit en jätterolig dag. Jag var med på barbacka cupen i stallet. Det var jättekul jag kom på fjärde plats!! Det var tre omgångar som man var med i. Jag var med på en ridskolehäst, för dolly har jag inte hoppat så högt utan sadel. För man får hoppa en viss höjd beroende på hur stor hästen är. Men nästa år är Dolly 23 då räknas hon som en c ponny i barbacka cupen. Då behöver hon inte hoppa lika högt.
Men det tråkigt nästa vecka kanske vi ska ta bort en knöl på Dollys ben. Så af får inte rids på ett tag. Men set är bättre att hon mår bra!!!

  • 140 readers

Likes

Comments

Hej allihopa!!

Förlåt... Förlåt....🙏
Jag har inte bloggat på hur länge som helst. Men jag hoppas att ni uppskattar detta inlägg!!
Jag känner att "denna veckan har inte varit min" 😥jag har varit jättetrött, inte gjort mitt bästa i skolan. Jag har bara slarvat mig igenom allt. Nu är det så skönt att veckan snart är slut. Tycker inte ni det också?!!
Hejdå!!!!

  • 155 readers

Likes

Comments

Jag har haft min YouTube kanal ganska länge nu, men jag vet inte vad jag ska göra för videos. Det är därför jag bara har 2 klipp om star stable just nu. Kommentera gärna här nere ♥ Jag blir jätteglad då ♥ så kanske ni kan kolla in min YouTube kanal också Linnea Swift.

Likes

Comments

​Förlåt för att jag inte har bloggat på et tag nu. Men jag har varit i Danmark (Skallerup)med släkten. Vi åkte dit med stena line. Båten gick kl 09:20 på morgonen, så man fick vara uppe i tid. på båten åt vi brunch det var jättegott. Det fanns hur mycket som helst att välja mellan. Till efterrätt tog jag mjukglass med syrliga bär på toppen. Som ni ser på de två första bilderna här uppe. Sedan var vi och red islandshäst det var lite ovant. Speciellt att man kunde gå in i rumpan på den framför utan att den blir irriterad. Det var jättekul vi red på stranden mycket vi red i ca 2 tim.

vi bodde precis bredvid allt det roliga badpalatset, stranden, ute gym, gymmet, lekplatsen och verkstaden, där man gjorde egna karameller. Detta var en jättelyckad resa och om jag skulle gissa tror jag att alla lätt skulle kunnat stanna en vecka till så varmt det var.          

Likes

Comments