Januari: Hände inte så mycket, vi hade precis fått hem Molly så vi höll på att lära känna varandra under hela januari, vi hopptränade mycket också.

Februari: Molly var med på första löshoppningen och hoppade ganska högt ca 110 tror jag, vi var även ute på våran första pay and jump där vi var felfria☺️

Mars: Vi var och hälsade på Dolly hos våra kompisar, fy det snöade då😱 Lite senare i mars såldes även Dolly❤️😭

April: Yey jag och Molly var på våran första riktiga tävling en Lätt D+ tror jag om jag inte minns helt fel, i hermanstorp och vi var dubbel nolla. Sen var våra kompisar här uppe och red med mig ut på en slinga och hoppade lite ( de som Dolly stod hos innan ) Sen var vi även på meeting med några från stallet var ganska kul, resultatet var uselt men upplevelsen var bra, utesluten alla tre dagarna😢

Maj: meetinget i Linköping fortsatte och gick inge vidare. Sen åkte vi till våra vänner i Halmstad och hade molly i deras stall och hoppade även första omgången av suger cup!! Sen hade vi klassresa till Marstrand.

Juni: Det var den bästa hoppträningen jag någonsin hafft då, vi hoppade lite över en meter och kändes som ingenting verkligen jättekul. Även skolavslutning och en tävling på Askim på gräs!!

Juli: Vi var på asperö och hade ett gött sommarlov med bad, kusinen och båt! Sen åkte vi till Halmstad med hästen igen och var hos våra kompisar vi red ut och hoppade och gymkhana allt möjligt jätteroligt måste göra om det nästa sommar. Sen var vi i Falsterbo en vecka.

Augusti: vi var på Läsö med mormor och morfar även våra kompisar var där så det var askul det måste också göras om denna sommaren. Där träffade vi bla Bertil och alla kattungarna!! Sen han vi med ett meeting på Kungsbacka också vilken inte ledde till bra resultat. Och och och.... min födelsedag

September: Inte så mycket hände förutom att jag och min kompis fotade lite och att jag hoppade någon pay and jump.

October: Bästa brunchen med bästa vännen. Tävlade i Kungälv där det gick hyfsat bra, men min nya blåa kavaj. Första dressyr tävlingen.

November: var på Halloween på Liseberg med bästa älsklingen och van marabou. Min första placering i Kungsbacka tredje plats!! Löshoppningen igen!

December: Molly var halt för hon fick en hovböld, sen var det lucia show där vi var unicorns! sen God jul!!

Detta var mitt år typ!!!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya möjligheter, taggad på 2018

Nu är det ett nytt år med nya möjligheter!

Jag vill komma igång med att blogga mera, träna, bättre år med Molly och massa fina foton.

Eftersom förra året inte var någon succé inom ridningen så hoppas jag på att 208 levererar. Förra året kom jag och Molly ut på lite tävlingar men det gick inte särskilt bra förutom en gång då vi tog placering. Men annars har så har vi vägrat ut oss. Fattar inte varför för det går så himla bra på träningar :( Men aja som jag sa "Nytt år, nya möjligheter" Ser verkligen fram emot detta underbara år som precis har börjat, säger jag nu. Vi får väll se efter året!

Just det, har ni några mål med 2018 eller typ en bucketlist? jag har mål men tror jag ska göra en bucketlist också. Tex vill jag bli bättre på att ta bilder hehe. Fattar inte hur folk får så himla fint flöde på Instagram!!! Tips??

Tyvärr kom inte mina bilder fram så inga bilder på detta inlägg :(

Likes

Comments

Denna bloggen är som en reserv blogg, för att jag satsar på min andra men kommer inte in på den sidan så nu är jag här ett litet tag till!! Hoppas ni följer min insta om ni inte gör det så följ @juliagustafsson04 och @juliaagustafsssson

Likes

Comments

Nu har jag inte uppdaterat på länge men det har varit så mycket att göra. Det har varit skolavslutning och så har jag startat två klasser på askims ridklubb båda klasserna gick bra men tyvärr rev hon två hinder i lätt C. Skulle även startat i skedala i helgen men nu blir det nog inte så, tänkte hoppa en clear round på onsdag istället.

  • 175 Readers

Likes

Comments

Nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli 12:00 då ska nämligen åka till stallet. Idag har i inte gjort något på hela dagen typ.
Först såg vi på arenan i skolan (en grej där folk uppträder) sen hade vi rast och sist så kollade vi på fröknarna mot 9:orna i fotboll, fröknarna vann!!
Vi har även tömt skåpen och lådor. För nästa år får vi nya!! Men det var dock igår.

Hehe min påse gick sönder

  • 205 Readers

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen påväg till suger cup och ska träna innan uppridningsdagen. Sist gick det väldigt bra så jag hoppas att det går lika bra nu❤ när vi skulle rensa broddhålen var hon väldigt duktig hon bara stod där, helt still. Pappa och Oscar ska dit och kolla även några kompisar så nu får Molly sköta sig, och jag med.

Lastningen börjar också att gå framåt nu, idag gick hon ganska bra på lite tvekan med sen rakt in. Vi har även lasttränat flera gånger denna veckan o hon har gått på bra alla gångerna.

Här hängde hon sig nästan i snörena hon sitter fast i, andra bilden är från gårdagens utetur❤🌱

  • 223 Readers

Likes

Comments

I måndags så var jag ledig och såklart passade det perfekt att ta en hopplektion då💗 hon var jättefin och vi hoppade en slags bana på 80- nästan 105. Trots att det var jättevarmt men det var ändå en fantastisk känsla hon bjöd på. Hon blev rejält svettig.

Men nu taggar vi inför helgens suger cup. Där vi satsar på lite mer fart på framhoppningen denna gång.

  • 233 Readers

Likes

Comments

Min fina underbara häst💗 den ena bilden visar vilket datum vi köpte henne 2/12-16
Igår var vi på kungsmässan och tittade på en skolavslutnings klänning. Hittade en på hm för bra pris och väldigt fin. Den är vit med blåa blommor (rekommenderar verkligen) 💗

  • 244 Readers

Likes

Comments

Idag hade vår klass ett stort geografi prov både på länder, huvudstäder, floder, hav och bergskedjor i Europa. När fröken förklarade provet lät det som ert stort och svårt prov men nu när vi gjort det var det väldigt enkelt, eftersom jag har tränat så mycket.

I stallet idag så åkte vi på pay o jump på Kungsbacka Ridklubb. Vi hoppade två rundor första rundan felfri väldigt bra känsla på båda rundorna. Andra tyvärr ett pet på trean:( men väldigt nöjd ❤

Med klassen var vi även på Marstrand i måndags bilder därifrån!

  • 236 Readers

Likes

Comments

Denna helgen har gått väldigt långsamt. Vi har varit på Asperö hos mormor och morfar. Det var väldigt kul vi fiskade krabbor och grillade med sysslingarna, mormor och morfar.

Sen igår hoppade jag och en kompis lite studs i paddocken. Det gick jättebra, vi tränade på att länga galoppen därmed ökade vi avståndet mellan studsen men hon klarade det fortfarande lika bra. Sen avslutade vi med att hoppa en slags trippelbar som vi också längde ut❤

  • 245 Readers

Likes

Comments