Kom på att jag inte hade nämnt vår resa till Frankfurt i detalj direkt här så gör en liten throwback dit idag. Vi var som sagt fyra dagar där från torsdagen den 6 april till 9 april. Vi flög först från Vasa till Helsingfors och sen därifrån vidare till Frankfurt.

Kom dit ganska sent om kvällen så gjorde inget annat än att vi var ute och åt och sen tog det bara lugnt vid hotellet. Dagen efter var vi i princip hela dagen vit musikmässan, där fanns det en hel del coola saker att se på och som man inte annars lägger så mycket tid att se på. Lyssnade även på några konserter som de hade där vid olika scener.

Lördagen spenderades lika länge vid mässan men var även iväg på lite shopping i ett shoppingcenter som var precis bredvid mässområdet så hittade en top. På kvällen var vi hela gänget och åt typisk tysk mat vid en restaurang som var på andra sidan stan. Var gott men väldigt speciellt men gick nog att äta.

Söndagen var det då dags att packa ihop allting före vi gick och åt frukost. Fick lämna väskorna vid hotellet och så gick vi till gamla stan av Frankfurt som låg vid floden am Main. Gick runt där hela dagen och satte oss i solen nu som då. När klockan började närma sig 4 promenerade vi tillbaka till hotellet för att hämta väskorna och sen ta några tunnelbanor till flygplatsen. mellanlandade i Helsingfors och var i Vasa kring 1 om natten och hemma runt 2. Hade iallafall en trevlig resa och kommer minnas den länge.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig eller? Haha men här kommer iallafall vad jag gjorde förra helgen:

Fredag var jag en sväng till skolan och skrev en bokanalys i modersmål och sen åkte några ur klassen och spelade beachvollyboll till Kstad. På kvällen åkte några flickor till Jessica och spelade kubb och bara pratade några timmar.

Lördagen var det tidig väckning och klockan 9 satt jag i frissa stolen hos syster och slingade håret. Gick sen ett varv till mommo före jag begav mig hemåt och började fixa mig för kvällen före Vicke kom efter mig. Var och handlade mat med Jessica och Alexandra och sen till J där många andra var. Gjorde mat tillsammans och sen förfest före vi åkte iväg till grånne ett varv men var inte där så länge före vi åkte tillbaka till J och åkte hem runt 2-3 tiden kanske.

​Söndagen blev det pizza till frukost och sen satt ute i solen hos Jessica, somnade även en liten stund. Väl hemma låg jag i sängen och tittade på film precis hela kvällen. Så hände inte så mycket intressant den dagen haha. 

Det var min helg det, snart helg på nytt! 

Likes

Comments

​Vad skönt att denna provvecka är nu över och nu är det endast två(!!) dagar kvar till skolavslutningen. Tänkte inte skriva om helgen här utan hade tänkt börja göra ett inlägg om "min helg" de helger jag inte hr tid att blogga så mycket. Så ska försöka fixa ett sådant senare ikväll någon gång. 

Annars ny vecka som snart är slut, måndagen var vi med psykologigruppen till Strömsö på studiebesök och sen på pizza. Satte mig därute i solen och tittade serie med kissen och sen kom V och vi gjorde tortilla före vi åkte ut en stund. Gårdagen var jag ledig och spenderade mer eller mindre dagen i filosofiboken. Sov väldigt dåligt, som jag även gjort de senaste nätterna, så var ganska trött då jag skulle stiga upp imorse. 

Var och skrev ett väldigt svårt filosofiprov och sen kom mamma efter mig. Har nu övat lite på bilteori provet, ska och skriva det om någon timme så hoppas på det bästa att jag klarar det. Sen ikväll ska V och jag och handla lite examenspresenter och sen ska jag försöka hinna klippa gräset. Det var dagens planer. KRAM! 

Likes

Comments

Gårdagens prov gick inte så bra så hoppas på ett godkänt vitsord. Slutade kring halv 1 och var då och handlade lite med mamma. Senare på eftermiddagen hade jag primavista i sång vid legato som gick sådär och sen var vi ner till Norrnäs och tittade på systers hus. Hade också knattefotboll på kvällen och sen stod vi bara i Niesby och pratade med lite folk till 11 tiden. 

Idag har det varit en ledig dag eftersom det är kristihimmelsfärdsdagen men har inte gjort så mycket. Tittade lite på youtube och var ut på en liten länk. Hoppade snabbt i duschen och så kom V efter mig och vi åkte till Nämpnäs. Lade ut båten och var ut och körde, Hannah, Cassi och Jessica kom även med ut en sväng före vi åkte hem tillbaka. Nu börjar klockan bli allt för mycket så bäst att börja gå och sova så man orkar sig upp till skolan imorgon och skriva en bokanalys. Godnatt! 

Likes

Comments

​Ännu en ny vecka har gått och många inlämningar har blivit gjorda så därför min slöa uppdatering. Men nu är det inte mycket kvar, 1 och en halv vecka så är det skolavslutning och my birthdayyy!! Bara en ganska lät provvecka att ta sig igenom först som börjar imorgon. 

Idag har verkligen kändes som en sommardag i juli eftersom det inte har varit ett moln på himlen idag som skymde solen. Det var även vår sista vanliga skoldag för detta år, tänk det har bara ett år kvar i gymnasiet helt otroligt. Vi spenderade en stor del av dagen där ute i solen och väl hemma satte jag mig och solade en stund också = en fin bränna på framsidan och vid axlarna uups. Har även försökt hitta någon motivation att läsa på engeska prov som jag ska skriva imorgon men har inte gått så bra så gick på en promenad med syster och Amanda före jag tog ett nytt försök men har mest suttit i andra tankar haha. Klockan börjar bli mycket nu så ska gå i duschen och sen sova. Hoppas även på lika fint väder imorgon. KRAM!

Likes

Comments

En helg som blev väldigt lugn har gott förbi och vi är inne i halva denna vecka snart. Jobbade lite i lördags och på kvällen var det gymnastikfest. Söndag var det morsdag och firade mamma med hela familjen förutom pappa med en brunch. Mot kvällen hade jag nivåprovs konsert som jag inte tyckte gick riktigt bra men blev godkänd iallafall.

Måndagen så var det en helt vanlig skoldag och slutade kl 15.00. Hemma så åt jag lite smått och sen gick jag ut i solen med Amanda och mamma. Mot kvällen åkte jag, Hannah och Alexandra ner till villan och hade lite picknick. Åkte sen till Nämpnäs och sova.

Tog vespan till skolan imorse och dagen har gått ganska fort med två håltimmar mitt i dagen där jag fick lite skoluppgifter gjorda. Slutade 14.20 och var och tankade före jag begav mig hemåt. Väl hemma gjorde jag inte så mycket annat än att äta och tittade på Greys Anatomy före jag hade sånglektion. Efter kom Vicke efter mig och vi åkte och handlade lite smått och gott och åkte ner till hans villa och fira lite vår 2 årsdag idag. Tänk det vad tiden går snabbt, tycker det är helt otroligt egentligen att det är två år sedan då det känns som det var för några månader bara. 

Atm sitter vi och tittar på en hockey match mellan Finland-Canada men resultatet ser inte så lovande ut längre så ska väl snart börja gå och sova. KRAM

Bästa som finns❤️

Likes

Comments