​Nu är det endast 10 dagar tills det bär av mot södern, är så taggad så skulle nästan kunna börja packa redan haha. Får bara hoppas på varmt och fint väder hela veckan. Ska bli så skönt att komma bort från Finlands så kallade vinterväder.. 

Annars så är det någon dag sen jag tittade in sist och en hel del har hänt. Torsdagen var en vanlig skoldag och slutade 13.20. Somnade i två timmar då jag kom hem och resten av kvällen gjorde jag inte ett dugg. Fredagen lika kort skoldag och på kvällen hade vi vinterfest i skolan och efter efterfest som blev ganska kul. 

Lördagsmorgonen bar det av till Vasa med mamma, och mitt löfte att inte shoppa några kläder gick inte så bra men kan säga att allt jag köpte var på rea iallafall haha. Resten av kvällen kom V hit och vi bara tog det lugnt och tittade en film, somnade också ovanligt tidigt. Gårdagen var vi till fammo på mat eftersom hon fyller år idag och sen var mamma, mommo och jag på en konsert. Kvällen spenderades med V och inte så mycket annat. 

Denna 

Likes

Comments

Är så taggad på att få inreda en helt egen lägenhet senare efter några år!!! Ska bli så kul! Här kommer iallafall lite inspiration, tycker köket och sovrummet ser såå fint ut.

Bilderna är från weheartit

Likes

Comments

Vilken tung dag det var igår fast jag slutade väldigt tidigt. Kände mig helt slut när jag kom hem och lade mig i sängen då med en ben&jerry's och en serie. Klockan 4 hade jag sånglektion och efter åkte jag till mommo för att få i mig lite mat. Mot kvällen kom V efter mig när han kom hem från Vasa, när vi kom hem gjorde jag klar en essä och sen läste jag lite engelska ord. 

Denna dag har också varit lite tröttsam, jobbigt att ha håltimmar mitt i dagen, slutade klockan 3 och mamma kom efter mig. När jag kom hem satte jag på ett avsnitt och sen började på med den sista essän som ska vara klar tills imorgon, har också hunnit läsa liite på finska förhör så måste hinna med det ännu ikväll. Annars ha jag läst massa bloggar och lyssnat på musik. Känner mig väldigt trött idag med så ska väl göra klart allting snabbt nu och sen gå och sova. Kram! 

Likes

Comments

Dage har varit bra för att vara måndag. Kände mig piggare en vanligt så det var skönt. Annars hände det inget speciellt idag utan helt vanliga lektioner. När jag kom hem satte jag mig framför datorn och försökte komma någon väg med essäerna som jag fick veta idag skulle vara in på torsdag... Annars har jag beställt hem ett bikini tills resan och så har boken jag ska läsa till engelska kursen kommit, så det är väl bara att börja läsa på.

Väntar nu för tillfället på att Amanda ska komma via efter mig och så ska vi ha vårens första jumppakidz ikväll. Alltid lika roligt. Kram!


Likes

Comments

Det har varit en ganska lugn helg kan man säga. Fredagen var det iallafall ingen vanlig skoldag utan vi hade skol-innebandy i kasköhallen. Det gick väldigt bra för våran del och vi gick vidare till finalen. Efter så åkte jag hem och typ halv sov framför Gilmore Girls serien, på kvällen kom V hit och sen åkte vi till Jonne. 

Igår vaknade vi ganska tidigt och så bestämde vi oss för att åka ner till villan och titta lite. Menmen det tog längre att komma dit än tänkt eftersom vi gled ner i diket pga att det var blank is i korsningen. Så ungefär efter en timme så var vi påväg på nytt mot villan och var där ca 10 minuter haha. På kvällen var vi via hem till mig för att sminka mig och sen åkte vi till Jonne där lite annat folk också var. När de åkte vidare så åkte vi till Linne där några stycken satt och tittade på hockey. Landade i sängen runt 1 tiden. 

Denna dag har varit väldigt skönt och inte gjort så mycket heller. Tittade igenom bilder från 2016 som jag ska ta ut och mot kvällen åkte jag till syster och lekte med Adele. Försökte på lite läxor som jag missade i fredags och kom just ur duschen. Ska väl behöva börja gå och sova men känner mig väldigt pigg för tillfället, så får se hur det går. Godnatt!

Likes

Comments

View tracker

Min tur igen att få en riktigt ordentlig förkylning, är inte alls förvånad. Får knappt någon luft genom näsan och halsin är torr som bara den. Inget verkar hjälpa mot min täppta näsa heller så väldigt jobbigt nu just. Men tillbaka till vardagen, har nu skrivit tre av tre prov och imorgon börjar en super skön period med endast två dagar i veckan som jag är i skolan till 15.10. 

Igår skrev jag ett religionsprov som gick sådär helt okej och slapp hem med Ellen halv 1. Senare hade jag också sånglektion och så försökte jag läsa på matteprov. Åkte senare till mommo för att sova där en natt. Idag har det varit en kort dag, var endast till skolan för att skriva matte och sen slutade vi. Var väl hemma runt 11 och låg och tittade serie i någon timme före vi åkte till mommo på mat och efter lite saker jag lämnade där. Kvällen har varit väldigt lugn, plockade upp lite i rummet och så har jag målat lite i en sån där "vuxen" målarbok som jag köpte för någon vecka sen. Men nu börjar sängen kalla snart så ska kanske knäppa på ett avsnitt eller något. Kram! 

Likes

Comments