I skolan idag har inget speciellt hänt förutom att vi mest har planerat tills morgondagen och så har jag skrivit början på essän. Tog bussen hem och väl hemma åkte jag med mamma och handlade till affären här i byn och sen hem och göra något att äta åt mig. Kvällens sysselsättning var att få en bra sminkning inför halloweendiscot som vi har för lågstadiet imorgon och tycker faktist jag lyckades ganska bra haha. Har försökt gjort lite biologi uppgifter men gav upp och för en stund sen kom V hit. Ska väl just börja gå och sova.

Imorgon kommer det antagligen inte att bli någon uppdatering här eftersom jag är i skolan från 9-23 och efter åka vidare med några ur klassen på lite fest. Hade gått!

blid från gårdagen eftersom det inte gick att få upp någon bild då.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

De senaste två nätterna har jag inte sovit många timmar alls, har bara legat i sängen och vänt på mig hela natten så dagarna har varit rätt långa och tröttsamma. Annars igår var det skoldag som gick relativt bra, hade sånglektion efter skolan och sen bara hem och äta och iväg på nytt. Var ut och körde med V som fick körkortet igår och kom hem 11 tiden. 

Till denna dag då, vaknade av V's alarm när han åkte i jobb och han somna om en 15 min före mitt ringde. Steg upp och fixade mig och trött och frusen som jag var tog jag mig till skolan iallafall. Skoldagen var väl som vanligt och på gymnastiken fick vi gå och bowla. Efter gick jag och simmade och kom hem runt 5 tiden. Sitter nu helt trött och slut och försöker plugga finska ord och skriva ner några anteckningar till en material baserad essä men orken finns bara inte haha. Ska också behöva börja ta tag i vad/hur jag ska se ut på fredag när vi har halloween disco för lågstadieskolorna och lördagen ifall det blir ett halloween fest någonstans. Men mera om det senare ska försöka jobba lite vidare nu föreV kommer hit. P&K

Likes

Comments

Då börjar detta höstlov lida mot sitt slut och endast några timmar kvar haha. Denna dag har jag (känns det som) inte gjort så mycket, åkte till mommo på kaffe och smulpaj som Nellie hade bakat och sen tog jag en promenad hem. Farbror kom efter vespan som ska in på service nu och så tog jag en dusch, mommo och N kom efter mig och vi åkte först på pizza och sen skjutsade de mig till kyrkan. Några ur musiklinjen uppträdde med en par låtar och var klara lite över 7.

Väl hemma har jag försökt plugga lite finska ord och ska väl behöva byta lakan eftersom kissen hoppade just precis upp med smutsiga tassar... Annars blir väl det att försöka gå och lägga sig någon gång så man orkar med morgondagen också. P&K

Likes

Comments

Då var det någon dag igen sen sist.. Men ja, iallafall fredagens planer blev inte alls som jag sa haha. Började med att jag åkte till Jessica där också Hannah var, sen åkte vi till Pjelax före vi åkte till ett hemmafest. Slutade med att jag kom hem runt 2 tiden och började då se en film med V tills vi somnade. 

Lördag, alltså igår, låg vi i sängen till lite runt 12, när V åkte så tog jag en promenad till kusinerna och var där nästan hela dagen. Gick hem och väl hemma började jag städa rummet och så kom V tillbaka och vi tog en filmkväll. Har känt mig lite hängig och förkyld de senaste dagarna så var väldigt skönt att bara ta en hemmakväll. Somnade ganska tidigt också. 

Idag vaknade jag 10 tiden och känner mig nästan som jag ska ha feber eller åtm på gång till någon värre förkylning. Så dagen har mest spenderats i soffan och tittat tv. Nu mot kvällen åkte V hem och jag tar ännu en lugnare kväll, ska göra något gott och riktigt gosa ner mig under täcket. 

Imorgon är vi ännu lediga så får se vad jag hittar på då, iallafall är kvällen redan planerad så men mera om det imorgon. P&K

Likes

Comments

Då var detta efterlängtade höstlovet igång och har redan bjudit på en hel del. I onsdags var det skoldag till klockan 3, efter det åkte jag till Jessica före vi fick skjuts till villan. Började fixa lite inför kvällen och sen kom då några ur klassen och hade en väldigt trevlig kväll med grillning, hade badtunnan och mycket skratt haha. Hade taxi beställt hem så landade i sängen hos V runt halv 4 tiden.

Gårdagen steg vi upp runt 1 tiden och åkte sen till villan för att städa lite och efter åkte vi till casa på mat. Efter åkte vi tillbaka till honom, gjorde oss klara och så kom några av hans släkt dit på släktkalas eftersom V fyllde 18 igår. Jag kände att en förkylning var på gång så somnade redan kanske halv 11 och vaknade mitt i natten och hade svårt att somna.

Efter några timmars sömn vaknade jag halv 11 idag och såklart har jag blivit förkyld så får hoppas jag inte får feber också.. Annars idag har vi inte gjort något speciellt alls, mamma kom efter mig runt halv 4 tiden och sitter nu och funderar vad jag ska ha på mig ikväll haha. Blir en kväll med flickorna och ska kanske göra lite mat och sånt, känns längesen vi har gjort något sånt nu haha. Men hoppas alla har ett super höstlov!

Likes

Comments

​Oj vilken helg. Känner mig nästan tröttare än vad jag gjorde in i veckan, men sådana helger får man stå ut med ibland. I fredags på kvällen var jag först och tog kort till fotoquick och sen åkte vi ett gäng till Jonne för kaffe och kortspel. Kom hem 12 och somnade direkt. 

Lördagen började med att jag steg upp runt 8 tiden för att gå i duschen före mamma kom hem från nattjobb och halv tolv befann sig musiklinjen på vargberget för att uppträda. Var hemma igen runt 4 tiden och sen åkte jag till V. Dit kom också lite annat folk och vi satt och chillade och drack lite före vi bestämde sos för att åka till högåsen där det var fest. Slutade med att vi inte var så länge och kom hem runt 2 tiden. Jag var super pigg som inte är likt mig men jag började se 2 avsnitt av HIMYM före jag somnade. 

Idag däremot har jag varit tröttare än tröttast. Vi steg upp runt 1 tiden och har inte gjort något annat idag än att legat i sängen och tittat på netflix. Nu på kvällen har jag varit och uppträtt i kyrkan på en knattegudstjänst och efter har jag jobbat med finska läxan och har lite andra läxor kvar att göra ännu. Atm sitter jag och äter yogurth med frukter och müsli och tittar på serie. P&K

Likes

Comments

​Usch vilken dag alltså.. Började med att ta mig upp passligt så jag ska hinna med allting före bussen gick. Har varit både trött och helt omotiverad hela dagen så den har känts oändligt lång haha. Tog bussen hem och då jag kom hem tittade jag några avsnitt av HIMYM och som bäst försöker jag läsa på läxorna. Tyckte det lät roligare att kika in här så men ska väl behöva återgå till finska orden om en stund. 

Iallafall gårdagen var ganska kul faktist. Startade 07.20 från simhallen och var framme i Tammerfors klockan halv 11 typ. Väntade då på de finska vännerna före gick och åt lunch. Efter var vi med på en lektion och sen gick vi till Torni (ett hotell med 25 våningar) till ett café som var högst upp såklart haha. Resten av dagen var vi ute på stan och shoppade lite, jag fick med mig hem lite smink, två blusar och en kavaj/kofta. Var och åt till friends&brgrs och efter åkte vi hem. Kom hem runt 9 tiden och var så trött så somnade bredvid V redan lite efter 10. 

Likes

Comments

​Gokväll, idag har jag varit  på väldigt bra humör fast inget speciellt har hänt. Kanske för att jag inte ska till skolan imorgon som jag känt mig lite extra glad haha. 

Men spolar tillbaka några dagar så var det helg som bestod av ganska mycket program tyckte jag. Fredag kvällen åkte jag med flickorna en stund tills V kom efter mig. Åkte till honom och sova. Lördags kvällen bestod av fest men kom hem super tidigt så blev inte så lång natt. Söndagen blev det mest att ligga i sängen och ta det lugnt och mot kvällen åkte vi till mig. 

Igår började en ny vecka och dagen var väl helt okej, hade innebandy träning efter skolan (till innebandy turneringen mellan olika skolor) och på kvällen jumppakidz. Idag har vi tagit kort med musiklinjen till julkonserterna som vi ska ha i början av december och inget annat speciellt har hänt i skolan. Hade sånglektion klockan 4 och resten av kvällen har jag "stor" städat rummet men har fortfarande kvar att dammsuga, torka golvet och byta sängkläder. 

Imorgon åker vi en del flickor till Tammerfors för att hälsa på våra finska vänner där så hoppas det blir en kul dag. P&K

Likes

Comments

Så skönt med helg nu. Iallafall den här veckan har gått allmänt trögt framåt. I onsdags vanlig skoldag med boxning på gymnastiken. Efter skolan gick jag och simmade en timme och hjälp vad skönt det är. Morbror hämtade mig och skjussade hem mig. På kvällen hade vi kalas för mamma som hade fyllt och pappa som fyllde då, så familjen och släkten kom på kaffe och tårta. Var så trött så jag och V somnade redan lite efter 10.

Gårdagen var allt för lång. Slutade 15 och tog bussen hem. Mot kvällen åkte jag till Hannah, gjorde vit choklad och frukter och bara satt och pratade om allt som hade hänt över helgen. V hämtade mig senare på kvällen och usch vad kallt det var att köra hem.

Imorse skulle jag ha kunnat lämnat i sängen precis hela dagen men tillsist tog jag mig upp. Dagen har varit ganska lätt och slutade 13.20. V hämtade mig och för tillfället sitter jag och ser på då han sysslar på lite med bilen. Ska snart åka till arom på kaffe med Jessica och kvällens planer är oklara än iallafall. Hoppas alla får en skön helg. P&K

Likes

Comments

​Dagarna rullar på i sin egen takt och en ny vecka är redan igång. Igår gick skolan ganska snabbt och på kvällen hade jag jumppakidz. Idag däremot har dagen gått väldigt trögt framåt fast vi har haft provutgivning och varit på en konsert. Efter skolan tog jag bussen till söff för sånglektion. Mot kvällen åkte mamma och jag och handlade och sen dess har jag bara för det mesta tagit det lugnt och tittat på serie. Ska väl snart börja ta natten och imorgon är en ny dag med nya möjligheter. P&K

Likes

Comments